Thursday, February 28, 2013

28 Februari 2013

Alweer de laatste dag van de maand wat schiet het voorbij zeg voordat je het weet is het alweer kerst haha.. Vandaag even heerlijk kunnen uitslapen want hoefde pas om 10:00 te beginnen en mijn lichaam was er ook even aan toe dus ben lekker om 8:30 me bed uitgerold, gedoucht, gewogen wat ik elke donderdag doe,gegeten en de fiets opgestapt naar mijn werk. Hoe vroeg/laat ik ook beginnen moet even een stukje fietsen vind ik heerlijk en is ook nog eens een stukje beweging. Mijn werkdag vloog voorbij en toen ben ik even lekker eten gaan halen bij de snackbar omdat ik mezelf even wou belonen voor wat ik al kwijt ben. ( Ja ik moet er weer hard voor werken daarna maar ik heb het ervoor over en bij Weightwatchers kan het gelukkig ook ) Dus lekker een kleine friet besteld met een hamburger en daar van genoten zonder spijt te hebben gehad. Donderdagavond is natuurlijk: Wie is de mol avond dus dat gekeken en ik blijf zeggen Kees Tol is mijn mol en ja hoor volgende week weten we het pas echt! Heerlijk nu slapen en morgen mijn wekelijkse afval artikel weer online en ja ben afgevallen ( al hoewel het zal er nu wel weer even aan zitten )

Liefs x

Dag 57: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 2 witte sneetjes tijgerbrood
- 4 plakken jonge kaas

Middag:

- 2 kaiserbroodjes

Avond:

- 1 klein zakje patat met mayonaise
- 1 hamburger

Tussendoor:

- 3 blokjes milka chocolade

Drinken:

- 1 glas coca cola light
- 6 glazen water
- 1 glas sinas

Sporten:

- 20 minuten fietsen

Wednesday, February 27, 2013

27 Februari 2013

Whaaaatt! 7:00 ik had er al een halfuur geleden uit moeten zijn! Zo begon vanmorgen mijn dag snel onder de douche stappen en spullen pakken om een broodje te gaan eten. Wat bleek brood ook nog in de vriezer alles zit dan ook tegen ( dit omdat ik van vers brood hou ) dus snel eruit gehaald en daarna opgegeten. Vlak voordat ik weg ging kwam ik er nog achter dat me fietssleutel nog boven lag dus haast haast naar boven en naar mijn werk. Dan begint je dag al goed NOT! Gewerkt van 8:00 tot 18:00 en toen weer snel naar huis om te eten want om 19:00 moest ik dansen echt zo een dag waar alles mis kan gaan dus ook nog eens te laat op dansen. Nu eindelijk even op de bank met een glas cola light even RUST! Voel me wel altijd heerlijk als ik flink gesport heb dat is weer goed voor de kilootjes die eraf moeten.

Liefs x

Dag 56: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 2 witte sneetjes tijgerbrood
- 2 plakken kipfilet
- 2 plakken fricandeau

Middag:

- 2 croissantjes

Avond:

- 2 crispy chicken wraps

Sporten:

- 20 minuten fietsen
- 2 uur dansen
- buikspieroefeningen

Tuesday, February 26, 2013

26 Februari 2013

Vandaag denk wel even 1 van de moeilijkste dagen tot nu toe gehad want vanaf vanmiddag heb ik een soort van afscheid genomen van mijn vriend.. Ja we willen opnieuw beginnen omdat hij met wat dingen zit die hij zelf op moet lossen en dus hebben we even afstand genomen zodat we over een paar weken weer samen gaan daten en alles op nieuw opstarten. Het klinkt bizar ik weet het maar ik heb een aantal maanden geleden hem voorgelogen en dit knaagt nog aan hem waardoor hij zijn vertrouwen in mij een beetje verloren is en we willen het samen weer goed krijgen en hopen er sterker uit te komen. Vandaag was dus een niet goede dag voor mijn afvallen maar heb me sterk gehouden ik wou het liefst alles opeten wat er maar in huis lag maar nee kop op zei ik tegen mezelf denk nu even aan jezelf het afvallen gaat net zo goed. Vanavond lekker aan de nasi geweest en nu nog even The Following kijken wat een heerlijke sersie.

Liefs x

Dag 55: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 2 kaiserbroodjes
- 1 plak jonge kaas

Middag:

- 2 kaiserbroodjes
- 1 plak jonge kaas

Avond:

- Nasi
- 1 chocolade toetje

Tussendoor:

- 1 roze koek

Recept: Krokante kipwrap

Op de huishoudbeurs heb ik voor €2,50 het Tex Mex Santa Maria pakket gekocht met de Crispy Chicken Bites Seasoning mix voor in een wrap en wat is dit lekker en ook niet veel calorieën.



