Friday, January 31, 2014

Plog 31 Januari 2014

 

_________________________________________
 
 
Eerst maar facebook, twitter en instagram checken van o.a mijn favoriete beautybloggers beautygloss, misslipgloss en veracamilla maar vergeet vooral niet foodgloss een goed begin van de dag.
 
 
 
Tijd om mezelf aan te kleden, haar te doen en op te frissen. Mijn favoriete haarborstel en deodorant van dit moment zijn de Balmain hairextensions borstel en de Nivea Sensitive & pure. Fris en fruitig!
 
 
Tas alweer ingepakt met mijn werkkleding want vandaag moet er ook gewoon weer gewerkt worden gelukkig maar een kort dagje tot 13:15
 
 
Tijd voor een ontbijtje! Twee geroosterde broodjes van Bolletje (3 punten) met de zuivelspread bieslook light van de Albert Heijn. (1 punt)
 
 
Oja en natuurlijk niet te vergeten een glas water want moet toch op mijn twee liter water op een dag komen. Deze grote Ikea glazen helpen daar erg goed bij.
 
 
Zo merk ik dat ik nog niet helemaal in het ploggen zit want geen foto's van mijn werk maar na mijn werk samen met mams richting Purmerend gereden om een baguette warm vlees te eten bij Poort van Cleef. (13 punten)
 
 
Toen waren we opeens beland in Hoorn en dus even de Bristol in want daar hebben ze momenteel 50% korting op heel veel kleding en schoenen van het weekend kocht ik al hele leuke enkellaarsjes.
 
 
Even de wekelijkse boodschappen gehaald met mams bij de Dekamarkt. Hier ook nog een leuke hoek wasmand gekocht voor bij Jasper thuis als cadeautje.
 
 
Bij de Kruidvat scoorde ik deze mega verpakking Nivea gezichtsreinigingsdoekjes voor maar € 9,99. In de variant voor de normale huid en de gevoelige huid en dat voor zo'n klein prijsje dus gelijk maar een doos meegenomen een vrouw kan niet zonder.
 
 
Nadat de boodschappen weer in de koelkast, vriezer en voorraadkast stonden was het tijd voor een blikje Coca Cola light (0 punten). Altijd fijn een glas koude coca cola.
 
 
Agenda er weer bij want ik loop erg achter met mijn planningen van artikelen dus weer hard aan het werk zodat alles precies op tijd online komt te staan.
 
 
 
Helaas is de foto niet helemaal goed gelukt grrr.. maar hier druk bezig met mijn plog van vandaag want daar gaat toch wat meer tijd in zitten omdat het de eerste is en alle foto's invoegen maar wat leuk om direct je dag terug te zien op beeld.
 
 
Aviko crunch frietjes in de oven (300 gram 13 punten) en de kipshoarma (150 gram 5 punten) in de pan want dit kan allemaal gewoon met weightwatchers echt genieten en niet te vergeten 2 eetlepels met knoflooksaus over je kipshoarma. (2 punten)
 
 
Elke avond na het eten een bakje Optimel vla en vandaag gingen we voor de vanille vla (250 ml 3 punten) ook erg lekker om hier een paar aardbeitjes in te doen.
 
 
Na het eten gelijk weer bezig gegaan met mijn plog van vandaag met de foto's die ik tot nu toe had gemaakt 19:00 dus nog een paar uur te gaan.


 
 
 
De rest van de avond op de bank gehangen met de tv aan en de blogpagina's van verschillende bloggers want morgen de hele dag aan het werk dus kiezen we voor een rustige avond.
 
_________________________________________________
 
 
Morgen toch mijn foto's proberen te maken op allemaal de zelfde stand want vind de eerste foto niet zo mooi staan maar daar leer ik allemaal weer van. Tips zijn altijd welkom maar laat vooral ook weten wat je van mijn plog vind en of je het leuk zou vinden als ik nog even door blijf ploggen.
 
Liefs x
 

Een weekend lang ploggen!


