Wednesday, July 31, 2013

Review: Magnum no. 5 Stolen Kiss Appeltaart

 
 
Eindelijk hebben we hem dan gevonden de appeltaart magnum van de 5 kisses edition. Gisteren was ik samen met mams eerst even gezellig langs de Ikea geweest om wat dingen te kopen voor bij Jasper ( keukenspulletjes ) en daarna nog door naar Purmerend ( waar we heerlijk geluncht hebben ) en Landsmeer waar we bij C1000 onze boodschappen hebben gedaan o.a. alvast voor mijn verjaardag. Daar stond hij dan in de diepvries en ik moest hem meenemen om te proberen en ik heb hem net geproefd.

Inhoud:

Vanille ijs, appelsaus en kruidige stukjes appelgebak bedekt met een laagje witte chocolade. Oké de witte chocolade is altijd goed daar hou ik heel erg van en toen mijn eerste hapje en ik vond hem wel fris in mijn mond maar het tweede hapje en derde hapje viel tegen. Dit ijsje is wel echt een appeltaart ijsje je proeft deze smaak zeer goed maar ik proefde ook soms een speculaas smaak misschien dat dat komt door de stukjes kruidige appelgebak haha. Verder was het een prima ijsje maar néé zal hem zeker niet nogmaals kopen.


Tuesday, July 30, 2013

Maandag 29 Juli 2013

De nieuwe week is weer begonnen en dat naast Jasper altijd leuk want die vind het verschrikkelijk om vroeg op te staan en zo vroeg hoeven we er toch uit niet uit half 9 maar uiteindelijk waren we dan klaar spullen bij elkaar gezocht en in de auto naar Zaandam. Daar aangekomen heeft hij mij snel afgezet en is hij naar zijn werk gereden. Ik loop met mijn paps de folders zoals jullie misschien wel eerder hebben gelezen en hij wil het liefst zondags al zijn blokken lopen dus die loopt hij zondags en ik maandagochtend zodra ik thuis ben. Dus ik heb even mijn blokken gelopen en toen was ik klaar en ben ik mijn was in de was gaan doen en even nog onder de douche gestapt. Rond 12:00 ben ik even een broodje gaan eten want om 13:15 moest ik weer op de fiets richting mijn werk. Ik had mijn mams al vroeg verwacht maar die was wat later omdat zij gezellig aan het babbelen was. Toen mams thuis was hebben we nog even gebabbeld en ben daarna de fiets opgestapt naar mijn werk. Daar aangekomen was ik natuurlijk weer een halfuurtje te vroeg dus heb ik even gekeken op het rooster waar bleek dat ik toch op zaterdag ( mijn verjaardag volgende week ) was ingepland maar dit heb ik even goed geregeld met mijn leidinggevende dus dat komt helemaal goed. Een paar uur gewerkt en toen was het 17:00 tijd om naar huis te gaan eigenlijk moest ik tot half 6 maar er waren wat mensen teveel dus ze vroeg of ik iets eerder naar huis wou en dat vond ik geen probleem. Mams even gebeld dat ik wat eerder eraan kwam en toen naar huis toe. Thuis aangekomen heerlijk aardappelen met wortels gegeten en de rest van de avond weinig nog gedaan. Maandagavond is natuurlijk crime scene avond.

Liefs x

Monday, July 29, 2013

Gratis bij Deen: Sprite Regular 1,5 liter


De Yuno WackoWaves hebben we kunnen proberen dus het is weer tijd voor een nieuw product en het is eigenlijk niet een heel nieuw product voor mij alleen blijkt dat het wel 30% minder suiker bevat en dat is altijd mooi meegenomen. Van 28 Juli 2013 t/m zaterdag 17 augustus 2013 kunnen we een fles Sprite Regular 1,5 liter proberen. Zelf vind ik af en toe een glaasje wel lekker dus dat word van de week even naar de Deen gaan om een fles te halen en dan ons aankoop bedrag weer terug te vragen.


Hoe werkt het ook alweer?

- Je koopt het product in een Deen supermarkt..
- Vraag om je kassabon en neem deze mee.
- Bezoek de website: www.deen.nl/gratis
- Vul daar je gegevens in.
- Je ontvangt het bedrag binnen 7 werkdagen op je rekening

Goed om te weten is dat het bedrag van € 1,59 exclusief statiegeld is dus dit komt er nog bovenop maar uiteindelijk krijg je dat geld ook weer terug zodra je de fles terug brengt.

Zondag 28 Juli 2013

Sunday morning! Pfff.. om 6 uur was ik al wakker en ik weet niet wat ik had maar opeens zo'n zweet aanval haha ik had het bloed heet dus heb de ventilator gepakt en bij mijn gezicht neergezet en toen koelde ik langzaam maar zeker af. Jasper was trouwens echt een draaitol vannacht ben dat niet gewend van hem waardoor ik hem af en toe even een zetje moest geven dat hij op zijn eigen helft ging slapen. Om half 9 werd ik weer wakker en toen had ik het ook wel gehad dus ben gaan facebooken, twitteren en tiny tower gespeeld. Rond half 10 ontwaakte Jasper en heeft hij de broodjes in de oven gedaan. Samen heerlijk gegeten en ik ben daarna onder de douche gestapt want voelde me best wel vies na zo'n nacht en Jasper ging natuurlijk weer even xboxen. We hadden echt zo'n luie zondag dus liepen ook in onze slaapkleding en keken ondertussen nog een filmpje. Daarna zijn we op de Wii U Pikmin 3 gespeeld en het leek me eerst echt een kinderachtig spel maar het is zo'n leuk spel met een leuk verhaal haha. Je moet namelijk op zoek naar van alles en nog wat namelijk fruit om de dag door te komen, bruggen bouwen, beesten verslaan, poppetjes redden etc. De tijd vliegt echt om als je even een spelletje aan het spelen bent dus het was zo alweer tijd om aan het eten te gaan. Jasper ging heerlijk kipburgers voor ons maken en ik controleerde ondertussen nog even mijn facebook en daarna zijn we heerlijk samen gaan eten. De rest van de avond nog wat tv gekeken en ook nog Pikmin gespeeld en daarna heerlijk naar bed gegaan.

Liefs x

Sunday, July 28, 2013

Grote cupmaat Badmode en Lingerie


Vergeleken met een paar jaar terug was het best een ramp om een mooi lingeriesetje of bikini te vinden met een grote cupmaat en als je er dan één vond was hij niet bepaald heel mooi of betaalde je er gelijk een godsvermogen voor maar gelukkig tegenwoordig hoeft dat niet meer dames we hebben keuze en het is niet alleen meer dat er alleen maar leuke bh's zijn van cup A tot en met cup C nee zelfs verder. Google gerust want er zijn genoeg websites waar je tegenwoordig mooie grote cup bh's en bikini's kan bestellen. Zelf heb ik 2 winkels/webshops waar ik meestal mijn bh's haal en bikini's en wil deze graag met jullie delen.

Mijn bh's koop ik altijd bij de Zeeman omdat deze echt betaalbaar zijn en ik vind dat ze maandelijks met steeds mooiere bh's in de winkels komen. Waar ik 2 jaar terug alleen nog de keuze had uit simpel zwart, huidskleur of wit heb ik nu de keuze uit leuke grijze bh's met een roze strikje, rood met kant, roze met kant, blauw met strikjes en noem zo nog maar op. Elke Zeeman heeft weer een iets andere collectie maar vaak verschild het niet heel veel. Ik heb cup E en dat is dan wel de hoogte cup die je bij Zeeman kan halen maar ik vind al hun bh's perfect zitten zonder dat het knelt of vervelend zit. De omvang van Zeeman gaat zelfs tot 105 ( deze zijn wel snel uitverkocht ) De gemiddelde prijs van één bh bij Zeeman in de grote cupmaat is: € 7,99

Mijn bikini's koop ik sinds 2 jaar bij www.bonprix.nl ik geef wel als tip dat je deze wel voor de zomer moet bestellen ( Dit jaar had ik hem in mei binnen ) Bonprix heeft namelijk gewoon grote maten bikini's die er onwijs leuk uitzien ( Ook bh's tot cup F ) Bij Bonprix heb je ook nog vaak de keuze uit een laag broekje of hoog broekje en mijn persoonlijke voorkeur gaat naar een iets hoger broekje waardoor ik uitkwam op de perfecte bikini voor mijn lichaam en dat voor € 24,99 ( Echt een koopje ) Ik wou laatst nog een tweede van deze bestellen maar helaas al helemaal uitverkocht dus dat word volgend jaar weer op tijd snuffelen want ik koop wel elk jaar een nieuwe zodat ik af kan wisselen.

Zaterdag 27 Juli 2013

 
Goedemorgen! Ik ben eigenlijk in het weekend altijd vroeg wakker en dan verveel ik me soms zo erg en dan ga ik gewoon Jasper pesten en dat was deze morgen ook het geval haha. Uiteindelijk toen hij "echt" wakker was zijn we naar Deen gereden om daar wat boodschapjes te halen en daarna gelijk een broodje gegeten zodra we thuis kwamen. Jasper ging even een spelletje spelen op de xbox ( Meestal Call of Duty ) en ik ben tv gaan kijken en op mijn telefoon een beetje gerommeld. Rond 15:00 hebben wij ons klaar gemaakt om richting Zaandam te rijden om gezellig met de familie te gaan barbecueën. Jasper twijfelde nog om met de motor te gaan maar ik vond de lucht er te dreigend uit zien dus zijn we met de auto gegaan. Thuis aangekomen is Jasper de Grolsch Stender Orange gaan proberen maar was toch geen succes. Mijn zus was er ook al en mijn opa en oma kwamen rond 16:00 binnen. We mistte op dat moment alleen nog de vriend van mijn zus maar hij was aan het werk tot 17:00 dus hebben mijn zus, Jasper en ik hem even opgehaald zodat hij niet zo laat bij ons was maar eerst nog wat boodschapjes gehaald. Ik had namelijk mijn maandelijkse periode en moest even maandverband halen en daar haalde we ook nog even een kindersuprise ei ( Dat was echt lang geleden en we vonden het alle 3 heerlijk en natuurlijk het speeltje maakt het helemaal leuk ) Heel grappig was dat er een C&A bord hing en daarachter Zeeman want wij maken altijd het grapje C&A = Chantal en Amanda + Zeeman is onze achternaam dus was een leuk fotomomentje. Daarna nog even de lidl ingedoken om ijsjes te halen en aubergine en toen was het wachten op de vriend van mijn zus. Na 20 minuutjes kwam hij er dan eindelijk uit en zij we snel naar huis gereden. Thuis aangekomen had paps net de barbecue aangezet en is Pieter snel gaan douchen en daarna zijn we heerlijk gaan barbecueën en het was erg gezellig we hebben heerlijk gegeten en onwijs leuke avond gehad. Rond 22:00 zijn we naar huis gegaan en we hebben lekker lang buiten kunnen zitten trouwens was echt een goede zomeravond ondanks de dreigende lucht af en toe. Daarna waren Jasper en ik beide best moe dus zijn we vrij snel gaan slapen.

