Wednesday, November 27, 2013

Ervaring hot stone massage!



In ons midweekje Centerparcs ( komt nog een uitgebreid artikel over ) kozen Jasper en ik er voor om eens een hot stone massage te gaan nemen want wie vind dat nou niet fijn. Wij besloten voor de massage van 25 minuten te gaan voor je rug voor een bedrag van € 32,- ( € 2,- duurder dan mijn eigen schoonheidsspecialiste dus leek mee te vallen ) Toch nadat ik het geboekt had was ik nerveus en benieuwd wat ik kon verwachten dus na een aantal youtube filmpjes gekeken te hebben erover was het dan zover!

We kwamen binnen in de beautycenter en daar zat een mevrouw ons al op te wachten waar we even een gesprekje hebben gevoerd omdat wij beide nog nooit een hot stone massage hadden gehad en zij adviseerde ons om te beginnen met een glas water en natuurlijk zeiden wij daar ja op. Pfff.. niet te denken dat het water met bubbels was en ik het dus zo snel mogelijk naar binnen gewerkt heb en Jasper voor de helft liet staan daar moet je namelijk echt van houden. Toen was het tijd voor onze hot stone massage en werden we naar een kamer begeleid waar we onze bovenkleding uit mochten doen en gaan liggen. ( Heel fijn dat we samen in één kamer waren )



Daar lagen we dan tijd voor onze massage! Ze begonnen met het insmeren van onze ruggen met een verwarmde olie en vervolgens mochten we kiezen uit een geurolie zelf koos ik voor aardbeien en Jasper voor mango. Van te voren was nog gevraagd of wij van een warme douche hielden en daar reageerden ik volmondig ja op! De eerste steen was even wennen je voelt het een klein beetje prikken en dan opeens een fijn warm gevoel over je gehele rug en zo ging ze de hele tijd door en mede door de zweverige muziek kwam je helemaal tot rust. Ik merkte wel als de stenen op mijn boven rug kwamen dat het even gevoelig was maar daarna zo ontspannen. Ze vinden precies de juiste plekken op je rug waar je last van hebt. ( had ook niets anders verwacht )

Na 25 minuten was het helaas over en ik had dit nog wel een aantal uur vol kunnen houden bij elke steen die ik op mijn rug kreeg voelde ik spanningen weg trekken en wat voelde mijn rug ontspannen en fijn aan na de hot stone massage. Jasper en ik willen dit toch wel zeker 1 x per jaar samen doen want ondanks dat we helemaal gaar er vandaan kwamen was het de moeite en het geld dubbel en dwars waard. Wij waren bij www.beautycenteraanzee.nl ( Ben je in de beurt van Centerparcs Port zélande ga dan zeker langs ) 

Belangrijk: Kijk wel even van te voren of je de hot stone massage wel mag doen want bij o.a hartklachten of trombose raden ze het zeker af maar ook nog een aantal huidklachten en ziektes.

Monday, November 25, 2013

Review: Lunchbuffet Van der Valk hotel de Gouden Leeuw Voorschoten



Wij beginnen onze vakantie altijd met een lunch bij Van der Valk omdat zij een goede lunch voor je klaar hebben staan voor een mooie prijs en aangezien wij met 8 man daar gingen lunchen is er voor iedereen wel wat wils. Bij Van der Valk heb je tegenwoordig twee opties namelijk: á la carte bestellen of een lunchbuffet wij kozen voor de laatste. Van 12:00 tot 14:00 kan je gebruik maken van een uitgebreid lunchbuffet waar je de keuze hebt uit koude en warme gerechten. Hieronder een klein overzicht van wat je kan verwachten:

* Diverse broodsoorten: Witte en bruine broodjes, pistolets, croissants en zoete broodjes
* Vleeswaren: Rosbief, Kipfilet, Fricandeau, Ham, Salami etc.
* Hollandse kazen: Jong, Oud, Belegen, Leidse etc.
* Zoetwaren: Nutella, Jam, Pindakaas, Hagelslag etc.
* Warme gerechten: Patat, Gehaktballetjes, Pasta, Ratatouille etc.
* Salades: Carpaccio, Ceaser salad, Vitello Tonato etc.
* Yoghurt van de Zuivelhoeve en vers fruit
* Onbeperkt: Koffie, thee, melk, verse jus d'orange etc.




Aangezien er ook drinken bij zit ben je voor één bedrag klaar en komt er niks extra's meer bij.

* Volwassenen maandag t/m vrijdag € 15,50
* Volwassenen zaterdag en zondag € 18,50
* Kinderen 3 tot 11 jaar maandag t/m vrijdag € 8,00
* Kinderen 3 tot 11 jaar zaterdag en zondag € 9,00

Wij hebben er onwijs van genoten er is namelijk voor ieder wat wils van een normaal broodje kaas tot een broodje carpaccio. Als je dan rekent hoeveel geld je al kwijt zou zijn met een á la carte lunchgerecht en je drinken erbij is dit toch een stuk voordeliger. Verder zag het hotel er prachtig uit met een nette uitstraling waar je vrolijk van word want bij de meeste van der valk hotels heb je ook echt het gevoel dat je bij een luxe restaurant bent voor een betaalbare prijs.

Miszbloggie was even offline

Goedemorgen,

Zoals jullie gemerkt hebben was ik ruim een week niet actief op mijn blog dit kwam mede door een midweekje Centerparcs en daardoor erg druk had om me te kunnen focussen op het schrijven. Ik wil het toch weer op gaan pakken maar ben wel van plan om het wat anders aan te pakken want dagelijks mijn dagboek artikel zal gaan verdwijnen ik wil 2x per week een update gaan doen van maandag tot woensdag & donderdag tot zondag. Er zijn namelijk soms dagen waar ik bijna niks doe en dagen waar ik vol gepland sta. Verder zal er zoiezo dagelijks 1 artikel online komen en natuurlijk als het kan een tweede. De planning hiervoor is als er één artikel online komt is dat om 12:00 maar komen er twee online dan is de eerste om 12:00 en de tweede om 16:00. Elke dag is het weer een verassing. Verder ben ik wel ondanks alles heel actief gebleven op mijn instagram: Miszbloggie dus volg mij om helemaal up to date te blijven. Denk je bij jezelf hierover zou ik wel eens een artikel over willen lezen dat kan zijn een product, recept of noem zo maar op stuur dan gerust een mail naar miszbloggie@gmail.com of reageer even onder dit bericht. Ik heb een gezellige en fijne week gehad met mijn familie en hier komt natuurlijk een artikel over maar nu is het weer tijd om weer aan de slag te gaan.

