Thursday, October 31, 2013

Woensdag 30 oktober 2013

Rond 7 uur werd ik natuurlijk weer eens wakker maar pfff.. ik wou er nog echt niet uit dus dacht doe nog even een uurtje mijn ogen dicht en ga er dan uit maar tot mijn schrik werd ik 9:15 pas wakker. ( Gelukkig hoefde ik pas om 11 uur de deur uit ) Mijn bed uit gegaan en mezelf aangekleed en toen naar beneden gewandeld. Heerlijk even een broodje gegeten en wat rond gesnuffeld op internet en nog aan mijn blog gewerkt en toen was het alweer tijd om naar het werk te gaan.



Het is echt heerlijk zacht weer zo op de fiets met het zonnetje in je gezicht. Op het werk aangekomen heb ik mezelf omgekleed en ben ik gaan werken tot 17:00. Het was een raar dagje want het begon heel rustig en rond 15:00 was het opeens heel erg druk dat alle kassa's zelfs mee moesten draaien. Om 16:00 viel er weer een stilte en hadden we eigenlijk personeel te veel dus hebben we wat extra klusjes gedaan en om 17:00 kon ik mijn fiets op richting huis.

Mijn fiets stond weer binnen en mijn 2e serie van mijn NHA boeken zijn binnen dus snel even geopend en het is weer een heel pakket heb er nu al weer zin in om mee te beginnen. ( Helaas hoopte ik ook een brief met de uitslag van mijn examen binnen te krijgen maar néé ) Daarna was het tijd om even gezellig met mams boodschappen te halen bij de Albert Heijn. ( Kip was weer heerlijk voordelig en dan mag het misschien plofkip zijn het smaakt heerlijk ) Voor de Albert Heijn staat ook een oliebollen kraam en ik kon het niet weerstaan om ze mee te nemen en ze waren erg lekker alhoewel die van de Boet zaterdag waren tot nu toe het beste!



Nadat we de boodschappen binnen hadden zijn we naar de snackbar gegaan en heb ik mijn ouders vanavond heerlijk getrakteerd omdat zij mij elke week helpen met de folders en helaas hadden ze daar geen milkshakes dus zijn we ook nog even door de drive gegaan bij Mc Donalds voor milkshakes. Thuis aangekomen eerst heerlijk gegeten en daarna alle boodschappen opgeruimd. Als toetje een heerlijke oliebol met de zomer voorbij er weer op.

Wednesday, October 30, 2013

Met korting naar de Winterfair in Ahoy



Zoals ik twee weken geleden al een artikel had geschreven over de Winterfair in Ahoy waar ik samen heen ga met mijn moeder en zus zaterdag 7 december werd ik gisteren benaderd door www.uitmetkorting.nl aangezien zij momenteel een leuke kortingsacties hebben lopen waarbij je maar liefst € 4,- korting krijgt op je entreekaartje naar de Winterfair in Ahoy. Wie wil dat nou niet en vandaar dat ik het graag met jullie deel.

Wat moet je doen!

* Klik op deze link: Winterfair Ahoy
* Er opent nu een nieuw venster
* Klik op de eerste aanbieding waar je ziet staan:
Winterfair kaartjes met 4 euro korting. Code: 'UITWINTERFAIR'
* Onthoudt de code goed want deze zal je nodig hebben
* Vervolgens kies je de datum en vul je de code in
* Maximaal 10 kaarten per bestelling

Hoe leuk dan ga je voor € 9,50 een gezellig dagje naar de Winterfair in Ahoy Rotterdam. Hiervoor hoef je niet constant op www.vakantieveilingen.nl te zitten en te hopen dat jij de bieding gewonnen hebt néé hier krijg je gelijk de korting en gaan we samen uitkijken naar een gezellig dagje Winterfair. Verder wil je deze kaarten cadeau geven voor € 1,95 krijg je er ook nog een leuke cadeauverpakking bij. Alvast heel veel plezier!



Dinsdag 29 oktober 2013

Om 8 uur was het dan tijd om mijn bed uit te gaan want vandaag een redelijk druk dagje want heb eerst een cursus en als het een beetje mee zit moet ik daarna nog werken tot 18:00. Alles bij elkaar gezocht en toen mijn fiets op gestapt naar mijn werk. Het was echt een heerlijke ochtend niet te koud maar ook zeker niet te warm. Op mijn werk aangekomen gewacht tot het half 10 was en toen begon mijn cursus.



Het was een klant op 1 cursus die ik moest volgen om mijn certificaat te behalen en het meeste weet je natuurlijk al maar ook weer dingen die nieuw voor je zijn. Rond 11 uur hadden we even een kwartier pauze en daarna zijn we door gegaan tot 14:00. Het was leerzaam en uiteindelijk natuurlijk mijn certificaat behaald. Daarna nog even kwartier pauze genomen en toen aan het werk gegaan want het was smiddags best druk dus hadden ze mij nodig. Rond 18:00 was het dan tijd om alles af te sluiten en naar huis te gaan maar heb eerst nog wat boodschapjes gehaald en daarna mijn fiets op gestapt. ( Het is gewoon al donker nu om 18:00 )



Eenmaal thuis mijn tassen eerst afgegeven aan paps en toen even met mams nog even iets gecontroleerd want dacht dat er iets niet klopte maar klopte wel. Mijn paps bleek een rare bult te hebben dus zijn mams en paps nog even naar het ziekenhuis gereden hij bleek waarschijnlijk een liesbreuk te hebben maar dit gaat allemaal via je eigen huisarts dus moet hij van de week nog even heen. Ondertussen met mijn zus en haar vriend de dvd van Centerparcs Kempervennen gekeken van vorig jaar en daarna zijn zij naar huis vertrokken. Daarna nog een stukje "Verslaafd" gekeken op rtl4 heftig programma maar zou mooi zijn als ze een paar verslaafde hiermee zouden kunnen helpen.

Tuesday, October 29, 2013

Tuincentrum de Boet Kerstshow



De feestdagen staan over 2 maanden alweer voor de deur en dan beginnen de tuincentrums ook uit te pakken met mooie kerstshows. Zo gaan wij elk jaar naar Overvecht maar sinds vorig jaar ook naar Tuincentrum de Boet in Hoogwoud ( Omgeving Hoorn ). Op zondag 20 oktober 2013 is hij dan geopend de kerstshow in de Boet en wij waren natuurlijk heel nieuwsgierig want echt kerstliefhebbers dat zijn wij.

Gezellig samen met mijn moeder en zus zijn we naar de Boet gereden en toen we daar al aan kwamen ( op zondag ) was het mega druk en mede omdat veel mensen vaak vooraan willen parkeren dus wij hebben hem neergezet en zagen in onze ooghoek al een heerlijke oliebollenkraam staan ( Bij de meeste tuincentrums staat er wel één ) De boet is verdeeld in 2 grote hallen en de linker was een outlet met kerstartikelen dus daar zijn we eerst naar binnen gewandeld. Ondanks dat het nog niet de "echte" kerstshow is was het wel al heerlijk die kerstsfeer en vonden wij heerlijk nog wat geinige kerstcadeautjes en mijn zus een leuk kerststalletjes na heel veel getwijfel welke ze mee moesten nemen en mijn mams een mooie kleed. Dit hebben we afgerekend en hebben we alvast in de auto gelegd om daarna naar de "echte" kerstshow te gaan.