Misschien hebben jullie het wel gelezen maar ik ben begonnen met ploggen. Het hele weekend ga ik de hele dag foto's maken en de volgende dag komt hier een uitgebreid artikel over online met veel leuke foto's. Deze dagen vervallen mijn eetdagboeken ook omdat ik deze zal gaan verwerken in mijn plog. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden laat het me vooral weten en tips zijn altijd welkom. Ploggen is momenteel helemaal hot en ik ben er nu al de hele dag mee bezig geweest en ik vind het nu al super leuk word hopelijk niet te verslavend haha. Elke ochtend om 6:00 komt mijn plog online van wat ik de vorige dag allemaal heb gedaan.

Eetdagboek Weightwatchers 31-01-2014 Weegmoment

Donderdag, inmiddels weer een week verder en het weegmoment zit er weer op. Ik was best wel gestrest deze week want ik was bang dat het resultaat niet zo goed zou wezen maar ik was gewoon 1 kilo kwijt! Er is nu in 3 weken tijd alweer 4,4 kg kwijt en wie had dat verwacht een paar weken terug en ik merk het nu ook steeds meer aan mezelf want zit veel lekkerder in mijn vel net als mijn mams en zus die ook zeer goede resultaten hebben.
________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* Geroosterd brood 2 sneetjes 
(3 punten)

* Albert Heijn zuivelspread bieslook light (1 punt)
 
Lunch:
* Pistolet 85 gram
(6 punten)

* Kipfilet 6 plakjes (2 punten)
 
Diner:
* Bij McDonalds gegeten
 
________________________________________________________________

Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen samen met mijn moeder en zus want we gaan alle drie de goede kant op en natuurlijk het was hard nodig dus alles wat er nu elke week af gaat is weer een stap naar de goede richting.

Liefs x

Thursday, January 30, 2014

Eetdagboek Weightwatchers 29-01-2014



Woensdag, ik was even in paniek omdat ik bang was dat ik deze week niets was afgevallen maar wat bleek ik zat met het gewicht van de cursus in mijn hoofd i.p.v. wat ik hier thuis woog dus ben heel benieuwd donderdag wat het resultaat zal zijn.
________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* Geroosterd brood 2 sneetjes 
(3 punten)

* Rosbief 50 gram (2 punten)
 
Lunch:
* Pistolet 2 stuks 
(7 punten)

* Kipfilet 6 plakjes (2 punten)
 
Diner:
* Aardappelen 300 gram 
(6 punten)

* Spinazie 100 gram (0 punten)
* Croma 5 koffielepels (6 punten)
* Varkenhaas 265 gram (6 punten)
* Optimel vla vanille 250 ml (3 punten)
 
Tussendoor:
* Nizza koekjes 2 stuks (2 punten)
 
________________________________________________________________

Mijn eten maar verplaatst naar vandaag heerlijk een varkenshaasje want dit is mager vlees met aardappelen en spinazie. Savonds nog even twee koekjes bij de televisie en dan is het morgen alweer het 3e weegmoment.

Liefs x

Wednesday, January 29, 2014

Eetdagboek Weightwatchers 28-01-2014

Dinsdag, vandaag was mijn moeder jarig dus tijd voor een heerlijk gebakje. Heb er erg van genoten maar dat ik nou iedere week zou moeten zo'n gebakje nou nee. Savonds liep het avondeten een beetje rommelig omdat ik mijn eten vergeten was op mijn werk.
________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* Tijgerbrood 2 sneetjes 
(4 punten)

* Albert Heijn zuivelspread bieslook light 1 eetlepel (1 punt)
* Sla (0 punten)
 
Lunch:
* Tijgerbrood 2 sneetjes 
(4 punten)

* Rosbief 50 gram (2 punten)
 
Diner:
* 2 frikadellen
(10 punten)

* Yoghurtmayonaise 1 eetlepel (1 punt)
* Curry 1 eetlepel (0 punten)
 
Tussendoor:
* Marsepeingebakje (12 punten)
 
________________________________________________________________

Zo nu en dan een frikadel moet gewoon kunnen en al was het niet gepland hij smaakte heerlijk.