Liefs,

Chantal

Thursday, November 14, 2013

Donderdag 14 november 2013

Wat een heerlijk gevoel om sochtends wakker te worden met het idee dat je vandaag om 18:00 vakantie hebt tot 25 november zo veel zin in maar eerst klaar maken om aan het werk te gaan. Eerst even mijn slot in mijn fietstas doen want deze was ik gisteren vergeten waardoor mijn fiets hele dag zonder slot buiten stond. Hup op naar mijn werk toe voor mijn laatste werkdag.



Op mijn werk aangekomen mezelf omgekleed en de slijterij geopend. Er stond weer heel veel opruimwerk voor me klaar dus ben daar de hele ochtend mee bezig geweest en toen was het magazijn en de winkel helemaal netjes. Voor de groente afdeling was het weer tijd om mandarijnen te pellen voor de proeverij en ook nog een heerlijk toastje met kruidenkaas bieslook. Het was een rustig dagje en dat is vaak zo met wisselvallig weer. Rond 17:00 kwam een andere collega van mij nog even langs want zij gaat een week na mijn vakantie ook een weekje weg dus we zien elkaar 3 december pas weer heel raar haha. Het laatste uur was er nog veel inpakwerk en toen ging de slijterij dicht.




Mijn collega die met mij afsloot had nog het één en ander te vertellen over hoe we het gaan doen met kerst in de slijterij en het gaat leuk worden hoor enige nadeel was dat ik nu wel pas half 7 op mijn fiets zat naar huis maar met een heerlijk gevoel want ik heb VAKANTIE! Thuis aangekomen heb ik Turkse pizza gegeten en ben daarna onder een warme douche gestapt want had het koud en na zo'n douche ben je gelijk helemaal opgewarmd. Daarna natuurlijk voor de tv voor GEER & GOOR!

Review: Verkade krokante karamel chocoladeletter


Sinterklaas is alweer bijna in het land en wat hoort daar natuurlijk bij een chocoladeletter in je schoen. Je hebt tegenwoordig van elk merk een letter zo kan je terecht bij het huismerk van een supermarkt of een A merk zoals Verkade. Zelf vind ik Verkade één van de lekkerste chocolade fabrikanten dus als ik dan een letter in mijn schoen krijg hoop ik stiekem toch op een Verkade. Zo heeft Verkade dit jaar zijn letters in een nieuw jasje gestoken zo hebben de originele letters een nieuw design en zijn er speciaal voor de kinderen kleinere letters met een sint of piet erop. Buiten het nieuwe jasje zat er ook een heerlijke nieuwe smaak tussen namelijk krokant karamel en ik besloot deze mee te nemen.

De krokante karamel variant is te verkrijgen in de letters: P , M en S in 135 gram en is jammer genoeg alleen te koop bij de C1000 of Jumbo. ( Zelf kocht ik hem bij Jumbo )  Wat moet ik nou eigenlijk verwachten? Harde stukjes karamel of een vloeibare karamel we kunnen dat maar op één manier te weten komen en dat is proeven. Ik knak altijd een stukje van mijn chocolade letter af en ik zag al kleine stukjes karamel zitten en grrr.. eerste wat ik dacht dat zal wel weer tegenvallen en harde stukjes zijn maar néé ze zijn fijn eetbaar met een kleine knapperig tintje. De combinatie is precies goed en de letter was daarom ook zo op. Je proeft bij elk hapje een stukje chocolade maar ook karamel en ik als karamel liefhebber ben heel blij met deze nieuwe variant.

Aanrader? Ja, tenzij je natuurlijk geen karamel liefhebber bent want de karamel is wel goed aanwezig maar niet te heftig.

Wednesday, November 13, 2013

Woensdag 13 november 2013

Early in the morning! Vandaag mochten we er weer een keer vroeg uit dus om half 7 stond ik alweer naast mijn bed om mezelf klaar te maken voor deze woensdag. Beneden aangekomen zaten paps en mams ook al klaar om naar hun werk te gaan dus even wat gegeten, het nieuws gekeken en op mijn fiets gestapt richting mijn werk.

 
Eenmaal op mijn werk kwam ik erachter dat ik mijn slot niet mee had ( Hoe dom! ) dus heb mijn fiets vlak voor de winkel gezet goed in zicht zodat ik hem in de gaten kon houden tijden het werken. Smiddags een pistoletje met roomkaas en rucola gegeten want dat had ik al een tijdje niet meer gehad. Rond het middaguur was er ook nog een klein ongelukje gebeurd op mijn werk want een meneer in een scootmobiel was tegen een oudere dame gereden die uitgleed en een heel schap met witlof mee trok. Tot mijn verbazing wou ze niet even naar de dokter ondanks de pijn en liep ze zo de winkel weer uit. Het was verder een wisselvallig dagje van hele rustige periodes tot weer hele drukke maar de uren vlogen voor bij en toen was het 17:00. Ik moest nog wat boodschapjes halen voor volgende week en nam wat lekkers mee voor savonds bij de koffie.

Thuis alles uitgepakt en hebben we gegeten. Daarna een warme douche genomen en voor de televisie neer geploft met De zomer voorbij. Ons huisje was trouwens ook nog veranderd vanwege een defecte sauna daar kreeg mijn zus een mail over dus dat word weer spannend maar ik heb er onwijs veel zin in.

Wenkbrauwen Waxen

Ik heb hele donkere wenkbrauwen van mezelf en om dan zelf hier aan te beginnen vind ik een te groot risico dus ga ik al een aantal jaren langs de schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen te epileren. Inmiddels ben ik al een aantal keer veranderd van schoonheidsspecialiste en zit ik nu bij www.schoonheidssalonnance.nl in Zaandam en hier ben ik erg tevreden over een leuke en gezellige meid waarbij je gevoel heb dat je thuis komt dus geen poespas.



