Friday, May 31, 2013

31 Mei 2013

Poeh een vroege morgen maar om 7:00 rolde ik mijn bed uit en ben ik mijn ochtend ritueel gaan doen en toen naar beneden. Inmiddels rond half 8 net mijn brood gemaakt toen er opeens iemand het huis inkwam en ik verwachte natuurlijk niemand bleek het me opa al te zijn iets aan de vroege kant maar dat maakt niet uit. Eerst even mijn brood opgegeten en daarna opa een bakkie koffie gegeven. Samen wat geouwehoert en toen stipt 8:00 de auto ingestapt want ik moest op een andere locatie werken die een beetje ver was voor op de fiets dus opa bracht me. In ongeveer 20 minuten kwamen we aan gereden en ben ik tot half 9 blijven zitten en toen naar binnen gewandeld. Mooi filiaal in Wormer en leuk personeel dus voordat ik het wist was het tijd om naar huis te gaan. In de kantine eerst omgekleed en toen ik buiten liep zag ik mijn mams ook alweer aan komen rijden en zijn we naar huis gegaan. Thuis had paps het eten al klaar dus konden we zo heerlijk aanschuiven. De rest van de avond een beetje gerommeld op mijn laptop en bloed zweet en tranen gekeken.
 
Liefs x

30 Mei 2013


Heerlijk even in mijn bed blijven liggen tot een uur of 9 en toen tijd om eruit te gaan. Makkelijke kleding aan na een heerlijke douche en toen naar beneden. Lekker even een broodje warm vlees voor mezelf gemaakt met een glas verse jus d'orange en toen mijn studieboeken gepakt. Alles bij elkaar gezocht van notitieboek, pen, markeerstift, mapjes en mijn laptop. Eerst ben ik begonnen aan een lang werkje namelijk helemaal uitdokteren tot ik door de lesstof ben op een normaal tempo en toen kwam ik uit op eind augustus. Oftewel 2 modules in 3 maanden misschien te enthousiast maar we gaan het meemaken want mijn doel is 12 oktober examen te doen dus tot die tijd kan ik met mijn lessen bezig zijn. Eerst begon ik met het doorlezen van de tekst en ondertussen alle belangrijke termen en teksten markeren met een gele markeerstift. Nadat ik de tekst gelezen had heb ik een samenvatting voor mezelf uitgetypt want zo onthou ik alles het beste. Ten slotte zitten bij elke les een aantal oefenopgave's en na 1x doorlezen had ik van de 5 wel 4 vragen goed. Ik heb nu al door dat het veel stampwerk word maar daar ga ik voor de volle 200% voor. Tijdens het studeren werd ik net als alle dagen hiervoor onbekend gebeld en nam op en hoorde een auto rijden en na een halfuur hetzelfde verhaal dus ik heb een stalker ofzo best vervelend. Nadat ik klaar was met Sales les 1 heb ik alles netjes in mapjes opgeborgen en toen kwam mams thuis. Samen nog wat gedronken en toen gehopt van de ene Dekamarkt naar de ander voor boxers maar helaas uitverkocht maar wel gezellig bij de laatste onze boodschapjes gedaan. Daarvoor waren we nog even in de Aldi geweest altijd leuk om te snuffelen. Uitgeshoppert met mams zijn we naar huis gegaan en toen bleek het alweer etenstijd te zijn dus heerlijk gegeten en voor de rest bank wezen hangen met mijn vrouw jouw vrouw vips en buch in de bajes.
Liefs x

Wednesday, May 29, 2013

29 Mei 2013


Ten eerste ga ik vanaf vandaag weer regelmatig bloggen want het schiet er de laatste dagen steeds bij in. Vanmorgen mocht ik weer in mijn eigen filiaal werken want gisteren in een ander en dat viel tegen. Heerlijk een panini uit de oven gehad en daarna met mams even naar de Deen gegaan. Samen even wat boodschapjes gehaald en daarna naar mijn werk gereden. Ik was daar erg vroeg en er waren boxers in de reclame en gelukkig nog 1 in mijn maat dus heb deze meegenomen en hij zit heerlijk! Toen heerlijk van 10:00 tot 18:00 gewerkt waar veel gebeurd is. Begon met een vrouw die een epilepsie aanval kreeg waar bij er een ambulance bij moest komen. Vervolgens nog een man die niet goed werd en een diefstal van 10 tandpasta's. Zo kreeg ik ook nog een klant met een vals briefje die er niks van begreep en tot slot die heerlijke regen en onweersbui. Na een hectische dag was weer tijd om naar huis te gaan waar mams mijn eten al klaar had. Ja hoor mijn lespakket van het NHA is ook binnen dus ga vanaf morgen beginnen en heb er super veel zin in. Mijn fout om te stoppen met mijn studie ga ik nu goed maken. Snel gegeten en alles doorgebladerd toen naar dansen waar we druk bezig zijn voor ons dansoptreden over 3 1/2 week spannend. Na het dansen heeft zuslief me afgezet en was ik heerlijk thuis. Lekker wezen bankhangen en ouwehoeren met mams en nu mijn bed in.
 
Liefs x

Monday, May 27, 2013

26 Mei 2013

Sunday morning. Ja ik zat te twijfelen om te gaan hardlopen maar néé ik heb het niet gedaan ik voelde me nog een beetje snotterig en om dan warm te worden terwijl het fris en regenachtig buiten is leek me geen goed idee maar ben zeker van plan aankomende week te gaan hardlopen. Heerlijk rond 9 uur even een douche genomen en toen naar beneden op de bank lekker genoten van een lazy sunday en met een heerlijke glas verse jus d'orange de keuringsdienst van waarde terug gekeken over mayonaise wat blijkt een patatje met is gewoon patatje met mayonaise maar 9 van de 10 keer met frietsaus ik blijf hun ontdekkingen altijd weer geweldig vinden en kijk dit programma heel graag. Rond 1 uur kwam mijn zus met haar vriend langs om samen met paps even naar de G-star outlet te gaan om te kijken voor spijkerbroeken maar het was niet veel bijzonders dus alleen de vriend van mijn zus had iets gekocht. Mijn zus had voor bij de koffie nog cake meegenomen waar we van gegeten hebben en toen zijn ze weer naar Purmerend gegaan. Het was toen al rond etenstijd en ik moest mijn folders nog lopen waar ik op dat moment weinig toch geen zin in had maar we hebben het even samen snel gelopen en dan ben je altijd wel blij dat het klaar is. Savonds gingen we eten halen dus paps op de fiets en die kwam na een klein halfuurtje met heerlijke dönerschotels aan. Wij hadden dit al een tijd niet meer gehad dus het was echt weer lekker maar zeker niet voor elke week want het vult onwijs. De rest van de avond echt weinig tot niks gedaan en heerlijk gekeken naar de eerste liveshow van so you think you can dance the next generation. Hoe geweldig zijn sommige kinderen ze zijn soms nog beter dan de volwassenen en ik was erg blij dat de 2 kinderen door gingen die deze avond echt het beste waren.



Liefs x

Sunday, May 26, 2013

De Invasie

Nu je de titel leest zal je wel denken waar heeft zij het nou weer over. Nou? Ik heb weer een leuk programma ondekt en wel gelijk na Nick & Simon dus mooier kan niet. Hoe leuk is het als 6 bekende rappers naar een dorpje gaan in Nederland. Welke rappers zijn mee: Brownie, Murda Turk, Negativ, RBdjan, Kleine Viezerik etc. Zij maken kennis met voor hun onbekende plaats en hun tradities. Eind van de week maken zij op de liederen van het dorp waar zij verblijven hun eigen versie. Deze rappers verplaatsen zich geheel in de cultuur van het dorpje en zullen zich ook zo nu en dan verkleden in de klederdracht van het dorp of  zelfs gaan palingvissen. Zo zijn ze al in: Urk, Thorn, Hinderlopen en Giethoorn geweest en ik zou zeker de beelden terug kijken.

25 Mei 2013

Zo nog één dag en deze werkweek zit er weer op. Smorgens mijn haar gedaan , mascara op en mijn werkkleding in de tas en toen naar beneden. Beneden heb ik voor mezelf even een tosti gemaakt en toen was het alweer tijd om naar het werk te gaan. Op mijn werk aangekomen waren er al een aantal collega's aan de slag dus deze even begroet en toen zelf ook aan het werk gegaan. We hadden 2 klanten die boodschappen hadden besteld en deze rond 11:00 zouden op halen dus hebben mijn collega en ik allebei 1 gelopen en waren netjes op tijd klaar. Voor een zaterdag was het onwijs rustig in de winkel dus we begonnen allemaal een beetje melig te worden van het wachten dus werd een dolle boel. De dag ging maar niet om maar doordat we zo een leuke sfeer hadden was het helemaal niet erg. Rond half 6 werd het opeens heel druk en toen was er een deel personeel al weg dus was het even heel hard doorwerken. Toen was het iets over 6en en zat de dag erop. Nadat ik mijn eigen kleding weer aan had ben ik boodschapjes gaan halen waaronder heerlijke vers geperste jus d'orange. Thuis aangekomen was het eten al klaar en gingen we heerlijk aan de kipshoarma met patat. Mams was even weg en paps had zijn nieuwe telefoon vandaag gekocht dus daar zaten we een beetje mee te klungelen terwijl we Aaf! zaten te kijken. Daarna ging paps voetbal kijken en ben ik lekker vroeg naar bed gegaan want ik was moe.