Liefs x

Vrijdag 26 Juli 2013

Ik dacht al heerlijk weekend te hebben tot ik opeens om 9:00 de huistelefoon over hoorde gedaan dus ik dacht ach laat maar lekker gaan want als het een bekende is bellen ze mij wel mobiel. Toen ging mijn mobiel ook nog af en zag ik dat het mijn werk was dus gelijk twijfel moest ik nou vandaag wel werken?.. Ik nam de telefoon op en ze bleken erg hoog te zitten voor vandaag en vroegen of ik zo snel mogelijk richting het werk kon komen tot 14:00 nou geen probleem dus snelsnel onder de douche en op mijn fiets gestapt richting het werk. Om 9:45 zat ik al weer aan de kassa wel nog met mijn haren nat maar ze waren erg blij dat ik toch gekomen was. Rond half 12 zei een collega dat ik pauze had maar als je bij ons 4 uur werkt heb je geen pauze dus ik vond het vreemd maar ik moest toch maar gewoon met pauze gaan. Mijn leidinggevende belde terwijl ik boven zat en ik had al een vermoeden dat voor mij was en ja hoor mijn collega had een fout gemaakt maar zij vond niet erg als ik even iets at en dronk. ( Door het gehaast had ik namelijk ook nog niet ontbeten ) Daarna heerlijk doorgewerkt tot 14:00 en toen naar huis. Thuis aangekomen was mams natuurlijk al thuis en die zei ook lekker weer toch een paar uur erbij. Ik had toch nog wel trek in wat dus samen met mams even een saucijzenbroodje gegeten en de rest van de middag weinig. Rond 17:00 kwam mijn zus bij ons met heerlijke cupcakes die een moeder had gemaakt voor het afscheid van haar kind. ( Zij werkt op een kinderdagverblijf dus krijgt regelmatig lekkere dingen ) Daarna zijn we even naar de Albert Heijn gegaan om nog wat boodschapjes te halen voor de barbecue morgen en de cola was in de reclame dus deze heb ik alvast gekocht voor mijn verjaardag want ben over 2 weken alweer jarig. Eenmaal thuis aangekomen de boodschapjes opgeruimd en hebben we even gegeten. Daarna nog even gezellig gezeten om rond 20:00 te vertrekken naar Purmerend Weidevenne waar mijn zus me afzette bij de trein richting Hoorn en ik had mazzel want ik had net mijn kaartje gekocht en toen kwam de trein aanrijden dus snel de trap op en de trein in stappen. Eenmaal in Hoorn aangekomen bij Jasper ben ik zo snel mogelijk de douche ingestapt want had het best warm en daarna hebben we heerlijk tv gekeken.

Liefs x

Thursday, July 25, 2013

Review: Mogu Mogu Drink


Deze review over het Mogu Mogu drankje schrijf ik nadat mijn moeder in aanraking was gekomen met dit drankje omdat zij dorst had en daarna heel erg benieuwd was wat voor andere smaken er allemaal zijn. Nadat ik net op de website keek van www.mogumogu.nl zag ik dat er buiten de 4 smaken die wij geproefd hebben er nog 3 andere smaken zijn maar deze waren niet te koop in de supermarkt waar wij Mogu Mogu gekocht hebben. Hieronder de 7 smaken:

- Mogu Mogu Coconut
- Mogu Mogu Lychee
- Mogu Mogu Peach
- Mogu Mogu Pineapple
- Mogu Mogu Mango
- Mogu Mogu Orange
- Mogu Mogu Strawberry
- Mogu Mogu Grape

Dit drankje is niet besteed voor mij omdat ik niet hou van nata de coco. Dit zijn stukjes die lijken op gelei en in jouw drankje zitten het is gemaakt van kokoswater gemaakt of kokosmelk. Puur voor mijn artikel heb ik wel alle drankjes geproefd want ik wil qua smaak wel mijn eerlijke mening geven. Wij hadden de smaken: Aardbei, Mango, Lychee en Ananas. Aardbei vond ik heel erg smaken naar de aardbeien wicky drink en daar ben ik ook al niet weg daarin tegen mijn moeder vind de aardbeiensmaak heerlijk. De mango was een heerlijke frisse smaak je proefde ook echt mango hier waren mijn moeder en ik het beide over eens net als de ananas ook heerlijk verfrissend. Ten slotte nog de Lychee néé néé néé ik sla deze over het rook of ik een flacon parfum open maakte en dat wil je toch niet drinken.

Waar te koop?

Wij hebben deze 4 smaken gekocht bij de Deen bij ons in de buurt maar gisteren waren wij bij een andere Deen en daar hadden ze maar 2 smaken te koop dus het verschild per filiaal. Verder kan je het kopen bij de groothandel, xenos of bij een toko. Verschillende horecabedrijven zullen het tegenwoordig ook verkopen maar dit zal verschillend zijn. De prijs bij de Deen was € 0,89 per flesje.

Woensdag 24 Juli 2013

Zo wat heb ik een beroerde nacht gehad het was echt bloedheet op zolder dus ben vaak wakker geweest maar ik moest er vandaag toch echt uit om half 8. Gelijk onder de douche gestapt en toen was ik weer fris en fruitig. Vandaag ging ik met de bus naar mijn werk dus even op de connexxion app gekeken en daarna een broodje gegeten. Kwart over 8 ben ik naar de halte gelopen en iets voor half 9 kwam de bus aanrijden. Ik was in 10 minuten al op mijn werk dus dit is zeker wel een optie als het te glad is om te fietsen in de winter en het kost me ook niet veel. Op het werk aangekomen mezelf klaar gemaakt voor een nieuwe werkdag. De uren vliegen hier echt voorbij en het was 12 uur maar ik werd maar niet overgenomen dus vroeg aan mijn collega of zij wist of ik overgenomen werd en toen bleek er van alles aan de hand te zijn dus stelde ik voor om even een halfuur door te werken. Om 12:40 mocht ik sluiten en heb ik nog even wat gekocht in de winkel en toen weer in de bus richting het station. Om 13:00 kwam ik aan op het station en whatsappte me mams dat ik daar stond en toen belde zij mij dat ze eraan kwam. Samen zijn we naar Assendelft gereden naar opa en oma om daar lekker een broodje te eten. We hebben daar gezellig een paar uur gezeten en hun ook gevraagd voor de barbecue zaterdag en dat vonden ze leuk. Rond 16:00 zijn mams en ik boodschappen gaan doen voor de barbecue en van winkel naar winkel gereden. Eerst naar de lidl toen naar de supercoop en als laatste nog even naar de Deen. De auto zat vol met lekkere dingen dus zaterdag moet helemaal goed komen. Thuis aangekomen paps even gebeld om mee te helpen tillen en daarna alles uitgepakt. Vandaag lekker makkelijk aan de hamburgers gegaan en savonds de finale van Heel Holland bakt gekeken en Rutger was zeker de terechte winnaar.

Liefs x

Wednesday, July 24, 2013

Review: Hertog kleine momentjes


Al een aantal maanden geleden kwam Hertog met een goed idee. Namelijk een bakje ijs maar dan in klein formaat voor de vrouw maar natuurlijk ook voor de man. Wie vind dat nou niet fijn je eigen bakje ijs na het eten of gewoon heerlijk op de bank terwijl je een film aan het kijken bent. Zij begonnen met 3 smaken maar uiteindelijk zijn er nu al 6 smaken waar je uit kunt kiezen. Ik ontdekte net tijdens het schrijven van dit artikel dat één smaak nog niet eens bij mij bekend was. Hieronder zijn de 6 maken die Hertog heeft gemaakt voor ons:


- Choco Momentje
- Karamel Traktatie
- Kersen Kadootje
- Tiramisu Toetje
- Aardbeien Avontuurtje
- Koffie Kwartiertje





Zelf heb ik al 5 smaken geproefd op de laatste smaak het koffie kwartiertje na. Ben je een chocolade liefhebber zoals veel vrouwen dan is choco momentje echt wat voor jou een heerlijke chocolade smaak met een vleugje chocoladesaus en stukjes chocolade. Karamel traktatie is mijn favoriet heerlijke karamelroomijs met karamelsaus en kleine nootjes. De derde smaak is het kersen kadootje niet mijn favoriet ik ben niet weg van kersen maar wel lekker fris met een kersensaus en stukjes witte chocolade. Het tiramisu toetje is nog niet zo lang in de winkel en deze smaakt als een stukje tiramisu met chocoladesaus, koekstukjes en koffiesmaak. Vervolgens het zomerse frisse aardbeien avontuurtje met een aardbeiensaus en witte chocoladestukjes en ten slotte nog het koffie kwartiertje van koffie ijs, chocoladesaus en chocolade stukjes. ( Hiervan weet ik niet hoe hij smaakt helaas maar ben ook geen koffie liefhebber )

Voor elke ijsliefhebber heeft Hertog volgens mij wel een smaakje er tussen zitten en wie weet dat ze met nog een aantal heerlijke smaken zullen komen. Waar te koop? In elke supermarkt bij jou in de buurt de prijs ligt rond de € 1,07