Ik had mijn 6 weekse afspraak weer klaar staan en zij bleek een nieuwe methode te hebben namelijk het waxen van je wenkbrauwen en wat vond ik dit spannend zeg. Ik twijfelde heel erg maar het is me onwijs mee gevallen. Mijn idee bij waxen is namelijk met wax strips net als je benen die je er zo snel mogelijk af moet trekken en wat vaak ook niet prettig aan voelt. Daar lag ik dan in de stoel en ze deed de warme wax op de plekken waar de haren weg moesten. Na een aantal tellen is de wax uitgehard en trekken maar.. In een seconde trok ze de haren eruit en het voelt even pijnlijk maar daarna voel je eigenlijk niks meer. Nadat ze de 3 punten 2x had gedaan ( Twee verschillende soorten wax ) waren al mijn haren weg en moesten er nog wat kleine haartjes weg geëpileerd worden. Daarna werd het na behandeld met een verzachtende crème en ik vond mijn wenkbrauwen er mooier uit zien dan ooit dit blijf ik zeker doen en het was bijna pijnloos. Ben nu heel benieuwd hoelang het zal duren tot de haartjes weer terug komen.

Aanrader? Ja zeker ik was heel bang dat ze in één keer mijn wenkbrauwen eraf zou trekken maar een goede schoonheidsspecialiste weet wat ze doet en zal ervoor zorgen dat je er prachtig uit blijft zien.

Tuesday, November 12, 2013

Dinsdag 12 november 2013



Aaawh.. wat lag mijn bed toch weer fijn vanmorgen en néé ik hoefde er niet uit dus ben nog lekker blijven liggen tot een uur of 9. Mams kwam met de mededeling dat het niet helemaal klopte onze boeking van het eten voor ons midweekje Centerparcs en na een kleine discussie zijn we er uit eindelijk uit gekomen. Ondertussen even een broodje genomen en mezelf klaar gemaakt voor een nieuwe dag.

Voor mijn werk had ik nog samen met mams een afspraak bij de schoonheidsspecialiste dus reden we daar samen heen en ze had wat nieuws namelijk je wenkbrauwen niet epileren maar waxen. Mijn mams ging eerst en liet het doen dus besloot ik na veel getwijfel het ook maar te doen en wat viel het me mee dus dit is zeker voor herhaling vatbaar. Enige nadeel was dat het best rood was geworden dus het nu leek of ik oogschaduw om mijn hele oog had gedaan. ( LELIJK! ) gelukkig voor dat ik aan het werk moest trok het grotendeels weg en kon ik aan de slag.

Van 12:00 tot 17:00 heb ik achter de kassa gezeten en kregen we nog een klant die 13 wijnpakketten wou hebben over een maand als cadeau voor zijn werknemers dus we kunnen daar alvast mee aan de slag. Rond 17:00 mocht ik gaan eten maar ik vind dat altijd 3x niks dus besloot een broodje te eten en ben daarna door gegaan tot 20:00. Mams kwam me weer ophalen dus heb ik daar even opgewacht en thuis had paps de kipburgers al bijna klaar voor me. Daarna nog even op de bank gehangen en aan mijn blog gewerkt.

Maandag 11 november 2013

Vanmorgen werd ik weer wakker naast Jasper en dat is toch altijd weer zo fijn. Samen gegeten en de auto ingestapt richting Zaandam. Hij was een weekje ziek geweest dus dat was zijn eerste werkdag weer en ik moest even de folders gaan lopen. Eenmaal in huis ben ik gelijk mijn fiets buiten gaan zetten en gaan wandelen. Na 3x heen en weer waren ze bezorgd en kwam ik moe maar voldaan binnen. Even onder de douche gestapt en toen ik net achter de computer wou kruipen belde mams of ik mee ging naar de Deen.

Samen even bij de Deen wat boodschapjes gehaald en in de Kruidvat nog even rond gesnuffeld. Thuis aangekomen hebben we een saucijzenbroodje gegeten en was het zo al weer 14:00 tijd om de auto in te stappen richting mijn werk. Hier aan het werk gegaan van 14:30 tot 19:00 en daar kwamen mijn zus en moeder aan gereden om gelijk door te gaan naar Wendy ( vriendin van mijn neef ) in de auto even een broodje warm vlees gegeten en op naar Assendelft.

Onderweg oma opgepikt en daar kwamen we dan aan met onze kraammand. Mijn zus had een leuke mand in elkaar gezet van luiers tot aan een slabbetje en ze waren er ook heel erg blij mee. Hier even een paar uur gezellig gezeten en toen op naar huis. We hadden nog trek in wat dus besloten we door de drive te gaan om een hamburgertje en nuggies te halen en toen echt naar huis toe. Mijn zus zette ons af en wij gingen daarna heerlijk naar bed toe.

Monday, November 11, 2013

De stap naar Microring Extensions

Een aantal weken terug zat ik bij de Kapper en toen zag ik dat een blonde dame met dun haar microring extensions liet plaatsen en ik heb de hele tijd terwijl ik daar zat geboeid zitten kijken hoe mooi het werd en dat zonder hitte? Zelf heb ik ook last van dun en fijn haar en er komt gewoon géén volume in en ben het een beetje zat. Ik besloot daarom de stoute schoenen aan te trekken om informatie te vragen over deze extensions want er zijn zoveel soorten en reviews op internet ik hoor het graag ook van de kapper zelf.



Daar zat ik dan aan tafel waarbij ze me haar liet zien van een andere dame en het voelde zo natuurlijk en zag er super mooi uit totaal niet nep want dat is toch wel het laatste wat je wil. Ik besloot om iets lengte erbij te doen want het ging het grootste deel om meer volume. Ondertussen ging zij een lijstje opmaken van de prijzen en mocht ik een kleur gaan bepalen pfff wat is dat moeilijk uit wel bijna 50 kleuren waarvan zeker 20 kleuren blond. Ze kwam terug met de prijs en het viel me enigszins mee natuurlijk het kost wat maar daar heb je als goed is ook heel wat voor. Ik vroeg haar of zij mij even wou helpen met de kleur en na een aantal blonde tinten in onze handen te hebben gehad besloten we om twee kleuren blond te gebruiken en ze ging gelijk bellen om het te bestellen zodat ik met de feestdagen met mijn mooie haar kan gaan stralen. Leuk weetje nog volgens mijn moeder en haar kapster begon ik helemaal te stralen terwijl ik met dat meisje zat te praten over de extensions.

