Wednesday, August 28, 2013

Mijlpaal: 20.000 bezoekers op Miszbloggie


Het lijk nog zo kort geleden dat ik de 10.000 bezoekers aantikte op mijn blog en dat klopt ook eigenlijk wel want het is vandaag 43 dagen geleden. Op 17 Juli 2013 had ik 10.000 bezoekers op mijn blog en dat duurde toen 6 maanden en daar was ik al super blij mee maar dat ik nu na 1 1/2 maand alweer 10.000 bezoekers erbij heb vind ik echt bizar maar onwijs leuk dat er toch interesse is in mijn blog. Bedankt!

Dit is weer een extra motivatie om door te blijven bloggen want met dagelijks 300 tot 400 bezoekers op een dag zal ik mezelf door blijven pushen leuke blogartikel te posten en natuurlijk ook mijn dagelijkse dagboek. Woooh! ik was echt trots vanmorgen dat we over de 20.000 bezoekers waren en inmiddels zitten we alweer op: 20.231 bezoekers dus we zitten er alweer overheen.

Inmiddels in deze 43 dagen zijn er ook wat dingen veranderd ik ben namelijk even wat gaan rond snuffelen naar tips en trucs voor bloggen en daardoor zijn mijn teksten nu niet meer dat je ze in één keer door moet lezen maar met af en toe lege ruimtes dit blijkt beter te lezen en vind ik er ook mooier uit zien. Verder heb ik ook Instagram: Miszbloggie en daar ben ik ook heel actief op dus volg me gerust en maak ook mee wat ik overdag doe en wat ik leuk vind om daar te posten.

Mijn nieuwe doel! Natuurlijk kijken of we binnen 43 dagen op de 30.000 bezoekers zitten want dan gaat het de goede kant op verder zal ik ook weer voor mezelf wat artikels van te voren plannen en eventueel maken dit scheelt als ik een keer een drukke dag heb. Als jullie nog dingen online willen hebben laat het met weten je kan een email sturen naar: miszbloggie@gmail.com of een comment hier onder dit artikel.

Twitter: twitter.com/miszbloggie
Email: miszbloggie@gmail.com

 



Liefs x

Dinsdag 27 Augustus 2013

Mijn moeder was erg aan het spoken toen ik wakker werd en wat bleek ze was onwijs beroerd dus zij bleef vandaag even een dagje goed uitzieken dus we gaan een ander dagje gezellig shoppen. Dit betekend niet dat ik er niet vroeg uit moest want om 9 uur moest ik weer aan de bak. Eerst nog even een broodje gegeten en daarna onderweg naar het werk.

Was natuurlijk weer ruim om tijd op het werk dus nog even gebabbeld met een oud klasgenootje op whatsapp over rennen met Evy ( waar ik over zit te twijfelen om te gaan doen ) en waar zij Zumba deed en toen aan het werk. Ik had vandaag een kort dagje maar in plaats van half 1 klaar werd het 1 uur en toen eerst mams opgebeld hoe het ging. Ze was nog steeds beroerd. Toen maar even langs de Albert Heijn gereden voor een lekker broodje en wat beleg. Eenmaal daar klaar weer naar huis.

Thuis aangekomen lag mams nog op bed dus heb haar lekker laten liggen en ben mijn Italiaanse bol met rosbief gaan eten. ( Albert Heijn heeft echt heerlijke rosbief ) Daarna moest ik er toch echt aan gaan geloven om weer hard aan mijn studie te gaan dus vanaf 14:00 tot 17:00 non-stop eraan gezeten met een muziekje op de achtergrond! Iets na 4 uur kwam mams naar beneden en heeft ze even wat gedronken.

Paps kwam thuis dus zijn we gaan eten heerlijk kaassoufflé met patat. ( Love it ) de rest van de avond nog even weg geweest met mijn neef en savonds voor de tv gehangen.

Liefs x

Tuesday, August 27, 2013

Review: Samsung Galaxy S4



Néé verwacht niet dat dit zo'n professionele review word maar gewoon mijn mening over wat ik vind van de Samsung Galaxy S4 en mijn ervaringen ermee.