Liefs x

Thursday, May 23, 2013

23 Mei 2013


Vandaag had ik een dagje vrij samen met mams dus ben eerst heerlijk uit gaan slapen tot een uur of 9 en daarna een warme douche genomen en toen was ik helemaal klaar wakker. Beneden aangekomen voor mijn moeder en mezelf een broodje in de oven gedaan en daar lekker van gesmikkeld. Ik heb me aangemeld voor een opleiding via het NHA dus ik moest nog wat papieren kopiëren dus zijn we even naar de Deen gegaan bij ons in de buurt. Helaas was deze defect dus konden we weer naar een andere supermarkt en gelukkig bij de Albert Heijn deed hij het wel. Daarna de brief op de post gedaan en toen nog even met mams door de action en blokker gewandeld want we zochten naar decoratie stenen/zout voor in een glazen vaas. Thuis aangekomen was het al laat dus hebben we snel een broodje gegeten en de auto in gestapt want mams had een afspraak bij de kapper. Dat zal je dan net zien dan heb je haast en dan heb je alles tegen want op veel punten waren de afslagen afgesloten maar uiteindelijk kwamen we 2 minuten voor tijd binnen in de Kapsalon. Mams moest kleuren en knippen dus ik zat daar wel even maar heb sinds jaren de Donald Duck weer eens gelezen echt leuk. Na ongeveer 2 uur was mams weer helemaal klaar en zat haar haar weer prachtig en over een aantal weken ga ik ook weer in de kapperstoel zitten om te kleuren en te knippen maar nu nog even niet. Daarna zijn we nog even in de Supercoop geweest en toen weer naar huis. Thuis aangekomen hebben we boodschapjes opgeruimd en mams heeft de gehaktballen gebraden en de rest van de middag lekker niks meer gedaan en Nick & Simon in Zuid-Afrika terug gekeken echt een geweldige real life soap met dit duo en Kees Tol. Savonds aan de zuurkool ja daar is het nu echt weer voor en het was weer heerlijk zo'n winters maaltje. De rest van de avond ook weinig tot niks gedaan heerlijk weer Jouw vrouw, Mijn vrouw VIPS gekeken en daarna Buch in de Bajes. Zo nog even onder de douche en dan mijn bed opzoeken.

Liefs x

Nick & Simon: Die Suid-Afrikaanse Droom

Ik ben echt fan van Nick & Simon en dus als er weer een leuk programma op tv komt waar hun in voorkomen ben ik een trouwe kijker. Dit jaar zijn ze vertrokken naar Zuid-Afrika nadat zij vorig jaar een succesvolle tijd hadden in Amerika waar er ook een real life soap over was op de Tros. Nick & Simon gaan op eigen houtje met hun vriend Kees Tol naar Zuid Afrika en proberen daar zelf al hun optredens te regelen van Festivals tot een simpel straatevent. Samen met Kees Tol is het lachen, gieren en brullen en een must om elke week weer even te kijken op de Tros elke woensdag om 20:25. Alle afleveringen zijn terug te vinden op www.sterren.nl zodat je helemaal de sfeer mee kan proeven samen met Nick & Simon maar vergeet zeker Kees Tol niet.



Bron: www.sterren.nl

22 Mei 2013

 
Early in the morning! Om 6:00 mocht ik mijn bed uit nouja moest haha. Gelukkig bracht mams me naar mijn werk dus kon ik rustig wakker worden. Om 7:00 zijn we de auto ingestapt en heeft ze mij afgezet op mijn werk. Om 7:30 zijn we begonnen met opstarten en om 8 uur opende de deuren alweer. De ochtend was redelijk rustig en voordat ik het wist was het 13:00 de werkdag zat erop. Mams stond buiten al op me te wachten want we gingen naar Hoofddorp. Eerst zijn we even langs het filiaal gereden waar ik volgende week een dag moet werken zodat ik weet waar het is. Toen op weg naar Hoofddorp voor de Primark want de broeken die ik wou waren er niet meer in Zaandam. Aangekomen in Hoofddorp was het al aardig druk maar gelukkig vonden we een parkeerplaats met nog een laag betaaltarief ook. Eenmaal in de Primark snel naar mijn broeken gelopen en voor mams nog leuke bloemversieringen voor in een glazen vaas en toen er snel weer uit want het is niet mijn Primark geef mij die maar in Zaandam. In de tussentijd hadden we wel trek gekregen en belandde we bij een eetcafé die waardeloos was want na 10 minuten werden we nog niet bediend terwijl er niemand binnen zat dus ben ik naar de bar gegaan en het zelf maar gedaan. Resultaat: Smaakloos dus geen fooi. Toen nog even een paar winkels in geweest en toen naar huis. Voordat we naar huis gingen hebben we eerst nog een lekkere Mc Flurry gehaald. Paps kwam thuis en die heeft even een durum döner gehaald. Daarna kwam mijn zus me ophalen om naar dansen te gaan waar we heerlijk 2 uur gedanst hebben. Thuis aangekomen heerlijk nog even op de bank wezen hangen en de dag zat erop.
 
Liefs x

Wednesday, May 22, 2013

21 Mei 2013

Heerlijk even een ochtendje vrij dus uitgeslapen en toen rustig mezelf klaar gemaakt voor een nieuwe dag. Mams was deze hele week vrij dus zat ook al beneden. Broodje gegeten en toen zijn we even naar de lidl gegaan. Wij kopen niet alles bij lidl want ik ben heel kritisch qua cola ik lust niks anders dan coca cola. De lidl ingelopen kom je altijd langs de heerlijke chocolade en voordat we het wisten lag het al in onze winkelwagen. Mams ging noodles maken dus heeft de bami pakketten en kipfilet gehaald en voor de rest nog een voorraad wcpapier en wat spullen uit de diepvries. Aanrader! De appeltaart uit de vriezer die zelfs al voorgesneden is. Wij slagen nooit geheel bij de lidl dus zijn we door de regen nog even naar de Deen gereden om de laatste boodschapjes te halen. De coca cola blikjes waren in de reclame dus namen we een aantal mee en natuurlijk ging het weer mis en werd de reclame er niet afgehaald maar na wat gebabbel kregen we toch netjes ons geld terug. Thuis aangekomen hebben we heerlijk een broodje gegeten en kon ik me alweer klaar maken voor een nieuwe werkdag. Bah! Het regende zo hard dat ik heel snel heb gefietst maar kwam toch nog met een natte broek aan op mijn werk. Vandaag hoefde ik alleen een middagje te werken dus vloog de tijd om. Over een aantal weken krijgen we een nieuw inkloksysteem met je vingerafdruk en ik sta er ook in. Toen was het 18:00 tijd om naar huis te gaan en dan is het natuurlijk droog. Thuis heerlijk gegeten en later kwamen mijn zus en haar vriend ook nog even langs die daarna naar de bios gingen. De rest van de avond was een crime scene tv moment.
 
Liefs x

Tuesday, May 21, 2013

Recept: Rondo's

Zoals jullie gelezen hebben heb ik van het weekend zelf mijn eigen rondo's gemaakt. Ik vind deze koeken zo heerlijk en het lijkt erg op een gevulde koek maar toch net even wat anders. Die ik altijd koop zijn wel een stuk zoeter dan hoe ik ze gemaakt heb maar zelf gemaakt is altijd een stuk lekkerder. Ik heb het recept laatst gezien bij Rudolph's Bakery op 24Kitchen dus daar is mijn recept op gebaseerd want het is een simpel maar lekker receptje.

Benodigdheden voor het deeg:

- 320 gram Bloem
- 160 gram Witte Bastardsuiker
- 250 gram Boter
- 2 theelepels Bakpoeder
- 1 mespuntje zout



Benodigdheden voor de vulling:

- 300 gram Amandelspijs
- 1 Ei

We beginnen met het maken van je deeg aangezien deze een halfuur moet rusten in de koelkast. Meng de bloem, bastardsuiker, boter, bakpoeder en het zout tot een mooi stevig deegje net zolang totdat je het tot een bol kan rollen en alle restjes van je aanrecht af zijn. Vervolgens maak je het deeg plat zodat je het straks goed uit kan rollen.

Na een halfuur begin je met de vulling wat het makkelijkste is van het hele recept. Je mengt de amandelspijs met het ei tot een zacht mengsel en voeg eventueel een beetje water toe om het geheel nog dunner te maken. Ondertussen verwarm je de oven voor op 180 graden.


Rol het deeg uit tot een lange plak en bepaal zelf de dikte. Het makkelijkste om de rondo's te maken is in een cupcaketray want deze heeft bijna iedereen wel in huis. Ik had geen ronde uitsteker in de buurt dus heb gewoon een cola glas gepakt en heb doormiddel van de bovenkant hiermee rondjes uitgestoken voor het bakje en bovenkant om af te sluiten. Tijdens het bekleden van je cupcaketray met het deeg kneed je het nog iets uit zodat je hem goed in zijn vorm kan leggen en herhaal dit bij de gehele tray. Vervolgens vul je alle bakjes met de vulling en sluit je deze af met een dakje van deeg. Bestrijk de bovenkant nog met wat eimengsel en plaats ze in de oven ca 35 minuten en serveer ze zodra ze afgekoeld zijn heerlijk bij een bakje koffie of thee.