Het is dus nu afwachten tot het haar binnen is en ik heb 19 december een afspraak staan waar ik 1,5 tot 2 uur zal moeten zitten. Bij deze soort extensions komt helemaal geen warmte te pas maar kleine ringetjes die om een plukje van jouw eigen haar en de extension geplaatst word en dan met een klemmetje stevig word geknepen. Als het ringetje iets gaat zakken kan je hem zelf nog naar boven schuiven super handig toch. Als je er goed mee omgaat kan je bijna 2 jaar met het haar doen want na 3 a 4 maanden haal je de plukken er weer uit zodat je hoofd even kan rusten voor ca. 2 maanden en dan plaats je ze nogmaals dit kan zeker 3 keer dus ben heel erg benieuwd en hou jullie natuurlijk op de hoogte. Heb er super veel zin in!

Sunday, November 10, 2013

Zondag 10 november 2013

Goodmorning! Ik was echt even toe aan een lui ochtendje dus besloten we tot half 11 gewoon samen in bed te liggen terwijl Jasper wel nog lag te slapen ben ik de aflevering van maandag terug gaan kijken van Roy Donders. ( Geweldige gozer ) Daarna onder de douche gestapt en samen met Jasper naar de Deen gereden om even boodschappen te halen. Mijn eerste spaarkaart was vol voor de pannen dus heb ik de Grillpan meegenomen en besloten we om selfmade hamburgers te maken. ( De pan is voor als we gaan samenwonen dus die laten we nog in de verpakking en leg ik op zolder bij de rest van mijn uitzet )


Thuis aangekomen hebben we de boodschapjes opgeruimd en zijn we aan een Italiaanse bol met warme kiprollade gegaan ( Ontbijt en Lunch ) Smiddags was het dan even tijd om het nieuwe Call of Duty spel te zien die Jasper natuurlijk alweer binnen had. ( Hij heeft ze altijd al op de release datum binnen haha ) Ziet er weer mooi uit en ik geef toe af en toe vind ik het ook wel leuk maar laat hem maar lekker iedereen afschieten op het spel haha.


Om 17:30 zijn we de selfmade hamburgers gaan maken en hebben we hier samen van genoten dit is toch wel 10 x beter dan kant en klare hamburgers. Als toetje hadden we Mona citroen kwarktaart en we verbazen ons altijd hoe snel deze op is want hij is zo luchtig en zacht. Jasper zijn paps belde aan om even een rondje met de hond te wandelen en ik bleef binnen om mijn filmpje af te kijken. Voordat je het weet is het dan alweer tijd voor So you think you can dance. ( Over twee weken sta ik daar ook met mijn zus ) Deze avond hoefde ik niet naar huis want morgen ging Jasper weer aan het werk.

Breicampagne stapt op de trein samen met Innocent



Vorige week kreeg in een email binnen van een PR bureau en ik was gelijk enthousiast over de campagne die woensdag 20 november 2013 gaat plaats vinden in een trein die tussen Alkmaar en Maastricht die dag rijdt. Hierin vind je een gezellige socialcoupé waar je een heerlijk drankje van Innocent krijgt en breinaalden met wol aan het einde van de rit heb je een mooi mutsje gebreid wat je hebt geleerd door 3 handige oma's. Innocent zal de kunstwerkjes op de flesjes zetten om aandacht te vragen en geld op te halen voor eenzame ouders. Niet getreurd als je toevallig de andere kant op moet want vanaf 17 november krijg je bij aankoop van Innocent flesje een gratis breisetje. ( Op = Op ) Helaas ben ik dan een weekje weg anders had ik het zeker wel gedaan lijkt me erg gezellig en leuk.

Hieronder zal ik het traject beschrijven die de trein volgt met het Innocent SocialCoupé:

Daar gaan we dan:

* 09:56 - Alkmaar
* 10:01 - Heiloo
* 10:07 - Castricum
* 10:30 - Zaandam
* 10:28 - Amsterdam Sloterdijk
* 10:38 - Amsterdam Centraal (10.34 komt de trein aan op spoor 5b)
* 10:45 - Amsterdam Amstel
* 11:08 - Utrecht Centraal (11.05 komt de trein aan op spoor 15)
* 11:39 - 's-Hertogenbosch
* 12:02 - Eindhoven
* 12:18 - Weert
* 12:32 - Roermond
* 12:48 - Sittard
* 13:02 - Maastricht
 
Op weg weer naar huis
 
* 13:28 - Maastricht
* 13:44 - Sittard
* 13:59 - Roermond
* 14:12 - Weert
* 14:32 - Eindhoven
* 14:53 - ’s-Hertogenbosch
* 15:22 - Utrecht Centraal
 
 
 
Meer informatie kijk even op:
 

Donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2013

Na weer een aantal drukke dagen helaas niet kunnen bloggen maar ik zal mijn laatste 3 dagen even in het kort vertellen. Verder leuke feedback van de week gehad van twee lezers aangezien ik het woord "heerlijk" best vaak bleek te zeggen in mijn artikels en nadat ik een aantal had terug gelezen klopt het ook dus ga hier zeker even op letten want het kan anders storend overkomen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Feedback is altijd welkom.


Donderdag 7 november 2013. Vandaag was ik samen met mijn mams een dagje vrij en we hadden een aantal dingen te doen dus was ik er vroeg uit gekomen om op pad te gaan. Onze eerste stop was richting Wormerveer om daar even langs de Kruidvat, Schoenenreus, Zeeman en Hema te gaan. Bij de Kruidvat slaagde we weer voor een aantal leuke dingen o.a voor kerst en bij de Hema kochten we de Hema rookworst. Toen in de auto op weg naar Assendelft even langs bij opa en oma. Hier hebben we gezellig een paar uur gezeten met een heerlijk gebakje erbij en eitje ala oma om rond 14:00 naar de kapper te gaan waar mams een afspraak had staan.