Dinsdag 23 Juli 2013


Vandaag ben ik 2 jaar samen Jasper en na een jaar met ups and downs is het toch wel duidelijk dat ik heel véél van hem hou. Néé we gaan er niets aan doen ik vind het momenteel meer dan genoeg om lekker in het weekend samen te zijn en van elkaar genieten want we zijn al een paar maanden zonder elkaar geweest. Het was ook weer een warm dagje pfoeh maar sochtends heerlijk een douche genomen en daarna naar beneden gegaan. Eerst een broodje gegeten om daarna weer aan mijn studie te gaan namelijk het nieuwe hoofdstuk. Ik merk wel door die warmte dat mijn concentratie minder is maar verder ging het goed. De tijd vloog voorbij en toen kwam mams alweer thuis van haar werk. De rest van de middag weinig gedaan want het was daar simpelweg gewoon te warm voor. Rond 14:00 heb ik even nog wat mascara opgedaan en mijn werkkleding bij elkaar gezocht om 15:00 op de fiets te stappen richting mijn werk. Vandaag moest ik even op de fiets van mijn mams aangezien mijn fiets naar de fietsenmaker moest. Het was echt erg warm om te fietsen en al helemaal met een fiets waaraan je helemaal niet gewend bent maar ondanks alles was ik weer veels te vroeg op mijn werk dus verveelde me een beetje en maakte een foto van mezelf met de instaweather app. Ondertussen nog wat gefacebookt en toen was het 16:00 tijd om aan het werk te gaan. Ik zat echt net op mijn plekkie toen mijn collega naar me toe kwam of ik misschien tot sluit kon werken omdat er bij een collega iemand plotseling was overleden nou dat vind ik geen probleem en ik dacht mijn mams heeft het vanzelf wel door dat ik langer moet werken. De avond verliep vlekkeloos en voordat ik het wist was het tijd om de winkel te sluiten. Wel even wennen want zij doen er wel langer over om af te sluiten waardoor ik pas rond 20:45 buiten de deur stond. Toen ik mijn fiets van het slot wou halen en ik had natuurlijk mijn mams haar fiets mee en haar sleutel en wat bleek die paste niet. Ik mijn mams whatsappen maar die reageerde niet dus dacht na 10 minuten ik zal maar eens bellen oftewel mijn paps moest naar mij toe fietsen met de goede sleutel. Na 20 minuten was hij bij mij en konden we samen richting huis. Thuis aangekomen inmiddels alweer half 10 heb ik gegeten en voor de rest nog even tv gekeken om daarna heerlijk mijn bed in te duiken ( Niet dus het was weer bloedheet )



Liefs x

Tuesday, July 23, 2013

Hoe gaat het met mijn NHA studie?

Momenteel ben ik alweer 2 maanden verder met mijn NHA studie commercieel medewerker binnendienst en het valt me aan de ene kant heel erg mee maar aan de andere kant ook weer niet. Je denkt namelijk ik ga even een thuisstudie volgen maar ik merk dat je heel erg veel discipline nodig hebt om echt door te zetten en je doel te bereiken.

Voortgang NHA Studie.

Ik heb het eerste hoofdstuk Sales afgesloten en ik ben er heel erg achter gekomen dat ik de Sales kant erg leuk vind want mijn interesse in elke deelhoofdstuk was erg groot. Dit motiveerde mij alleen maar meer om elke keer aan mijn studie te beginnen en met een goed gevoel de dag weer af te sluiten. Ik heb dagen gehad dat ik binnen 2 uur klaar was maar ook één dag waar ik bijna 10 uur er aan heb gezeten met natuurlijk wel af en toe een pauze maar dat was gewoon een heel pittig deelhoofdstuk. Nadat ik het hele Sales hoofdstuk had afgesloten had ik een diagnostische toets die ik naar mijn docent moest sturen. Na 3 dagen had ik hier antwoord op en bleek een 8 te hebben waar ik onwijs blij mee was natuurlijk. Toen kwam het pittigste namelijk mijn casusopdracht Sales en ik wist in eerste instantie niet eens wat een casus was dus heb daar eerst opgezocht en ben daarna aan de slag gegaan. In mijn vakantie heb ik een beetje gewerkt aan mijn casus maar kon mezelf er niet goed oprichten dus toen ik thuis kwam heb ik 4 uur hier aan gewerkt en daarna gelijk opgestuurd zonder het nog 10x te lezen want daar word je juist onzeker van. Dit vond ik echt een pittige opdracht want ik moest een samenvatting maken van een introductiecursus voor nieuw aangenomen personeel maar er moesten heel veel punten in verwerkt worden en dat in een samenvatting die nooit te groot mag zijn dus ik was best onzeker of ik het wel goed had gemaakt. Vergeleken met vorige keer kreeg ik niet mijn uitslag na 3 dagen dus ik wachten en wachten en gisteren kreeg ik hem dan eindelijk binnen en wat bleek ik had een 9. Ik was daar onwijs blij mee hierdoor kom ik dus nu uit op een gemiddelde van een 8.5

Hoe nu verder.

Ik heb het hoofdstuk Sales afgesloten en dus word het tijd voor het nieuwe hoofdstuk Reclame en Promotie en ik ga binnenkort mijn examen aanvragen die ik 12 oktober wil gaan maken. Dus we gaan gewoon heerlijk door op deze voet en dan horen jullie weer van me zodra ik het volgende hoofdstuk af heb.

Maandag 22 Juli 2013

Oké het is weer maandag oftewel de week is weer begonnen. Ik sliep nog heerlijk bij Jasper dus rond half 9 zijn we eruit gegaan en hebben we al onze spullen bij elkaar gezocht en toen richting Zaandam. Toen hij me had afgezet is hij gelijk richting zijn werk gegaan en had ik nog even een uurtje voor mezelf thuis. Thuis aangekomen eerst mijn kleding in de was gedaan en mijn werkkleding gepakt en toen heerlijk beneden eigenlijk niks gedaan en gewacht tot het tijd was. Ik had geen zin meer om te wachten dus dacht ik ga wel even wat eerder naar mijn werk dat maakt ook niet uit. ( Achteraf blij toe ) Ik fietste richting mijn werk en nog niet halverwege toen ik een bruggetje op ging vond ik mijn fiets echt een drama om naar boven te komen ik trapte mezelf gek maar er kwam bijna geen gang in tot ik naar beneden ging en ik vond dat hij toch wel een raar geluid maakte wat bleek mijn band lag er weer af grrr.. dat werd dus lopen met mijn fiets naar mijn werk die warmte. Ik baalde want ik had thuis nog gekeken of hij goed hard was en dat was toen ook zo maar waarschijnlijk is mijn band te groot ofzo. Eenmaal op het werk aangekomen had ik het bloedheet onderweg mijn haar al vast gedaan want ik zweette me rot. Snel snel een beetje opgefrist op het werk en toen aan het werk gegaan. Het was gelukkig lekker koel in de winkel dus ik was snel weer op een normaal temperatuur. Rond half 3 had ik pauze en bleek een email gekregen te hebben van iemand van marktplaats die mijn birkenstocks wel wou kopen dus snel mijn adres gegeven en ze zou savonds langskomen. Inmiddels had ik mams ook al op whatsapp of zij mij misschien om 17:00 kon ophalen vanwege mijn fiets en dat was geen probleem dan zou paps gelijk even kijken wat er met mijn fiets was. Voordat ik het wist was het ook alweer 17:00 en oja helemaal vergeten te vertellen ik had sochtends nog een email gehad van mijn docent en ik bleek een 9 te hebben voor mijn casusopdracht en ik had het zo niet verwacht dus dacht neem lekker een appeltaartje mee om het een soort van te vieren. Ik zag mams al staan en liep naar haar toe terwijl paps mijn fiets oppompte en daarna zou hij richting huis fietsen want ik ging nog even langs de schoonheidsspecialiste voor mijn wenkbrauwen. Weer in de auto gestapt zei mams dat mijn vader toch moest lopen want de band bleef eraf vliegen. Thuis aangekomen ben ik nog even naar de Deen gelopen om een zak patat te halen want we hadden geen zin meer om aardappelen te schillen. Toen ik weer binnen kwam was mijn paps ook al thuis en conclusie mijn fiets moet gewoon even naar Halfords. Heerlijk gegeten patat met paardenbiefstuk ( Ja sorry ik vind het gewoon lekker ) en daarna gewacht tot de mevrouw kwam voor mijn birkenstocks. Rond kwart over 8 werd er aangebeld en ze was er erg blij mee dat kwam helemaal goed uit. De rest van de avond nog heerlijk aan een stukje appeltaart gezeten en natuurlijk met CSI erop om daarna weer in de sauna te stappen op zolder.

Liefs x

Review: InstaWeather App

 
 
Zoals denk vele al heb ik deze app ook ontdekt de InstaWeather app en ik vind hem helemaal leuk. Vooral nu het zo warm is zijn de kiekjes die je online ziet nog leuker want waar is het warmer en waar zijn de mensen op vakantie of zitten ze lekker op het strand.

De InstaWeather app.

Hij is geschikt voor android en apple en echt een app voor iemand die er van houd om dingen te posten op facebook, twitter, blogger etc. Zodra je de app gedownload heb open je hem en maak je een foto van de omgeving waar je nu bent bijvoorbeeld op het strand in Egmond aan zee. Zodra je de foto heb gemaakt pas je hem aan hoe jij de foto in beeld wilt hebben en vervolgens komt er groot in beeld te staan: Ik ben hier Egmond aan Zee met de temperatuur, de tijd, de datum en wanneer de zon opkwam en weer zakt. Al deze informatie kan je op verschillende plaatsen in de foto plaatsen maar daar moet je zelf even mee gaan puzzelen. Zo zijn er nog een aantal opties om bijvoorbeeld alleen de temperatuur en plaats in beeld te hebben of wat voor kans er is op neerslag, de zonkans en luchtvochtigheid. Je merkt echt dat het momenteel een hype is en ik ben erg benieuwd hoelang het zal duren maar ik weet zeker dat ik hem nog wel even zal gebruiken want ik ben fan! Zo zijn er nog vele apps waarbij bijna het concept gebruikt alleen met bijvoorbeeld I <3 Zaandam, Greetings from Zaandam, Delicious ( en dan je straatnaam ) er zijn momenteel zoveel Insta apps dus kijk even rond er zit er vast wel één tussen die jij ook leuk vind.