Liefs x

Tuesday, January 28, 2014

Review: Balmain hairextensionsborstel

Inmiddels heb ik mijn hairextensions alweer ruim een maand en ik ben er nog steeds heel erg blij mee natuurlijk beginnen ze nu wel wat te zakken want je haar groeit gewoon door maar het blijft er prachtig uit zien. Om je hairextensions er zo mooi eruit te laten zien heb je natuurlijk wel een goede hairextensionsborstel nodig en zo kwam via mijn kapper terecht bij de Balmain Hairextensionsborstel.



Maar wat is er nou goed aan deze hairextensionsborstel?

* Ten eerste verkrijgbaarheid want ik heb nu ook al een tweede aangeschaft en er staan zoveel op internet keuze genoeg maar zelf heb ik gekeken naar waar de goedkoopste verzendkosten zijn waardoor mijn Balmain hairextensionsborstel uit kwam op € 11,95. Overal zijn de Balmain hairextensionsborstel leuk geprijsd maar die verzendkosten maken het duur.

* Ik heb jarenlang gewoon een harde brede borstel gehad en dit vond ik altijd ideaal maar nu ik een zachte borstel heb ben ik echt helemaal over want dit voelt al een stuk beter voor je haar.

* Zodra ik in de ochtend wakker word en mijn vlecht eruit haal dan borstel ik mijn haar gelijk even door en het lijkt wel een hele behandeling want mijn haar gaat gelijk glanzen en voelt zijde zacht aan en een klit is er ook zo uitgeborsteld zonder hard te hoeven trekken.

Ik kan nog wel even doorgaan ik kan niet meer zonder een Balmain hairextensionsborstel het maakt mijn haar precies zoals ik het verwacht en soms nog beter. Balmain heeft nog een brede collectie met andere producten van shampoo tot een haarmasker en ik ben van plan om nadat ik straks mijn hairextensions voor de tweede keer zal gaan plaatsen deze producten te kopen voor een nog beter resultaat volgens het merk waar ik natuurlijk ook erg benieuwd naar ben.

Eetdagboek Weightwatchers 27-01-2014



Maandag, dit ga je zo niet menen ik was van plan om te gaan sporten ben ik mijn portemonnee waar mijn basic-fit pasje in zit bij Jasper vergeten grrr.. Als mijn hoofd niet vast zou zitten zou ik deze soms ook nog vergeten.
________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* Tijgerbrood 2 sneetjes 
(4 punten)

* Kipfilet 6 plakjes (2 punten)
 
Lunch:
* Tijgerbrood 2 sneetjes 
(4 punten)

* Jonge kaas 48+ 40 gram (4 punten)
 
Diner:
* Aardappelen 300 gram 
(6 punten)

* Sla 100 gram (0 punten)
* Yoghurtdressing 2 eetlepels (2 punten)
* Uien (0 punten)
* Croma 5 koffielepels (6 punten)
* Kipfilet 150 gram (5 punten)
* Optimel vla vanille 250 ml (3 punten)
 
Tussendoor:
* Weightwatchersreep (2 punten)
* Banaan (0 punten)
 
________________________________________________________________

Ik ben zo vreselijk gek op aardappelen en maakt bijna niet uit met welke groente maar schotel het me maar elke dag voor en je hebt een blij mens aan tafel zitten haha.

Liefs x

Monday, January 27, 2014

NHA Examen 25-01-2014



Ze zijn weer achter de rug mijn examens! Jullie hebben gemerkt ik was even offline maar dit was dus de grootste reden want school blijft hoe dan ook heel belangrijk. Dit keer ging ik opnieuw mijn examen: Verkoopplan doen en als tweede examen: Nederlands. In de maand december heb ik best weinig aan mijn studie gedaan dus januari was weer om te knallen en met de laatste week tot mijn examens heb ik me er even 100% voor gegeven.