( Genoeg voor 4 personen )

Benodigdheden:

- 1 zakje Crispy chicken bites seasoning mix
- 1 pakje orginal soft tortilla
- 1 krop ijsbergsla
- 1 flesje taco topping ranch style
- 2 eetlepels wokolie
- 500 gram kipfilet

Bereidingswijze:

Verhit de wokolie in een wok en snijdt vervolgens de kipfilet in kleine stukjes. Zodra je de kipfilet in stukjes gesneden hebt marineer je al het kip met de crispy chicken bites seasoning mix en doe je dit daarna in de wok. ( Wil je het nog minder vet bakken dan kan je de kipfilet ook in de oven bakken ) Zodra de kipfilet klaar is verhit je in een koekenpan een tortilla en bak je deze aan elke kant 10 seconden.

Serveer op de tortilla een beetje sla en een paar crispy kipfiletblokjes maak het af met wat druppels taco topping ranch style. Eet smakelijk!

( Simpel en makkelijk gerecht wat gezond is en lekker )

Monday, February 25, 2013

25 Februari 2013

Het is zo weer even wennen om 6:00 op te staan maar het zal toch moeten gebeuren want om 7:30 moet ik weer aan het werk. Vandaag gelukkig een kort dagje tot 13:00 en dan hebben we morgen alweer een dagje vrij. De tijd vloog voorbij op mijn werk en lekker naar huis gefietst om van mijn moeder even een lekker warm pistoletje te krijgen uit de oven. Samen hebben we nog wat dingen geregeld onder andere het terug vragen van belasting ( loonheffing die ik teveel betaald heb in 2012 ) altijd fijn als je geld terug krijgt van de belasting maar vul dit wel naar waarheid in want anders ben je vaak een aantal maanden later de pineut en mag je terug betalen. Via de belastingdienst website kan je kijken of je recht op teruggave hebt meestal hebben jongeren/studenten dit wel omdat zij niet volledig het hele jaar werken dus ik zou daar even goed naar kijken als je denkt daar recht op te hebben. Rond 17:00 kwam mijn vriend me ophalen en hebben we savonds lekker een filmpje gekeken en voelde het allemaal heel goed ( met wel in het achterhoofd dat we morgen even afstand gaan nemen maar we komen er alleen maar sterker uit )

Liefs x

Dag 54: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 2 sneetjes tijgerbrood
- 1 ei
- 1 koffielepel blueband

Middag:

- 1 pistolet
- 2 eetlepels smeerkaas

Avond:

- half stokbrood wit
- 3 stokjes sate
- kruidenboter
- smeerkaas

Tussendoor:

- 2 witte paaseitjes

Sporten:

- 30 minuten fietsen
- 1 uur wandelen

Sunday, February 24, 2013

24 Februari 2013

Vanaf vandaag ga ik een soort van dagboek maken dus dagelijks een verslagje over mijn dag die op mijn blog komt te staan over van alles liefde, afvallen, familie etc. Heel persoonlijk!

Zondag, vandaag een moeilijke dag gehad zoals jullie misschien wel hebben gemerkt zit ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel dit omdat er wat vervelende momenten zijn in mijn relatie met mijn vriend en ik dacht dat ik hem kwijt zou zijn maar vandaag hebben we besloten om helemaal opnieuw te gaan beginnen met daten haha hij is het vertrouwen in mij verloren door dingen die ik gedaan heb dus hij wil alles even opnieuw doen en daar stemde ik heel graag op in want ik hou zo ziels veel van hem. Dit is denk ook eerlijk gezegd de reden dat ik de laatste 2 weken zo ben afgevallen ik ben een brok stress en dit zal pas overgaan zodra het weer beter gaat in mijn relatie maar dat duurt nog wel even maar ik heb er alles voor over. Ik hou ziels veel van hem! Qua eten vandaag heb ik me wel netjes eraan gehouden heerlijk verse warme broodjes en mijn water gedronken. Net door mijn vriend thuis afgezet want moet morgen om half 8 beginnen pfff.. Vroeg! Daarna zie ik mijn vriend wel weer even en blijf ik bij hem slapen voor de laatste keer voorlopig "zucht" We can do it! Nu obese afkijken, douchen en daarna me bed induiken. Slaap lekker alvast

Liefs x

Friday, February 22, 2013

Dag 51: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 1 wit sneetje tijgerbrood
- 2 plakken fricandeau

Middag:

- 1 wit sneetje tijgerbrood
- 2 plakken fricandeau

Avond:

- 125 gram patat
- 1 hamburger
- 1 schaaltje vanille/framboos vla

Tussendoor:

- 3 blokjes milka chocolade
- 1 rondo

Drinken:

- 6 glazen water
- 2 glazen coca cola light

Thursday, February 21, 2013

Dag 50: Mijn eetgedrag

Weer een beetje laat maar daar is hij dan!

Ochtend:

- 1 wit pistoletje
- 1 eetlepel smeerkaas 48+

Middag:

- 1 wit pistoletje
- 3 plakken fricandeau

Avond:

- Aardappelen
- Hachee
- 1 schaaltje optimel vla chocolade

Tussendoor:

- 1 rondo

Drinken:

- 6 glazen water
- 2 glazen coca cola light

Sporten:

- Buikspieroefeningen

Week 7: Afvallen met Weightwatchers

 
Nou ik kan jullie nu al zeggen het gaat goed met afvallen! Ben op de weegschaal weer geweest en ja hoor er is deze week 6 ons af ik heb de smaak te pakken!