Zondag 21 Juli 2013


Goodmorning! Het is alweer zondag en vandaag zou de "echte" warmte in ons land komen dus Jasper en ik besloten lekker vandaag rustig aan te doen. Jasper lag nog in bed dus heb ik even de broodjes in de oven gedaan en ondertussen nog even TinyTower gespeeld. De broodjes waren klaar en Jasper kwam zijn bed uitrollen en samen hebben we even gegeten. Het was voor ons echt zo'n lazy sunday we hadden nergens zin in dus terwijl ik bezig was met mijn blog ging Jasper even op de xbox of zat hij te leren. Rond half 6 gingen we naar Jasper zijn stiefmoeder want zij was van de week jarig geweest en vierde haar verjaardag. Pff.. wat een hitte kregen we toen opeens in onze gezicht maar gelukkig ze wonen om de hoek dus we waren er zo. De hele familie zat er en ik zag ze nu weer eens want doordat Jasper en ik elkaar weinig zagen heb ik een aantal verjaarden gemist dus voor mij ook wel weer een beetje raar om binnen te stappen. We kregen een stukje taart ( zij maakt altijd alles zelf ) en toen zijn we snel naar buiten gewandeld om te kijken of daar nog wat verkoeling was maar néé ook daar was het warm dus dat werd echt stil zitten en niks doen. Buiten was het wel gezellig met twee neefjes van Jasper zijn stiefzusje ( Ja heel gedoe haha ) en toen was het alweer tijd om te eten.. Nou zoveel heb ik niet gegeten want ik ben nooit echt weg van haar eten maar probeer het wel. Nadat ik eindelijk me bord leeg had zat Jasper nog te dollen of ik niet meer moest en ik schudde gelijk nee nee! Na een paar uur hadden we het wel weer gezien en besloten we weer naar Jasper zijn huis te gaan. Daar aangekomen was het heerlijk koel dus hebben we samen even een filmpje gekeken. Inmiddels had ik toch echt nog wel trek in wat dus besloten we nog even heel slecht naar de Mc Donalds te rijden. Nadat we heerlijk gegeten hadden was ik best wel moe dus ben ik lekker mijn bed in gedoken en is Jasper verder gegaan aan zijn studie.

Liefs x

Sunday, July 21, 2013

Zaterdag 20 Juli 2013

Wat heb ik heerlijk geslapen zeg met de ventilator op mij gericht dit was ook de reden dat ik er pas half 10 uit was en ja ik ben eigenlijk nooit zaterdags vrij dus moet er ook maar lekker van genieten. Heerlijk daarna een lange douche genomen en naar beneden gewandeld waar paps van alles en nog wat aan het doen was. Ik had echt zo'n lazy saturday beetje facebooken, whatsappen, gamen en bloggen. Mams kwam rond half 1 thuis en hebben we even een broodje gegeten en daarna ben ik mijn tas in gaan pakken want ik ging heerlijk naar Jasper toe. Het zou vanaf zondag weer lekker warm worden dus besloot niet te warme kleding mee te nemen maar voor de zekerheid wel één spijkerbroeken you never know. Ik nam ook mijn laptop mee want als Jasper dan even bezig is met zijn studie kan ik op mijn eigen laptop een beetje rotzooien. Rond kwart voor 2 zijn mijn moeder en ik richting het station gereden en hebben we daar gewacht tot de trein kwam. Eenmaal in de trein langs: Purmerend en voordat je het weet zit je alweer in Hoorn en kwam ik aan in Kersie. Jasper was er ook al dus samen gingen we nog even de Bart Smit in om daarna eerst mijn spullen in de auto te zetten en boodschapjes te doen. Bij Deen had je deze een Honig pakket voor €5,- en daar zaten allemaal dingen in die Jasper gebruikt dus namen we deze mee. In het pakket zat ook een pak pannenkoekenmix dus dat was ons eten voor vanavond. Nog broodjes gehaald en een chippie en toen afrekenen en weer richting Jasper zijn huisje. Jasper bleek vandaag even langs de Action geweest te zijn en een waterkoker gekocht te hebben altijd handig toch! Voor de rest hebben we lekker rustig aan gedaan samen spelletje gespeeld op de ds en nog wat filmpjes gekeken. Jasper had trouwens de pannenkoeken gemaakt en ze waren heerlijk we hadden er namelijk een beetje vanillesuiker doorheen gedaan dat maakte het compleet. De rest van de avond hebben we gewoon gezellig samen nog filmpje gekeken en Jasper daarna nog even op de xbox gespeeld maar ik dook toen heerlijk mijn bed in.

Liefs x

Saturday, July 20, 2013

Psoriasis

Ik heb altijd wel periodes waar ik veel last van roos heb en ik dacht dat ik daar nu weer heel erg last van had maar het bleef maar op dezelfde plekken zitten en jeukte onwijs. Ik liet Jasper daarom even kijken en die zag dat ik het helemaal open had gekrabd en zei me gelijk dat dit waarschijnlijk geen roos was dus zodra ik thuis was heb ik mijn mams gevraagd of zij even wou kijken en die kwam al gauw met de conclusie dat ik psoriasis had.

Wat is psoriasis?

Het is een veel voorkomende chronische huidziekte. Circa één op de vijftig mensen heeft er last van. Psoriasis zorgt voor veel ongemakken als rode plekken, huidschilfers, jeuk en soms pijn. Daarnaast kan vooral de zichtbaarheid van de ziekte een belasting zijn.

Vormen van psoriasis!

Nadat ik op internet rond was gaan kijken bleken er wel 8 soorten psoriasis te zijn hieronder zal ik vermelden wat elke soort precies inhoud.

1. Psoriasis Capitis ( Psoriasis op de hoofdhuid )
2. Psoriasis Vulgaris ( Psoriasis op de hoofdhuid, ellebogen, knieën en onderrug )
3. Psoriasis Inversa ( Psoriasis op de oksels, liezen en bilnaad )
4. Psoriasis Guttata ( Psoriasis op de armen, benen en romp )
5. Psoriasis Unguium ( Psoriasis op de nagels van handen en voeten )
6. Erythrodermische psoriasis ( Psoriasis van top tot teen over je lichaam )
7. Psoriasis Pustolosa ( Psoriasis op handpalmen en voetzolen )
8. Artritis psoriatica ( Psoriasis waar je last krijgt van je gewrichten )

Zelf had ik de eerste psoriasis een simpele vergeleken met alle soorten die je kan krijgen. Denk je zelf last te hebben van psoriasis kijk op www.psoriasis.nl of je vermoeden klopt en ga daarna even langs de dokter. Mijn psoriasis kon behandeld worden door een crème en lotion maar hoe erger de psoriasis hoe heftiger de behandelingen en er helemaal vanaf komen doe je helaas niet want in mijn geval is het erfelijk want mijn moeder heeft het ook en het komt er voornamelijk uit tijdens een stressperiode dus ik zal er mee moeten leven en vergeleken met mijn kleine plekjes en de ergere vormen die je kan krijgen moet ik zeker niet klagen. Kijk voor meer informatie op www.psoriasis.nl

Bron: www.psoriasis.nl

Friday, July 19, 2013

Vrijdag 19 Juli 2013

Ik was alweer vroeg wakker door de warmte op zolder dus ben ik maar een beetje op mijn telefoon gaan rotzooien en wat bleek Jasper was ook al wakker want hij moest vroeg beginnen dus even met hem gewhatsapperd en toen is hij aan het werk gegaan. Ik had het bloed heet dus deed mijn zolderraam open maar ook dat hielp niet veel dus dat betekend dat ik vanavond echt met de ventilator aan ga slapen. Ik viel maar niet meer in slaap en mede omdat ik door mijn werk gebeld kon worden om toch vandaag nog te werken dus daar zit je eigenlijk op te wachten.. Rond 9 uur was ik nog niet gebeld dus dacht ik ga maar lekker douchen en mijn gangetje. Nadat ik daar klaar mee was nog géén telefoontje dus verwachte ook niet meer te hoeven werken vandaag maar zolang het nog geen half 12 is kan alles nog gebeuren. Daarna ben ik even naar het winkelcentrum gefietst om bij de visboer lekkerbekkies te halen en een broodje voor mezelf. Thuis aangekomen was het inmiddels al half 11 dus ben ik lekker gaan eten en nu was het wel duidelijk ik hoefde vandaag niet te werken. In de ochtend druk bezig geweest met mijn blog en wat gesnuffeld op internet en toen kwam mams alweer van de werk en de tandarts. Haar gebit is tijdelijk gemaakt dus ze kan weer redelijk normaal eten en ze had een heerlijke durum döner meegenomen met lekker veel groenten erin. Toen ging opeens mijn telefoon af en dat bleek mijn werk te zijn met mijn rooster van volgende week dus snel pen en papier bij elkaar gezocht en mijn tijden opgeschreven. De rest van de middag rustig aan gedaan want het was echt weer erg warm totdat het wat bewolkter werd en toen zijn mams en ik nog even gaan tanken en langs de winkel gegaan. Mijn mams had namelijk een drankje Mogu Mogu en deze was te koop bij Deen en die wou ze even inslaan. ( Binnenkort een artikel over te lezen ) Rond 17:00 kwam paps thuis en hebben we gelijk gegeten want hij bleek pieperdienst te hebben vanaf 18:00. Het was net 18:00 en toen kwamen de eerste 2 telefoontjes al binnen dus paps aan het werk en mams en ik hebben Heel Holland Bakt gekeken de halve finale. Paps is even thuis geweest maar nadat we lekker tv aan het kijken waren met een toastje en brie kwam er weer een telefoontje en is hij weer onderweg. Nu nog even the best of got talent kijken en straks maar eens kijken of ik het vol hou op zolder en anders gewoon die ventilator aan.