De volgende hal liepen we binnen en dan kom je altijd eerst bij bloemen en planten terecht en toen een ruimte vol met kerstverlichting en dat leek het wel te zijn dus toen baalde we toch wel en zijn we door gewandeld. Iets verder nadat we de vissen voorbij gelopen waren hebben we even wat gegeten in het café en daar was hij dan de kerstshow en leuk al die verschillende kleuren die je in je kerstboom kan hangen. ( Zelf ben ik er nog niet uit wat voor boom ik zou willen maar neig toch echt erg naar roze ) We liepen de paden af en het was niet echt heel spectaculair. Natuurlijk volop kerstspullen maar totaal geen kerstsfeer met een leuk muziekje of uitgebreid omgezet naar de kerstsfeer. Verderop op het einde kwamen we wel een mooi exemplaar tegen ( zie foto ) maar voor de rest viel het echt tegen het was niets vernieuwend dus besloten we onze dingen af te rekenen die we nog wel waren tegen gekomen en weer op naar huis.

Ik blijf van mening  dat tuincentrum Overvecht de mooiste kerstshows heeft van de tuincentrums maar smaken verschillen. Een kerstliefhebber gaat gewoon overal even gezellig langs.   

_________________________________________________________________________________

Openingstijden:

Maandag: 8:30 tot 18:00
Dinsdag: 8:30 tot 18:00
Woensdag 8:30 tot 18:00
Donderdag: 8:30 tot 21:00
Vrijdag: 8:30 tot 21:00
Zaterdag: 8:30 tot 17:00

& speciaal voor de kerstshow is de Boet op zondag open van 10:00 tot 17:00

Oosterboekelweg 2 A
1718 LN Hoogwoud

_________________________________________________________________________________

Maandag 28 oktober 2013



Oké we waren weer om 7 uur wakker vandaag en aangezien we nog een uurtje hadden om lekker te blijven liggen ben ik op facebook gaan snuffelen en voor je het weet was het tijd om eruit te rollen. Mijn werk belde me ondertussen ook nog of ik misschien eerder kon beginnen en dat was geen probleem dus reden we 8:45 vanuit Hoorn naar Zaandam en ondanks dat het flink waaide ( Code Rood ) was het erg rustig op de weg en konden we heerlijk fijn doorrijden ( Gebeurd nooit op een maandag ) Eenmaal in Zaandam is Jasper naar zijn werk vertrokken.

Thuis aangekomen mijn spullen neergezet en nog even mijn post geopend en de fiets buiten gezet en gaan fietsen. Pffff wat een wind zeg ik had geen benen meer over toen ik aan kwam op mijn werk en moest mijn fiets echt wel een paar keer in bedwang houden haha. Een aantal uurtjes gewerkt want we waren met teveel personeel aan het werk dus kon weer naar huis. ( Vond ik vandaag helemaal niet erg ) Geluk bij een ongeluk kwam mijn leidinggevende nog even melden dat ik een cursus morgen had die ik weer niet via de mail ontvangen had dus dat werd even mijn afspraak bij de tandarts omzetten.

Door weer en wind kwam ik weer thuis aan en ben heerlijk op de bank geploft en met mams nog even naar andere parken gekeken voor eventueel volgend jaar. Frankrijk was een favoriet maar waarschijnlijk word het toch België maar daar gaan we na onze vakantie wel over babbelen. ( Nog maar 3 weken te gaan en we zitten er heb er zin in! ) Daarna heerlijk aardappels met wortels gegeten en een gehaktbal en toen moest ik er toch echt aan geloven om mijn folders te lopen. ( Gelukkig had paps al een deel gedaan ) want grrr.. met die wind was het heel vervelend om mijn fiets in bedwang te houden maar iedereen heeft ze weer binnen. Daarna was het alweer tijd voor Under the dome.

Monday, October 28, 2013

Review: Duyvis Borrelnootjes Kaassoufflé




Daar liep ik dan samen met Jasper door de Jumbo en we hadden trek in iets lekkers dus dachten we nou misschien een lekker nootje voor bij de televisie maar wat Jasper opeens zag was namelijk twee nieuwe smaken van Duyvis borrelnootjes namelijk:

* Duyvis Borrelnootjes Kaassoufflé
* Duyvis Borrelnootjes Hete Loempia

Nou iedereen in mijn omgeving weet ik ben best wel heel erg een kaassoufflé liefhebber dus als er dan een borrelnootje daar naar smaakt zou toch helemaal geweldig zijn. De andere smaak hebben we laten liggen want deze was al spannend genoeg. Nadat hij toch nog een dag heeft gelegen bij ons in de kast was daar het moment om hem toch te proberen want op één of andere manier heb ik altijd bij nieuwe producten dat ik bang ben dat het zo smerig is maar mijn nieuwsgierigheid is wel altijd heel groot dus ik pakte eerst één borrelnootje nou totaal geen kaassoufflé smaak het was voor mij gewoon een borrelnootje en dat is het. Jasper had een hele hand vol in zijn mond gepropt en proefde toen wel een kaassoufflé smaak maar ik bleef de smaak maar niet terug vinden dus helaas voor mij was dit een tegenvaller en heel bijzonder was het totaal niet.

Raad ik hem aan?

Néé, wil je het uitproberen is het zeker de moeite waard maar al proefde Jasper wel af en toe een lichte kaassoufflé smaak ik heb deze niet ontdekt. Mijn advies ga gewoon voor het nootje die jij het lekkerst vind en dan zou je bij mij uitkomen op cashewnoten.

Vrijdag 25 t/m Zondag 27 oktober 2013

Vrijdag 25 oktober 2013. Vandaag ging ik even met mijn opa, oma en mams op stap in Purmerend. Rond 9 uur vertrokken wij richting Assendelft waar we nog even wat gedronken hebben en toen op weg naar Purmerend. Daar eenmaal aangekomen gingen we parkeren met ParkMobile en het was mijn opa zijn eerste keer dus ging het niet geheel vlekkeloos maar uiteindelijk is het hem gelukt. De eerste winkel C&A die we in liepen slaagde mijn oma direct voor 2 truien en 2 broeken. Toen ik al binnen liep zag ik dat alle winterjassen 25% korting hadden en ik liep naar mijn jas en ja hoor deze ook waar ik een paar weken nog € 100,- voor betaalde was nu € 75,- even een baal momentje maar in gedachten dat mijn maat er nu niet meer hing was ik toch super blij met mijn aankoop want hij is prachtig.