Ik merk aan mezelf als ik een week goed afval zoals vorige week dat ik super gemotiveerd ben want ik lig nu zeker 3 avonden per week even mijn buikspieren te trainen en denk van ik wandel wel even naar de stad in plaats van de auto of fiets te pakken. Heb natuurlijk zondag op de huishoudbeurs ook een halve marathon gelopen haha (geintje) dus dat zal ook wel meewegen is toch weer beweging. Met het water drinken schommel ik wel nog van de aantal glazen op een dag en denk dat het ook komt omdat het koud buiten is en om dan een heerlijk glas water we te drinken gaat bij mij dan lastig dus we gaan weer het proberen met een beetje limonade om er ook wat meer smaak aan te geven anders is het ook maar zo saai water. Qua water drinken ben ik blij als het weer mooi weer is want dan gaat het een stuk makkelijker.

Op naar de volgende week! Bijna zie ik me vriend weer na 1 1/2 week waar ik super blij om ben want heb hem echt gemist dus momenteel hoop ik dat deze laatste dagen voorbij vliegen zodat ik de trein in kan stappen naar hem. Verder heb ik aankomende week even een rustige agenda vooral in vergelijking met deze week waardoor opnieuw de artikels niet online kwamen maar ik heb ze nu vast gezet dat ze gewoon online komen op een bepaalde tijdstip (leermoment) voor iedereen die bezig is met afvallen succes en laat gerust een reactie achter hieronder.

Tuesday, February 19, 2013

Dag 48: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 1 sneetje wit tijgerbrood
- 2 plakken fricandeau

Middag:

- 1 sneetje wit tijgerbrood
- 2 plakken belegen kaas

Avond:

- 2 pita broodjes
- 100 gram shoarmavlees
- sla melange
- 2 eetlepels knoflooksaus
- 1 eetlepel uiensaus

Tussendoor:

- 1 milka koekje
- 1 schaaltje paprika chips

Monday, February 18, 2013

Dagje op de Huishoudbeurs

 
Zondag 17 februari ben ik gezellig samen met mijn moeder, zus en oma naar de huishoudbeurs gegaan in de Amsterdam Rai. We zouden eerst met het OV gaan maar besloten toen toch te gaan parkeren in de Rai. Parkeren in de parkeergarage kost €20,- maar als je dat even snel zou delen met zijn vieren komt je uit op €5,- en dat valt mee. Voordeel van hier parkeren je bent lekker dicht bij de ingang. Snel ons karretje uit de auto en hop naar binnen met onze kaarten. Nadat onze kaarten gescand waren moesten we eerst even een plas pauze maken waar het overigens redelijk rustig nog was.

Toen was het zover wat gaan we eerst doen? Dus besloten we onze shopper te gaan halen van de Huishoudbeurs deze kost €3,- en zit vol met leuke hebbedingetjes zoals boekjes, dropjes, kaarten voor de zwarte markt etc. Vervolgens zijn wij na de Food hall gaan omdat deze hal zo vroeg nog goed te doen is smiddags is hij bomvol. De Food hall is echt een heerlijke hal waar verschillende bedrijven producten proberen te verkopen voor een spotprijs hieronder een aantal bedrijven en koopjes.

- Milka ( 4 producten voor €3,- )
- Jamin
- Remia ( 2 flessen saus met gratis friet )
- Go Tan ( Big Shopper met satésaus, kroepoek, nasi mix voor €5,- )

Zo kan ik nog wel even doorgaan genoeg voor iedereen. Verder had je nog een beauty en lifestyle hal waar de onder andere deze winkels/merken stonden.

- Rimmel ( 4 producten voor €15,- )
- Nivea ( Bij besteding van €7,50 aan het rad draaien )
- Zeeman ( Met een zeemanshirt gratis op de foto )
- Blokker
- Reclamefolderz ( Bij het zien van hun app kreeg je een gratis big shopper )

Een hal vol dus daarvoor moet je echt even langsgaan haha. De huishoudbeurs heeft ook nog een ouderwets typische huishoudbeurs hal waar diverse huishoudelijke producten worden gedemonstreerd en die je kunt kopendit is niet echt mijn hal maar misschien wel iets voor jou.

Ten slotte heb je nog genoeg leuke eettentjes zoals La Place, Swirl stand, Amerikaans/Nederlands/Oriental standjes, Kwekkeboom etc. Ik heb een heerlijke dag gehad en kwam met tassen vol thuis zie de foto maar eens dat is mijn resultaat samen met mijn moeder. Als je nog naar de huishoudbeurs gaat heel veel plezier en anders misschien tot volgend jaar!