20 Mei 2013

Goedemorgen! Ja het was zeker een hele goede morgen want altijd weer fijn om naast Jasper wakker te worden. Sochtends hebben we heerlijk lui gedaan en in bed een film gekeken met ontbijt op bed. Toen vonden we het wel tijd om wat actiefs te doen dus zijn we even naar de Mediamarkt gegaan en wat een drukte zeg je merkt echt dat het vakantiegeld er weer aankomt. Jasper was op zoek naar inkt voor zijn nieuwe printer en ik ben even bij de nieuwe telefoons gaan kijken want paps wil de nieuwste Sony Xperia dus heb voor hem even een foto gestuurd hoe hij er uit zag. Uiteindelijk had Jasper ook een verkoper gevonden die hem kon helpen met de inkt en zijn we weer de winkel uitgegaan. Toen wouden we nog even het stadje in maar in Hoorn is was alles dicht dus zijn we weer naar huis gereden. Bij hem thuis aangekomen hebben we even een broodje gegeten en is hij nog even aan zijn studie gegaan en heb ik tv gekeken. De tijd vliegt ook altijd voorbij en het was alweer half 3 en ik moest richting huis. Samen met Jasper zijn we naar Zaandam gereden en heeft hij me thuis afgezet. Thuis snel mijn werk spullen bij elkaar gezocht en toen bracht mams me naar mijn werk. Eenmaal op mijn werk zag ik al dat het vreselijk druk was en dat bleek ook zo te zijn want op de infobalie waren ze niet aan hun werk toegekomen dus heb ik ze even geholpen en heb daar de rest van de avond gestaan. Om 19:00 gingen de deuren dicht en hebben we alles schoongemaakt en toen op de andere collega's gewacht. Ondertussen had ik mams gewhatsappt dat ik klaar was dus die kwam net aan rijden toen ik buiten liep. Thuis ben ik gaan eten en voor de rest weinig meer gedaan.

Liefs x

Monday, May 20, 2013

19 Mei 2013

Zondagochtend! Tijd om heerlijk uit te slapen en ik was er ook echt even aan toe dus ben tot half 10 blijven liggen en er toen uit gegaan. Gedoucht, aangekleed en wel ben ik naar beneden gegaan waar ik een broodje in de oven heb gedaan. Tijdens koffietijd hebben we de rondo's geprobeerd en ze smaakte heerlijk. Mams kwam thuis en van haar collega kreeg ik op facebook een berichtje dat zij de rondo ook heerlijk goed. Smiddags even een discussie puntje met mijn ouders gehad over opleidingen omdat ik gewoon eerst zelf dingen wil lezen voordat ik iets aan neem dus dan botst het al gauw. Na het gesprek ben ik met paps de folders gaan lopen en het was al leek het niet zo nog best warm buiten. Weer thuis ben ik mezelf gaan omkleden en heb ik mijn tas gepakt want ik ging naar Jasper. Ik had het nog bloedheet dus wou mijn nieuwe laarzen aan doen maar dat ging niet dus toch maar mijn gympies. Mams bracht me even naar het station omdat deze best afgelegen is en dat vind ze niet zo fijn. De trein kwam eraan en mams zwaaide me uit. ( Ja, wij zijn discussies zo weer vergeten en doen dan weer normaal tegen elkaar ) Tijdens mijn treinrit naar Hoorn heb ik op elk treinstation mezelf ingecheckt via foursquare echt een leuke app. Aangekomen in Hoorn was het heel fijn om Jasper weer te zien en het was overduidelijk dat hij me gemist heeft want werd helemaal fijn geknuffeld. De rest van de avond heerlijk van elkaar genoten en samen film gekeken en toen heel fijn weer samen geslapen.
 
 
Liefs x

Sunday, May 19, 2013

18 Mei 2013

Beetje laat online maar hier is mijn dag verslag van gisteren. Het was een vroege morgen want ik moest er om half 7 uit en dat zo op de zaterdagochtend is wel erg vroeg. Nadat ik alles bij elkaar had gepakt ben ik naar beneden gegaan waar mams ook al klaar zat om te gaan werken. Even een broodje gegeten en toen alweer op de fiets naar het werk. Om 8 uur beginnen is heel fijn omdat je dan vroeg klaar bent maar ook minder fijn omdat je het eerste uur bijna niks te doen heb. De ochtend was rustig maar de middag daarin tegen heel erg druk. Deze dag ging ik van kassa, naar promoten tot boodschappen doen voor een klant.Ja dat hoord er ook bij boodschappen doen voor een klant maar dat is naar mijn mening wel het leukste wat bij mijn baan hoord. Het was zo druk vandaag dat ik heel erg blij was dat het 17:00 was en ik naar huis kon. In de kantine aangekomen heb ik mams even gebeld of zij nog boodschappen nodig had maar dat was niet het geval dus Jasper nog gebeld want daar ging ik zondag heen maar die had ook alles in huis. Door de winkel heen gewandeld heb ik eerst even de spullen gehaald voor de rondo's die ik wou maken en toen nog wat spullen voor bij Jasper thuis. Thuis aangekomen was mams al klaar met het avondeten en we gingen heerlijk aan de Maggi Roerbaknoodles Kip Kerrie dit blijft mijn favoriete smaak van de 3. Na het eten ben ik aan de slag gegaan aan mijn rondo's en begon ik met een eigen deegje maken en toch blijft het het leukste je eigen deeg maken dan dat je het allemaal kant en klaar uit het pakje haald en zoveel werk is het nou ook weer niet. Het deeg moest even een halfuur rusten dus ben ik gezellig wat gaan drinken met mijn ouders en voordat ik het wist was het tijd voor de volgende stappen. Het gehele recept plaats ik morgen online want het was een erg leuk bakmomentje en kostte niet eens veel tijd. De rondo's waren klaar en tijd om af te koelen natuurlijk even een foto gepost op facebook en een collega van mijn mams wou er ook één proberen dus deze zou mijn moeder voor haar de volgende meenemen. Toen was het tijd voor Aaf! dit blijft een leuke serie echt geweldig en zit er elke week met smacht voor de tv naar te kijken. Het was 21:00 het moment waar Nederland al 9 jaar op zat te wachten Anouk stond in de Finale van het Songfestival en wat heeft ze het goed gedaan met het mooie nummer Birds. Uiteindelijk na een paar uur de show gevolgd te hebben was dan eindelijk om 00:30 de uitslag bekend en zoals verwacht won Denemarken maar Anouk eindigde ook heel mooi namelijk op plek 9 en dat is sinds tijden niet meer gebeurd!

Liefs x

Friday, May 17, 2013

17 Mei 2013

Heerlijk vandaag een dagje vrij en ik zou gezellig met mams op stap gaan dus dat zou een leuke dag worden. Rond 9 uur was ik fris en fruitig voor een gezellige dag met mijn moeder. Voordat we aan het winkelen gingen zijn we boodschapjes wezen doen bij de Dekamarkt waar er weer leuke aanbiedingen waren die wij nodig hadden en voordat je het weet heb je dan weer een kar vol. Thuis de boodschappen snel uitgepakt en toen naar de bus gelopen want we gingen lekker met het openbaar vervoer richting de Albert Cuyp. In de bus zaten we lekker knus naast elkaar want sommige bankjes zijn echt niet meer gemaakt voor een wat grotere kont haha. Als het warm is in de bus word ik al snel misselijk en mams was ook zo aan het ouwehoeren zoals altijd dus dat hielp niet echt mee maar toen ik eenmaal buiten was toen was de misselijkheid gelukkig over. Mijn moeder gaat niet zovaak met het openbaar vervoer dus het in en uit checken is soms even een probleem met de ov chipkaart maar dat kwam gelukkig goed. De tram ingestapt en op naar de Albert Cuyp daar aangekomen hadden we eerst een klein accefietje samen maar dat was al snel weer de wereld uit en hebben we eerst lekker een broodje gegeten bij Café Bozz op de Albert Cuyp. Mijn moeder nam een zacht bolletje warm vlees ( € 3,95 ) en ik een Italiaanse bol warm vlees ( € 4,85 ) en het was een heerlijk broodje en dat voor zo'n goedkoop prijsje. Daarna over de markt gewandeld waar ik een sjaal kocht voor mijn dansoptreden en heerlijke stroopwafels die versgemaakt werden. Mams kocht sokken en heerlijke slagroomtruffels. Daarna waren we nog niet klaar met winkelen dus besloten we om de tram richting centraal te pakken en daar weer de metro richting Amsterdamse Poort. Ik was op zoek naar platte laarzen en ik vond deze bij de Bristol en ook nog eens met 50% kassakorting dus ik had een mazzeltje en mams kocht ook nog leuke korte laarsjes. Daarna nog wat winkels in geweest maar niets meer gevonden dus besloten we nog even wat te drinken bij Mc Donalds waar mijn moeder het nieuwe briefje van 5 kreeg en dat vond ze leuk want deze had zij nog niet gezien. Toen we daar zaten regende het erg hard en we zaten zo lekker dat we eigenlijk geen zin hadden om op te staan maar het moest wel dus zijn we nog even kibbeling gaan halen bij de visboer en nog wat beleg bij de slager en toen met de trein naar huis. Mams was al een hele lange tijd niet in de trein geweest dus dat was lachen want ze vond het maar raar hoe wij op Amsterdam Centraal aankwamen maar dat kwam natuurlijk omdat we via een andere kant kwamen dan zij gewend is. Eenmaal in Zaandam zijn we nog even naar de Primark gegaan want ik had spijkerbroeken nodig maar helaas hingen ze er niet meer in mijn maat dus hebben we de bus gepakt naar huis. Mams moest erg nodig naar de wc dus zijn we snel uitgestapt en het laatste stuk gelopen door het park en kwamen thuis aan. We waren beide gebroken en wouden de deur niet meer uit maar het moest wel want we gingen eten halen bij de snackbar bij ons in de buurt. Na het eten hebben we heerlijk bij een bakje thee en ik een glas cola light een truffel of 3 gegeten en ze waren erg lekker. Toen was het alweer tijd voor Bloed Zweet en Tranen. Zo maar eens weer mijn bed op zoeken morgen weer aan het werk en na zo'n gezellige dag met mams is het even tijd om uit te rusten ik ben ook echt gaar. Oja en ik ben ook eens begonnen met foursquare maar moet het nog wel even ontdekken maar het is wel erg leuk!