Wat een fijn gevoel als je gewoon weet waar je heen moet en wat je kan verwachten dit was natuurlijk de eerste keer even anders. Om 8:20 stapte ik in de trein richting Utrecht Centraal en ondertussen nog even alles doorgenomen wat ik aan aantekeningen had gemaakt. Rustig richting de jaarbeurs gewandeld waar ik wel een halfuur te vroeg was maar reden genoeg om nog even alles door te lezen. De deuren gingen open en ik ben mijn plekje op gaan zoeken ( rij 1 stoel 34 ) en daar zag ik opeens een discman liggen en ik vroeg me echt af wat ik ermee zou moeten maar dat zou ik vanzelf gaan zien tijdens mijn examen.


Om 10:00 begon het examen en ik had tot 13:45 de tijd om beide examens af te maken dus tijd genoeg. Ik begon met het examen verkoopplan en tot mijn schrik zag ik dat het precies dezelfde examen was als de vorige keer maar voor mijn gevoel is hij een stuk beter gegaan dan vorige keer alleen helaas struikelde ik weer op het zelfde begrip wat ik niet wist dus hierdoor een paar punten zal mislopen. Daarna was het tijd voor mijn examen Nederlands. Ik kreeg eerst 2 leesopdrachten daarna een luistertoets ( hier was de discman voor ) en als laatste een schrijfopdracht. Hierover heb ik ook een goed gevoel maar het is natuurlijk allemaal afwachten maar ik heb me best gedaan en meer dan dat kan ik niet doen dus nu afwachten maar op de uitslag half februari.

Zelf hoop ik heel erg dat ik beide examens heb gehaald zodat ik dit kan afsluiten en de laatste 2 gaan maken in maart. Mondeling Nederlands en Bedrijfseconomie. Het laatste vak zal nog wel even pittig worden maar als ik er echt niet uit kom kan ik altijd nog mijn moeder vragen of eventueel mijn vriend. Ik heb nu even 2 weken rust van mijn studie en daarna ga ik beginnen aan bedrijfseconomie aangezien je voor mondeling Nederlands weinig tot niets kan leren. Ik hou jullie op de hoogte!

Eetdagboek Weightwatchers 26-01-2014


Zondag, zo we zijn er weer na een weekje offline. Vandaag voor het eerst wezen sporten bij Basic-Fit na 2 jaar en het was weer heerlijk gezellig samen met Jasper.
________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* Geroosterd brood 
(3 punten)

* Albert Heijn zuivelspread bieslook light (1 punt)
 
Lunch:
* Pistolet 2 stuks 
(8 punten)

* Rosbief 8 plakjes (5 punten)
 
Diner:
* Aardappelpartjes met pesto 300 gram 
(9 punten)

* Varkenshaas 250 gram (5 punten)
* Paprika (0 punten)
* Croma (3 punten)
 
Tussendoor:
* Zakje weightwatchers chips (2 punten)
* Weightwatchersreep (2 punten)
* Plakje cake (2 punten)
* Meloen (0 punten)
 
________________________________________________________________

Na het sporten heb je natuurlijk trek in wat dus wij besloten beide om heerlijk voor een bakje fruit te gaan en daarna ons broodje te eten. Normaal gesproken had je misschien toch wel wat slechters uit de kast gepakt.

Liefs x

Saturday, January 25, 2014

Een stil weekje op Miszbloggie

Zoals jullie gemerkt hebben was het even een paar dagen rustig op mijn blog. Néé ik ben gewoon nog bezig met Weightwatchers don't worry. Mijn tweede weegmoment was ik 4 hele onsjes kwijt en ja ik was best wel teleurgesteld maar je moet ook zo maar weer denken wat er af is mooi meegenomen. Ik had namelijk echt heel goed mijn best gedaan deze week dus het was daarom best een teleurstelling maar op naar week 3.

De belangrijkste reden van even een rustig weekje was dat ik mij totaal wou focussen op mijn examens voor mijn studie en deze heb ik vandaag gemaakt en heb er een veel beter gevoel over dan vorige keer dus deze week hard leren heeft heel erg geholpen.