Dag 47: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 1 sneetje wit tijgerbrood
- 2 plakken fricandeau

Middag:

- 1 wit kadetje
- 2 eetlepels kip met chili

Avond:

- 250 gram raspatat
- 1 frikandel

Tussendoor:

- 1 wit paaseitje

Drinken:

- 6 glazen water
- 2 glazen coca cola light

Nivea Lip butter Raspberry rose

Gister op de Huishoudbeurs stond de Nivea met een stand waar er leuke koopjes waren en als je voor € 7,50 kocht mocht je ook nog even aan het rad draaien. Zelf heb ik hier natuurlijk ook het 1 en ander gekocht waaronder een lip butter waar ik na een aantal keer gebruik echt helemaal fan van ben!

Deze lip butter van nivea heb je in 3 verschillende geuren/smaken.

- Naturel
- Raspberry Rose
- Vanille Macadamia

Op de stand van nivea was hij €2,- en ik vond het een heerlijk potje omdat je hem zo mee kan nemen in je tas. De lip butter Raspberry Rose heeft zo een heerlijke zoete geur van frambozen snoepjes maar niet te overheersend en hij smeert heel goed uit en je hebt heel weinig nodig om je lippen goed te voeden wat altijd wel fijn is omdat het geen grote verpakking zodat je er niet snel doorheen bent. Ben heel benieuwd hoelang ik ermee ga doen maar ik raad hem zeker aan.

Dag 46: Mijn eetgedrag

Ja dagje huishoudbeurs dus niet helemaal Weightwatchers proof!

Ochtend:

- 1 sneetje wit tijgerbrood
- 2 plakken fricandeau

Middag:

- Ciabatta
- Kruidenkaas
- Sla melange

Avond:

- Carpaccio
- Mixed Grill
- Brownie

Tussendoor:

- Swirl

Drinken:

- 2 glazen coca cola light
- 1 glas thee

Was een heerlijke dag maar nu weer er tegen aan!

Saturday, February 16, 2013

Voorbereiding dag Huishoudbeurs

Zondag 17 februari 2013, Ja eindelijk is het zo ver we gaan vandaag naar de huishoudbeurs! Samen met mams, oma en zus gaan we er een heerlijk dagje uit van maken maar voor we vertrekken moet er eerst het 1 en ander gebeuren.

Zorg ervoor dat je niet te warm gekleed gaat na de huishoudbeurs aangezien je binnen loopt met heel veel mensen waardoor het al gauw te warm is. Zelf trek ik gewoon een jeans aan met een simpel zwart basic shirtje en natuurlijk goede loopschoenen aangezien je toch een aantal uur in de weer bent dus ik ga voor simpele zwarte gympies. Verder heb ik mijn ID, OV, Geld en Telefoon mee want op zo een dag moet je niet met een grote tas vol spullen lopen van jezelf hou het simpel en neem een klein handtasje mee met de spullen die je echt denkt nodig te hebben. Zelf ga ik lekker met het OV omdat het parkeren vorig jaar ook al € 20,- was en ik maar €2,- kwijt ben met de tram een groot verschil. Nadeel is dat ik mijn jas niet in de auto kan laten en voor €1,50 de garderobe in moet maar goed dan ben ik altijd nog goedkoper uit. Zo ben ik de eerste keer zonder trolley of iets naar de huishoudbeurs gegaan en wat een spijt had ik dus ja mensen ook ik neem zo een irritant trek karretje mee het is gewoon handig geen zware tassen. Voorst ik vertrek check ik alles nog waaronder mijn toegangskaarten voor de beurs want anders kom ik er niet eens in en dat zou pas een ramp zijn en dan als ik alles heb klaar voor vertrek en lekker te gaan shoppen! Van de week volgt mijn artikel over hoe ik het vond, nieuwe producten en mijn etentje bij de Humphrey's.

Tip!

- Spreek voor jezelf een bedrag uit wat je wilt gaan uitgeven op de beurs aangezien je hebberig kan gaan worden en dan meer gaat uitgeven dan je eigenlijk wou.

16 t/m 24 februari in de Amsterdam Rai

Dag 45: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 2 surinaamse puntjes
- 4 plakken fricandeau

Middag:

- 1 sneetje wit tijgerbrood
- 2 plakken kipfilet

Avond:

- 2 sesam bolletjes
- 2 kipburgers
- Satesaus
- Gebakken uitjes
- Sla
- 1 schaaltje optimel vanille vla

Tussendoor:

- 1 schaaltje paprika chips
- 1 stukje melk chocolade

Drinken:

- 6 glazen water
- 2 glazen coca cola light
- 1 glas rooibos thee

Sporten:

- 20 minuten fietsen

Friday, February 15, 2013

Dag 44: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 2 sneetjes wit brood
- 4 plakken kaas

Middag:

- 2 kaiserbroodjes
- 4 plakken kipfilet

Avond:

- Aardappelen
- Zuurkool
- Gehaktbal
- Jus
- 1 schaaltje optimel chocolade vla

Tussendoor:

- 1 cupcake
- 1 weightwatchers reep

Drinken:

- 6 glazen water
- 2 glazen coca cola light

Sporten:

- 20 minuten fietsen

Week 6: Afvallen met Weightwatchers

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben ben ik deze week niet erg actief op mijn blog waar ik onwijs van baal maar dit komt omdat ik even een agenda vol afspraken had en dan op het laatste moment niet tevreden was over mijn geschreven artikels. Vanaf vandaag zal ik weer dagelijks bloggen zoals jullie van mij gewend zijn maar dit laten we nu even rusten het gaat inmiddels ook erom hoeveel ik deze week ben afgevallen en ik laat het jullie graag weten want ben zo blij!