Daarna nog winkel in en winkel uit geweest waar ik onder andere ook weer mooie platte hoge laarzen bij de Van Haren scoorde voor een koopje en nog wat leuke kleine kerstcadeautjes. Na een aantal uur gewinkeld te hebben was het tijd voor een heerlijk broodje bij Poort van Cleef en daarna hebben we nog even boodschapjes gehaald in de Weidevenne en langs de visboer gegaan. Mijn zus was iets vroeger naar huis gegaan omdat zij nog last had van haar verstandskiezen die getrokken waren dus daar even wat gedronken en toen weer richting Assendelft en daarna naar huis.

Thuis aangekomen whatsappte Jasper die al rond 2 uur vrij was of hij er kon komen en na 1 1/2 uur ( vast weer in slaap gevallen ) kwam hij dan eindelijk aan in Zaandam en zijn we naar zijn huis vertrokken om heerlijk om de bank neer te ploffen met een film.

Zaterdag 26 oktober 2013. We waren wakker rond 10:00 en toen zijn we richting de Jumbo gereden waar ook nog de Action en Wibra was waar we natuurlijk even door heen zijn gewandeld maar niks leuks tegen kwamen dus toen maar boodschapjes gehaald. Bij de Jumbo kan je oranje koek kopen die heel dicht in de buurt kom van die van Friesland maar het was een mega doos dus heb hem mooi laten staan maar whatsappte het wel even naar mijn mams. Daar kwamen we nog twee producten tegen: Borrelnootjes van Duyvis met Kaassoufflé smaak en  Chocoladeletter met stukjes karamel van Verkade. Beide producten mee genomen om te reviewen voor mijn blog.



Toen waren we weer in Hoorn en is Jasper even aan de studie gegaan ( Ik wacht nog steeds op mijn uitslag en nieuwe boeken waarschijnlijk maandag 28 oktober ) en dus heb ik even een spelletje gespeeld op de 3DS. Toen was het al gauw tijd om aan het eten te beginnen dus hebben we heerlijk roerbaknoedels gegeten en zijn we daarna vertrokken naar Assendelft voor de verjaardag van mijn neef. We gaven met zijn drieën een bon voor Centerparcs omdat zij daar ook regelmatig heen gaan en met een kleine opkomst is dat wel leuk. Was gezellig maar om 11 uur zijn we heerlijk naar huis gereden en gaan slapen.

Zondag 27 oktober 2013. Ik was om 7 uur natuurlijk wakker dat uur terug maakt voor mij niet uit want ik word in het weekend altijd om 8 uur wakker dus dat kwam nu op het zelfde neer. Jasper zijn klokje was ook in de war want om 9 uur was hij ook al wakker. Samen heerlijk ontbeten met een filmpje en smiddags ben ik gezellig met mijn zus en moeder naar de Boet gegaan. ( Tuincentrum ) Hier zou een leuke kerstshow moeten zijn maar helaas viel deze tegen alhoewel we zijn wel geslaagd voor nog een paar leuke kleine kerstdingetjes. Zij gingen door naar Zaandam en ik was weer bij Jasper die filmpjes op youtube zat te kijken.



Daarna zijn we heerlijk gaan steengrillen met zijn tweeën met een gourmetpakket van Vomar ( Op één soort vlees was voor de rest alles echt verrukkelijk ) Halverwege zetten we hem altijd even uit zodat we tijdens so you think you can dance de laatste restjes op kunnen eten. ( De knoflookgeur kwam je al snel tegemoet ) So you think you can dance had een raar einde want de jongen die er uit moest zit er uiteindelijk toch nog in omdat iemand besloot om niet door te gaan want hij was ongelukkig en hoe raar ik zei tegen Jasper voordat dat gebeurde volgens mij gaat er zo iets raars gebeuren en ja hoor heel gek. Daarna nouja eigenlijk al tijdens so you think you can dance viel ik al in slaap dus ben heerlijk gaan slapen.

Thursday, October 24, 2013

Donderdag 24 oktober 2013

Nou we mogen weer vandaag een heerlijk lang dagje in de slijterij maar eerst maar eens mijn bed uit komen want het lag toch weer lekker en als ik mijn ogen dicht deed viel ik ook steeds weg dus toen het eenmaal 7:00 was ben ik er gelijk uit gegaan anders blijf ik liggen en val misschien nog wel in slaap haha. Mezelf klaar gemaakt en toen naar beneden gegaan om te ontbijten en daarna in het donker op de fiets te stappen.

Ik snap zo niet waarom mensen als het donker is geen licht aan hebben want soms zie je een fietser echt pas op het laatste moment. Eenmaal op mijn werk niet vergeten mijn lichten uit te doen van mijn fiets en ben aan het werk gegaan in de slijterij tot 18:00. Het was een afwisselend dagje van druk naar rustig.

Mijn fiets weer binnen in het hok thuis zijn we heerlijk aan de boerenkool gegaan met mams haar gehaktbal. ( Heerlijk die Hollandse pot ) Daarna was het tijd om lekker op de bank neer te ploffen met de tv aan en een rustig donderdagavondje.

Wednesday, October 23, 2013

Couverts Dinerweek 01-10 t/m 10-10



Hij staat weer bijna voor de deur de Couverts Dinerweek. Van vrijdag 1 november t/m zondag 10 december 2013 kun je heerlijk genieten van een geselecteerd 3 gangenmenu in een sterrenrestaurant tot aan een eetcafé. Je kunt zelf kiezen hoe duur je het maakt want je hebt al een 3 gangenmenu voor 15, 25 of 35 euro. ( Koopje dus ) In deze week leer je dat ene restaurant kennen waar je misschien al altijd wou eten of dat leuke eetcafétje om de hoek.
 
Hoe kan ik een tafeltje reserveren voor deze week?
 
* Ga naar www.couverts.nl/dinerweek
* Kies een restaurant/eetcafé waar jij wilt dineren
* Reserveer direct


Je komt ook niet voor verrassingen te staan want op de website kan je het actiemenu direct in bekijken en de prijs ervan. Zelf zou ik hierop mijn restaurant baseren want ik hou niet overal van dus ga dan liever naar een restaurant/eetcafé wat helemaal bij mij past. Ik zit er over na te denken om hier volgend jaar toch gebruik van te maken helaas kwam ik er nu iets te laat achter want het is onwijs goed en leuk concept. 


Dinsdag 22 oktober 2013

We begonnen met een warrig ochtendje want ik had gisteravond in mijn agenda gezien dat ik de 29e naar de tandarts moest terwijl ik dacht vandaag dus even de tandarts opgebeld en ja hoor het klopte ik hoefde pas de 29e ( Stom van me ) Nu ik toch vroeg wakker was besloot ik om even langs de kruidvat te gaan maar deze bleek bezig te zijn met een verbouwing dus maar even naar het centrum gefietst.



Eenmaal daar aangekomen ben ik nog even de xenos, kruidvat, big bazar en zeeman binnen gewandeld waar ik nog wat leuks gekocht heb voor de kerstdagen want iedereen krijgt van mijn vriend en mij. Terwijl ik daar liep kwam ik de moeder van de vriendin van mijn neef tegen dus even mee gepraat en toen door gegaan. Ik had niet veel geld mee dus nadat ik alles gekocht had waarvoor ik kwam ben ik naar huis gefietst en toen met mijn zus nog ff gewhatsappt want zij kwam naar ons toe.