Ik zit al een tijdje na te denken om hair extensions te nemen en nu ik toch even met mijn mams mee ging besloot ik hier meer informatie over in te winnen met resultaat ik ga ze nemen ( komt een artikel over online ) Nadat mijn mams weer helemaal tip top was zijn we nog wat boodschapjes gaan halen en zijn we thuis aan de patatjes gegaan. De rest van de avond voor de tv gehangen met o.a Geer & Goor.

Vrijdag 8 november 2013. Na een week was het weer tijd voor een dag in de slijterij en zo'n dag is standaard lekker je eigen ding doen en hopen op een bedrijvig dagje en ja hoor de tijd vloog zo voorbij. Om 18:00 was ik klaar en kwam ik nog iemand tegen van dansen en daarna ben ik naar huis gefietst. Thuis aangekomen gingen we aan de biefstuk en deze hadden we gekocht bij de Supercoop en hij was zo mals en smaakte verrukkelijk. ( In tijden niet meer zo'n lekkere biefstuk gehad ) Savonds nog een film gekeken en vroeg mijn bed in gedoken.



Zaterdag 9 november 2013. Nééé ik had nog geen weekend vandaag moest ik ook nog even een dag in de slijterij van 8:30 tot 18:00. Pffff wat een drukke dag in de winkel zelf maar ook zeker in de slijterij ik heb geen moment stil gezeten maar de tijd vloog wel voorbij. Ook druk bezig geweest met de proeverijen voor in de winkel gepelde mandarijntjes en spijsbrood in stukjes. Toen moest ik toch echt naar huis door de stromende regen. ( Géén zin in ) oftewel ik kwam zeiknat thuis grrr..



Thuis kon ik wel gelijk aan schuiven want de shoarma was al klaar en paps had de broodje erin gedaan. Ondertussen keek mams op www.ns.nl voor de vertrek tijden van mijn trein en er bleek onderhoud aan het spoor te zijn waardoor mijn trein maar tot Purmerend reed en ik daarna met de bus naar Hoorn moest dus besloot ik Jasper te bellen en na wat heen en geweer gebabbel kwam hij mij ophalen. Naar boven gewandeld en mijn tas ingepakt stond Jasper voor de deur en reden we naar Hoorn waar we samen Holland's got Talent hebben gekeken.

Wednesday, November 6, 2013

Woensdag 6 november 2013

Whaat! is het alweer 9 uur. Ik schrok mezelf vanmorgen echt rot toen ik op mijn klok keek en het al zo laat was want meestal ben ik zeker om 8 uur al wakker maar voelde me wel heerlijk uitgeslapen dus ben nog even een halfuurtje blijven liggen en daarna heerlijk mezelf klaar gemaakt voor een nieuwe werkdag. Beneden een broodje gegeten nog even een artikel geschreven voor mijn blog en toen was het weer tijd om op de fiets te stappen naar mijn werk.



Gelukkig kwam ik droog aan op mijn werk alhoewel was het wel best frisjes. Nog even een heerlijke croissant gehaald omdat ik om 11:45 begin en dan zit je net nog even voor de lunch dus wil dan wel even wat eten. Heerlijk croissantje naar binnen gewerkt en aan het werk gegaan tot 17:00. Het was een bedrijvig dagje dus voordat ik het wist was het tijd om weer naar huis te gaan. In de winkel nog even chippies gekocht en toen naar huis gefietst.



Thuis heerlijk aan de pizza gegaan en néé ik ben geen pizza liefhebber maar ik had vandaag de Cheese & Onion pizza van Wagner en hij was heerlijk net een grote kaas uien stokbrood dus dit is wel een aanrader voor mezelf. Daarna op de bank neergeploft met later nog een stukje kwarktaart en toen was het alweer tijd voor Hotter than my daughter. ( Geweldig programma van Gordon )

Review: Kruidvat Eye make-up remover pads


Na jaren lang de Primark gezichtsreinigingsdoekjes te hebben gebruikt begonnen ze nu erg te irriteren bij het verwijderen van mijn oog make-up dus besloot ik eens rond te kijken voor een nieuw makkelijk product zo kwam ik natuurlijk terecht bij de kruidvat en zag ik in mijn ooghoek de make-up pads van de Kruidvat voor maar € 1,99 en ik besloot deze mee te nemen en uit te proberen.



Inmiddels gebruik ik ze bijna dagelijks en wat een heerlijk product. In het begin vond ik de pad nog wel dik maar wat bleek omdat ze helemaal doorweekt zijn met oog make-up remover dat ze aan elkaar plakken dus let daar vooral op want het zijn hele fijne zachte pads. ( Reken niet op een dik wattenschijfje zoals je meestal gebruikt ) Ik verwachte omdat ze toch goed doorweekt moeten zijn dat het al gauw teveel zou worden maar dat is totaal niet van belang natuurlijk moet je niet hard gaan drukken zodat de remover in je oog komt maar als je de pad rustig en normaal gebruikt haalt hij je oog make-up er met één pad al af tenzij je natuurlijk een hele dikke laag erop hebt dan gebruik je er natuurlijk twee. Zelf gebruik ik ook altijd een tweede om de laatste kleine restjes eraf te halen zodat ik de volgende dag schone ogen heb om weer een goede laag erop te kunnen brengen.



Het potje is te koop bij kruidvat voor € 1,99 en hier heb je 100 pads voor. De remover pads zijn gedrenkt in huidverzorgende lotion zodat je ogen niet uitdrogen na het gebruiken van de pad. Je make-up wordt verwijdert op een milde en snelle wijze. Ik raad hem zeker aan.