Donderdag ging ik op de weegschaal en ik had verwacht dat ik weer aangekomen was want zat deze week ook niet altijd lekker in me vel waardoor ik ook wat minder me aan weightwatchers gehouden had voor mijn gevoel maar nee dames er was gewoon 7 ons af nou ik was zo blij die glimlach kwam even niet meer van me gezicht. Ik kon het niet geloven maar de weegschaal na nog 2 x erop te hebben gestaan gaf het echt aan. Jullie zien dus maar ondanks dat een stukje boterkoek heeeeeel veeeeel punten zijn je ook gewoon afvalt zolang je het maar bij 1 stukje houd en niet alles opeet waar ik soms al de neiging bij heb haha.

Op naar week 7! Ik heb zelf heel veel zin in week 7 nouja eigenlijk alleen de zondag haha.. Ik ga namelijk dan met mijn moeder, zus en oma naar de Huishoudbeurs waar vast weer lekker hapjes staan om te proeven en op zo een dag geniet ik er ook van aangezien het maar 1x per jaar is en ik het de rest van de week weer goed kan maken. Na mijn huishoudbeurs dagje maak ik een artikel over eventueel nieuwe producten, shoplog wat ik gekocht heb en over mijn dag zelf dus dat zijn alweer 3 nieuwe artikels voor volgende week. Verder ga ik me nu echt houden om 3x per week buikspieroefeningen te gaan doen want ik wil er echt voor gaan en dan moet ik nu door gaan zetten! Voor iedereen heel veel succes weer deze week.

Thursday, February 14, 2013

Dag 42: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 1 wit kadetje
- 2 plakken kipfilet

Middag:

- 2 croissantjes

Avond:

- Rijst
- Gyrosreepjes
- Paprika
- Ui

Tussendoor:

- 1 granenbiscuit

Drinken:

- 6 glazen water
- 2 glazen coca cola light

Sporten:

- 20 minuten fietsen

Tuesday, February 12, 2013

Dag 41: Mijn eetgedrag

Beetje laat maar hij is er..

Ochtend:

- 1 sneetje wit tijgerbrood
- 1 plak beemster jonge kaas

Middag:

- 2 italiaanse bollen
- 5 plakjes peper rosbief

Avond:

- Aardappelen
- Sla
- Yoghurt dressing
- Jus
- 2 plakjes rollade
- 1 stukje karamelijs ( ijsstam )

Tussendoor:

- 1 stukje boterkoek

Drinken:

- 7 glazen water
- 2 glazen coca cola light

Monday, February 11, 2013

Dag 40: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 1 wit kadetje
- 1 ei

Middag:

- 1 wit kadetje
- 2 plakken jonge kaas

Avond:

- 2 sesam bolletjes
- 2 hamburgers
- uien
- sla
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 koffielepel curry
- 1 schaaltje optimel vla vanille

Tussendoor:

- 1 stukje boterkoek

Drinken:

- 6 glazen water
- 1 glas verse jus d'orange
- 1 glas coca cola light

Sunday, February 10, 2013

De Huishoudbeurs

De reclame vliegt overal voorbij de Huishoudbeurs komt er weer aan van 16 t/m 24 februari in de Amsterdam Rai. Maar wat kunnen we er nou eigenlijk van verwachten? Zelf ga ik elk jaar en zie ik het met het jaar veranderen. Een paar jaar geleden kreeg je bijna de helft van de producten gratis mee naar huis om te proberen maar nu is eigenlijk niks gratis meer bijna alles moet je toch echt zelf betalen en daar vergist men zich vaak in.

De huishoudbeurs zelf is na mijn mening echt een vrouwendag. Elk jaar ga ik samen met mijn moeder en zus erheen om even een dagje eruit te zijn en dit kaar gaat oma ook gezellig mee. Aangezien ik vaker daar kom ben ik ook lid van de nieuwsbrief van Amsterdam Rai en de Huishoudbeurs waardoor je rond november/december al je kaarten kan kopen en de laatste 2 jaar betaal je dan 2 kaarten voor de prijs van 1 wie wil dat nou niet. Zoals ik al eerder vermelde moet je dus vrijwel alles zelf betalen maar echt dames het zijn leuke aanbiedingen waardoor je als vrouw hebberig word. Vorig jaar bijvoorbeeld 3 bonbon bloc's voor maar €5,- of een boodschappentas vol met action producten voor €5,- en zo zijn er eigenlijk alleen maar van deze kleine aanbiedingen waardoor je uiteindelijk als je niet goed oplet toch een hoop geld weer uitgeeft haha. Zo staat de Zeeman, Marskramer en Blokker vaak met gewoon een winkel op de Huishoudbeurs ja zo groot zijn hun stands verbaas me er elk jaar weer over en ben heel benieuwd of zij dit jaar weer zo groot staan. ( i.v.m. de crisis misschien )