Liefs x

Thursday, May 16, 2013

16 Mei 2013

Het is alweer donderdag en vandaag mocht ik lekker om 10:00 beginnen dus kon heerlijk uitslapen tot 8:15. Onder de douche gestapt en toen naar beneden waar mijn zus ook nog zat want zij moest 9:30 beginnen. Eerst nog even met muziek aan het artikel van vandaag uitgetypt en toen was het al snel half 10 tijd om naar het werk te gaan. Het was nog best fris op de fiets dus was blij dat ik aan kwam op mijn werk. Eenmaal op het werk heb ik mezelf aangekleed en toen aan het werk gegaan. Wat bleek toen ik beneden kwam dat we met teveel personeel liepen dus ik was eigenlijk een beetje overbodig dus mocht even een klusje van mijn collega. Wij zijn namelijk genomineerd voor Supermarkt van het jaar dus moeten wij alle afdelingen beoordelen en dat mocht ik even gaan doen. Best lastig want je wilt je collega's niet afkraken maar je moet eerlijk blijven dus als er dingen nog niet in orde zijn moet dit gemeld worden. Nadat ik klaar was mocht ik weer aan de promoot. Het was weer een akelige rustige dag op mijn werk dus de tijd vloog ook niet voorbij maar mocht gelukkig de laatste 2 uur nog even kassa draaien en toen naar huis. De eerste stap gezet buiten bleek het echt zo erg te regenen niet normaal en ik zag er al tegenop om op de fiets te gaan. Heel hard fietsend naar huis kwam ik dus helemaal nat geregend aan thuis en ben ik mezelf gelijk even gaan omkleden. Vandaag was mijn jurk voor het dansoptreden en mijn nieuwe werkschoenen ook binnen dus daar was ik erg blij mee want ik word zo moe op mijn schoenen dus tijd voor nieuwe. Toen was het tijd om te eten en we gingen heerlijk aan de hachée ik hou hier zo van dus nam een lekker bordje vol en het smaakte weer heerlijk. Na het eten hebben we even gekeken na het vakantiefilmpje van mijn zus en daarna was het tijd voor Mijn vrouw, Jouw vrouw Vips en we hebben weer gelachen 2 werelden die totaal verschillend zijn en dat bleek ook. Daarna heb ik even heerlijk een warme douche genomen want ik was best koud geworden door de koude regen. Tenslotte Buch in de bajes en ik blijf me verbazen dat er zulke mensen op de wereld zijn die zulke slechte dingen kunnen doen. Nu maar eens weer naar bed morgen gezellig met mams een dagje op stap.

Liefs x

De Blauwe Bank

Ik wil deze serie al een tijdje volgen maar steeds vergat ik het tot van de week dat ik toch even ben gaan kijken op www.telegraaf.nl. De serie waar ik het over heb is namelijk: De Blauwe Bank. Op maandag, woensdag en vrijdag komen er kleine webisodes van 3 a 4 minuten online over het leven van een aantal jongeren die allemaal in een supermarkt werken. In deze serie vind je van alles en kan je als jongeren soms ook wel echt jezelf terug vinden zoals één van de hoofdrolspelers die van zijn ouders een bijbaantje moet nemen en hij hierop reageert van: Je denkt toch niet dat ik vakken ga vullen in een supermarkt. Ik ben van mening dat er genoeg jongeren deze mening met hem delen. Verder gaat het over chantage, liefde, ziekte, scheidingen dus eigenlijk gewoon het echte leven. Elke keer kan je ook nog even meekijken met de making off van de webisode. Ben je nieuwsgierig geworden kijk dan vooral even op www.deblauwebank.nl en nog een leuk weetje buiten nieuwe talenten spelen er ook nog bekende spelers van o.a GTST in deze serie.


Wednesday, May 15, 2013

15 Mei 2013

Vanmorgen had ik echt even een ochtend dat ik wou blijven liggen en dat heb ik ook heerlijk gedaan tot 9 uur. Daarna naar beneden gegaan nadat ik mezelf had klaar gemaakt voor een nieuwe dag. Mijn zus was al beneden en zij had een broodje in de oven gedaan dus dat was een goed begin van de dag. Nadat we DC cupcakes gekeken hadden zijn we even naar de Deen gelopen om wat boodschapjes te halen. Mijn zus nam heerlijk paardenbiefstuk mee voor vanavond maar helaas niet voor mij want ik at op mijn werk. Voor tussen de middag namen we nog een lekker broodje mee voor onszelf en mams. Thuis weer aangekomen hebben we bij een bakkie thee de laatste poffertjes opgegeten en hebben we voor de tv gehangen. Iets voor 12 hebben we ons broodje opgegeten want om half 1 moesten we beide weer weg. Half 1 op de fiets gestapt naar mijn werk en er stond nog best een koude wind dus was blij weer binnen te zijn. Om 13:00 beginnen is echt even een hele omschakeling en al helemaal tot 20:00. De dag begon rustig met af en toe een druk momentje maar voordat ik het wist was het 17:00 tijd om te eten. In een supermarkt werken is super handig je hebt alles tot je beschikking maar toch blijft het anders. Ik besloot om aan een bakje noodles te gaan met een bapaobroodje en als toetje een lekkere chocolademousse. Mams stuurde nog een berichtje dat mijn flipcover er was dus ik was super blij. Helaas vliegt zo een pauze voorbij en was het weer tijd om aan het werk te gaan. Tussen 18:00 en 19:00 werd het vreselijk druk en gelukkig was het daarna een uurtje rustiger. De bedrijfsleider kwam nog langs met een lading krentenbollen om uit te delen en daar waren de mensen erg blij mee. Toen was het 20:10 en sloot de winkel eindelijk. Nadat alles weer gespiegeld was mocht ik naar huis. Thuis op de bank met een glas drinken naar Nick en Simon gekeken nu tijd om mijn bed op te zoeken morgen weer een dag..
Liefs x

Tuesday, May 14, 2013

14 Mei 2013


Dit gebeurd me nooit dat ik op het tijdstip wakker word dat ik mijn bed uit moet want ik word normaal gesproken een halfuur van te voren wakker dus schrok wel even wakker. Rond half 7 ben ik er uit gegaan en mijn dagelijkse routine weer gedaan en toen naar beneden gegaan waar mijn ouders ook nog even zaten en toen ben ik een broodje gaan eten met TLC op en ben om half 8 mijn fiets opgestapt richting het werk. Op het werk aangekomen nog even gezeten met een glaasje water en daarna aan het werk gegaan. Het was vandaag weer zo'n typische rustige dinsdag en ik heb het liever druk want dan gaat de tijd een stuk sneller. Ik had een heerlijke tijd vandaag namelijk 8:00 tot 16:30. Tijdens mijn werk mocht een mevrouw ook nog één minuut gratis winkelen en ze doneerde al haar gewonnen boodschappen aan de voedselbank echt een mooi doel en ze had ruim €167,- opgehaald dus een kar vol. Om 16:00 nog een beetje gerommeld en toen was het alweer half 5 tijd om naar huis te gaan. De fiets op en weer naar huis terwijl het een beetje regende dus was blij dat ik warm binnen zat. Paps was nog even wat regelen voor de auto van mijn zus die overigens vanmorgen gewoon startte gelukkig. Toen mijn vader thuis was hebben we heerlijk Turks brood gegeten met onze eigen gemaakte kipshoarma deze had mams gemaakt en het was weer heerlijk. De rest van de avond weinig gedaan totdat het 21:00 was en ja mensen Songfestival tijd en laten we hopen dat Anouk door gaat naar de finale want tijdens het typen van dit artikel is het songfestival nog bezig dus weten we het niet maar ik ben trots op Anouk ze heeft het geweldig gedaan hopen op een.. HAPPY END!