Dinsdag 5 november 2013

Goedemorgen! Vandaag moest ik er vroeg uit aangezien ik om 9 uur eindelijk nu mijn tandarts afspraak had. Gedoucht en wel mijn tanden gepoetst en met de bus naar Amsterdam Noord. Yeah! géén gaatjes alleen advies om achterin beter te poetsen daar gaan we dus maar even opletten. De bus weer terug genomen richting Zaandam ben ik nog even langs de Kruidvat gegaan en deze was helemaal vernieuwd en is ook een stuk mooier en overzichtelijker geworden. Hier kocht ik voor Jasper 2 nieuwe hoeslakens en nog een leuk slaapshirt voor mezelf.



Lopend weer naar huis ( nog geen 5 minuten lopen ) en daar ben ik op de bank neergeploft met een broodje om te werken aan mijn blog en rond snuffelen op internet. Rond half 1 kwam mijn paps binnen want hij had een afspraak bij het ziekenhuis over zijn operatie voor zijn liesbreuk. Maandag 25 november heeft hij zijn volgende afspraak en dan de laatste word de operatie. ( spannend ) Mams kwam later ook binnen dus hebben we samen heerlijk een stukje kwarktaart gegeten. Half 3 gingen zij naar het ziekenhuis en ben ik thuis gebleven omdat ik niet wist hoelang het duurde want ik moest rond kwart over 4 richting mijn werk.



Het was kwart over 4 en het leek droog buiten dus besloot zonder poncho naar mijn werk te gaan daar had ik al na 2 minuten spijt van want het begon weer te hozen dus kwam weer zeiknat aan op mijn werk. Vanavond stond ik achter de informatiebalie tot sluit dus dan gaat de tijd altijd wel lekker snel en rond 20:45 zat ik op de fiets richting huis om heerlijk aan de gebakken aardappeltjes te gaan met selfmade gyros. Mijn zus zat er ook nog want we gaan volgende week even langs bij Wendy met een leuke kraammand. Daarna nog even voor de tv gehangen en heerlijk een douche genomen.

Tuesday, November 5, 2013

Mijlpaal: 40.000 bezoekers op Miszbloggie

 
 
YEAAAAAH! de 40.000 bezoeker is vannacht aan getikt en het is me gelukt binnen een maand ruim 10.000 bezoekers te behalen. Ik ben echt wel trots op mezelf en er zijn hele grote pieken geweest van rond de 1000 bezoekers tot aan weer een aantal dagen 200 bezoekers maar het gemiddelde de laatste tijd is weer rond de 700 bezoekers en ik ben daar zo blij mee. Mijn doel was voor 9 november 10.000 te bereiken maar het is me 4 dagen eerder gelukt en dat allemaal dankzij jullie dankjewel.

Momenteel wordt mijn blog in mijn ogen steeds iets groter en leer ik ook steeds weer nieuwe dingen kennen zo zat ik eerst nog te stuntelen met het online posten van mijn blog en nu staat er standaard 1 om 8:00 online en de tweede om 14:00. Ik merk dat deze vaste tijden goed hebben gedaan aan mijn bezoekersaantal omdat het nu gewoon goed strak is en natuurlijk af en toe zijn er dagen ( op één hand te tellen! ) dat ik geen tijd had om te bloggen maar de dag erna haal ik het gelijk allemaal in en daar staan ze dan weer online! Zelf ben ik nog een beetje zoekende qua planning wanneer ik wat online post maar binnenkort gaat dat helemaal goed komen. 

Jullie kunnen mijn ook altijd mailen als jullie iets willen weten of ergens een artikel over willen lezen mail dan naar: miszbloggie@gmail.com en ik hanteer er naar om dezelfde dag nog even te reageren. Verder voeg me toe op Facebook, Instagram en Twitter want hier zie je regelmatig leuke foto's voorbij komen en ben je op de hoogte wanneer er weer wat nieuws staat op mijn blog. Wat mijn volgende doel is en dat zal wel even een aantal maanden duren is om op de 1000 bezoekers op een dag te komen en daar ga ik nu keihard voor werken. Ik sta al bij een aantal PR bureaus ingeschreven dus zo nu en dan krijg ik leuke mails binnen en wie weet komt er nog wel meer leuks op mijn pad. Zonder jullie was het me nooit gelukt dus Bedankt!

Monday, November 4, 2013

Maandag 4 november 2013

Het was onwijs raar om vanmorgen wakker te worden zonder Jasper maar het was niet anders want moest om 8 uur aan het werk. Na een aantal keer te zijn geroepen door mijn paps werd ik dan eindelijk wakker om half 7 en ben ik mezelf gaan klaar maken om aan het werk te gaan. Beneden aangekomen rustig wakker geworden en heerlijk een broodje kipfilet gegeten en pfff.. wat een pokkeweer was het zeg dus besloot met mijn poncho richting het werk te fietsen.



Door de heftige regen door kwam ik toch nog zeiknat aan op mijn werk echt verschrikkelijk maar het hoort erbij. Mijn poncho en jas opgehangen en daarna mijn schort aangedaan om aan het werk te gaan. Je merkt gelijk dat het een stuk rustiger is in de winkel als het slecht weer is maar gelukkig liep het na 11 uur heerlijk door en was het om 12 uur tijd om naar huis te gaan. Van mijn leidinggevende kreeg ik een leuk sinterklaaspakket die zij aan haar vaste personeel gaf als bedankje voor onze inzet wat ik super lief vond. Pakket in de fietstas en op naar huis.



Weer thuis aangekomen was mams er nog niet dus heb ik even gekeken wat voor leuks er in het pakket zat en daar was mijn moeder al. Samen even wat gegeten en toen de eerste 3 pakken folders weg gebracht en daarna door gereden naar Wormerveer om even flink cola in te slaan aangezien de actie 25 blikjes voor € 10,- waren dus dat was mooi meegenomen voor het midweekje weg in CenterParcs. ( Alweer over 2 weken ) Naar huis weer gereden met een auto vol boodschappen hebben we ze opgeruimd en ging mams nog even mee rijden voor de laatste 10 pakken folders. ( Zo fijn dat je ze me even hielp want paps kan het momenteel niet vanwege zijn liesbreuk )



Binnen was het heerlijk warm dus hebben we toen paps thuis kwam wat gedronken met een koek erbij en is mams daarna aan het eten begonnen. Vandaag aten we namelijk kipwraps en paps kapucijners. Daarna aan mijn blog gewerkt en nog even een heerlijke kwarktaart gemaakt van Dr. Oetker! ( Deze zijn altijd heerlijk en makkelijk om te maken ) Ik dacht ga even kijken of er nog kaarten zijn voor Najib Amhali maar helemaal uitverkocht wat een mazzel. Daarna was het weer zoals elke maandag tijd voor Under the Dome!