Rond 12 uur kwamen mijn zus en mams binnen en net voordat we wouden gaan belde de postbode aan met mijn spijkerbroeken van de C&A en ze waren super dus toen konden we even langs de Mc Donalds om te eten en daarna door naar de Action, Zeeman en Albert Heijn. Gezellig met zijn drieën weer een leuke middag gehad en thuis hebben we nog even een dag kerstshoppen in Brussel geboekt via Groupon. Al ging het nog best moeizaam want de link waarop we moesten boeken deed het niet dus ik belde naar de klantenservice en werd zo niet klantvriendelijk geholpen want het meisje die ik sprak gaf mijn computer de schuld terwijl het op meerdere apparaten ook niet deed maar uiteindelijk nadat ze me zomaar ophing zodra ik haar naam vroeg besloot ik de volgende dag gelijk te mailen. Uiteindelijk zijn we er wel uitgekomen en hebben we het geboekt.




Toen was het tijd om naar mijn werk te gaan waar ik tot 20:00 heb gewerkt en nadat de winkel er netjes en top weer uit zag kon ik naar huis toe en ben ik aan de aardappeltjes met lever gegaan en nog een heerlijk optimel Griekse stijl yoghurt. Mijn paps zijn tanden waren ook getrokken dus hij heeft nu alleen nog 12 tandjes in zijn mond op naar een kunstgebit. Daarna nog wat gebabbeld want mijn zus en Pieter waren er ook nog en daarna heerlijk onder de douche gestapt en wezen slapen.

Tuesday, October 22, 2013

Ontwerp je eigen Verkade reep



Wie is er nou niet gek op chocolade? Nou mij mag je wel voor een heerlijke reep wakker maken en dan het liefst melk chocolade of witte chocolade ( Alhoewel witte chocolade is officieel niet echt chocolade ) Aangezien de feestdagen er weer aankomen en iedereen op zoek is naar leuke sinterklaas of kerst cadeau heeft Verkade een leuke cadeautip namelijk de Persoonlijke reep voor je vriend/vriendin, oma/opa, vader/moeder, broer/zus of eigenlijk voor iedereen die van een heerlijk stukje chocolade houdt. De reep heb je al voor € 3,99 excl. verzendkosten. Wat moet je er voor doen om zo'n reep te bemachtigen:

* Ga naar www.verkade.nl en ga naar de cadeaushop
* Hier vind je het kopje Gepersonaliseerde repen en klik op bestellen
* Er word een nieuw scherm geopend waar je op start klikt
* Kies eerst je smaak: Melk, Puur of Hazelnoot
* Kies uit één van de 9 designs:

 - Liefde
 - Feest
 - Bloemen
 - Holland
 - Rozen
 - Fantasie
 - Cadeau
 - Geboorte Jongen
 - Geboorte Meisje

* Nu gaan we een foto & tekst toevoegen aan onze reep
* Vervolgens vul je jouw gegevens in en van de ontvanger
* Je betaald hem en hij word opgestuurd

Ik zit er over na te denken om ook iemand hiermee te gaan verrassen maar weet nog niet wie en wat voor design maar zodra ik hem wel besteld heb horen jullie het van mij en laat ik hem zien op mijn blog. Kijk ook even op www.verkade.nl voor gepersonaliseerde chocoladeletters.

Monday, October 21, 2013

Maandag 21 oktober 2013



Het was weer eens een vroege morgen want om kwart voor 7 zaten Jasper en ik alweer in de auto richting Amsterdam maar eerst mij natuurlijk even afzetten in Zaandam. Eenmaal thuis binnen gewandeld nog even onder de douche gestapt en daarna aan mijn blog gewerkt en toen was het alweer tijd om naar het werk te gaan. Je verwacht het fris buiten maar dat bleek wel mee te vallen dus was niet verkeerd om te fietsen.

Daar waren we weer op het werk en vandaag een kort dagje want ik zou in eerste instantie tot half 1 werken maar dit werd 1 uur. Vandaag hadden we ook last van een pinstoring en heel jammer dat sommige klanten hier geen begrip voor hebben maar met een lach op je gezicht blijven we aardig. Nadat ik klaar was met werken heb ik nog een heerlijk slagroomtaartje gekregen omdat ik geslaagd was voor mijn Alcohol controle. ( Altijd lekker ) en toen op naar huis.

Thuis was mams er ook al dus hebben we samen een stukje taart gegeten. Toen even mijn folders gelopen en was binnen een halfuur klaar. Daarna nog wat gesnuffeld op internet voor ons midweekje weg met mams ( Nog maar 4 weken te gaan ) Daarna kwam paps alweer binnen en hebben we heerlijk roerbaknoedels gegeten. Toen was het tijd om lekker op de bank te ploffen met mijn laptop op mijn schoot terwijl Dr. Phil opstond. Daarna het standaard verhaaltje The Biggest Loser en Under the Dome!

Gratis bij Deen: Santa Maria seasoning mix

Vorige maand heb ik helaas de zuivelspread niet kunnen halen want bij een aantal winkels waar ik langs geweest ben hadden ze alleen de ananas variant en ik wou die toch echt met rucola en pesto dus tijd voor een nieuw gratis product en deze maand zijn het de seasoning mixen van Santa Maria. Van zondag 20 oktober 2013 t/m zaterdag 9 november 2013 kunnen we de mix halen in de supermarkt en heerlijk van genieten. Je hebt een aantal varianten waar je uit kan kiezen hieronder staan ze:

* Guacamole dip
* Taco's
* Enchilada's
* Burrito's
* Fajita's
* Crispy chicken bites

Veel van deze mixen heb ik al gehad maar ik vind de Santa Maria mixen ook heel erg goed dus deze actie is heel fijn want ik weet dat ik een heerlijke mix heb en daarvoor mijn geld weer terug krijg. Kijk anders even naar mijn recept van de Crispy Chicken Bites. Één seasoning mix per huishouden ( Helaas ) Hieronder zal ik nog even beschrijven hoe je je aankoopbedrag terug krijgt.

* Koop het product
* Bewaar uw kassabon
* Ga naar de site www.deen.nl/gratis
* Vul uw gegevens in
* U ontvangt het aankoopbedrag binnen 7 dagen


 
 

Sunday, October 20, 2013

Zaterdag 19 en Zondag 20 oktober 2013

Zaterdag 19 oktober 2013. Néé voor mij nog geen weekend want ik mag nog een hele dag in de slijterij staan tot 18:00 dus ben er om 7 uur uitgerold en om kwart voor 8 zat ik alweer op de fiets naar mijn werk. Eenmaal op mijn werk aangekomen de slijterij geopend en aan het werk gegaan. Zaterdags is altijd de drukste dag in de winkel en dus ook de slijterij dus ben de hele tijd bezig geweest en dat is fijn want dan gaat de tijd heerlijk snel en voordat je het weet sta je alweer buiten de slijterij om naar huis te gaan.