Vanaf nu ben ik er weer volledig maar soms gaan er bepaalde dingen voor mijn blog. Misschien wel gezien in de kranten of andere social media's: Ploggen! Ik ben waarschijnlijk ook van plan om dit een keer in de week te gaan doen om te kijken hoe het me bevalt want ik vind het zelf onwijs leuk om de ploggen te kijken van andere bloggers. Voor de mensen die niet weten wat ploggen is zal het even kort uitleggen. Een plog maken betekend eigenlijk gewoon een artikel maken over je hele dag maar dan met heel veel foto's en een kleine bijschrift daarbij. Je neemt je lezers mee met een dag van jou leven. Ik wil het even een aantal weekjes gaan aankijken en welke dag het word zal constant verschillend zijn maar laat me vooral weten wat jullie ervan vinden.

Nu ga ik weer even snel wat artikels schrijven en dan vanaf morgen staat er weer minimaal 1 artikel online. Fijn weekend.

Liefs

Monday, January 20, 2014

Eetdagboek Weightwatchers 19-01-2014



Zondag, vandaag samen met mijn vriend even over een rommelmarkt heen gewandeld en nog even langs de Albert Heijn voor runder tartaargehakt aangezien je dit niet in elke supermarkt kan kopen.
________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* Tijgerbrood 1 sneetje
(2 punten)

* Rosbief 2 plakjes (1 punt)
 
Lunch:
* Pistolet 2 stuks 
(7 punten)

* Rosbief 6 plakjes (3 punten)
 
Diner:
* Klassiek broodje hamburger 
(12 punten)

 
Tussendoor:
* 2 zeebanket chocolade (6 punten)
* weightwatchersreep (2 punten)
 
________________________________________________________________

Dit weekend was een heerlijk weekend want vandaag aan de hamburgers geweest op de weightwatchers manier en ook hiervan zal ik het recept van de week online zetten.

Liefs x

Eetdagboek Weightwatchers 18-01-2014

Zaterdag, heerlijk een kort dagje op mijn werk maar tot 13:00 en daarna genoten van kibbeling want ja dit mag gewoon met weightwatchers natuurlijk niet een zak vol maar wel een bordje vol en nog dippen in de saus niet te vergeten.
________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* Tijgerbrood 2 sneetjes 
(4 punten)

* Rosbief 5 plakjes (3 punten)
 
Lunch:
* Kibbeling gefrituurd 190 gram 
(11 punten)

* Ravigottesaus 63 gram (7 punten)
 
Diner:
* Kipgyros met knoflooksaus (12 punten)

 
Tussendoor:
* Weightwatchers reep (2 punten)
 
________________________________________________________________

De kipgyros was echt een super recept en zal hem van de week even posten op mijn blog want heerlijk verantwoord maar lekker een pitabroodje kipgyros eten wil iedereen.

Liefs x

Saturday, January 18, 2014

Eetdagboek Weightwatchers 17-01-2014



Vrijdag, zo het is alweer bijna weekend vandaag was weer een dag waarbij je flink gaat nadenken wat je allemaal naar binnen werkt zoals een lekkere gehaktbal van maar liefst 9 punten. Heel veel dingen kan ik nu nog eten met mijn aantal punten maar het word natuurlijk steeds minder en minder..
________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* Mini puntje 
(3 punten)

* Rosbief 3 plakjes (2 punten)
 
Lunch:
* Geroosterd brood 2 sneden
(3 punten)

* Albert Heijn zuivelspread bieslook light 1 eetlepel (1 punt)
 
Diner:
* Aardappelen 300 gram 
(6 punten)

* Groenten voor hutspot (0 punten)
* Croma 4 koffielepels (5 punten)
* Optimel vla vanille 250 ml (3 punten)
* Gehaktbal 150 gram (9 punten)
 
Tussendoor:
* Lay's paprika chips (4 punten)
* Weightwatchers reep (2 punten)
 
________________________________________________________________

Hollandse pot is altijd heerlijk na een lange dag werken en de gehaktbal van mams maakte het helemaal af. Vanavond lekker op de bank gezeten met een zakje paprika chips wat een fijn gevoel zo afvallen en genieten.