Liefs x

Review: Coolbest Premium Orange Pulp Free

Ik ben echt een sinaasappelsap drinker en natuurlijk vers is altijd lekkerder dan uit zo'n pak maar ik vind dat Coolbest altijd wel in de buurt komt. Enige nadeel vind ik altijd als er teveel pulp in een sinaasappelsap zit en je constant moet kauwen in plaats van lekker om je gemakkie een glas koude sinaasappelsap te kunnen drinken maar Coolbest is nu met een variant gekomen zonder pulp en ik was hier erg nieuwsgierig naar dus toen ik hem van de week tegen kwam in de supermarkt moest ik hem toch meenemen om uit te proberen.

Mijn mening:

Nou.. ik heb hem dus geprobeerd en hij viel heel erg tegen waar is die heerlijke smaak gebleven? Het was voor mij dus wel duidelijk dat mede door de smaak van de pulp die erin zit de sinaasappelsap lekker blijft maar zonder is het net of ik een goedkope sinaasappelsap heb waar flink mee geknoeid is. Néé ik ga deze zeker niet meer kopen dan maar even doorbijten met het pulp maar dat maakt echt de smaak!



Volgens www.coolbest.nl:

CoolBest Premium Orange Pulp Free bevat uitsluitend het sap van de beste sinaasappels van speciaal geselecteerde boomgaarden in Brazilië. Dit zijn dezelfde heerlijke sinaasappels als in de reguliere Premium Orange, het enige verschil is dat dit sap geen vruchtvlees bevat. CoolBest Pulp Free is dus het perfecte sap voor iedereen die wel van sinaasappelsap houdt, maar minder van vruchtvlees. Tijdens het volledige proces van plukken tot supermarkt blijft CoolBest Premium Orange Pulp Free continue gekoeld. Zo blijven smaak en kwaliteit optimaal bewaard. CoolBest Premium Orange Pulp Free heeft net als CoolBest Premium Orange een frisse milde smaak en bevat uitsluitend de van nature in sinaasappels aanwezige suikers.

Toch nieuwsgierig geworden hij is vanaf nu te koop in de supermarkt bij jou in de buurt.

Donderdag 18 Juli 2013

Vandaag zou dan mijn "echte" officiële dag zijn bij het nieuwe filiaal dus dat is natuurlijk wel spannend ook omdat ik nu er heen ga fietsen maar nog niet echt de route ken. Rond 9 uur ben ik mijn bed weer uitgezweet ( blijft warm op zolder haha ) en heerlijk een frisse douche genomen. Mascara op, haartjes gedaan en werkkleding gepakt en naar beneden. Ondertussen even een broodje in de oven gedaan terwijl ik mijn dag artikel aan het typen was. De tijd vliegt ook altijd zo om dus het was half 11 en ik ging richting mijn werk. Er zijn namelijk twee routes die ik kan pakken en ik was van plan om eerste een wat langere route te nemen omdat ik deze kon maar ik dacht ik neem gewoon de spannende weg en zie wel hoe ik er kom via de andere route. Nou dit bleek een heerlijke route te zijn en voor mijn gevoel was ik er ook zo en dat was eigenlijk ook wel waar want in nog geen 20 minuutjes stond ik voor de deur. Daar sta je dan 3 kwartier te vroeg maar had ook zeker geen zin om buiten te blijven dus ben richting de kantine gelopen en heb daar met nog wat nieuwe collega's gebabbeld en dan is het zo tijd om aan het werk te gaan. De dag ging goed voorbij alleen wel even wennen om van een heel nieuw filiaal waar alles nieuw is naar een ander filiaal te gaan waar ze alles nog doen als de meeste filialen maar dat went vanzelf wel. De uren vlogen voorbij en toen was het alweer 17:00 mijn eerste officiële werkdag zat erop. Ik liep nog even richting de informatiebalie om te vragen of ze al iets wisten over mijn rooster van volgende week maar helaas daar was nog niets over bekend maar er zat wel een optie in dat ik vrijdag moest werken maar daar zou ik sochtends vroeg over gebeld worden of dat door ging of niet. Op mijn gemakkie weer richting huis gefietst en toen heerlijk op de bank neergeploft. Paps zat buiten in het zonnetje en mams ging bezig met het eten maken want we gingen heerlijk aan de wraps. ( Mams had een nieuw recept en dat viel bij ons allemaal wel in de smaak dus zal hem van de week even posten simpel maar lekker ) Na het eten kwam mams er achter dat ze nog sleutels van haar werk nog in haar tas had dus deze gingen we even brengen om daarna even langs de Mc Donalds te rijden voor een heerlijke McFlurry Magnum White! Thuis aangekomen hier heerlijk van genoten en daarna tv gekeken. Op Nederland 1 was er namelijk een programma waarbij mensen hun baan opgeven voor hun droombaan en deze week ging het over een oudere vrouw die haar baan als bibliothecaresse opzegde om een taartencatering te beginnen met Deense taartjes. Leuke aflevering waarin alles naar voren komt en het niet zo makkelijk is om even een onderneming te beginnen. Daarna heeft paps de afstandsbediening over genomen en ben ik heerlijk mijn bed in gedoken alhoewel het was weer heerlijk warm.

Liefs x

Thursday, July 18, 2013

Pathé Ladies Night!

Vorig jaar ben ik voor het eerst samen met mijn zus naar ladies night geweest en gelijk bij mijn eerste ladies night in de Pathé won ik 2 kaartjes voor de volgende ladies night dus dat was een zeer geslaagde avond en nu al vele ladies nights later ben ik nog steeds erg enthousiast en na van de week zie ik ook zeker verbetering waaronder de goed gevulde goodybag! Één keer per maand is er in elke pathé bioscoop in Nederland een ladies night op de woensdagavond. Maar wat houd het er nou precies in?

De ladies night!



Voordat we gaan genieten van deze gezellige avond moeten we natuurlijk eerst even kijken wat voor film er komt en de kaartjes kopen. Ruim van te voren staan de titels al online van de film die tijdens de ladies night gedraaid word. ( Altijd een film die nog niet in de bioscoop draait ) Zodra je weet welke film er draait kun je er voor kiezen om alvast online de kaarten te bestellen, via de app of gewoon in de bioscoop op de avond zelf. ( Houdt er wel rekening mee dat deze avonden geliefd zijn dus vol=vol )

Daar ga je dan gezellig met vriendinnen of gewoon zoals ikzelf met mams en zus naar de pathé bioscoop bij jou in de buurt. Je haalt je kaartjes op en loopt richtingen de bioscoopzalen. Eenmaal aangekomen daar krijg je eerst een heerlijk welkomstdrankje dit is elke keer weer anders de ene keer krijg je een glas prosecco en deze keer een flesje grolsch stender of jilz. Vervolgens kan je langs allemaal gezellige kraampjes van make-up tot aan het reserveren van een gezellige seks avond met vrienden. Voordat je de zaal in wandelt vul je nog even een kaartje in met je naam omdat je hiermee prijzen mee kan winnen. Daar gaan we dan de zaal binnen en dan als verrassing ligt er een zak popcorn zoet/zout op je stoel en een flesje drinken ( laatste tijd coca cola light ) zodra iedereen binnen is worden er tientallen prijzen verloot van: cadeaubonnen tot leuke pakketjes. Nadat alles verloot is gaat de film beginnen en genieten maar. Het leukste komt nog namelijk de verrassing na de film de goodybag en eerst zat hij matig gevuld maar gisteren kreeg een super volle goodybag met de volgende producten:

- Grazia
- Beau Monde
- Cosmo Hairstyling ladies only voucher 25% korting
- Grolsch Stender Orange flesje
- Kellogg's Special K pure chocolade
- Napoleon snoepjes
- Lipton black tea full english
- Wet N Wild lipgloss
- Yil'driz Mosterdsaus
- Modifast snackreep ( 6 stuks )
- Yellowbrick voucher 50% korting





De eerste volgende ladies night is op 4 september en dan draait de film Smoorverliefd! en een kaartje kost €13,- per persoon en naar mijn mening valt de prijs mee want je hebt een geweldige avond en krijgt ook nog zo'n goed gevulde goodybag waardoor je je kaartje er al uit haalt.