Op mijn fiets richting huis waar we heerlijk aan de hachee gingen. ( Die van mijn mams is zo heerlijk! ) Toen moest ik nog even mijn tas in pakken want ik ging weer richting Hoorn en Jasper kwam mij ophalen. Jasper kwam binnen dus zijn we daarna de auto ingestapt en naar Hoorn gereden. Bij hem aangekomen zijn we samen op de bank neergeploft en lekker de tv aangezet.

Zondag 20 oktober 2013. WHAAATT! alweer 9 uur en ik was nog van plan om te gaan hardlopen en rond deze tijd lopen er altijd zoveel mensen met honden dus gelijk had ik geen zin meer dus ben de folders gaan kijken op de app en kwam toen een snelkookpan tegen die mijn mams wou hebben dus gelijk even gewhatsappt en toen ontwaakte Jasper op een gegeven moment ook. ( Half 11 ) Ben onder de douche gestapt en toen richting de supermarkt gereden.

We gingen heerlijk vanavond aan de spinazie met aardappeltjes en een Duits biefstukje dus daarvoor onze boodschapjes gehaald en nog wat brood en een toetje. Toen we weer naar huis reden zagen we dat er markt was maar deze was al om half 10 begonnen om er nu rond 2 uur dan nog heen te gaan heeft ook weinig nut dus zijn we richting huis gereden waar we heerlijk een filmpje samen hebben gekeken. Op een gegeven moment even met mams en mijn zus gewhatsappt natuurlijk over ons midweekje weg en Jasper ging toen even op de xbox. Ondertussen stonden de aardappels op en konden we daarna heerlijk gaan eten.

Voor je het weet is de zondag zo weer voorbij en was het tijd voor So you think you can dance! Ja hoor deze week zie je sommige koppels echt steeds beter worden en dat hiphop stuk van Vincent was echt BRUUT! Daarna heerlijk in bed gedoken want de volgende ochtend weer vroeg op.

Friday, October 18, 2013

Vrijdag 18 oktober 2013

Vandaag kon ik heerlijk uitslapen want hoefde pas 11:30 op mijn werk te zijn en ik was er ook wel even aan toe je merkt omdat het kouder word dat je bed nog veel lekkerder gaat liggen en het eruit gaan steeds moeilijker gaat worden maar rond 9 uur ben ik er uit gegaan en een heerlijke douche genomen. Aangezien ik net voor de lunch moet beginnen met werken heb ik rond kwart over 10 een broodje afgebakken en 10 voor 11 zat ik alweer op de fiets naar mijn werk.

Eenmaal op mijn werk werd mij verteld dat ik eigenlijk weer naar huis kon omdat we met teveel personeel waren en daar baalde ik best wel van want van de week ben ik ook al een aantal keer naar huis gestuurd om dezelfde reden dus heb even met mijn leidinggevende gepraat en nu mocht ik toch nog 2 1/2 uur aan het werk. Om 14:00 was ik dus alweer klaar en ben ik even naar de Primera gewandeld die tegenover mijn werk zit en daar de Mijn Geheim en Vriendin voor mams gekocht ( deze had zij al een tijd niet gelezen ) verder kocht ik daar ook nog een Fashionista voor mezelf stond een heel uitgebreid artikel in over bloggen en vloggen. Toen ik net wou afrekenen zag ik in mijn ooghoek kerstpapier staan 2 rollen voor € 3,50 dus besloot ik deze mee te nemen.

Thuis aangekomen zag ik dat mijn mams er niet was dus besloot ik haar even te bellen en bleek ze bij iemand op visite te zijn. Op de bank zag ik mijn bestelling van Bonprix liggen ( Nieuwe bh's ) maar moest wel even wennen want heb meestal gevormde bh's en deze zijn niet gevormd wel met beugel maar heel doorzichtig maar zaten wel prima dus toch maar eens proberen. Ik besloot toen ook maar een heerlijke boerencake te gaan maken want dat is altijd wel lekker voor bij de thee. Een uurtje later kwam mams binnen wandelen en besloot ik om de dvd van Centerparcs 2012 erin te gooien altijd leuk om weer even te kijken vlak voordat je vertrekt.

Mijn paps had pieperdienst dus hebben we vroeg gegeten en is hij daarna aan het werk gegaan. Samen met mams zijn we rond gaan snuffelen over het park waar we nu heen gaan Port Zelande en eventueel een park voor volgend jaar van België tot aan Frankrijk verschillende opties hebben we voorbij zien komen die ons wel leuk leken. Ondertussen stond The biggest loser op en daarna de Televizierring. We kwamen nog een filmpje op youtube tegen waar we ons rot om hebben gelachen want daar zat een muziekje tussen waarbij je constant hoorde: "Je bent een zeehond" haha..

Winterfair Ahoy Rotterdam



Alweer een paar weken geleden vertelde mijn zus dat zij samen met mijn moeder naar de Winterfair zou gaan in Ahoy en het leek mijn oma en mij ook erg leuk dus uiteindelijk gaan we hier gezellig heen met zijn vieren. Als je naar de winterfair in Ahoy wil gaan raad ik je heel sterk aan om je kaartjes via www.vakantieveilingen.nl te kopen want hier kan je voor een goedkoop prijsje 2 kaartjes scoren maar wees er snel bij want er zitten aardig wat bieders op ( Het is ons 2 x gelukt dus het is te doen )

Wij zijn nog nooit naar de winterfair in Ahoy geweest maar zoals jullie misschien wel gelezen hebben ben ik helemaal weg van de kerst ( net als mijn zus, moeder en oma ) Tijdens de winterfair staan er verschillende stands waarbij je van alles kan halen of doen hieronder een kleine greep:

* Winterjassen
* Kerstcadeau's
* Workshops
* Woonaccessoires
* Proeverijen
* Modeshows
* Optredens

Genoeg te doen dus en misschien wat wij zelf wel verwachten is het een huishoudbeurs ( in het klein ) maar dan aangekleed in de winterse kerst sfeer. ( Hier krijg je ook een boekje vol met kortingscoupons voor op de beurs ) Het evenement is van vrijdag 6 december t/m maandag 9 december van 10:00 tot 17:30. Wij zelf gaan zaterdag 7 december en voor de reis er naar toe hebben wij de handige tickets van Kruidvat/NS. Vanaf het treinstation is het nog een klein stukje met de metro of tram en dan sta je al voor de deuren van Ahoy Rotterdam. Zodra ik er geweest ben zal ik een uitgebreid verslag op mijn blog plaatsen en wie weet met nog een leuk filmpje.

Thursday, October 17, 2013

Donderdag 17 oktober 2013

Na twee rare werkdagen was het vandaag tijd voor een lange dag in de slijterij maar eerst maar eens mijn bed uit komen haha. Aangekleed en mijn tas gepakt ben ik naar beneden gewandeld en heb ik heerlijk een gebakken eitje voor mezelf gemaakt en toen weer op de fiets naar mijn werk.