Liefs x

Friday, January 17, 2014

Eetdagboek Weightwatchers 16-01-2014 Weegmoment


Donderdag, vandaag heb ik dan mijn eerste weegmoment gehad overdag gewoon mijn ontbijt en lunch gehad want als je jezelf dit gaat verbieden omdat je misschien dan nog een paar onsjes meer kwijt bent dan lieg je jezelf voor dus daar begin ik niet aan. Savonds op de cursus was het dan zover met zijn drieën gingen we op de weegschaal. Mijn mams ging als eerste en was maar liefst 3.7 kg kwijt. Als tweede was ik aan de beurt en ik verwachte 2 kilo kwijt te zijn maar ik was gewoon 3 kilo kwijt super trots op mezelf maar natuurlijk ook op mijn moeder en zus die 1.7 kg kwijt was. Savonds na de cursus eten wij altijd wat lekkers dit kan een ritje langs de Mc Donalds zijn maar ook gewoon thuis met wat lekkere hapjes om ons zelf te belonen dat we ons best hebben gedaan.
________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* Geroosterd brood 2 sneden 
(3 punten)

* Albert Heijn zuivelspread bieslook light 1 eetlepel (1 punt)
 
Lunch:
* Demi-Baquette 
(5 punten)

* Kipfilet 6 plakken (2 punten)
 
Diner:
* Kaassouflé

* Hotdog
 
Tussendoor:
* Weightwatchers chocolade reep (2 punten)
 
________________________________________________________________

Ik ben super blij met mijn resultaat en ga er aankomende week weer helemaal voor om nog meer kilo's kwijt te raken met zijn drieën.

Liefs x
 

Thursday, January 16, 2014

Eetdagboek Weightwatchers 15-01-2014



Woensdag, nog één dag te gaan tot mijn eerste weegmoment spannend hoor maar eerst nog een heerlijke dag gehad. Weightwatchers is een fijn dieet alhoewel je kan het niet echt een dieet noemen het is een nieuwe levensstijl.
________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* Tijgerbrood 2 sneetjes
(6 punten)

* Eieren 2 stuks (4 punten)
* Margarine 1 koffielepel (1 punt)
* Meloen (0 punten)
 
Lunch:
* Pistolet 2 stuks
(7 punten)

* Kipfilet 6 plakken (2 punten)
* Coca cola light (0 punten)
 
Diner:
* Goulashpannetje
(11 punten)

* Optimel vanille vla 250 ml (3 punten)
 
Tussendoor:
* Cake 1 plak (3 punten)
 
________________________________________________________________

Mams had gekookt en ik ben niet fan van rijst maar dit was een lekker goulashpannetje weer een recept van Weightwatchers.

Liefs x

Wednesday, January 15, 2014

Eetdagboek Weightwatchers 14-01-2014

Dinsdag, op deze dag heb ik altijd de avond op mijn werk tot 20:00 waardoor ik op mijn werk eet dit word de eerste keer terwijl ik aan Weightwatchers doe dus hebben we van de week een prakkie voor mij overgehouden zodat ik dit naar mijn werk kan meenemen.
________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* Wit stokbrood

* Smeerkaas 48+ (2 punten)
 
Lunch:
* Geroosterd brood 2 sneden
(3 punten)

* Albert Heijn zuivelspread bieslook light 1 eetlepel (1 punt)
* Coca Cola light (0 punten)
 
Diner:
* Gekookte mie (8 punten)
* Kipfilet bereid (5 punten)
* Bami pakket (0 punten)
* Kerrie kruiden (0 punten)
* Olijfolie (1 punt)
* Optimel Vanille Vla 250 ml (3 punten)
* Kipsaté van Mora 150 gram (8 punten)
* Mango (0 punten)

 
Tussendoor:
* 2 Verkade Nizza koekjes (2 punten)
 
________________________________________________________________

Het was een hectisch dagje op mijn werk waardoor mijn avondeten van moeders nog beter smaakte. Thuis nog aan een bakje vla gegaan en we mogen over een paar dagen alweer op de weegschaal staan voor het eerste weegmoment.