Meer informatie kijk even op: www.pathe.nl/special/ladiesnight

Woensdag 17 Juli 2013


Eerst maar even mijn ochtendritueel: Facebook checken daar heb ik gelijk ook even de stiefmoeder van Jasper gefeliciteerd want anders weet ik zeker dat ik dat vergeet. Vervolgens lekker een douche genomen want pff.. wat is het sochtends vroeg al warm op zolder. Nadat ik weer heerlijk fris en fruitig was heb ik nog even een was opgevouwen en ben ik naar beneden gegaan om even een broodje te eten. Samen met mams zou ik even boodschapjes gaan doen dus nadat ik uitgegeten was hebben we de boodschappen tassen gepakt en reden we eerst naar de Lidl. Bij de Lidl haalde we het standaard pakket namelijk: Wcpapier, keukenpapier, kipfilet, chocolade, Diepvriesproducten en koekjes. De rest halen we gewoon bij een andere supermarkt. In de rij stond ook nog een klant die bij onze winkel niet meer naar binnen mocht en hij had een praatjes en ik seinde me mams al in dat zij hem niet voor moest laten. Daarna gingen we richting de Dekamarkt en na veel heen en weer getwijfel zijn we toch naar mijn oude werk gegaan. ( klinkt heel stom ) Aangekomen daar kwam ik nog een aantal collega's tegen die het stom vonden dat ik weg was maarja er is niets aan te doen en ik ga gewoon weer voor een nieuwe uitdaging. De boodschapjes hadden we weer binnen dus zijn we weer naar huis gereden. Thuis aangekomen zag ik dat mijn nieuwe werk gebeld had en zij vroegen of ik morgen van 11:30 tot 17:00 of 18:00 wou werken en dat vond ik geen probleem. Alles opgeruimd en wel zijn we een broodje gaan eten en wat er toen gebeurde.. Mijn mams haar ondergebit scheurde door midden terwijl ze een hapje nam van een zacht broodje en ik geloofde het eerst niet maar het was echt waar. Ik gelijk de tandarts voor haar bellen met het nummer uit haar telefoon bleek het onze oude tandarts te zijn haha dus op zoek naar onze eigen tandarts en daar het verhaal uitgelegd bleek ze pas morgen terecht te kunnen nou gelukkig had ze nog haar oude gebit liggen en kon ze deze in doen wat een gedoe. Het eten ging daarna drama voor mams dus dat word weer een aantal dagen soep eten. De rest van de middag hebben we hier nog erg om gelachen maar lekker rustig aan gedaan. Toen paps thuis kwam moest hij er ook erg om lachen en zijn we daarna gaan eten. Vanavond gingen mams, zus en ik naar de Ladiesnight in de Pathé dus rond half 8 kwam mijn zus binnen en zijn we naar het stadje gereden. Op zo'n avond zie je echt heel veel vrouwengroepen en dan weet je al waar ze naar toe gaan Ladiesnight. Mijn zus had de kaartjes al besteld dus konden we zo naar binnen en kregen we een welkomstdrankje en konden we even langs alle kraampjes. Om half 9 mochten we naar binnen en voordat de film begon werden er nog wat cadeau's uitgedeeld en toen gingen we The Heat kijken. Wat een geweldige film ik heb zo gelachen maar ook af en toe momenten gehad dat ik even weg keek haha maar echt een aanrader. Inmiddels was het 11 uur geweest en kregen we daarna een goed gevulde goodybag en zijn we naar huis gereden. Mijn zus ging weer naar huis en wij hebben thuis nog even gekeken wat er nou allemaal in de goodybag zat. ( Hier komt nog een artikel over ) Daarna was het tijd om naar bed te gaan want morgen weer een werkdag.

Liefs x

Wednesday, July 17, 2013

Mijlpaal: 10.000 bezoekers op Miszbloggie


3 Januari 2013 ben ik begonnen met mijn blog en puur omdat ik mijn verhaal kwijt wou over het afvallen en dingen die er gebeurde in mijn leven ( Een dagboek ) De weken gingen voorbij en ik vond het ook wel leuk om producten te reviewen en mijn mening hierover te delen nieuwe maar ook oude producten. Halverwege stopte ik met mijn wekelijkse afvalartikel omdat ik er niet helemaal meer mee bezig was door omstandigheden en het ook niet een heel interessant onderwerp vond voor mijn blog. ( Ben wel weer een soort van begonnen met afvallen maar ik moet even weer goed de draad oppakken ) Zo kwamen de laatste maanden verschillende artikels online:

- Recepten
- Haarproducten
- Gezichtsproducten
- Huidproducten
- Huidproblemen ( Gordelroos )
- Eten en drinken

Naar ieder wel wat wils en ik vind het leuk om mijn mening over een product te laten weten en dat te delen met jullie momenteel is mijn best bekeken artikel die over Magnum 5 kisses. Genoeg dames en heren die dus nieuwsgierig zijn hoe deze limited editon magnums smaken. De laatste 2 maanden is mijn blog echt als een speer gegaan van minimaal 100 bezoekers op een dag en nu gaan we al naar de 200 bezoekers op een dag. Dit alles had ik nooit verwacht want het was en is eigenlijk nog steeds een uitlaatklep voor mezelf en ik vind het heerlijk om te schrijven. Inmiddels vanmorgen de 10.000 bezoekers behaald en dat is echt een mijlpaal in 6 maanden tijd ben daar erg blij mee en nu een halve dag later zitten we zelfs alweer op de 10.173 bezoekers dus het gaat goed! Ik zou het ook heel erg leuk vinden als jullie nog tips hadden of graag artikels online zouden willen zien comment hieronder kan ook zonder google account of stuur een email naar miszbloggie@gmail.com. Bedankt en op naar de 20.000!

Twitter: twitter.com/miszbloggie
Email: miszbloggie@gmail.com

Liefs x

Hotelaanbiedingen.nl

Het is altijd leuk om even een weekendje er tussen uit te gaan maar die hotelkosten die er dan aan verbonden zitten zorgt er voor dat je toch vaak weer even verder kijkt voor een goedkopere alternatief. Zo kwam ik vorig jaar in aanraking met www.hotelaanbiedingen.nl. Jasper en ik wouden namelijk een weekendje weg omdat wij een jaar samen waren maar voor een leuk prijsje en hotelaanbiedingen was voor ons perfect! Op de website vind je zodra je een hotel uitgekozen hebt namelijk alles wat je moet weten van faciliteiten, omgeving tot aan beoordelingen van andere hotelaanbiedingen.nl gebruikers.




Totale kosten!

Op www.hotelaanbiedingen.nl boek je één nacht in een hotel vaak inclusief ontbijt voor €30,- per persoon. Hoe goedkoop is dat een hotel in de Benelux, Duitsland of Frankrijk voor altijd het vaste bedrag van €30,-. Niet bij elke aanbieding zit het ontbijt erbij maar dan kijk je even verder naar een ander hotel in dezelfde omgeving waar wel het ontbijt erbij zit. Wij kozen voor een van der Valk in Groningen met ontbijt omdat wij wisten hoe heerlijk het ontbijt daar was en van der Valk hotels vaak goed zijn maar ik zou zeker na mijn ervaring nu ook een ander hotel nemen want het is mij goed bevallen. Elke dag extra betekend simpelweg gewoon €30,- erbij dus voor een 2 daags weekend betaal je €60,- per persoon en een 3 daags weekend €90,- per persoon en zo kan je door gaan. Enige kosten die erbij komen zijn altijd de reserveringskosten van €12,50 en verschillend per hotel toeristenbelasting of parkeerkosten. ( Wij kozen specifiek voor een hotel waarbij dit allemaal al was inbegrepen )

Dagaanbieding!

Dagelijks heeft www.hotelaanbiedingen.nl een dagaanbieding waarbij een overnachting onder de €30,- zit maar wel zijn dit vaak arrangement van een paar dagen niet voor één nacht maar daar kies je zelf voor of deze aanbieding geschikt is voor jou!

Reserveren!

Het reserveren van een verblijf in één van de hotels kan simpelweg via hun website of een telefoontje naar: 0900-0830 ( 30 ct p/m ) Zelf heb ik ervaring met het serveren via de website erg simpel je vult je gegevens in, daarna een ruime keuze uit extraatjes zoals: Welkomstdiner, Fles wijn op de kamer, Bad verwenpakket, High tea etc. ( Dit brengt natuurlijk wel extra kosten erbij ) Vervolgens maak je de keuze uit wel een annuleringsverzekering of niet en als laatste stap betaal je de reserveringskosten van €12,50 en de overige kosten betaal je bij het hotel bij aankomst. Via de email of thuis gestuurd krijg je alle informatie die handig is bij het inchecken in jouw hotel.


Wil je er nog even tussenuit maar wil je de kosten redelijk laag houden kijk dan even op www.hotelaanbiedingen.nl want zij hebben keuze genoeg van een hotel in Nederland tot aan Frankrijk.

Tuesday, July 16, 2013

Dinsdag 16 Juli 2013

 
Best raar idee dat ik gewoon twee weken vakantie heb in plaats van één door het gehele gedoe met mijn contract maar helaas moet ik het accepteren dus tijd om van alles en nog wat te doen. Rond 9 uur ben ik eruit gerold en heb ik even een lekkere douche genomen, een broodje gegeten en daarna het oud papier in mijn fiets gedaan. Nadat ik daar klaar mee was ben ik richting de papierbak gegaan en heb daar alles in gedaan en toen naar De Deen gefietst. Bij de Deen zit ook de Kruidvat dus heb daar eerst even gekeken maar was niets bijzonders dus daarna boodschapjes gedaan bij de Deen. Niet normaal tegenwoordig een paar boodschapjes halen je bent zo € 20,- kwijt en dan heb je nog niet eens een tasje vol. Daarna nog even naar de bakker brood gehaald en toen weer naar huis. Thuis aangekomen de boodschapjes opgeruimd en heb ik eerst even aan mijn blog gewerkt even wat opfrissen met een nieuwe lay-out en een nieuw artikel verder nog wat schoenen op marktplaats gezet omdat ze anders maar blijven staan in mijn kast. Nadat ik tevreden was met mijn blog kwam mijn mams alweer binnen en hebben we samen heerlijk even een broodje gegeten en ben ik daarna aan mijn studie gegaan. Ik keek op mijn studieschema en toen bleek ik toch eerder met mijn casusopdracht klaar te moeten zijn dan ik had verwacht dus hard aan het werk en binnen een paar uur had ik dan mijn casusopdracht af ben heel erg benieuwd of ik het goed heb gedaan want was een pittige opdracht maar dat horen we over een aantal dagen. Toen was het tijd voor even een stukje ontspanning dus heb ik een aardbeiencake gemaakt met de aardbeiencakemix die ik had gekocht tijdens mijn bezoek in Aardbeienland te Horst. Tijdens het kloppen zag ik opeens dat er stukjes aardbei in de mix zat en dat maakte mij nog nieuwsgierig naar de smaak. Na 55 minuten ging dan het wekkertje af en de cake was klaar wat rook hij heerlijk en nadat we hem een kwartiertje hadden af laten koelen kon ik niet wachten om hem te gaan proeven. Samen met mams terwijl de cake nog erg heet was hebben we hem geproefd en hij was heerlijk zo jammer dat we deze mix niet hier kunnen kopen haha. Daarna nog wat gerommeld aan mijn blog en op facebook gekeken en toen was het alweer tijd om te eten. Mijn zus was er ook al dus hebben we gezellig even samen gegeten en een uur later kwam haar vriend ook van zijn werk. Met zijn allen nog een stukje aardbeiencake als toetje gegeten en iedereen was enthousiast. Ondertussen kwam Pieter de  vriend van mijn zus met een nieuw spelletje Tiny Tower en ik ben fan een leuk maar simpel spelletje maar leuk als je even niks te doen heb. De rest van de avond rustig aan gedaan heerlijk tv gekeken en daarna mijn bedje induiken.