Review: Mona vla twist



Samen met mijn vader zijn wij echt toetjes liefhebber er is "bijna" geen toetje die in de supermarkt ligt die wij nog niet hebben gehad. Er gaat geen dag voorbij dat wij na het avond eten niet heerlijk genieten van een toetje dat is ons ultieme afsluiter van de avond. Zo zag ik een paar weken geleden de Mona vla twist toetjes voorbij komen en het zag er natuurlijk weer verrukkelijk uit dus besloot ik ze mee te nemen en te gaan proberen hier onder de twee smaken:

* Mona vla twist vanille met chocolade slagroom
* Mona vla twist chocolade met slagroom

Beide zijn heerlijk maar één is toch echt mijn favoriet en dat is de Mona vla twist vanille met chocolade slagroom. Buiten dat ze alle twee onwijs luchtig zijn en je de luchtbelletjes in je mond hoort open gaan geeft het laagje vanille vla aan de onderkant het geheel een extra boost. Twee avonden genieten voor de tv of gewoon gezellig aan tafel met een bakje van Mona een perfecte hoeveelheid want ondanks de luchtigheid vullen ze zeer goed. Een fijne en zachte chocolade smaak zorgen ervoor dat het bakje zo leeg is. Elk toetje liefhebber zal hier van genieten maar ook voor de gene die even iets anders willen hebben na het eten is dit zeker een aanrader.

Zondag 3 november 2013


Wij hebben tot 01:15 nog film gekeken namelijk: The girl with the dragon tattoo deze film wou ik al een hele tijd zien en ik was best moe maar ik heb hem helemaal afgekeken want hij was zo interessant ik moest gewoon blijven kijken en kijken. Ondertussen zag ik op Facebook dat er kaartjes online stonden voor Najib Amhali zijn nieuwe theatershow en dus besloten Jasper en ik daar kaartjes voor te kopen dus woensdag 21 mei 2014 zijn wij van de partij. Na de film ben ik heerlijk gaan slapen.

Rond 8 uur was ik alweer wakker en ben ik een paar bladzijdes gaan lezen in mijn nieuwe lesboek van mijn studie en daarna nog wat gewerkt aan mijn blog en Jasper wakker gemaakt om 10 uur. Hij was "ziekig" dus besloten we even een heerlijk rondje te lopen door het park en hebben we daarna heerlijk croissantjes gegeten. Smiddags is Jasper aan zijn studie gegaan en ben ik lekker gaan facebooken en een spelletje wezen spelen. Daarna maakte Jasper nog een heerlijke broodje carpaccio voor ons klaar.



De rest van de dag heerlijk lui aan gedaan en rond 17:00 ben ik eten gaan koken. We zijn lekker aan de pitabroodjes met zelf gemaakte kipshoarma gegaan was namelijk weer een tijdje geleden. Voordat je het dan weet is het zo weer tijd voor So you think you can dance en ze worden elke week weer beter en de mindere begin je er nu echt uit te kunnen halen. So you think was afgelopen en daarna gingen we naar Zaandam omdat ik de volgende dag om 8 uur moest beginnen..

Sunday, November 3, 2013

Deen: Spaar voor 60% korting voor Gero Allure pannen



Vorig jaar had de Deen ook al zo'n geweldige pannen actie en dit jaar nogmaals. Bij elke € 10,- aan boodschappen of actieproducten ontvang je een spaarzegel en zodra je spaarkaart vol is ( 8 zegels ) krijg je de korting van 60%. Deze pannen zijn persoonlijk getest door topkok Lucas Rivé waar ik trouwens ook mee heb mogen koken in mijn periode op de Hotelschool aangezien zijn dochter bij mij in de klas zat een geweldige ervaring was dat dus super leuk om hem nu voorbij zien te komen bij deze Deen actie. De onderstaande pannen kun je krijgen bij Deen:

* Koekenpan 20cm van € 29,95 voor € 11,98
* Koekenpan 24cm van € 34,95 voor € 13,98
* Koekenpan 28cm van € 39,95 voor € 15,98
* Grillpan 26cm van € 44,95 voor € 17,98
* Steelwok 28cm van € 49,95 voor € 19,98
* Hapjespan + glasdeksel 28cm van € 59,95 voor € 23,98

Ik wil al heel lang een grillpan alleen vind ik hem best wel duur dus het houdt me steeds tegen om hem te kopen maar nu kan ik bij Deen gaan sparen hiervoor net als de hapjespan en natuurlijk je betaald nog steeds een aardig bedrag maar het is van een zeer goede kwaliteit dus het geld zeker waard. De actie duurt tot 7 december dus nog een maand lang om te gaan sparen en voor je het weet heb je je spaarkaart vol en staan de pannen bij jou in de kast. Hieronder nog een aantal belangrijke punten over de pannen:

* Geschikt voor alle warmtebronnen ook inductie
* Gemakkelijk te reinigen
* Vaatwasmachinebestendig
* Voorzien van PFOA vrije anti aanbak laag
* Voorzien van een plaatstalen bodem, voor snelle opwarming
* Voorzien van een garantietermijn van 2 jaar
( Op aanwijsbare materiaal en constructie fouten )

 
Bron: www.deen.nl 

Zaterdag 2 november 2013

Aangezien ik gisteren best vroeg naar bed was gegaan want was best wel moe werd ik vanmorgen al vroeg wakker dus ben ondertussen even wat filmpjes gaan kijken op youtube en op facebook gaan snuffelen. Het was half 9 en ik was er klaar mee dus heb Jasper lekker wakker geschopt en zijn we samen gaan ouwehoeren. Terwijl Jasper nog even gingen slapen ben ik onder de douche gestapt en zijn we daarna richting de Mediamarkt gereden.