Liefs x

Tuesday, January 14, 2014

Eetdagboek Weightwatchers 13-01-2014



Maandag, de week is weer begonnen dus we gaan weer aan het werk maar voor mij vandaag nog een dagje vrij samen met mams om boodschappen te doen en we gingen nog even langs bij mijn neef en zijn vrouw om Nick te zien en daarna nog even door naar opa en oma. Het avondeten liep daarom even anders dan gepland maar zo laten we zien dat je met Weightwatchers ook eens een makkelijke maaltijd kunt eten.
 
________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* Geroosterd brood 2 sneden (3 punten)

* Albert Heijn zuivelspread bieslook light 1 eetlepel (1 punt)
 
Lunch:
* Wit stokbrood 160 gram (11 punten)

* Smeerkaas 48+ (4 punten)
 
Diner:
* Patat uit de oven 200 gram (11 punten)

* Frikadellen 2 stuks (10 punten)
* Calvé mayonaise Yofresh 1 eetlepel (1 punt)
* Zout (0 punten)
* Optimel vla vanille 250 ml (3 punten)
 
Tussendoor:
* Meloen (0 punten)
* Aardbeien (0 punten)
 
________________________________________________________________

Het was vandaag een dag waarbij ik precies aan mijn ProPoints ben gekomen aangezien het even anders liep dan verwacht maar een patatje zo op zijn tijd is altijd heerlijk en dat is het mooie aan Weightwatchers het kan gewoon. Vanmorgen stiekem op de weegschaal gestaan en het zag er goed uit dus ik ben nu al heel benieuwd donderdag.

Liefs x

Monday, January 13, 2014

Recept: Biefstuk met Aardappelwedges

Zoals vermeld stond in mijn eetdagboek van zondag 12-01-2014 had ik een recept gevonden op de weightwatchers app. Zelf was ik al van plan om een biefstukje te gaan eten samen met Jasper maar wat zouden we daarbij gaan doen. Ik vond dit recept en we waren beiden enthousiast dus hup de keuken in en aan de slag. Natuurlijk heb ik hem aangepast naar onze smaak.



___________________________________________________________

Benodigdheden voor twee personen:

* 350 gram Aardappelen, rauw en vastkokend
* 2 koffielepels zonnebloemolie
* 1/2 koffielepel paprikapoeder
* 1/2 koffielepel chilipoeder
* zout
* peper
* 2 rode uien
* 1 kropsla
* 2 biefstuk na keuze wij kozen voor paardenbiefstuk

Er stond een recept bij voor een sla dressing maar nadat ik hem had omgerekend kwam hij precies uit op 2 eetlepels Calvé Yoghurtdressing dus besloot ik daarvoor te gaan.

Bereidingswijze:

* Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in partjes zorg dat ze ongeveer allemaal even groot zijn want dan zijn ze tegelijk gaar. Meng 1 koffielepel olie met de paprika en chilipoeder en roer de aardappelpartjes door het kruidenmengsel en verdeel ze vervolgens over een bakblik met bakpapier. Na smaak strooi je er vervolgens nog wat zout over en bak je de wedges in de oven ca. 45-50 minuten goudbruin en gaar. Vergeet niet af en toe even de wedges om te scheppen.

* Zodra de wedges bijna gaar zijn gaan we de biefstuk bakken of zoals wij hebben gedaan grillen in een grillpan. Dit was mijn eerste keer dus het was even wennen maar wat gaf het toch een heerlijke smaak af uiteindelijk. Bak je biefstuk zoals je zelf wil want de een houdt van een erg rauwe biefstuk van binnen en een ander van een iets meer doorbakken. Nadat je de biefstuk hebt gebakken kan je ze nog even een paar minuutjes in zilverfolie wikkelen zodat je nog malser en sappiger zijn.