Er staan honderden stands op de huishoudbeurs voor de gehele lijst zie: www.huishoudbeurs.nl van mij krijgen jullie even een aantal op een rij:

- Baileys
- Blue Wonder
- Coca Cola
- De leukste taartenshop
- Douwe Egberts
- Friesche Vlag
- Jamin
- Lidl
- Lucardi ( sieraden )
- Nivea
- Pandora
- Remia
- Senseo
- Weightwachers

Ja dit is alleen maar een kleine greep uit al die stands die er staan zo heb ik alweer flink wat namen voorbij zien komen waar ik zeker wat ga kopen. Als je denkt hier wil ik heen koop dan nu nog je kaartje voor € 14,50 op de website of blokker, scapino en primera anders kost het € 19,- Ik ga een heel verslag maken over mijn dag op de Huishoudbeurs dus die zien jullie dan vanzelf verschijnen. Zelf sluit ik deze dag altijd gezellig af met een etentje bij de Humphrey's dat maakt je dag compleet!

Voor veel meer informatie kijk even op www.huishoudbeurs.nl

Dag 39: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 2 mini pistoletjes
- 1 eetlepel smeerkaas

Middag:

- 2 mini pistoletjes
- 2 plakken belegen kaas

Avond:

- Aardappelschijfjes
- Tartaar
- Sla
- Yoghurt dressing
- Uien
- Komkommer
- 1 schaaltje mona kwarktaart

Tussendoor:

- 1 roze koek

Drinken:

- 5 glazen water
- 2 glazen coca cola light

Saturday, February 9, 2013

Dag 38: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 1 wit kadetje
- 2 plakken rosbief

Middag:

- 1 portie kibbeling

Avond:

- Roerbaknoedels Maggi
- Kip
- Wokolie
- Ketjap

Tussendoor:

- 1 spritskoek

Drinken:

- 7 glazen water
- 2 glazen coca cola light

Sporten:

- 30 minuten fietsen
- 30 minuten wandelen

Friday, February 8, 2013

Week 5: Afvallen met Weightwatchers

Ja week 5 hebben we inmiddels alweer afgesloten en het moment is daar de weegschaal. Ik vind het een lastige deze week aangezien ik zondag ook lekker een familie etentje had waarbij we zijn gourmetten en ja dat is super lekker maar niet goed voor de lijn maar wat er ook gebeurd ik zal op de weegschaal gaan staan. Deze week is er 3 ons af en ik ben blij want deze week zie ik een klein eetje als een "slechte" week. Zo zat ik deze week ook niet helemaal lekker in me vel door omstandigheden maar ga de draad weer lekker op pakken ik voel me nu toch al beter met de kilo's die eraf zijn en nu verder gaan.

De beweging zit er goed in aangezien ik ook dagelijks naar mijn werk fiets en nog altijd elke week 2 uur aan dansen doe. Het water drinken gaat me de ene dag beter af dan de ander maar ik ben er tevreden over. Aangezien ik best een gewicht kwijt moet zie je niet zo snel resultaat maar ik vergelijk mijn kilo's vaak ook met eten. Zoals een zak aardappelen is vaak toch een flinke zak om te tillen en daar zit 2 kilo in dat ben ik momenteel gewoon kwijt. Het motiveert mij als ik een dipje heb om het te vergelijken met een product omdat het woord vaak niet genoeg zegt.

Week 6 is alweer begonnen en we gaan er weer lekker voor. Succes iedereen!

Dag 37: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 1 sneetje wit tijgerbrood
- 2 plakjes peper rosbief

Middag:

- 1 schaaltje tomatensoep

Avond:

- Boerenkoolstampot
- Jus
- Gehaktbal

Tussendoor:

- 1 schaaltje croky chips ( paprika )

Drinken:

- 6 glazen water
- 1 glas chocomelk
- 1 glas coca cola light

Sporten:

- 20 minuten fietsen

Thursday, February 7, 2013

Dag 36: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 1 sneetje wit tijgerbrood
- 2 plakken fricandeau

Middag:

- 1 wit kadetje
- 1 eetlepel smeerkaas

Avond:

- Spagetti
- 1 bolletje kersenijs

Tussendoor:

- 1 gevulde koek

Drinken:

- 6 glazen water
- 1 glas chocomelk
- 1 glas coca cola light

Sporten:

- 20 minuten fietsen
- 2 uur wandelen

Kruidvat mascara NYC

 
Budgetmascara's zijn niet altijd de beste mascara's maar voor de dames met een wat kleinere portemonnee is het heel fijn dat ze te koop zijn zodat iedereen zich kan opmaken. Zelf vind ik het ook fijn om deze mascara's uit te proberen en daarom een aantal maanden geleden heb ik de mascara van NYC uitgeprobeerd die te koop is bij de kruidvat. Wat een resultaat gaf dit aan mijn wimpers ik was helemaal verbaasd en dat voor zo een kleine prijs. Hieronder 2 foto's hoe mijn oogopslag word door deze mascara van NYC.