Liefs x

Monday, May 13, 2013

13 Mei 2013


Heerlijk nog zo'n vrije dag op de maandag. Zoals gepland ben ik rond half 9 gaan hardlopen tot half 10 en daarna heerlijk wezen douchen. Het was fijn weer hard te lopen niet te warm en niet te koud prima dus. Elke keer gaat het ook een stukje beter nog niet geweldig maar wel goed. Nadat ik weer fris en fruitig was ben ik een artikel gaan schrijven en een beetje gesnuffeld op internet. Toen was het alweer 12:00 en kwam mams thuis en hebben we samen een broodje uit de oven gegeten. Mams ging daarna weer weg want zij had een High-Tea op haar werk en daarna zijn we boodschapjes wezen doen bij Deen. Ik had op internet gelezen dat er een nieuw product op de markt was van Andrélon namelijk volume poeder en ik was hier erg nieuwsgierig naar omdat mijn haar en volume niet echt samen werken. Voor €4,99 heb je een klein potje vol met volume poeder en ik ben erg benieuwd hoe het werkt maar hier horen jullie vast en zeker van mij over in een artikel. Daarna de boodschapjes gehaald waaronder ook een aardbeienplant die we al lang wouden hebben echt heel leuk en zijn we richting huis gereden. Mijn zus was gisteren terug gekomen van een weekje Frankrijk en wat bleek een schroef in haar band dus haar band lek maar gelukkig kon deze gisteren vervangen worden door een thuiskomertje. Vanmorgen wou ze naar haar werk en toen startte haar auto niet dus zijn wij nadat me paps haar had opgehaald bij haar werk richting Purmerend gereden en met de startkabels de accu opgeladen en nu maar hopen dat hij morgen gewoon start. Boven bij haar hebben we nog wat gedronken en kreeg ik een hele leuke coca cola light glas ( zie foto ) altijd leuk en mams kreeg een pot vol met honing altijd lekker in de thee. Mijn zus heeft trouwens ook het flesje gevonden met mijn naam erop van Coca Cola waar ik super blij mee ben maar deze was ze jammer genoeg op haar werk vergeten dus krijg ik morgen! Inmiddels kwamen we rond 19:00 thuis en hebben we gegeten. Daarna beetje voor de tv gehangen en het nieuws gekeken ik blijf het verschrikkelijk vinden van de 2 broertjes die nu al een week vermist zijn hoop echt dat ze nog gevonden worden maar ben bang van niet. Daarna bleef de tv op RTL 4 staan met weer 2 leuke misdaadseries. Zo maar eens lekker douchen en me bed in morgen weer vroeg op.
 
Liefs x

Gratis bij Deen: Robijn Capsules 16 stuks



Een nieuwe maand betekend weer een nieuwe gratis bij deen actie en deze maand vind ik het echt een topper want we moeten allemaal wassen en daarom even gratis een doosje vol met Robijn capsules is mooi meegenomen. De actie duurt van: 12 mei 2013 t/m 1 juni 2013 dus wees er snel bij. Mijn moeder gebruikt deze capsules al een tijdje en is er zeer tevreden over en straks gaan we even langs Deen om een doosje te halen. Je hebt keuze uit de Robijn Color en Robijn Stralend Wit variant dus er zit vast één bij die jij net nodig hebt. Ik zal hieronder nog even beschrijven hoe het in zijn gang gaat.

Hoe werkt het?

- Je koopt het product in een Deen supermarkt..
- Vraag om je kassabon en neem deze mee.
- Bezoek de website: www.deen.nl/gratis
- Vul daar je gegevens in.
- Je ontvangt het bedrag binnen 7 werkdagen op je rekening.

Je geld heb je binnen 2 a 3 werkdagen netjes weer op je rekening zo snel ging het bij ons namelijk de eerste maar wie weet bij dit product dat het wat langer duurt ook omdat het natuurlijk een hoger bedrag is dan normaal. Met deze capsules van Robijn hoef je eigenlijk helemaal niet meer na te denken want het enige wat je hoeft te doen is een capsule in de wastrommel bij je was te doen en laat de wasmachine dan zijn gang gaan.

Sunday, May 12, 2013

12 Mei 2013


Vandaag is het Moederdag! Néé ik heb me moeder geen ontbijtje op bed gegeven maar rook wel op een gegeven moment de croissantjes maar toen ben ik nog even lekker blijven liggen en er rond 9 uur uit gegaan. Beneden aangekomen ging paps de croissantjes van mij erin doen en dat is altijd zo heerlijk warme croissantjes met smeerkaas en kreeg mams haar moederdagcadeau namelijk een foto van mijn zus en mij op Canvas. Terwijl ik aan het eten was kwamen mijn opa en oma ook langs en hebben we daarna heerlijk een stukje taart gegeten van banket bakkerij Landzaat. Daarna heeft paps ons afgezet in Oostzaan want daar was een moederdagmarkt aan de gang. Lekker daar rond gelopen en daar stonden 2 stalletjes waar je enveloppen kon trekken waarbij je prijzen kon winnen dus heb dit zeker gedaan. De eerste was voor een theatergroep uit Oostzaan waarbij ik 3 tomatenplantjes en een pen had gewonnen en de tweede was voor de Zonnebloem waarbij ik een tafelkleed, ketting en een stoffertje gewonnen had. Verder niks gekocht want kwam niet echt iets leuks tegen me oma wel die kocht nog een nieuwe portemonnee en een pondje paling omdat zij daar zo van houdt. Thuis aangekomen hebben we nog lekker een frikandel gegeten en zijn ze naar huis gegaan en hebben we ze een fijne vakantie toegewenst want ze gaan dinsdag 2 weken heerlijk naar Turkije. Smiddags ook nog wat poffertjes warm gemaakt en rond 16:00 hebben we de folders gelopen en waren lekker snel klaar. Toen het eten op gezet en hebben we lekker Nasi Rames gegeten. Bij de koffie hebben we het laatste gebak opgemaakt en zijn we voor de tv gaan hangen. Voordat ik het wist was het alweer 20:00 tijd voor So You Think You Can Dance: The next generation. Op de achtergrond zagen we nog een bekende waarschijnlijk was dit de dansleraar van een kandidaat die meedeed. Ik vind het geweldig hoe goed al die jonge kindjes zijn wat een talent hebben ze en sommige zijn nog beter dan volwassenen.
 
Liefs x

Coca Cola flesje/blikje met je eigen naam


Momenteel heeft Coca Cola een super leuke campagne want je vind momenteel niet de woorden Coca Cola op je flesje/blikje maar misschien wel gewoon je eigen naam. Tot 31 augustus komen de 150 populairste Nederlandse namen terecht op hun producten dus er is een kans dat jouw naam er ook wel bij hoord maar dit kan je heel makkelijk even controleren via de facebookpagina van Coca Cola waar je een link vind waar alle 150 namen op staan. Mijn naam staat er ook bij dus ik hoop stiekem toch wel een blikje of flesje te bemachtigen met mijn eigen naam want deze zal ik zeker bewaren want dit is super leuk. Niet getreurd als jouw naam er niet bij staat want via www.shareacoke.nl kun je je eigen virtuele coca cola blikje met jouw naam samenstellen of langs één van de speciale labelmachines gaan van Coca Cola waar ze echt een blikje met jouw naam maken en hiermee reizen ze door heel Nederland. Waarom Coca Cola deze campagne doet aangezien zij het motto hebben: Share a Coke!  Hieronder een greep van de namen die zoiezo in de winkel komen te liggen:


 
- Alexander, Hendrik, Martijn
- Anouk, Iris, Mike
- Brian, Jan, Naomi
- Chantal, Jasper, Patrick
- Daniëlle, Jesse, Samantha
- Dylan, Linda, Thomas
- Femke, Marloes, Wendy
 
Op www.cocacolanederland.nl kun je een kijkje nemen wanneer de share a coke tour bij jou in de buurt is ze komen op heel veel locaties in Nederland dus vast ook bij jou. Nu maar eens op zoek naar het blikje met mijn eigen naam erop!
 
 


Saturday, May 11, 2013

11 Mei 2013


Zo nog maar 1 dag en dan heb ik ook heerlijk weekend! Had echt heerlijk geslapen dus werd heerlijk uitgeslapen wakker om 7:00 en ben er rond half 8 uit gegaan. Nadat ik alles had gedaan heb ik mijn werkkleding gepakt en ben naar beneden gegaan. Paps en mams hadden al weekend dus zaten al beneden. Eerst even met mijn ouders gebabbeld en daarna een heerlijk broodje ei voor mezelf gemaakt. Voordat je het weet is het alweer tijd om naar het werk te gaan dus mijn ouders hebben mij even afgezet en daarna zijn zij doorgereden naar mijn oma alvast voor Moederdag. Op mijn werk was het nog rustig dus moest ik even buiten alles goed vegen want daar lag aardig wat troep. Na een halfuurtje was alles weer netjes en begon het ook te regenen dus ben ik naar binnen gegaan en alle spullen weer terug gezet en toen weer gezellig gaan promoten. Tijdens de pauzes heb ik eerst mijn collega's overgenomen en ben daarna zelf met pauze gegaan waardoor ik lekker laat mijn eerste pauze had dat vind ik altijd heerlijk en zo ging het de hele dag door dus dan vliegt de tijd ook voorbij want het was heel erg druk maar ik kwam er wel achter dat mijn schoenen echt op zijn want ik loop natuurlijk de hele dag door dus word het tijd voor nieuwe werkschoenen want ik was al vroeg op de dag moe in mijn voeten en dat werkt niet fijn. Smiddags kwam de bedrijfsleider ook nog even langs en gaf me nog een leuk cadeautje voor mijn moeder voor Moederdag. Het laatste uur heb ik even heerlijk gezeten na de hele dag gestaan te hebben en dat vonden mijn voetjes ook wel heel fijn. Toen was het 18:00 en mocht ik lekker naar huis want ik had nu WEEKEND! Mams had haarlak nodig dus heb deze nog even gekocht en toen stond paps alweer op me te wachten. Thuis aangekomen hebben we heerlijk gegourmet en het was weer heerlijk. Daarna lekker op de bank wezen hangen met natuurlijk eerst AAF! erop en daarna De Jongen tegen de Meisjes! Heb weer heerlijk gelachen geweldige programma's! Straks lekker me bed in want morgen Moederdag..
 