Eenmaal op het werk even met mijn collega gebabbeld en daarna de slijterij geopend. Het stond weer heerlijk vol emballage maar dat werk gelukkig opgehaald en toen was het magazijn weer leeg. De rest van de dag was best wel rustig tot 17:00 ik denk dat iedereen opeens dacht van oh ik ga even naar de slijterij want heb tot 18:00 alleen maar gewerkt. Een klant wou namelijk 12 cadeautjes ingepakt hebben dus heb dat even gedaan en hij kwam nog met een stapel chocolade letters dus heb deze ook voor hem gedaan. Om 18:00 snel snel alles afgewerkt en toen naar huis toe.

Thuis aangekomen hadden we heerlijk nasi Ramez en hadden we een groot pakket binnen met nog wat kerstcadeautjes, kerstpapier, zooltjes voor mams en naamstickers. Ik ben op alle ingepakte cadeautjes naamstickers gaan plakken en heb nog een aantal cadeau's ingepakt en toen heerlijk op de bank neergeploft met Geer & Goor op de tv.


Review: Optimel Yoghurt Griekse Stijl



Mijn vaste lezers weten inmiddels wel dat ik een grote Optimel fan ben maar bij het product Yoghurt krijg ik vaak al gelijk een zuur gezicht dus verwachte dat dit geen Optimel product voor mij zou zijn maar ik was toch nieuwsgierig en wou hem heel graag proberen vandaar dat toen ik met mijn mams door de Albert Heijn liep en hem zag staan besloot ik hem toch in het winkelwagentje te doen en mee te nemen dezelfde avond hebben mijn vader en ik hem geprobeerd.

Dit nieuwe product is een heerlijke frisse en stevige yoghurt zodra je je lepel er in doet blijft hij bijna rechtop staan. Onder de yoghurt vind je een laagje fruit en zoals altijd 0% vet en geen suiker toegevoegd. Je hebt maar 3 verschillende soorten smaken:

* Optimel Yoghurt Griekse Stijl Pezik
* Optimel Yoghurt Griekse Stijl Framboos
* Optimel Yoghurt Griekse Stijl Kers


Zelf koos ik voor de Optimel Yoghurt Griekse Stijl Framboos en hij was zalig ik ben echt geen yoghurt liefhebber en heb het heerlijke frisse fruitlaagje door de yoghurt heen gemengd en toen was het echt een smaakexplosie in je mond. Ik zelf ben een toetjes liefhebber dus wij hebben met zijn tweeën een bak a 450 gram gedeeld. Opnieuw een product van Optimel die mij aanspreekt wat zou het volgende product worden?

Wednesday, October 16, 2013

Woensdag 16 oktober 2013

Vandaag kon ik een uurtje langer liggen dan gisteren totdat mijn paps om 7 uur naar boven riep want hij dacht dat ik er al uit moest maar dat was een halfuur te vroeg maar maakt niet uit want ik was toch al wakker. Rond half 8 ben ik er uit gegaan en alles bij elkaar gepakt en naar beneden gegaan waar mams ook al was. Ik had nieuwe spijkerbroeken nodig dus hebben we even 3 nieuwe online geshopt via C&A met ook nog een kortingscode voor 10% erg handig scheelde me gelijk € 9,- daarna was het tijd om naar mijn werk te fietsen.



Door de mist heen kwam ik dan aan op mijn werk waar ik ben gaan werken om 9 uur en het was een raar dagje want we waren met best veel personeel dus mijn leidinggevende vertelde mij dat ik om 13:00 al naar huis moest in plaats van 15:00 heel erg balen want is weer 2 uur minder maar niets te doen dus op naar huis waar mijn zus en haar vriend ook gezellig waren.

Even wat gebabbeld met elkaar en toen ben ik CenterParcs gaan bellen voor mijn opa en oma omdat zij hun huisje wouden vastzetten waar hun boeking op stond en verder nog wat dingen geregeld dus wat mij betreft kan de vakantie beginnen! Ik had het met mijn mams er over dat ik even binnenkort naar de Wibra wou voor kleine kerstcadeautjes dus besloten we eerst naar de Wibra hier in Zaandam te gaan maar er was geen plekje dichtbij dus zijn we naar Purmerend gereden waar we bij een leuk winkelcentra terecht kwamen en we zweer flink gescoord. Daar was nog een goedkoop cadeau winkeltje waar we ook nog leuke dingen hebben gevonden en toen op naar de winkel om wat boodschapjes te halen.



Eenmaal thuis aangekomen zagen we dat paps er nog niet was dus moesten we zelf maar de boodschapjes tillen. Nadat alles weer weg gezet was kwam paps binnen en is mams begonnen met koken en hebben we heerlijk wraps gegeten en ben ik daarna alle cadeautjes weer gaan inpakken voor de kerst. ( Ik kom echt helemaal in de stemming! ) Daarna was het tijd voor The Biggest Loser en De Zomer Voorbij.

Kerstpakket Nick en Simon ( Speciale cadeaubox )



Ben jij fan of iemand in jouw omgeving van Nick en Simon dan is dit kerstpakket echt een ideaal cadeau voor de kerst. Het kerstpakket is al volop te koop in de winkels en bij www.bol.com voor € 24,99. Door de cd van Nick en Simon kom je helemaal in de kerstsfeer en misschien vind je het iets te vroeg maar ik ben al helemaal in de stemming!

Inhoud:

* 10 Kerstkaarten met kerstafbeelding & Nick en Simon
* 1 stickervel met kerstafbeeldingen van Nick en Simon
* Opblaasbare kerstbal met Nick en Simon
* Kerstmuts Nick en Simon
* De nieuwe cd

Naast een aantal zelf geschreven nieuwe kerstnummers vind je ook een aantal kerstklassiekers hieronder een overzicht:

* Best time of the year
* Let it snow
* Christmas time with you
* Baby it's cold outside ( Nick & Katie Melua )
* Christmas in our hearts ( Simon & Sandra van Nieuwland )
* Mistletoe
* Merry Christmas everyone
* Mistletoe and wine
* Vrolijk kerstfeest
* Bonustrack - Christmas was a friend of mine
* Bonustrack - Santa's party
* Bonustrack - 2000 miles

Tuesday, October 15, 2013

Dinsdag 15 oktober 2013.

Zo pfff.. wat lag het weer heerlijk ik wou er echt niet uit dus heb het nog even 5 minuten uitgerekt en moest er toen echt uit. Met een slaaphoofd alles gedaan en naar beneden gewandeld en mijn ouders hadden het zelfde zij wouden ook graag blijven liggen vanmorgen maar kon niet. Ik baalde ook dat het regende maar wat een mazzel toen ik richting mijn werk moest was het droog want anders had ik toch echt mijn gele poncho moeten dragen.

Het was weer tijd voor een nieuw werkweek dus begonnen we om 8 uur en zijn we heerlijk aan de slag gegaan. Mijn collega vroeg me af waarom ik zo'n rare tijd had vandaag dus ik vroeg me af wat ze bedoelde en zij vertelde me dat ik tot 15:00 moest werken en zelf dacht ik tot 17:00 maar dat had ik verkeerd gezien haha dus zijn we aan de slag gegaan tot 15:00 en op naar huis.