Ik ben 2 jaar geleden overgestapt van Samsung naar iPhone en ook ik was echt zo'n iPhone verslaafde en néé hoor ik zou nooit meer overgaan naar een andere telefoon buiten Apple om nou dat is inmiddels wel veranderd want dit jaar mocht ik dan mijn abonnement verlengen en natuurlijk keek ik voor de iPhone 5 want eenmaal een iPhone altijd een iPhone tot ik naar de T-Mobile shop ging en hoorde wat ik nog bij moest betalen.. Ik was serieus even in shock want néé ik heb geen toren hoge abonnement dus ik moest ruim €300,- bij betalen ( Oké hij was nog niet zo heel lang uit ) maar toch dit vond ik veels te veel dus besloot om eens rond te kijken voor iets anders.

Daar zag ik op de website de Samsung Galaxy S4 en ik was helemaal enthousiast en ik moest deze telefoon hebben dus samen met paps naar de T-Mobile shop om hem te halen. ( Ik had alleen helaas niet gezien dat ik hem moest reserveren want hij was nog niet verkrijgbaar ) dus met lege handen gingen we weer naar huis en hebben we hem snel gereserveerd en toen was het afwachten afwachten wanneer de release datum zou zijn en dan nog de vraag wanneer ik hem zou ontvangen..

Maandag 29 april 2013! Ik had een afspraak gemaakt met mijn koerier dat hij hem deze dag zou afleveren bij mij en ja hoor daar was hij en ik was al helemaal enthousiast over het doosje toen ik hem in mijn handen kreeg. Het was gewoon bijna zonde om hem te openen maar eenmaal geopend was ik nog enthousiaster. Daar was hij dan mijn witte Samsung Galaxy S4! Na opgestart te hebben ga je natuurlijk gelijk neuzen in je telefoon en wooh wat een verschil met de iPhone ik moest weer helemaal terug naar af ik wist niet meer hoe mijn telefoon werkte haha..



Inmiddels 4 maanden verder ben ik nog steeds heel erg blij met mijn telefoon en waarom? Nou hierom:

1. Het scherm is onwijs mooi en als ik een youtube-filmpje kijk lijkt het net of ik hem kijk op mijn televisie maar dan in klein formaat!
2. Dan de camera ( LOVE IT! ) zulke mooie scherpe en verfijnde foto's ik gebruik nu eigenlijk mijn digitale camera niet meer want met 12 megapixels mag je ook wel verwachten en dan al die camera trucjes ( die ik nog niet allemaal heb geprobeerd ) zijn ook leuk!
3. Leukigheid wat niet altijd helemaal perfect is smart scroll en smart pause. Hiermee kan je doormiddel van je ogen het beeld laten scrollen of stil laten zetten terwijl je een filmpje bekijkt werkt soms helemaal top en soms helemaal niet!
4. Batterijduur is echt 200x beter dan van de iPhone bij normaal gebruik doet hij het gewoon 1 1/2 dag en anders bijna één hele dag bij intensief gebruik
5. Qua apps weinig verschil met Apple werkt gewoon top
6. Verder had ik altijd last met emails versturen via mijn iPhone met mijn Samsung werkt dit gelukkig een stuk beter



Zo kan ik nog wel even doorgaan ik ben gewoon echt helemaal weg van de Samsung Galaxy S4 en néé ik hoef geen iPhone meer! Daarin tegen heb ik de Samsung flipcover nou ideaal want je telefoon blijft gewoon heerlijk druk ( wat overigens een grote pluspunt is ) Zou ik iemand aanraden om over te stappen: JA JA JA!

Maandag 26 Augustus 2013

Argh.. dit weekend ( nouja weekend .. heb één dag vrij gehad ) ging heel snel voorbij en vond het ook erg vervelend dat het alweer 8:00 was en we bijna ons bedje uit moesten. Terwijl Jasper nog een halfuurtje bleef liggen heb ik alvast mijn spullen bij elkaar gezocht mezelf aangekleed en ondertussen ontwaakte Jasper uit zijn slaap. Samen gegeten en daarna onderweg gegaan naar Zaandam. Rond 9:45 was ik thuis en zei Jasper gedrag en hij reed door naar zijn werk.