 
                                                            

 
Hierboven een foto zonder de mascara en een foto met de mascara. Zelf vind ik het een mooi resultaat maar snap natuurlijk dat het misschien voor jouw oogopslag te hard overkomt. Dit is het resultaat door 3 x met het mascara borsteltje over je wimpers te zijn gegaan dus hij dekt best goed. Zelf heb ik redelijk lange wimpers dus kan niet oordelen hoe hij overkomt op korte wimpers maar naar mijn mening zal deze ook goed dekkend zijn en een mooi volume geven. De prijs? € 3,00 ja echt waar zo goedkoop en hij is ook vaak nog in de reclame het is dus echt een budget mascara en te vinden in een apart stalletje van NYC.
 


Wednesday, February 6, 2013

Dag 35: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 1 sneetje wit tijgerbrood
- 2 plakken rosbief

Middag:

- Appel
- 1 wit kadetje
- 1 plak belegen kaas

Avond:

- Kippensoep

Drinken:

- 8 glazen water
- 1 glas jus d'orange

Sporten:

- 30 minuten wandelen
- 2 uur dansen

Tuesday, February 5, 2013

Kruidvat Satine bodycreme

Sinds ik last had van clownseczeem adviseerde mijn dokter ook op zoek te gaan naar een andere creme waar mijn huid beter op reageerde dan mijn huidige creme. Jaren lang gebruikte ik bij een droge huid de nivea soft en heb hier nooit problemen mee gekregen tot nu dan. Het zegt natuurlijk niet dat ik door de nivea clownseczeem gekregen heb maar het zou mogelijk zijn vandaar dat ik er gelijk mee gestopt ben en naar een andere creme ben gaan zoeken.

Na een stapel vol met verschillende merken kwam ik uit op de Kruidvat Satine bodycreme die geschikt is voor je lichaam maar ook je geschikt. Zelf heb ik het potje van 150ml (volgens mij de enige maat tenminste bij mijn kruidvat) Deze creme gebruik ik in de ochtend en na het douchen om mijn gezicht goed te voeden wat hij ook zeker doet. De Satine bodycreme is een heerlijke creme diet niet te dun is maar ook zeker niet te dik naar mijn mening zit hij tussen de nivea soft en de gewone nivea (blauwe verpakking)wat een pluspunt is aan de creme is dat hij (tot nu toe) altijd goed intrekt zonder lelijke witte vegen op mijn gezicht achter te laten die ik dan later nog uit moet gaan vegen.

Resultaat?

Mijn huid voelt heerlijk aan denk dat het mede komt door de jojoba-olie (Deze olie verzacht en voed de huid en geeft een natuurlijke glans verder word deze olie vaak ook gebruikt voor droog haar) verder ruikt hij ook heerlijk. Ik ben erg blij ermee en denk dat hij ideaal is voor mensen met een lastige huidtype net als ik maar zeker ook voor de normale huidtype en dat voor de prijs van € 2,59.

Dag 34: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 1 sneetje wit tijgerbrood
- 2 plakken kipfielt

Middag:

- 2 italiaanse bollen
- 4 plakken fricandeau

Avond:

- 4 pannenkoeken
- 1 eetlepel poedersuiker
- 1 bakje vla flip

Drinken:

- 6 glazen water
- 1 glas coca cola light
- 1 glas verse Jus d'orange

Sporten:

- 20 minuten fietsen
- 1 1/2 uur wandelen

Monday, February 4, 2013

Review: Primark 4 in 1 gezichtsreinigingsdoekjes

 
 
Op het gebied van je gezicht wassen en schoonmaken zijn er zoveel producten in de wereld dat je er langzamerhand gek van kan worden. Zelf ben ik begonnen met een reinigingsmelk maar dat vond ik ook niet ideaal zodra er maar een klein beetje van in me oog terecht kwam reageerde mijn huid daar gelijk negatief op. Totdat de Primark in Nederland kwam en voor mij met de perfecte doekjes kwamen.

De gezichtsreinigingsdoekjes van de Primark zijn goedkoop maar werken ook nog goed. In de roze variant zitten 25 doekjes om jouw gezicht mee te reinigen. Wat ik al snel heb met reinigingsdoekjes is dat ze al half uitgedroogd in de verpakking zitten zodra je ze koopt en de doekjes van de Primark zijn (tot nu toe) altijd goed vochtig zodra ik de verpakking open. Na 2 keer even flink langs mijn ogen te zijn gegaan heb ik al mijn mascara verwijdert en dit terwijl ik er altijd flink wat laagjes overheen heb. Voor foundation te verwijderen zal je een 2e doekje moeten gebruiken aangezien dit een hard nekkig product is. Verder heeft de Primark ook een witte variant maar daar reageert mijn huid niet goed op.