Liefs x

Week 18: Afvallen met Weightwatchers

Nou we hebben een stil sta momentje deze week was er niks af en ik baal heb echt mijn best gedaan maargoed heb wel gewogen nadat ik de avond ervoor heerlijk uiteten ben geweest dus hopen op volgende week wel weer een mooi resultaat. Ik ben wel een afspraak niet nagekomen want het is maar 1 keer hardlopen geworden in plaats van 2 omdat ik nog heerlijk in me bed lag en later als herinnering zag dat ik zou gaan hardlopen en ja toen was het alweer te laat en te warm.
 
 
Op naar week 19!
 
Nee ik ga niet in een dip zitten maar pak dezelfde draad weer op want het water drinken ging deze week echt stukken beter en daar ben ik blij om zoiezo als het warmer word gaat het een stuk makkelijker. Deze week wil ik wel 2 x gaan hardlopen we gaan ervoor want mis ook nu al een tijdje mijn dansen dus weinig tot geen beweging en dat is wel nodig als ik goed wil afvallen dus moet goed komen. Vanavond alleen nog lekker gourmetten want in het weekend mag ik wat extra's en daarna gewoon weer streng!
 

Friday, May 10, 2013

10 Mei 2013

Nadat ik een beetje een beroerde nacht had gehad van maar 4 uur slaap moest ik er om 6:15 echt uit om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Ben naar beneden gewandeld nadat ik mezelf fris en fruitig had gemaakt voor vandaag. Paps en mams zaten al beneden want die moesten ook gewoon aan het werk dus ben een broodje gaan eten en om 7:00 de fiets op gegaan. Op mijn werk aangekomen was het nog rustig overal want het was natuurlijk vroeg en de winkel nog niet open dus ben naar de kantine gegaan en daar nog even wat gedronken en toen naar beneden. Beneden aangekomen bleek mijn leidinggevende nog niet aanwezig te zijn dus heb ik even op een andere afdeling geholpen omdat zij personeel te kort kwamen. Nadat ik even een uur geholpen had op de broodafdeling ben ik weer naar mijn eigen afdeling gegaan en lekker gaan werken. De dag begon rustig maar nadat alle mensen wakker waren werd het zo druk in de winkel echt niet normaal ik heb de benen van mijn lijf gelopen haha en was ook heel blij dat het 17:00 was tijd om naar huis te gaan. Eerst heb ik nog even wat boodschapjes gehaald die we vergeten waren en toen kwam ik de bedrijfsleider tegen die mij een bedankje gaf omdat ik de afdeling zo uit de brand had geholpen en kreeg ik een heerlijke slagroom aardbei taart. Daarna door naar de Hema voor het moederdagcadeau die mijn zus en ik besteld hadden. Toen ik richting mijn fiets liep dacht ik wel even van hoe ga ik dit in mijn fietstassen kwijt kunnen maar het lukte met wat passen en meten. Thuis heeft paps me fiets weg gezet en zijn we eigenlijk direct gaan eten we gingen namelijk aan de kippenlever met aardappelschijfjes. Daarna lekker met mijn voetjes op de bank gelegen en bij de koffie een stukje van die heerlijke taart genomen met Bloed Zweet en Tranen erop. Zo maar eens lekker douchen want morgen nog een werkdag..

Liefs x

Thursday, May 9, 2013

9 Mei 2013


Owjee! Ik zou vanmorgen gaan hardlopen en daar kwam ik pas achter toen het al bijna 9 uur was en ik mijn telefoon pakte en daar een agenda herinnering opstond dat ik zou hardlopen. Ik zou met mams even op visite gaan bij haar vriendin dus heb gewoon een douche genomen en me klaar gemaakt en toen naar beneden gegaan. Heerlijk een warm pistoletje gegeten met smeerkaas en toen de auto ingestapt richting de Middenbeemster. Gezellig even gebabbeld daar met zijn drieën en ook nog iets gekocht van een vriendin van mij die momenteel bezig is om een product op de markt te zetten namelijk de Swipe-It ( komt van de week een artikel over online ) Toen het 11:45 was zijn we richting het huis van mijn zus en haar vriend gereden want daar zou me paps al zijn aangekomen op de fiets omdat mijn zus haar fiets daar wou hebben dus is mijn paps van zaandam naar purmerend gereden. Mams heeft even de bloemetjes water gegeven en daarna zijn we weer naar huis gereden aangezien ik mijn personeelscheque vergeten was en we de tomtom nodig hadden omdat we naar een andere supermarkt gingen. In krommenie was namelijk een nieuwe Dekamarkt geopend en ik was heel erg nieuwsgierig hoe hij was geworden omdat hij de 3e Dekamarkt is die met het nieuwe concept werkt net als de winkel waar ik werk in Zaandam. Aangekomen in Krommenie zijn we naar binnen gegaan en heerlijk rond gekeken naar mijn mening vind ik de winkel in Zaandam veel fijner mede door de sfeer en hoe de winkel opgezet is maar voor de rest is het een prima winkel. We zagen al in de folder staan dat je bij besteding van € 25,- boodschappen een bakje aardbeien kreeg en wij hadden een doosje mee maar die moesten we gewoon afrekenen want bij het verlaten van de winkel kreeg je je aardbeien mee bij het zien van de kassabon. Paps ging alvast naar de auto en ik ben in de rij gaan staan voor de aardbeien en wat bleek al denken we dat het toch een fout is dat je bij elke € 25,- aan boodschappen een bakje aardbeien kreeg dus uiteindelijk kregen wij 4 bakken. Daar zaten we dan met 2,5 kg aan aardbeien haha en moesten we wel erg om lachen maar wel lekker gezond. We waren net 5 minuten onderweg en toen kwam ik er achter dat er iets dubbel was aangeslagen en ja dat was toch € 5,50 en om dat nou te laten gaan vind ik onzin dus ben weer de winkel in gegaan en heb ik netjes het geld terug gekregen. Thuis aangekomen zijn mams en ik de boodschappen uit gaan pakken en heeft paps even een lekkere durum döner gehaald en hebben we hier heerlijk van genoten. Vandaag hebben we iets later gegeten omdat we nog aardig vol zaten dus tijdens het voetbal kijken zijn we aan de kipburgers gegaan. Mams was een beetje op internet aan het snuffelen en toen kwam ze erachter dat Nick & Simon weer een programma hebben op de woensdagavond dus hebben wij deze terug gekeken altijd leuk dat duo en helemaal samen met Kees Tol. Daarna hebben we Mijn vrouw Jouw vrouw VIPS gekeken wat ook een leuk nieuw programma is ben nu al weer benieuwd naar volgende week. Zo maar eens onder de douche stappen morgen vroeg op..
 
Liefs x

TRND: Grolsch Stender Orange

 
Ik mag weer gezellig mee doen aan een onderzoek van www.trnd.nl en misschien
hebben jullie dit al voorbij zien gaan in vorige artikels maar dit is een onderzoeksbedrijf waarbij je gratis producten mag uit testen en hierbij je mening geeft. Het kost je helemaal niks en je mag het allemaal houden. Vanaf deze week ga ik de nieuwe smaak van Grolsch testen namelijk de Stender Orange. Deze smaak is momenteel alleen nog maar te koop in bierflesjes maar omdat zij dit te link vonden om op te sturen kregen wij een tray van 24 blikjes opgestuurd.

- 24 blikjes Grolsch Stender Orange ( 33 cl. )
- 1 projectboekje met leuke weetjes
- 1 marktonderzoekboekje
- Stapeltje met uitnodigingen voor mijn eigen Stender Party!

Heb ik het al geproefd? Nee maar als ik zo om me heen hoor valt hij wel goed in de smaak en met maar 0,5 % alcohol is het ook nog een lekker zomers drankje voor bij een bbq of gewoon gezellig met een feestje. Grolsch Stender Orange moet een verfrissend drankje zijn gemaakt van de sap van rode sinaasappels met een vleugje alcohol dus ik ben erg benieuwd dus zal één deze dagen wel een blikje openen en dan horen jullie vanzelf wat mijn menig hierover is.

Bron: www.trnd.nl

Wednesday, May 8, 2013

8 Mei 2013

Heerlijk om wakker te worden met het gevoel ik kan nog even een uurtje blijven liggen voordat ik eruit moet. Iets over 8 ben ik eruit gegaan en lekker wezen douchen en me tas gepakt met kleding voor savonds want opa en oma zijn vandaag 50 jaar getrouwd dus gaan we uit eten. Beneden aangekomen lekker een tosti gegeten en mijn blog bijgewerkt. Aangezien ik tot 18:00 moest werken ging ik lopend naar mijn werk zodat mijn ouders me op konden halen en we zo door konden gaan. Om 9:15 ben ik gaan lopen en ik dacht dat het niet zo warm was maar pfff dat viel nog best tegen had het aardig warm toen ik aankwam op mijn werk. Even mijn momentje gepakt en aangekleed en toen aan het werk gegaan. De dag verliep goed en het was heel wisselend qua drukte maar na 15:00 heb ik aan 1 stuk door heerlijk gewerkt. Toen was het 18:00 en gelukkig mocht ik van mijn collega war eerder weg dus heb ik mezelf boven aangekleed en snel gehaast naar de auto. Paps en mams stonden al te wachten dus zijn we gelijk richting Assendelft gereden waar we uiteten gingen. Eenmaal aangekomen in het restaurant zat de familie er al en hebben we daarna heerlijk gegeten. Als voorgerecht had ik een carpaccio, hoofdgerecht een varkensaté en als nagerecht een trio van chocolade. Heerlijk gegeten daar en het was ook nog eens heel gezellig. Na het eten zijn we nog even naar het huis van opa en oma gegaan nog wat gedronken en toen met een volle buik naar huis gegaan. Thuis aangekomen mijn pakketje van trnd het onderzoeksbedrijf geopend waar morgen een artikel over komt wat er deze keer weer in zat. Nu nog even op de bank met blikje cola light en daarna lekker slapen.

