Wednesday, November 13, 2013

Wenkbrauwen Waxen

Ik heb hele donkere wenkbrauwen van mezelf en om dan zelf hier aan te beginnen vind ik een te groot risico dus ga ik al een aantal jaren langs de schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen te epileren. Inmiddels ben ik al een aantal keer veranderd van schoonheidsspecialiste en zit ik nu bij www.schoonheidssalonnance.nl in Zaandam en hier ben ik erg tevreden over een leuke en gezellige meid waarbij je gevoel heb dat je thuis komt dus geen poespas.



Ik had mijn 6 weekse afspraak weer klaar staan en zij bleek een nieuwe methode te hebben namelijk het waxen van je wenkbrauwen en wat vond ik dit spannend zeg. Ik twijfelde heel erg maar het is me onwijs mee gevallen. Mijn idee bij waxen is namelijk met wax strips net als je benen die je er zo snel mogelijk af moet trekken en wat vaak ook niet prettig aan voelt. Daar lag ik dan in de stoel en ze deed de warme wax op de plekken waar de haren weg moesten. Na een aantal tellen is de wax uitgehard en trekken maar.. In een seconde trok ze de haren eruit en het voelt even pijnlijk maar daarna voel je eigenlijk niks meer. Nadat ze de 3 punten 2x had gedaan ( Twee verschillende soorten wax ) waren al mijn haren weg en moesten er nog wat kleine haartjes weg geëpileerd worden. Daarna werd het na behandeld met een verzachtende crème en ik vond mijn wenkbrauwen er mooier uit zien dan ooit dit blijf ik zeker doen en het was bijna pijnloos. Ben nu heel benieuwd hoelang het zal duren tot de haartjes weer terug komen.

Aanrader? Ja zeker ik was heel bang dat ze in één keer mijn wenkbrauwen eraf zou trekken maar een goede schoonheidsspecialiste weet wat ze doet en zal ervoor zorgen dat je er prachtig uit blijft zien.

0 comments:

Post a Comment