Adviesprijs Primark: € 1,50
Winkels: Zaandam, Rotterdam, Hoofddorp en Almere.

Dag 33: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 1 sneetje wit tijgerbrood
- 2 plakken kiprollade

Middag:

- 1 kaiserbroodje
- 1 plak jonge kaas

Avond:

- Bistro krieltjes
- Sla
- Uien
- Yoghurt dressing
- Duitse biefstuk
- 1 eetlepel yogonaise

Drinken:

- 7 glazen water
- 1 glas coca cola light

Sporten:

- 20 minuten fietsen

Sunday, February 3, 2013

Dag 32: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 1 kaiserbroodje
- 1 plak belegen kaas

Middag:

- 1 kaiserbroodje
- 2 plakken kipfilet

Avond:

- Gourmetten

Tussendoor:

- stukje appeltaart

Drinken:

- 6 glazen water
- 2 glazen coca cola light

Review: Maggi roerbaknoedels Kipkerrie

Gisteravond heb ik weer heerlijk genoten van de roerbak noedels van Maggi in de smaak Kip Kerrie. Maggi heeft in totaal 3 smaken de: Kipkerrie, gekruide varkensreepjes en de mediterraanse kip. Zelf heb ik alle 3 de smaken al gehad maar de kip kerrie is mijn favoriet.

In het zakje van de Maggi roerbaknoedels vind je de noedels en een zakje
kruidenmix. De roerbaknoedels is geschikt voor 2 a 3 personen. Zelf heb ik nog toegevoegd 400 gram kipfilet, nasi/bami pakket en 1 eetlepel ketjap. Het leuke van de verpakking is dat er diverse variaties op staan om uit te proberen zelf probeer ik het altijd op mijn eigen manier uit.

Dit gerecht is voor iedereen te doen en zeker een makkelijke, snelle en lekkere maaltijd. Je snijdt de kipfilet in blokjes en bakt deze goudbruin met een eetlepel ketjap. Zodra alles goudbruin gekleurd is voeg je de groente toe en bak je alles goed mee. Vervolgens voeg je de kruidenmix toe met 200 ml water en breng je dit op de kook. Ten slotte voeg je de noedels toe en wacht je tot zij al het water opgenomen hebben. Dat was alles en je gerecht is al klaar!

De kip kerrie is niet overheersend wat al snel gebeurd het is gewoon allemaal heerlijk op smaak.

De adviesprijs is: € 1,69 dus nog betaalbaar ook. 
 

Saturday, February 2, 2013

Dag 31: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 2 Surinaamse broodjes
- 4 plakken kiprollade

Middag:

- 2 Surinaamse broodjes
- 4 plakken rosbief

Avond:

- Noedels Maggie
- Kip
- Olijfolie
- Nasi/Bami pakket

Drinken:

- 7 glazen water
- 1 glas coca cola light

Sporten:

- 20 minuten fietsen
- 30 minuten wandelen

Aanrader Restaurant: De Humphrey's

Misschien ben je er wel eens geweest maar zo niet dan zou ik als ik jou was zo snel mogelijk een avondje inplannen en even lekker een hapje gaan eten bij 1 van de Humphrey's in Nederland.

Bij de Humphrey's krijg je een heerlijk 3 gangen menu voor maar € 24,95 per persoon excl. drankjes. Elke 2 maanden vervangen de chefkoks het menu zodat er altijd weer wat nieuws is om uit te proberen. Denk aan een carpaccio als voorgerecht, een mixed grill als hoofdgerecht en last but not least als nagerecht een chocolade fondant met vanille ijs. Nu ik dit schrijf wil ik zelf het liefst vanavond alweer even een tafeltje reserveren alleen vind mijn portemonnee dat niet zo leuk.

In heel het land zit de Humphrey's en ja logisch in deze tijd want het is een betaalbaar restaurant wie wil dat nou niet. Mijn favoriet is de Humphrey's op het Spui in Amsterdam omdat ik me daar heel erg thuis voel en je daar met zijn 3en komt een heel leuk apart hoekje heb met heerlijke stoelen voor bijvoorbeeld een etentje met je zus en moeder. ( wat ik heel vaak doe ) Elke Humphrey's waar ik geweest ben straalt warmte uit en denk dat dat voor alle restaurants van hun geld.

Dus wil je binnenkort ergens eten maar ia je budget niet groot genoeg kijk dan even op de website: www.humphreys.nl

Friday, February 1, 2013

Dag 30: Mijn eetgedrag

Ochtend:

- 1 sneetje wit tijgerbrood
- 2 plakken polder kiprollade

Middag:

- 1 pistoletje
- 2 plakken belegen kaas

Avond:

- Aardappelen
- Hutspot
- Jus
- Runderlapje

Tussendoor:

- 1 schaaltje paprika chips

Drinken:

- 7 glazen water
- 1 glas coca cola light
- 1 glas sinas

Sporten:

- 20 minuten fietsen