Thuis aangekomen dacht ik opeens oja ik moet mijn folders nog doen ( zo géén zin in ) maar tot mijn verbazing had mijn paps alle folders al gelopen ( zo lieff ) dus dat was een goed begin van mijn maandagochtend. Ondertussen naar boven gewandeld mijn was in de was gedaan en een heerlijke douche genomen want ook ik moest vandaag gewoon aan de bak. Rond half 12 even een broodje gegeten en kwart over 12 weer onderweg naar mijn werk.

Zo daar waren we weer aangekomen op het werk dus mezelf omgekleed nog even gekeken op het rooster en naar beneden gegaan om aan het werk te gaan. Het was best wel druk dus dan gaat de tijd lekker snel en toen was het alweer 17:00 nog een uur en dan mag ik naar huis. Op dit moment waren we met iets teveel personeel dus ben ik de kantine gaan schoonmaken ( afwassen, vegen, tafel afnemen en dweilen ) en toen ik beneden kwam heb ik de kassa's nog even schoongemaakt en was het tijd om naar huis te gaan.



Eenmaal weer heerlijk thuis hebben we lekker aardappels gegeten met wortels en een grillburger en savonds kwam Harry Potter op tv en ja ik ben best wel een Harry Potter fan ik vind deze films echt helemaal geweldig dus vond het weer leuk om hem te zien. Daarna heerlijk mijn bed ingedoken.

Liefs x

Monday, August 26, 2013

Vr 23, Za 24, Zo 25 Augustus 2013

Het begint een beetje een gewoonte te worden om mijn weekend bij elkaar te voegen maar dit komt meer omdat ik mijn dagboeken online wil hebben maar er dan even geen tijd voor heb gehad en om het zo te combineren in een klein samengevat 3 dagen dagboek vind ik ook leuk.

Vrijdag 23 Augustus 2013. Vandaag had ik een heerlijk uitslaap ochtendje want ik hoefde pas om 13:00 op mijn werk te zijn. Oja en vandaag ben ik 25 maanden samen met Jasper ja ondanks onze break voelt het gewoon wel dat we zolang al samen zijn met elkaar en het gaat beter dan ooit. <3 In de ochtend drukdrukdruk bezig geweest met bloggen want oeps ik liep weer een beetje achter ik moet echt vooruit gaan werken want anders blijf ik in dit patroon hangen. Het was bijna 12:15 tijd om naar mijn werk te gaan toen mams binnen kwam van haar werk dus nog even met haar gebabbeld en toen op naar het werk. Op het werk aangekomen verliep de dag goed en voordat ik het wist was het 18:00 tijd om naar huis te gaan. Thuis aangekomen hebben we heerlijk gegeten en de rest van de avond tv gekeken en heerlijk rustig aan gedaan.



Zaterdag 24 Augustus 2013. Mijn opa is vandaag jarig HiepHiepHoera! maar ik moest eerst nog de hele dag aan de bak van 9:00 tot 17:00 dus huphup naar het werk en werken maar. Vandaag ging ik met de bus omdat Jasper mij na het werk gelijk kon ophalen en door naar Assendelft. Dus mams had me afgezet bij de bushalte en daar heb ik nog even gewacht tot ik de bus in kon. Eenmaal in de bus wou ik een kaartje kopen maar de buschauffeur was alles behalve vriendelijk maar hij kon mijn humeur echt niet verpesten dus ik betaalde netjes en kwam aan op mijn werk. Voor ik naar binnen liep ben ik even naar mijn collega in de slijterij gelopen of zij voor mijn opa even een bierpakketje wou samenstellen ( wou hem toch wat geven ondanks dat hij het eigenlijk niet wou ) De rest van de dag was lekker bedrijvig en om 17:00 ben ik naar de slijterij gegaan om mijn bierpakketje op te halen en mijn collega zei iemand opeens gedag en dat bleek Jasper te zijn dus hij kon mooi gaan tillen. Daarna gelijk door naar Assendelft waar opa heel blij was met zijn bierpakketje. Nadat we daar heerlijk hadden gegeten van een taartje genoten en nog een toastje en stukje worst zijn we naar Hoorn gereden en toen was het al vrij snel tijd om naar bed te gaan.