Liefs x

Review: Holy Soda

 
Alweer een tijdje geleden kwam er opeens een hele vrolijke reclame op de televisie en deze was van Holy Soda. Nou mijn eerste indruk was van: Juist! en wat moet ik hiermee maar toch werd ik wel nieuwsgierig naar wat het was en hoe het smaakte.
 
Hoe wordt Holy Soda nou gemaakt?
 
- Sprankelend Sourcy mineraalwater
- Fruitsap
- Stevia
- Natuurlijk aroma's
 
* Stevia is een natuurlijke zoetstof afkomstig uit een plantje.
 
Klinkt allemaal goed Holy Soda is dus een frisdrank met weinig calorieën en 100% natuurlijke ingrediënten en dat zou dus in een wereld waar veel frisdrank gedronken word een super uitkomst zijn maar zou het nou ook nog eens lekker smaken dit heb ik natuurlijk even uitgeprobeerd. Er zijn 3 smaken:
 
- Peer en Perzik
- Appel en Framboos
- Appel en Cranberry
 
Ik heb helemaal niet gekeken naar de smaak die ik gekozen heb maar vond de appel en cranberry er het lekkerst uitzien ( terwijl ik helemaal niet van cranberry houd ) maar ik vond het gewoon heerlijk verfrissend en smaakte echt lekker. De eerste slok had ik wel even mijn bedenkingen maar na de volgende was ik verkocht. Ik ben nog niet zo ver om dat ik Holy Soda kies voor Coca Cola light maar het zal zeker een alternatief kunnen zijn en ik ga het vast nog wel eens kopen. Je hebt ook nog keuze uit een grote 1,5 liter fles of een klein flesje om mee te nemen onderweg. Holy Soda is te koop in de supermarkt bij jou in de buurt alleen voor alle smaken zal je naar de grotere supermarkten moeten.
 
Bron: www.holysoda.nl 
 
 
 
 

Maandag 15 Juli 2013

Vandaag zou ik dan te weten komen of mijn contract verlengd zou worden of juist niet maar eerst in de ochtend rustig even uitgeslapen en even gerommeld op mijn laptop o.a al mijn mail even doorspitten na een week niet op mijn laptop te gezeten hebben. Voordat je het dan weet is het ook zo weer tijd om weg te gaan want ik had om 13:00 een gesprek op mijn werk. Op mijn fiets ben ik richting het werk gegaan en nog even door de winkel gewandeld en gekeken of ik op het rooster stond ( aangezien ik vond dat er van de week best vaag gedaan werd ) tot enige verbazing stond ik dus niet op het rooster en ja toen had ik het eigenlijk al een beetje door dus mams even gebeld en maar heel neutraal in het gesprek gegaan. Mijn collega's spraken me ondertussen ook aan en zeiden allemaal dat ik toch wel zou blijven maar ik had er een hard hoofd in. Ik werd door de leidinggevende in het kantoor geroepen en ze had goed en slecht nieuws ja toen wist ik het al mijn contract kon niet verlengd worden. Ze zeiden ook en ik geloof dat ze hebben er alles aan gedaan om me te houden maar het gaat nou eenmaal slecht in dit filiaal dus ik had het enigszins wel een beetje zien aankomen maar ze hadden gelukkig wel voor mij misschien een plek in een ander filiaal met het zelfde aantal uur en dat zag ik wel zitten want om in deze tijd werk te zoeken is lastig. Na een aantal telefoontjes naar het HR, P&O en het andere filiaal moest ik direct naar het andere filiaal om kennis te maken zodat hun een keuze kunnen maken of ze mij bij hun team willen hebben of niet. Snel mams gebeld of zij mij even daar naar toe wou brengen want ik had geen zin om er helemaal bezweet aan te komen. Eenmaal aangekomen bij het andere filiaal ging het allemaal heel snel in gesprek bleek ik al snel in het plaatje te passen mede door mijn horeca opleiding aangezien ze ook iemand nodig hadden die op de slijterij kon werken en dat lijkt mij juist heel erg leuk dus dat kwam mooi uit. Even langs de bedrijfsleider gewandeld en die vond het ook leuk dat ik erbij kwam. Er bleek gelijk al een probleem te zijn voor in de avond want ze hadden iemand nodig die even 2 uurtjes kon werken en ja dan ben ik gelijk dat ik wel wil helpen dus mocht er om 17:00 gelijk weer heen om 2 uur te werken. Bij mams weer in de auto gestapt en naar huis daar gelijk Jasper gebeld en die vond het ook super dat ik in een ander filiaal kon werken en was erg blij voor me. Ondertussen whatsappte me zus me ook nog dus was even drukdruk haha.. De tijd vloog voorbij en mams bracht me naar mijn nieuwe werk ( hahah best bizar ) en ben daar 2 uur aan de slag gegaan en tuurlijk ik zal mijn collega's heel erg gaan missen maar denk dat het ook wel goed gaat komen met mijn nieuwe collega's. Om 19:00 was ik klaar en stapte ik met mams weer in de auto en vertelde ik dat het goed was gegaan en toen moest ik nog even mijn fiets ophalen want die stond er nog vanaf vanmiddag. Eenmaal weer thuis met mijn fiets heb ik heerlijk aardappelen gegeten met wortels en een gehaktbal en voor de rest rustig aan gedaan. Nadat ik het had gepost op facebook dat ik naar een ander filiaal ging reageerde mijn collega's allemaal heel lief maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging!

Liefs x

Monday, July 15, 2013

Gratis bij Deen: Yuno WackoWaves

Weer 3 weken lang van zondag 14 juli 2013 t/m zaterdag 27 juli 2013 kunnen we weer een product halen bij de Deen om uit te proberen en het geldbedrag terug te ontvangen maar wat is het nu? De Yuno WackoWaves chips in de smaken Paprika en Pizza. Volgens de verpakking moet het een lekkere en verantwoorde chips zijn dus ben daar heel benieuwd naar maar heb dit zelf nog niet uitgebreid kunnen uitzoeken maar het is 100% natuurlijk product. Ik denk dat het echt zo'n snack is voor kinderen want het is een leuke verpakking met een alien erop maar hoe werkt het ook weer om je geld terug te krijgen?



Hoe werkt het?

- Je koopt het product in een Deen supermarkt..
- Vraag om je kassabon en neem deze mee.
- Bezoek de website: www.deen.nl/gratis
- Vul daar je gegevens in.
- Je ontvangt het bedrag binnen 7 werkdagen op je rekening

Op hun website staat het volgende:

De YUNO producten zijn 100% natuurlijk, gemaakt van groente en/of fruit en bevatten minder vet en zout en bevatten geen toegevoegd suiker. Geen van onze producten bevatten kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen, zoetstoffen of smaakversterkers. De producten bevatten nog zoveel mogelijk van de goede stoffen uit groente en fruit, waardoor ze veel vezels en eiwit bevatten in vergelijking tot andere snacks en zoetwaren. Hierdoor kan met bestaande populaire producten een aanzienlijke gezondheidswinst worden geboekt. Dat is onze missie.

Zondag 14 Juli 2013


De vakantie zit er weer op en nog een paar uur samen met Jasper en dan begint vanaf morgen weer het gewone leven. Rond 9 uur stonden we op en hebben we heerlijk Kaiser broodjes afgebakken met smeerkaas. Jasper kwam met het idee om naar het strand te gaan en dat leek mij ook wel een goed idee om de vakantie af te sluiten. Alvast mijn spullen ingepakt en meegenomen gingen we met de auto richting Egmond aan Zee. Onderweg begon de zon ook te schijnen dus dat beloofde veel goeds. Aangekomen in Egmond is het altijd weer een ramp om een plekje te vinden maar wat een mazzel vlakbij het strand was nog een plekje dus gelijk neergezet en even een parkeerkaartje gekocht. Als ik vlakbij woonde zou ik echt bijna dagelijks naar het strand gaan om even heerlijk uit te waaien. Eenmaal op het strand hebben we heerlijk een stukje gewandeld door het water ( was nog best koud ) en nog wat gebabbeld en toen wou ik Jasper eens kennis laten maken met Wonder's. Ik had niet anders verwacht maar het terras zat helemaal vol dus zijn we binnen gaan zitten waar het heerlijk rustig was. Jasper twijfelde wat hij moest nemen dus ik zei tegen hem dat hun hamburger erg goed is dus besloot hij die te nemen. Ondertussen nog even terug gekeken op de vakantie en daar kwamen onze hamburgers met een puntzak patat en Jasper vond hem heerlijk. Heerlijk op ons gemakkie daar gegeten en gedronken en toen weer even op de trap gezeten bij het strand. Jasper lag met zijn hoofd op mijn schoot en ik genoot heerlijk van de zon, zee en het strand. Het was inmiddels alweer eind van de middag dus reden we naar mijn huis om mij weer thuis af te zetten. Eenmaal vlakbij mijn huis kwam ik erachter dat mijn helm en motorjas nog bij Jasper lag maar dat loopt niet weg. Eenmaal in de straat gereden is het toch raar om weer afscheid te nemen na zo'n week maar gelukkig zie ik hem aankomend weekend alweer. Thuis aangekomen heerlijk even buiten gezeten wat gedronken en daarna savonds aan de biefstuk gegaan met krieltjes. Na het eten moest ik mijn folders nog lopen dus heb dit even samen met paps gedaan alleen kwamen we erachter dat iemand anders ook een deel van mijn wijk al had gelopen dus hebben we even rond gevraagd wie wel en niet folders hadden en toen weer naar huis. We waren van plan om The Hobbit te gaan kijken maar helaas de dvd deed het niet dus werd het een avond met: De smaakpolitie, Wegmisbruikers en nog één over wijkagenten en daarna ben ik heerlijk mijn bed ingedoken.