* Voor de salade maak je de ui schoon en snijd je deze in ringen voeg deze toe bij de gesneden sla. Hierna voeg je de dressing toe en klaar is je salade. ( Natuurlijk kan je de salade zo rijk maken als je zelf wil maar wij gingen voor een simpele maar lekkere salade )

* De wedges zijn klaar en schep van alles wat op je bord en eet smakelijk!

Eetdagboek Weightwatchers 12-01-2014



Zondag, Wat een fijn gevoel om toch de stap genomen te hebben om weer over te gaan naar de ProPoints we gaan het aanstaande donderdag ook gewoon aan onze coach doorgeven dat dit niet echt is wat wij fijn vinden om af te vallen. Afvallen moet namelijk geen strafkamp zijn maar een gezonde levensstijl zonder gedoe en voor mij persoonlijk vind ik dit ideaal want je kunt heerlijk eten maar toch je gewicht verliezen.
 
________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* 1 Ciabatta
(3 punten)

* 3 plakken rosbief (2 punten)
 
Lunch:
* 2 x Tijgerbol
(7 punten)

* 6 plakken kipfilet (2 punten)
 
Diner:
 * Recept van Weightwatchers  Biefstuk met aardappelpartjes
(12 punten)

( Vanmiddag komt hiervan het recept online )
* Calvé mayonaise Yofresh 2 eetlepels (2 punten)
* Optimel vanille vla 250 ml (3 punten)
 
Tussendoor:
* 2 Verkade Nizza Koekjes (2 punten)
* Zakje Lay's paprika chips 27,5 gram (4 punten)
 
________________________________________________________________

Het gaat met de dag makkelijker en als je dan je boodschappenkar ziet met grotendeels alleen maar gezonde maar zeker lekkere dingen daar word je toch vrolijk van. Deze week ga ik me even wat meer verdiepen in een aantal recepten zodat ik deze in het weekend klaar kan maken voor Jasper en mezelf.

Liefs x

Sunday, January 12, 2014

Eetdagboek Weightwatchers 11-01-2014



Zaterdag, Op naar de tweede dag en na wat gebabbeld te hebben met mijn moeder hadden we besloten om toch over te gaan naar de ProPoints want het is niet goed als je maar de helft van je punten eet die je normaal gesproken mag en dat gebeurde bij ons de eerste dag PowerStart. Ik mag namelijk ook 44 ProPoints op een dag dus nog best veel. Ik heb vandaag een heerlijke weightwatchers dag gehad gewoon zoals ik het ken met punten tellen. Mijn ontbijt was wel nog even PowerStart proef want zelf zou ik nooit in de ochtend kwark eten is niet mijn ding namelijk morgen gewoon weer brood.
 
________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* Magere Franse Kwark 225 gram (3 punten)

* Aardbeien 125 gram (0 punten)
 
Lunch:
* 2 x Pistolet (7 punten)
* Verse roomkaas (6 punten)
 
Diner:
* Gekookte mie (8 punten)
* Kipfilet bereid (5 punten)

* Bami pakket (0 punten)
* Kerrie kruiden (0 punten)
* Olijfolie (1 punt)
* Optimel Vanille Vla 250 ml (3 punten)
* Mango (0 punten)
 
Tussendoor:
* Zakje Lay's paprika chips 27,5 gram (4 punten)
* Cashewnoten 10 gram (2 punten)
* Boterkoek 25 gram (3 punten)
* Coca Cola light (0 punten)
 
________________________________________________________________

Dit is nou echt Weightwatchers op je zaterdagavond een lekker zakje chips kunnen eten en nog een paar nootjes. Mijn vader had boterkoekstukjes gekocht en ik had er toch best wel trek in maar 1 reepje bleek al 6 punten te zijn dus besloot voor de helft te gaan en dat gaf me toch wel een super goed gevoel. Tot nu toe lukt het me ook nog om maar 1 glas Coca Cola light te drinken want hiervoor was ik echt flink verslaafd. De motivatie is terug en het water drinken gaat goed elke dag kom ik aan mijn 8 glazen.

Liefs x