Liefs x

Tuesday, May 7, 2013

Review: Magnum 5 Kisses



Als je regelmatig de televisie aan hebt staan dan heb je vast al de nieuwe reclame van magnum gezien over de 5 limited edition magnum ijsjes en ze hebben mij nieuwsgierig gemaakt waardoor ik 1 doos heb gekocht maar welke smaken zijn er nou eigenlijk allemaal?

- Magnum Crème Brûlée
- Magnum Merengue Rood Fruit
- Magnum Tiramisu
- Magnum Chocolade Brownie
- Magnum Appeltaart

Bij mij in de winkel waren de smaken: Crème Brûlée, Merengue rood fruit en Tiramisu en mijn moeder en ik waren als eerst nieuwsgierig naar de smaak Merengue rood fruit dus heb ik deze meegenomen en het waren mini's maar zo vreselijk lekker echt niet normaal bij het ene hapje proefje rood fruit en de andere weer heerlijke zachte stukjes merengue. Het ijsje was best machtig dus zo'n mini vond ik wel goed genoeg als een lekker toetje na het eten. In de verpakking zitten 6 van deze heerlijke ijsjes en dat voor de prijs van €3,62 wat natuurlijk best prijzig is maar ik vind het het geld zeker wel waard en zal ook zeker nog een smaak gaan proberen maar welke is nog de vraag.

7 Mei 2013


Ik vind dat zo vreselijk als je dan heerlijk 2 dagen vrij bent geweest dat je er dan weer verplicht uit moet en waarom lig je dan zo lekker maar met tegenzin ben ik er om 8:15 uit gegaan en me klaar gemaakt voor weer een nieuwe werkdag. Beneden heb ik de computer aangezet en ben ik lekker gaan ontbijten en me artikel online gezet. Voordat ik het wist was het alweer 9:30 en moest ik richting mijn werk dus mijn fiets gepakt en heerlijk gefietst naar mijn werk want de zon scheen al lekker. Op mijn werk aangekomen even gekeken of het rooster er al hing maar dat was nog niet het geval dus heb ik mijn boven aangekleed wat gedronken en toen aan het werk gegaan. Je merkt gewoon echt dat mensen met mooi weer bijna niet in een winkel komen wat een rust was het zeg en dan duurt de tijd erg lang. Ik was ook echt blij dat ik even overgenomen werd om aan mijn lunchpauze te beginnen dus heerlijk aan een pistoletje met kaas gegaan en waarom vliegt de tijd in je pauze wel zo voorbij haha dus kon ik weer naar beneden. Na mijn pauze was er niets veranderd helaas dus na een aantal klanten was het wel weer op een gegeven moment tijd voor mijn laatste pauze en daarna werd het super druk en logisch want het weer sloeg helemaal van heerlijke zon na een bewolkte lucht die dreigend leek en vanaf toen heb ik eigenlijk geen moment meer stil gezeten en dat is heerlijk zo lekker doorwerken. Toen was het 18:00 en tijd om naar huis te gaan maar eerst nog wat boodschapjes gehaald want de kippenlever was in de reclame en dat eten wij soms omdat dat goed voor je ijzergehalte is en als toetje had ik heerlijke ijsjes van magnum meegenomen waar morgen een artikel over online komt. Mams had verder niks meer nodig dus ben naar huis gefietst en heb heerlijk gegeten. Mijn moeder had namelijk zelf patat gemaakt en dat is toch altijd het lekkerste dan uit zo'n kant en klare diepvries zak met een stroganoff gehaktbal met als toetje dat heerlijke ijsje ( morgen meer! ) Toen heerlijk voor de tv gehangen met een lekkere hartjes gevulde koek en toen was het tijd voor een nieuw programma: Ik kan het niet alleen wat een heftig programma maar ook heel mooi dat mensen hun verhaal zo op tv willen vertellen. Tenslotte nog Herrie in de keuken die ik zeker wou zien want de beelden die je van te voren zag waren echt heel heftig en dat bleek ook maar uiteindelijk is het gelukkig goed gekomen.
 
Liefs x

Monday, May 6, 2013

Wonder's Eten & Drinken

Door mijn zus ben ik in aanraking gekomen met deze geweldige horeca gelegenheid namelijk Wonder's. Wonder's vind je op een aantal locaties in Noord-Holland en ik ben nu bij een aantal geweest en de bediening, de sfeer en vooral het eten is echt geweldig en ik raad iedereen aan om even gezellig naar binnen te gaan als je langs Wonder's loopt. Waar je Wonder's kan vinden nou op wel 5 locaties:



Wonder's Bergen
Wonder's Egmond aan Zee
Wonder's Zaandam
Wonder's Heerhugowaard
Wonder's Schagen

De eerste Wonder's is geopend in Heerhugowaard en daar ben ik zelf ook geweest en elke Wonder's heeft weer een iets andere sfeer en qua inrichting lijken ze erg op elkaar maar elke Wonder's heeft weer zijn eigen uitstraling. De kleur paars hoord wel echt bij Wonder's want deze kleur zie je constant terugkomen waaronder in hun logo. De menukaart van Wonder's is heel uitgebreid denk aan een heerlijke salade tot een heel hamburgermenu met heerlijke frietjes geserveerd in een puntzak. De prijzen van de lunchgerechten variëren van €3,50 tot €11,50 en de dinergerechten denk dan aan de hoofdgerechten deze variëren van €12,50 tot €26,50 dus voor elke portemonnee is er wel iets je maakt het zo duur als je zelf wilt. Zelf vind ik de bediening ook erg belangrijk en je voelt je koning als je bij hun een hapje gaat eten of gezellig wat drinken want zij zorgen er goed voor dat je een leuke dag/middag/avond hebt. Ik ben al bij de Wonder's in Heerhugowaard, Egmond aan Zee en Zaandam geweest dus moet er nog 2 afvinken op mijn lijstje maar ik weet vrijwel zeker dat ik daar nog wel eens langs zal gaan. Ben je in de buurt en wil je iets drinken of gezellig lunchen wandel dan eens bij hun naar binnen.

6 Mei 2013

Wat lag het bed weer lekker en ik dacht in eerste instantie weer ik ga vandaag niet hardlopen maar toch heb ik doorgezet en heb mijn joggingbroek , t-shirt en hardloopschoenen aangedaan en ben richting het park gewandeld. Aangezien ik alweer 2 weken geleden de eerste stap had genomen heb ik het zelfde rondje gelopen en net als vorige keer weer last van mijn schenen en het was al vroeg warm maar heb het volgehouden en kwam voldaan thuis. Thuis aangekomen natuurlijk eerst even uitgezweet en toen een heerlijke douche genomen en ik was weer heerlijk fris en fruitig. Mijn artikel van vandaag stond al klaar dus deze nog even wat aangepast en kon ik hem eigenlijk direct online plaatsen wat wel heel fijn was. Nog even buiten geprobeerd te zitten maar zonder de wind was het erg warm dus zat alweer snel binnen. Rond 12:00 was mams klaar met haar werk en hebben we samen heerlijk een broodje warm vlees gegeten want daar had zij trek in en ik vind dat ook altijd wel lekker. De rest van de middag heerlijk rustig aan gedaan en genoten van mijn vrije dag. Me moeder en ik waren best lui vandaag want ik moest nog de was ophangen en mams het eten maken maar uiteindelijk is alles goed gekomen en hebben we spagetti gegeten en hing de was aan de lijn. Daarna Editie NL en RTL Boulevard gekeken en even met Jasper gebeld. Altijd fijn om hem te spreken en dus hebben we even gezellig lopen ouwehoeren en nog wat dingen besproken maar gelukkig gaat het alweer een stuk beter tussen ons langzamerhand komt het wel weer goed. Daarna een hele aparte aflevering gekeken van CSI want er word gewoon het eerste halfuur niet in gesproken dus moest je de aflevering goed volgen en het was een goede aflevering ik hou van zulke programma's.



Liefs x

Review: Dr. Oetker Kwarktaart Tango Mango

Een paar weken geleden zag ik in een reclamespotje dat er een tijdelijke nieuwe kwarktaart is van Dr. Oetker en dit bleek een kroningseditie te zijn namelijk de Tango Mango. Gelijk de volgende dag ben ik naar een supermarkt bij mij in de buurt geweest maar daar stond hij nog niet en toen dacht ik nog van misschien ben ik wel te vroeg naar de winkel gerend. Dagen en al wat meerdere supermarkten verder nog steeds niet te vinden dus baalde ik daar best wel van. Donderdag kwam mijn zus eindelijk met een pak aan en wat bleek dat was ook het laatste pak wat er stond.

Als je bekend bent met de andere smaken kwarktaart van Dr. Oetker is het een gemakkelijke klusje want het recept is precies het zelfde.