Het miezerde een beetje maar gelukkig geen flinke regenbui dus kwam ik weer droog aan thuis. Mams was er ook dus even samen gebabbeld en nog wat gedronken met een stukje banketstaaf. Even later was het tijd om heerlijk te gaan eten. Na het eten heerlijk op de bank wezen hangen en toen kwamen mijn zus en haar vriend ook nog even gezellig langs en hebben we de rest van de avond bij ons gezeten. Gezamenlijk nog even wat rond gekeken voor ons midweekje Port Zelande.

Review: Bertolli Olijfolie Spray


Van de week liep ik de keuken in en zag opeens iets raars staan wat ik nog niet had gezien een spray voor in de keuken wat zou dat nou moeten zijn? Het bleek een nieuwe olijfolie spray te zijn en dit heb ik nog nooit gezien wat handig en slim van Bertolli. Olijfolie is namelijk zonde om te verspillen vandaar dat zij met deze spray op de markt komen en je kan hierdoor ook precies de hoeveelheid olijfolie gebruiken die je zelf wilt hoe handig! Deze handige spray is te koop in twee varianten:

* Bertolli Extra Vergine Originale
Heerlijk voor je salade, pasta of pizza met een frisse en fruitige smaak.

* Bertolli Cucina
Handige gedoseerde olijfolie voor in je pan, ovenschaal of gril.

De olijfolie is tot 220 graden te verhitten dus let op kan heet worden! Verder blijft je spray heerlijk schoon dus geen vette vingers bij een volgende gebruik en hij is ook nog eens zuinig in gebruik wie wil dat nou niet. Beide spray's zijn te koop tussen de € 3,49 en € 3,99 bij C1000 en Albert Heijn ( Nog niet gezien in andere supermarkten ) Dus of je nou een heerlijke frisse salade wil maken of heerlijk een stukje vlees wil bakken het kan met deze handige Bertolli spray.

Monday, October 14, 2013

Maandag 14 oktober 2013



WHAAAATT! Dit is echt veel te vroeg hoor en dat op mijn vrije dag laten we maar erop houden dat dit liefde is! 6:15 zit ik namelijk in de auto richting huis samen met Jasper want hij moet beginnen om 8:00 *zucht* en natuurlijk is er weer een ongeluk gebeurd waardoor wij bijna een uur in de file stonden en ondertussen kukkelde ik steeds in slaap. 7:10 waren we in Zaandam snel afscheid genomen van Jasper en heerlijk nog even mijn bed in gedoken maar brrr.. het was best wel koud boven.

Rond 9 uur ben ik eruit gegaan want het was mooi geweest dus mijn kleding weer aan en naar beneden gegaan om weer wat cadeautjes in te pakken! ( Ja deel 3 inmiddels alweer ) Tijdens het inpakken ook heerlijk een broodje gegeten en daarna lekker aan mijn blog gewerkt. Rond half 1 kwam mams binnen en besloten we gezellig even langs opa & oma te gaan maar eerst even een broodje naar binnen werken.



De auto in en op naar Assendelft maar eerst even naar de Supercoop om wat boodschapjes te halen en dan door naar opa & oma. Naar wat er om heen gedraaid te hebben was het op een gegeven moment wel duidelijk dat opa & oma ook wel naar CenterParcs Port Zélande wouden gaan dus hebben we gelijk maar even een 2 persoons cottage geboekt. Zij waren gelijk enthousiast en hebben er zin in dus we gaan niet met 6 man weg over 5 weken maar met 8 man gezellig! Rond half 5 vertrokken we nog naar de Deen want we waren wat vergeten en op naar huis.

Thuis aangekomen was paps er ook al dus hebben we de boodschapjes uitgepakt en hebben we heerlijk gegeten. Ik had mijn folders nog niet gelopen en wou het eigenlijk verschuiven naar dinsdag maar super lief van mijn ouders die hielpen me mee en binnen een record tijd waren we weer binnen. ( Echt blij mee want was echt pokkeweer ) Daarna was het natuurlijk tijd voor "Under the dome" de afleveringen waren weer top!

Send - A - Smint

Send a Smint: Er zijn wel 1000 redenen om Smint te delen.
 
 

Ik zag dus gisteren de commercial voorbij komen van Smint ( Je weet wel die kleine frisse mintjes ) daar zag ik voorbij komen dat je smint kan delen met iemand die je kent. Ik merk dat de laatste tijd veel merken hun producten op deze manier proberen te promoten en ik weet eigenlijk wel zeker dat het werkt want het is gratis en ook nog eens leuk omdat je het aan een ander geeft.

Wat moet je doen?

* Je gaat naar www.smint.nl
* Klik op "Ik wil gratis Smint proberen"
* Vervolgens word je doorgelinkt naar Facebook
* Kies een vriend naar wie je het wilt sturen
* Maak je reden van 4 woorden waarom jij de Smint deelt
* Vul de gegevens van je vriend/vriendin in
* Klik op verstuur!

Oké nu denk je ow lekker makkelijk maar helaas er zijn maar 2000 blikjes per dag die zij versturen heb ik nou even mazzel dat het vandaag in één keer lukt maar ik lees veel reacties dat ze heel snel op zijn en dagelijks om 9 uur word het aantal weer ververst en mag je ( twee ) blikjes versturen naar jouw vriend/vriend. Per facebookaccount mag je 2 blikjes versturen daarna is jouw profiel hiervoor uitgesloten. Mijn 2 blikjes worden verstuurd naar: Mijn moeder en Mijn zus. Ik ben heel erg benieuwd!

Zondag 13 oktober 2013.

Ik werd wakker en keek naar buiten en wat een rot weer zeg en néé ik ben niet beroerd van een beetje regen maar met deze wind erbij besloot ik toch om mijn hardloopschoenen voor vandaag in de kast te laten staan en nog even in mijn bed te blijven liggen. Ondertussen even bezig geweest met mijn blog en filmpjes gekeken op youtube van andere bloggers en toen ontwaakte Jasper.

Aangezien we gisteren geen zin hadden om boodschappen te halen gingen we rond 12 uur naar de Dekamarkt ook voor kerstkaarten die zij daar verkochten voor € 1,99 en het zijn vaak ook nog hele leuke en mooie kaarten en ja waarom dure kaarten kopen als het zo ook kan want de postzegels zijn al duur genoeg haha. Ik wou nog even ergens heen dus besloten we naar Purmerend te gaan maar toen we onderweg waren en ik keek op mijn mobiel zag ik dat daar op zondag de winkels niet open zijn dus op naar Zaandam.

