Friday, August 23, 2013

Ma 19, Di 20, Wo 21 Augustus 2013

Beetje drukdruk gehad dus vandaar beetje laat mijn dagelijkse dagboek online maar combineer er even 3 in 1 en wat korter samengevat dan normaal.

Maandag 19 Augustus. Zoals elke maandag werd ik natuurlijk weer heerlijk wakker naast Jasper en ja hoor we moesten beide weer aan het werk dus al onze spullen bij elkaar gezocht en richting Zaandam. Eenmaal in Zaandam is Jasper snel naar zijn werk vertrokken en was het voor mij ook haast haast want we waren iets later dan normaal in Zaandam. Nog even snel onder de douche gestapt en me klaar gemaakt en toen naar het werk. Op het werk aangekomen werd mij gevraagd of ik even een uur langer wou werken zodat ik de slijterij kon afsluiten dit vond ik helemaal geen probleem dus heerlijk de hele middag in de Slijterij gestaan en toen naar huis. Voordat ik naar huis ging ben ik nog even langs de reclame tafel van de winkel gelopen en daar lagen weer slaapshirts dus heb er gelijk even 2 voor mezelf meegenomen en één voor me zus. Thuis aangekomen heerlijk gegeten en de rest van de avond heerlijk rustig aan gedaan.



Dinsdag 20 Augustus. Vandaag had ik een heerlijk kort dagje maar dat betekend wel vroeg eruit dus om 7:30 eruit en douchen, tanden poetsen, haren doen, werkkleding zoeken etc. Daarna naar beneden gegaan even een broodje gegeten met mams en toen naar het werk gegaan. Op het werk aangekomen gewoon heerlijk gewerkt tot 13:00. Mijn collega had ik langs zien komen met een grote mergpijprol en ik was erg benieuwd hoe deze was dus heb hem ook maar even gekocht. Daarna heerlijk naar de schoonheidsspecialiste gegaan om mijn wenkbrauwen te doen samen met mijn zus. Toen we klaar waren is mijn zus met Pieter richting huis gegaan met de auto en ik op de fiets en we kwamen gelijk de straat in. De rest van de middag waren mijn zus en Pieter bij ons en hebben we gezellig dvd gekeken van onze vakantie een paar jaar geleden in Turkije en daarna zijn we gezellig gaan eten. Jasper kwam rond 19:00 binnen en die heeft ook nog een bordje meegepakt en daarna zijn we naar Hoorn gereden. Eenmaal in Hoorn hebben we heerlijk samen op de bank tv gekeken en daarna zijn we gaan slapen.



Woensdag 21 Augustus. Natuurlijk was ik weer eerder wakker dan Jasper maar dat duurde ook niet lang want hij was voor zijn doen redelijk vroeg wakker. Nadat we wakker waren zijn we naar de Deen gelopen en het was al aardig warm dus dan is het altijd fijn om in een verkoelende winkel te lopen. Bij de Deen even wat drinken gehaald en banaantjes. De rest van de dag hebben we samen filmpje gekeken en ook nog druk aan onze studie gezeten ( Goooedd bezig! ) Rond half 6 zijn we heerlijk gaan eten en daarna nog even samen filmpjes gekeken en toen weer naar Zaandam want moest de volgende dag al om half 9 beginnen. Jasper zette me af en reed naar een vriend toe om hem op te halen om daar verder mee te gaan studeren. De rest van de avond ( was al rond half 10 ) met paps en mams op de bank gezeten met een heerlijke carpaccio wrap en daarna naar boven gegaan.


0 comments:

Post a Comment