Bij de Mediamarkt aangekomen gingen we even rond snuffelen of er nog wat leuks te koop was en toen zag ik in mijn ooghoek een dvd van Jandino en ik vind hem echt zo grappig dus was wel benieuwd naar wat ik kon verwachten. Daarna even langs de bieb gegaan en bij de Deen boodschappen gedaan waar ik nu weer een spaarkaart vol heb van hun actie. ( Komt vandaag een artikel over online ) en de auto weer in op naar huis.

Samen even de boodschappen opgeruimd en hebben we heerlijk gegeten en de dvd van Jandino opgezet deze was alweer van een aantal jaar terug. Er zaten hele goede momenten tussen maar ook slechte maar hij blijft wel gewoon leuk. Terwijl Jasper even een spelletje daarna ging spelen op de xbox ben ik tomatensoep gaan maken ala mama en hij smaakte bijna net zo goed als die van haar. Daarna nog even wat gefacebookt, whatsappt en tv gekeken en toen hebben we heerlijk soep gegeten met een stokbroodje.




We hadden een nieuwe variant op het frambozen cheesecake toetje namelijk karamel oh en wat was deze smerig blegh geen aanrader ik heb liever de frambozen variant. Ik had een boek gehaald bij de Bieb over koken dus heb daar even in gebladerd en daarna was het alweer tijd voor Holland's Got Talent. Echt talenten zitten er tussen maar ook hele slechte.

Saturday, November 2, 2013

Examenuitslag NHA Examen



Na bijna drie weken viel hij dan vrijdag 1 november op de mat de envelop met mijn examenuitslag. Helaas zoals ik een beetje verwachte had ik een onvoldoende en néé geen onwijs erge onvoldoende maar een 5 grrr.. ik heb dan liever een 3 en dan goed mijn examen niet heb gehaald dan net niet een voldoende maar helaas ik moet hem toch echt over gaan doen maar hoe nu verder want ik heb woensdag namelijk ook mijn nieuwe boeken binnen gekregen voor de volgende periode.

In januari 2014 is er weer een nieuwe examen dag en heb de planning al helemaal klaar liggen. Ik heb namelijk nu de boeken: Nederlands en Bedrijfseconomie binnen gekregen en omdat ik niet 3 examens tegelijk wil gaan doen ga ik mijn opleiding uitspreiden tot mijn laatste examen in maart. Nu ga ik beginnen met Nederlands en laat ik Bedrijfseconomie even links liggen want dat is voor na mijn examen. Ik wil mezelf nu namelijk helemaal focussen op het behalen van het examen Sales, Reclame en Promotie waar ik nu helaas voor gezakt ben en een examen Nederlands doen.

Daarna is er in maart nogmaals een examen dag en dan wil ik gaan voor mondeling Nederlands en Bedrijfseconomie. Ik heb gewoon echt gemerkt dat het weer even wennen is examen doen na een tijdje geen school meer en ik had er ook eerlijk gezegd iets heel anders van verwacht en iets makkelijker maar het is toch best pittig maar ik ben nu wel extreem gemotiveerd om te gaan knallen en nu beide examens in Januari te gaan halen. Het word dus een drukke periode maar ik hou jullie natuurlijk op de hoogte. Op naar dat diploma!

Donderdag 31 oktober en Vrijdag 1 november.

Donderdag 31 oktober. Het was weer 7 uur tijd om mijn bed uit te gaan. Vandaag was het namelijk weer een dagje in de slijterij dus nadat ik heerlijk een broodje met rosbief gegeten had was het tijd om op mijn fiets naar mijn werk te gaan. Daar eenmaal aangekomen was het tijd om de winkel op te gooien en te beginnen.

Nadat ik de hele ochtend van alles had opgeruimd was het wel fijn om even een halfuur pauze te hebben en toen ik terug kwam ben ik heerlijk aan de slag gegaan in de slijterij. Er was nog wat mis gegaan met de bestelling waardoor we heel veel drank over hadden en dat toch een plaatsje moest krijgen maar besluit dat voor de volgende dag te bewaren. Het was 18:00 dus de bedrijfsleider kwam afsluiten maar er kwamen nog een aantal klanten aan dus hebben we deze nog even geholpen en liepen we er om 18:15 uit. Toen nog even een zakje sla gekocht en naar huis gefietst.



Thuis stond mijn eten al klaar en hadden we roerbaknoedels en mijn huishoudbeurs pakket was binnen die ik een maand geleden had besteld. ( Was een actie via facebook misschien dat je hem nog kan krijgen weet dat niet zeker ) Voor € 14,95 kreeg je een aantal leuke producten en kortingsbonnen voor onder andere de Zwaluw Hoeve waar ik met mijn zus heen ga in december. De rest van de avond heerlijk voor de tv gehangen met Geer & Goor.

Vrijdag 1 november. We sluiten de maand oktober weer af want het is november en zo komt het heerlijke weekje vakantie toch wel snel in zicht. ( Heb er zin in! ) Vandaag nog even een dagje in de slijterij dus er weer om 7 uur uit en op naar het werk.



Eenmaal in de slijterij om te openen miste we een sleutel maar gelukkig lag hij op kantoor en konden we toch de deuren open doen. Lekker bezig geweest met opruimen van de drank en nieuwe wijn en bier pakketten gemaakt want het was ook vandaag niet zo'n druk dagje qua verkoop alleen wel weer met de emballage. Smiddags whatsappte mijn mams dat er een brief binnen was van NHA en helaas ik had een onvoldoende zoals ik eigenlijk al een beetje verwachte een 5 namelijk dus dat word opnieuw examen doen. Natuurlijk ben je dan wel een beetje down maar we gaan er gewoon voor de volgende keer. Om 18:00 was het ook fijn om heerlijk naar huis te kunnen gaan.

Eenmaal binnen zijn we aan de Turkse pizza's gegaan die mijn moeder van een collega had gekregen die ze zelf maakte en daarna heb ik mijn tas ingepakt om naar Hoorn te gaan. Jasper was al twee dagen ziek dus was even afwachten of hij mij kon ophalen maar dat lukte dus zijn we samen naar Hoorn gereden en hebben we savonds een filmpje gekeken.