 
Het was nog steeds pokkeweer dus besloten we in de parkeergarage te parkeren en zijn we even de Primark binnen gewandeld waar Jasper geslaagd is voor sokken, een trui en een t-shirt. Ik had voor mijn zus ook nog reinigingsdoekjes meegenomen en we vonden nog 2 leuke kerstcadeautjes en toen zijn we er snel uit gegaan want zoals altijd was het weer druk in de Primark. Jasper liep de Bart Smit nog even binnen en ik ging in een voordeel winkeltje waar alles spot goedkoop is ( hier zijn we natuurlijk ook weer geslaagd voor wat kerstcadeautjes want het hoeft niet duur te zijn als het maar leuk is ) daarna waren we het allebei zat en zijn naar mijn mams gegaan om daar even wat te drinken.

Me mams vond het gezellig dat we even langs kwamen dus hebben we even picolientjes gegeten en wat gebabbeld over ons midweekje Centerparcs dat alweer voor de deur staat en toen weer naar Hoorn. Aangekomen in huis zijn we beide neergeploft op de bank en hebben we de rest van de dag heerlijk rustig aan gedaan en savonds was het dan eindelijk tijd voor de eerste Liveshow van So you think you can dance en vergeleken met vorige jaren heb ik nog niet echt een favoriet maar wel een aantal dansers die ik echt goed vind en heb nu al zin in 24 november dan ga ik samen met Mijn zus naar de liveshow! Daarna zijn we heerlijk samen in bed gedoken want we moesten er om 6 uur uit argh..

Sunday, October 13, 2013

Zaterdag 12 oktober 2013



Deze dag begon al vroeg want om 6:30 was ik wakker en ben er om 7 uur uit gegaan want vandaag had ik mijn examen! Mezelf klaar gemaakt voor deze dag en naar beneden gewandeld waar ik heerlijk een broodje uit de oven heb gegeten. Paps bracht me even naar het station en op naar Utrecht Centraal.

Gelukkig kon ik zitten want ik had zo vroeg echt geen zin om 3 kwartier te moeten staan en nu kon ik nog even mijn samenvattingen doornemen. Ding Dong we waren in Utrecht Centraal en zo wat een groot station zeg natuurlijk loop ik weer de verkeerde kant op maar uiteindelijk ben ik er toch gekomen. Voor mijn verslag over mijn examen neem even een kijkje op: Mijn eerste examen NHA ( Snel samengevat ik twijfel en als ik de vragen goed heb ik die gewoon naar mijn mening goed in kon vullen kom ik wel uit op een voldoende maar zucht je weet maar nooit ) Eenmaal weer in de trein met een saucijzenbroodje en een flesje water kon ik 3 kwartier gaan staan waar ik helemaal geen zin in had want had knallende koppijn maar uiteindelijk zag ik station Zaandam in zicht en was het tijd om uit te stappen.



Mams kwam me ophalen en die was er nog niet dus moest even wachten ( Overigens wat handig die dagkaart van de Kruidvat ) Daar kwam mams al aan dus ben de auto in gestapt en naar huis gereden waar paps nog 2 frikandelletjes voor mij gebakken heeft en daarna hebben we de taart geproefd en ow wat was hij lekker zeg! Toen was het toch echt tijd om mijn tas in te pakken en richting Hoorn te gaan met de trein waar paps me even heeft afgezet bij het station in Zaandam. Thuis had ik al gezien dat ik in Hoorn een halfuur moest wachten tot de trein naar Kersenboogerd en ik heb daar altijd zo'n hekel aan maar eenmaal in Hoorn nog even een mevrouw met een kinderwagen geholpen en toen wachten maar..

De trein kwam eraan en snel gaan zitten en op naar Jasper. Hoe stom Jasper was onderweg naar het station en ik zat inmiddels al in zijn huis haha dus kon hij weer terug we waren elkaar mis gelopen. De rest van de dag weinig gedaan en Jasper heeft heerlijk eten besteld via www.thuisbezorgd.nl ( Shoarmaschotel en Jasper een Kapsalon ) de rest van de avond een beetje aan mijn blog gewerkt en tv gekeken.

Saturday, October 12, 2013

Mijn eerste examen van mijn NHA Studie!



Vanmorgen was het dan zover ik ging met de trein richting Utrecht Centraal want vandaag zou ik mijn eerste examen gaan maken. Terwijl ik in de trein zat nog heerlijk zitten leren en totaal geen spanning en daar was het station en zo wat een groot station waar ik de verkeerde kant op liep maar het is uiteindelijk goed gekomen en kwam bij Ingang Oost van de Jaarbeurs in Utrecht.

Ik had gelezen dat je je jas moest afgeven dus deze gaf ik af bij de garderobe en ik was gelijk € 1,50 lichter echt niet normaal maar wat moet dat moet. Voordat ik naar binnen ging ben ik nog even naar de wc gegaan en natuurlijk zoals altijd was er een mega lange rij bij de damestoilet maar ik moest heel nodig dus heb netjes gewacht en voordat ik het wist liep ik er alweer uit. Het was inmiddels al half 10 geweest en ja hoor de deur ging open en we mochten naar binnen.

Ik was verbaasd toen ik binnen liep 27 rijen a 264 stoelen per rij hoeveel mensen moesten er wel niet komen zeg. Wat bleek ik kon mijn jas hier ook gewoon ophangen dus dat was wel even een baalmomentje maar dan weet ik het voor de volgende keer. Een mevrouw vertelde mij dat ik mijn tas aan de zijkant moest neerzetten en de spullen eruit moest halen die ik nodig had tijdens het examen en mijn tafelnummer op moest zoeken. Ik zat in rij 1 op stoel 13 en ik had hem zo gevonden en toen was het wachten tot 10:00. Iets voor tienen werd er nog het één en ander verteld en beginnen maar. Het begon zeer makkelijk en ik hoopte dat het zo door ging maar helaas er kwamen een 3 tal vragen waar ik erg over twijfel en 1 vraag wat ik eigenlijk helemaal niet wist en natuurlijk tellen deze heel erg mee. ( Op dit moment kreeg ik ook een verschrikkelijke hoofdpijn ik denk de spanning die me even te veel werd ) Snel door gegaan naar de rest en later terug gekomen op de andere vragen maar toen ik eruit liep voelde ik me toch wel kut want waarom wist ik het niet. ( Ja ik leg de lat heel hoog voor mezelf maar ook omdat ik zelf weet dat ik het kan en de mensen om me heen ook wel een hoge verwachting hebben van me )

Na het examen gelijk mams verteld met het nieuws dat ik twijfelde en wat ik niet had verwacht ze reageerde heel positief en dat vond ik heel fijn. ( Ach als je hem niet haalt doe je hem gewoon nogmaals over en weet je wat je te wachten staat ) Dit vond ik super lief om te horen en dat fleurde me gelijk weer op. Op weer naar huis dus mijn jas bij de garderobe gehaald en de trein gepakt naar huis. Wat een dag ik heb er nog een klein beetje hoofdpijn van het heeft erg veel energie gekost maar het voelde wel super goed want ik ben nu echt aan mijn toekomst aan het werken wat ik met mijn stomme kop heel erg heb weggegooid. Voor 15 november krijg ik de uitslag binnen en wat zal ik blij zijn als ik een voldoende heb behaald maar het is afwachten.. *zucht*