Benodigdheden voor 12 punten:

- 60 gr margarine
- 500 gr magere kwark
- 250 ml slagroom
- 400 ml water
- springvorm

Ik begin altijd eerst me de springvorm want in het pak zit namelijk een leuk bakpapiertje die je kwarktaart gelijk een stuk opfleurt. Vervolgens begin je aan de bodem en hiervoor doe je 60 gr margarine in een pannetje op een laag vuur en laat je dit helemaal smelten. Zodra je boter gesmolten haal je hem van het vuur en doe je de bodemmix erin en roer je dit snel door elkaar heen tot het een korrelig geheel word. De bodemmix kan nu in de springvorm en deze druk je goed aan met de bolle kant van een lepel tot de bodem goed verdeeld is en zet de springvorm voor ca. 5 minuten in de koelkast. Ondertussen beginnen we aan het laatste onderdeel de kwarktaart zelf. Doe de taartmix met 400 ml water in een kom en mix dit rustig door elkaar heen zodat het niet gaat stuiven. Zodra de licht roze kleur veranderd is in een donker roze kleur doe je er 500 gr magere kwark bij en mix je dit weer 2 minuten door elkaar heen en dan zie je de kleur alweer veranderen naar een zachtere roze kleur. Tenslotte voeg je 250 ml slagroom toe en klop je dit goed luchtig tot een geheel. Nu hebben we alles af en gaan we het samenvoegen dus halen we de springvorm uit de koelkast en vullen de kwarktaartmix erboven op en strijken het glad met de bolle kant van een lepel. Stop vervolgens de springvorm weer in de koelkast en na 2 1/2 uur heb je een heerlijke Tango Mango kwarktaart.

Wat een heerlijke zachte mango smaak ik vind het heel jammer dat deze smaak maar tijdelijk is want hij is luchtig en echt gewoon lekker. Als ik binnenkort weer een pak tegenkom zal ik hem zeker even inslaan want ik wil hem nog wel eens maken.

Sunday, May 5, 2013

5 mei 2013

 


Zo vanmorgen was het echt een record voor mij ik ben gewoon pas echt om half 10 wakker geworden niet er voor nog even wat meestal gebeurd nee vanaf half 11 gisteravond tot half 10 vanmorgen in één stuk doorgeslapen. Ik keek ook op mijn telefoon en schrok een beetje en was ook al warm aan het worden op zolder dus ben er maar uit gegaan en lekker een douche genomen. Boven was ik nog even aan rommelen toen mijn paps me riep want hij had een broodje in de oven gedaan en deze was klaar. Heerlijk dus ontbeten met een panini smeerkaas en een glas chocolademelk van Nutricia. Daarna ben ik even fanatiek aan de slag geweest met mijn blog waardoor er al een aantal artikels voor aankomende week klaar liggen. De zon scheen heerlijk dus wou even buiten gaan zitten maar er was weinig wind dus het was snikheet dus al gauw liep ik alweer naar binnen waar het lekker koel was. Om 12:30 werd namelijk ook de belangrijkste wedstrijd gespeeld van dit voetbalseizoen Ajax - Willem 2. Gelukkig konden wij door een code van nivea deze wedstrijd live mee kijken en het was zeker geen spannende wedstrijd maar Ajax heeft de wedstrijd wel met 5-0 gewonnen en dat betekende ook nog eens dat zij LANDSKAMPIOEN zijn geworden van 2012-2013 echt super blij en wat een feest was het weer om te zien. Ze hebben nu al 3 jaar achter elkaar het landskampioenschap gewonnen en we gaan voor de 4 sterren natuurlijk maar dan moeten we eerst nog 8x landskampioen worden dus dat duurt nog wel even maar dat kan Ajax! Nadat ik de huldiging had gezien ben ik samen met mijn vader de folders wezen lopen in het zonnetje waar er ook nog 2 jongens achter me aan liepen waar ik totaal geen tijd voor had. Toen we weer terug kwamen was het alweer tijd om te gaan eten dus dekte we de tafel en gingen we heerlijk aan mama's soep. We hadden de The Comedy Factory opgenomen maar dit viel tegen dus hebben we Het Bombardement gekeken waar Jan Smit in speelde en we vonden het verhaal goed alleen ik zie Jan Smit gewoon als de volendamse zanger en dat vond ik wel heel vreemd maar zeker een mooie film. Toen was het alweer 20:00 tijd voor So You Think You Can Dance: The next generation echt leuk al dat jonge talent en elke week word het beter en beter.

Liefs x

Week 17: Afvallen met Weightwatchers

Deze week was er weer 2 ons af en het gaat zo langzaam en tuurlijk ik eet af en toe wel lekkere dingen maar ik ga zeker niet helemaal los en let overal op dus ik ga gewoon echt streng op mezelf worden en lekkere dingen alleen maar toelaten in het weekend en zeker "ECHT" minimaal 2 x gaan hardlopen want deze week is het helemaal niks geworden dus dat is stom van mezelf. Ik ben inmiddels wel al wat kilo's kwijt maar helaas zie je dat niet zo snel bij me pas na 15/20 kg dus dan heb ik nog wel even wat te gaan en ik wil het zelf ook gewoon zien dus op naar een strengere weg.



Op naar week 18!

Ik ga mezelf nu echt vaste doelen geven waar ik me aan ga houden zoals het hardlopen. Maandagochtend en Donderdagochtend ga ik hardlopen hoe dan ook en ik ga deze gelijk ook in mijn agenda zetten zodat ik de dag ervoor en op de dag zelf er nog aan herinnerd word want een week zonder beweging is niet goed voor het afvallen en zo is het wel gegaan in week 17. Mijn water drinken is ook weer even een drama geweest dus ik ga nu standaard een flesje water in mijn tas doen want ik vergat steeds mijn flesje en op elke dag weer een nieuwe te kopen vind ik dan weer onzin maar als ik geen tot weinig water drink kan ik mijn afvalstoffen ook niet kwijt dusja dan kan ik wel op mijn voeding letten maar dat helpt dan niet haha. Aankomende week ga ik wel woensdag uit eten maar dat zal ook mijn enige dag zijn doordeweeks dat ik even lekker los ga want verder streng ervoor gaan. Ik heb 22 juni mijn dansoptreden en wil er zeker nog 5 kg af voor die tijd dus dan moet ik er nu gewoon even voor gaan en ja ik heb er over nagedacht om even aan de shakes te gaan maar dit kost ook zo'n godsvermogen en daarna moet je nog extra veel op je voeding enzo letten dus maar gewoon via de normale weg. Succes weer iedereen.

Saturday, May 4, 2013

4 Mei 2013

Vanmorgen had ik echt een baalochtend ik wou er niet uit maar helaas 7:15 was het voor mij echt de hoogste tijd om mijn bed uit te gaan. Uiteindelijk het nog even gerekt tot 7:20 en toen mezelf gedwongen eruit te gaan. Heerlijk nadat ik gedoucht had was me paps al bij de bakker geweest en kreeg ik een lekker warm pistoletje toen was mijn ochtend weer goed. Paps ging aan de wandel en ik naar mijn werk dus vertrokken we samen uit huis. De zon scheen al heerlijk maar er moest gewerkt worden dus op de fiets naar het werk. Het is een heerlijke gedachte dat je na deze werkdag weekend heb maar pfff wat een lange en zware dag ik was ook heel blij dat het 17:55 was en ik werd overgenomen.  Na het werk nog wat boodschapjes gehaald en toen naar huis. Thuis gingen we aan de aardappelschijfjes met een one minute steak. Het plan was om daarna nog even de kermis over te gaan maar dat hebben we verschoven naar morgen omdat het vandaag dodenherdenking is. Van kleins af aan heb ik meegekregen om op 4 mei even 2 minuten stil te zijn puur uit respect. Dus om 20:00 zaten we op de bank naar de dam te kijken waar onze koning zijn eerste officiële bijeenkomst had wel even wennen zo zonder Beatrix.  Daarna Aaf gekeken en de jongens tegen de meisjes waarbij we weer heerlijk hebben gelachen.
Liefs x

Friday, May 3, 2013

3 Mei 2013

 
Dit is echt een gemis voor mij namelijk heerlijk wakker worden samen naast je vriend met in gedachten wanneer zal het weer vaker gebeuren maar ik ben geduldig dus koester deze fijne momenten samen. We hadden gelukkig tot half 9 om in elkaars armen nog even in slaap te vallen en hebben daarna heerlijk samen ontbeten. Iets na 9 uur zijn we de auto weer ingestapt om mij thuis af te zetten altijd een minder moment maar met de gedachten dat we elkaar snel weer zien. Mams was vandaag vrij dus zijn we samen naar Assendelft gereden om nog even te kijken bij de Scapino alleen dat viel weer tegen dus zijn we naar Oma & Opa gereden en hebben we daar even gezeten. Oma haar broodje ei is echt de beste dus was blij dat ze deze voor mij ging maken alleen ik heb sinds jaren weer een keer bruin brood gegeten maar ik blijf wit brood toch het lekkerste vinden. Tot een uur of 3 zijn we blijven hangen en hebben we voordat we naar huis gingen nog wat vis gehaald. Thuis aangekomen hebben we een paar stukjes kibbeling gegeten en even een boodschappen briefje gemaakt. Om half 6 had ik een afspraak om mijn wenkbrauwen te laten doen dus heeft mams me daar afgezet en nu zitten ze weer mooi in model. Mijn zus had om 17:45 een afspraak dus hebben we nog even op gewacht en zijn we gezellig met zijn drieën boodschappen wezen doen. Mijn zus gaat lekker een weekje op vakantie dus heeft haar laatste vakantie spullen van huis gehaald en is naar haar vriend gegaan. Wij gingen vanavond aan de pizza's van wägner en wat zijn dat goede pizza's met een krokante luchtige bodem zeker een aanrader maar vult ook goed je maag. Aanbieding bij de Dekamarkt: 4 pizza's voor maar €5,-. Daarna lekker wezen bankhangen met bloed zweet en tranen op.
Liefs x