Liefs x

Friday, July 12, 2013

Donderdag 11 Juli 2013

De vakantie zit er jammer genoeg alweer bijna op maar voor vandaag een heerlijk vol programma. Jasper en ik zijn eerst nog even richting het circus gereden om daar kaartjes te halen voor de show savonds en toen weer naar het huisje. Daar aangekomen was iedereen al klaar om richting Horst te vertrekken omdat daar een braderie was en daar gingen wij dus ook even aan. Vroemvroem op de motor en er was nog een redelijke braderie gaande waar ik een nieuwe navelpiercing heb gekocht en leuke baby ajaxsokjes in de kleur blauw voor het kindje van mijn neef en zijn vriendin. Jasper kocht nog een grappig boek over forellen vissen voor zijn paps en een armband onderweg kwamen we de rest tegen en zagen we een leuke aanbieding voor een bbqpakket dus besloten we vrijdags heerlijk te barbecueën met zijn allen en toen hadden we de braderie wel weer gezien voor vandaag en vertrokken we naar Venlo. Eenmaal in Venlo aangekomen zagen we echt alleen maar Duitse auto's staan en alles stond in het Duits dus even weer een hele andere wereld maar wel leuke winkeltjes. We wouden even heerlijk op een terrasje een broodje eten maar dat werd uiteindelijk alleen wat drinken want verder werden we niet geholpen dus op zoek naar wat anders. Nog geen 5 meter verder kwamen we bij Kippie daar hadden ze heerlijke broodjes en nam ik een broodje kip ketjap en Jasper een broodje kip knoflook. Dit was echt een heerlijk broodje en eigenlijk vonden we het niet eens meer erg dat we niet geholpen werden. We waren al snel uitgewinkeld dus weer snelsnel naar het huisje want we zouden bij naar circus Bossle gaan in Grubbenvorst. Samen met sebas, zijn vriendin en Jasper gingen we naar het circus. Daar aangekomen waren we een beetje aan de vroege kant dus gingen we even bij de dieren kijken en toen mochten we na een tijdje naar binnen. We hadden de loge kaarten deze waren vandaag €10,- in plaats van €14,- dus een koopje. Eenmaal binnen begon de show exact om 17:00 en wat was het leuk namelijk een kleine en grote clown, paardenkunstjes, vuurspuwer etc. Heb me zeker vermaakt en in de pauze een heerlijke suikerspin gehad. Na de show hadden we nog trek dus zijn we richting de snackbar in America gereden waar we onze buikjes heerlijk vol gegeten hebben. Inmiddels was het alweer 20:00 en hebben we nog wat gesocialized en daarna heerlijk het bed ingedoken.
 
Liefs x

Thursday, July 11, 2013

Woensdag 10 Juli 2013

Yeaaah! Over een maandje jarig! Jasper lag nog te slapen dus besloot ik maar alvast te gaan douchen en alleen Jasper zijn paps was wakker ( 10 uur geweest ) Heerlijk onder de douche gestapt en daarna fris en fruitig naar het huisje ondertussen was Micha ook wakker. In het huisje aangekomen was meneer ook wakker en hebben we ons rustig klaar gemaakt voor weer een nieuwe dag. Rond 12:30 zouden we namelijk naar een forellen kwekerij gaan maar Thijs en Angela waren nog naar de supermarkt ( Al bijna een uur weg ) Na een aantal telefoontjes zonder resultaat kwamen ze opeens binnen kakken en zijn we weg gereden. In Horst zouden de mannen gaan vissen maar eenmaal daar aangekomen bleek er geen mogelijkheid daar meer te zijn om te vissen dus reden we naar een andere kwekerij. Om daar te komen koos Thijs een spannend weiland weggetje en toen waren we op de plek van bestemming. Het zag er prachtig uit met een grote molen als eye catcher. De mannen gingen hun aas halen en huurde nog 1 hengel die zij te kort kwamen en afrekenen maar.. nou ik vond belachelijk zo duur ( meer dan €100,- ) voor 7 man maargoed ik hoef er gelukkig niet aan mee te betalen zonde van je geld. Ik en vissen is geen goede combinatie ik vind het doodsaai dus baalde dat er zon er niet was maar toen hij eenmaal kwam heb ik heerlijk op mijn handdoek gelegen en genoten van de zon. Na 3 uur hadden ze nog niks gevangen dus alle vissers gingen met een zuur gezicht naar huis. Aangekomen bij de camping hebben we nog even gesocialized en aten Jasper en ik alvast een broodje want duurde en duurde tot we gingen eten maar om 20:00 stond het eten op tafel. De rest van de avond weinig gedaan nog even een stukje brownie gegeten met zijn allen en daarna samen met Jasper naar ons huisje te gaan om Terra Nova te kijken ( Hele leuke serie ) en daarna lekker gaan slapen.
 
Liefs x

Wednesday, July 10, 2013

Aardbeienland

Zondag was het dan zover na al veel gesnuffel erover gingen we dan naar Aardbeienland. De buitenkant zag er al erg snoezig uit en ik had er zin in dus hup naar binnen en even een entreebewijs kopen. Om naar binnen te komen mochten we €9,80 betalen en toen liepen we naar een meisje waar we gedroogde aardbei snoepjes mochten proberen heel apart maar wel lekker fris. We hadden ook een puzzel meegekregen en deze gingen Thijs en zijn vriendin maken. We liepen door een soort van overdekte zaal met allemaal kleine huisjes maar naar mijn mening niet echt heel interessant dus daar waren we snel uitgekeken. Om 14:45 mochten we dan aardbeien gaan plukken maar ook hier moest je nog €1,50 betalen voor een bakje. Het plukken en vullen van de bakjes was het leukste van heel aardbeienland en onder het plukken de aardbeien proeven natuurlijk al helemaal. Met onze bakjes gevuld was er ook nog een heel leuk winkeltje waar je van alles kon kopen en ik kocht daar aardbeiencakemix voor thuis.
 
Naar mijn mening is Aardbeienland echt een onwijs leuk kinderuitje heel veel te doen want door middel van de puzzel kom je weer leuke dingen te weten en als afsluiter aardbeien plukken maakt de dag zeker goed! Plusplunt parkeren is gratis en een groot parkeerterrein.
 
Openingstijden en Adres:
Aardbeienland is geopend van 31 maart 2013 t/m 31 oktober 2013 van dinsdag tot zondag van 11:00 tot 17:00 ( Maandags gesloten ) en in de maanden juni, juli en augustus is het zelfplukveld geopend van 13:30 tot 15:30.
 
Adres: Kreuzelweg 3
Postcode/Plaats: 5961 NM Horst

Dinsdag 9 Juli 2013

Vandaag besloten we lekker voor een rustig dagje te gaan. Nadat we lekker hadden uitgeslapen en broodjes gegeten zijn we even naar Grubbenvorst gereden om nog wat boodschapjes te halen. Vandaag helaas geen boodschappenpakket gewonnen maar wel heerlijk even chocolademelk gehaald, spritsen, afbakbroodjes en nog heerlijke broodjes voor tussen de middag. Jasper wou nog even de Dio in en toen kwam ik daar een heel leuk cadeautje tegen voor het kindje van mijn neef en zijn vriendin en kon het niet laten hangen. Jasper nog muggenspray mee en wat zonnebrand en toen weer naar het huisje. Bij het huisje aangekomen bleek sebas er ook te zijn met zijn vriendinnetje dus even kennis gemaakt en daarna met Jasper heerlijk een broodje gegeten. Toen was iedereen weg en hebben we samen even wat aan de studie gedaan en wat een werk nog mijn Casus opdracht maar gaat helemaal goed komen. Het was echt even heerlijk zo een rustig dagje met niemand om je heen en dan is het altijd weer jammer als de rust weer weg is hahah.. Jasper zijn stiefmoeder ging bami maken en ondertussen waren we gezellig aan het babbelen. Het eten was klaar dus iedereen schoof aan en eten maar. Na het eten gingen er een paar klaverjassen en de rest ging gezellig babbelen en zo kwamen we de avond wel door. Erg gelachen en was gezellig en voordat je het weet is het dan alweer laat en tijd om je bed in te duiken.
 
Liefs x

Tuesday, July 9, 2013

Maandag 8 Juli 2013

Goedemorgen deze maandagmorgen tijd om weer heerlijk te gaan genieten van een mooie dag. Vandaag zouden Jasper en ik namelijk heerlijk naar het zwembad gaan in Venlo maar eerst even een lekker warm broodje gegeten en toen vroemvroem op de motor richting Venlo gereden om aan te komen bij zwembad de wisselslag. De entreeprijs was echt heel goedkoop en zo kwamen we uiteindelijk bij het buitenbad wat onwijs groot was. Het zwembaden had een 4 zwembaden namelijk 2 voor de jongste kinderen en 2 voor de volwassenen met bij één van de baden 2 springplanken waar Jasper natuurlijk even een paar keer vanaf moest springen. Daarna nog even heerlijk gezwommen en een patatje gegeten en toen weer naar ons plekje. Na een tijdje was het wel mooi geweest dus gingen we weer naar de camping en nu hadden we een veel snellere route dan op de heenweg dus waren zo weer bij ons huisje. Daar aangekomen was er verder niemand dus hebben we heerlijk rustig aan gedaan en langzamerhand kwam iedereen binnen druppelen. Jasper zijn stiefmoeder ging koken en wij nog even een spelletje gespeeld. Na een halfuurtje was het eten klaar en konden we gaan eten. Na het eten brachten Jasper en zijn vader Sebas weg naar het station want die zou zijn vriendin ophalen om de volgende dag weer terug te komen. Terwijl hun weg waren ben ik heerlijk gaan douchen en daarna wat gebabbeld met Jolene. Toen Jasper terug kwam had hij even een hele tray coca cola light voor mij gekocht en voor zichzelf fanta de gek die hij is. Savonds met zijn allen nog buiten gezeten en Jasper en ik een stukje gewandeld.
 
Liefs x