Zondag 25 Augustus 2013. Vandaag gingen we er wat vroeger uit dan normaal ( Nouja voor Jasper vroeger dan.. ) Wij gingen namelijk gezellig langs de braderie in Volendam. Helaas viel deze heel erg tegen dus hebben we nog even rond gekeken op internet en bleek er in Stompetoren een kofferbakmarkt te zijn waar we ook nog even gezellig over gewandeld zijn. Hier was het een stuk drukker en stond veel meer ( Tuurlijk allemaal troep van anderen haha ) maar er alleen al overheen struinen is al gezellig en we gaan dit zeker vaker doen. Nadat we klaar waren zijn we naar de Dekamarkt gereden om even boodschappen te doen en flink coca cola in te slaan want 5 blikjes voor €2,- is en blijft een koopje. Een vriend van Jasper was ook daar aan het werk dus hij ging daar even mee socializen terwijl ik nog wat spullen pakte. Weer thuis aangekomen hebben we boodschapjes opgeruimd en zijn we daarna nog even een paar uur aan de studie gegaan en rond 18:00 heerlijk gaan eten. Na het eten ook nog even aan de studie en voor de rest flink wat afleveringen Hawaii Five-O gekeken. ( Vanaf volgende week zondag weer SO YOU THINK YOU CAN DANCE!!! )


Liefs x

Friday, August 23, 2013

Gratis bij Deen: Rustlers



De fles sprite hebben we waarschijnlijk al opgedronken dus word het tijd voor een nieuw gratis product. Deze weken kunnen we de Rustlers hamburgers gaan proberen. Mijn vriend is gek op kant en klaar hamburgers dus voor hem zal ik deze wel meenemen maar zeker niet voor mezelf. Geef mij namelijk maar een heerlijke zelfgemaakte hamburger. Van zondag 18 Augustus 2013 t/m zaterdag 7 September 2013 kunnen wij deze hamburgers gaan halen. Deze keer hebben we weer een ruime keuze uit wel 4 smaken.

- Rustlers hamburger
- Rustlers cheeseburger
- Rustlers bacon cheeseburger
- Rustlers chickenburger

Hoe werkt het ook alweer?

- Je koopt het product in een Deen supermarkt..
- Vraag om je kassabon en neem deze mee.
- Bezoek de website: www.deen.nl/gratis
- Vul daar je gegevens in.
- Je ontvangt het bedrag binnen 7 werkdagen op je rekening

Donderdag 22 Augustus 2013

Early in the morning.. Argh 7:00 tijd om mijn bed uit te komen. Ik had de avond van te voren al gedoucht want zo vroeg heb ik daar heel weinig zin in dus heerlijk mijn haren uitgeborsteld, mascara erop, aangekleed en mijn spullen bij elkaar gezocht. Beneden aangekomen zat mams ook dus hebben we even samen een heerlijk broodje warm vlees gemaakt hihi. Daarna nog even wat bankzaken geregeld en toen mijn fiets maar eens gepakt richting het werk.

Tien over 8 aangekomen op het werk dus had nog even tijd om mijn facebook te checken, whatsappen en daarna naar beneden gewandeld om de slijterij te openen. Het stond zo vol in de slijterij want daar word alle emballage ook ingeleverd dus heb even mijn collega laten bellen en later op de dag werd alles opgehaald. De dag was redelijk bedrijvig heel erg veel inpakwerk dus daar ben je altijd wel wat langer mee bezig maar vind ik heel leuk om te doen.



Het was bijna 18:00 dus ben ik alles gaan afsluiten en gaan wachten op mijn collega die mij kwam ophalen maar rond 18:10 was er nog niemand en de klanten bleven maar binnen wandelen maar gelukkig kwam hij er aan en konden we alles afsluiten. In de kantine aangekomen nog even uitgeklokt en op het rooster van morgen gekeken want ik twijfelde of ik wel echt om 13:00 moest beginnen maar het klopte.

Weer in huis ben ik gaan eten en daarna met mams nog even naar de winkel gegaan want de blikjes coca cola light waren heel goedkoop namelijk 25 voor € 10,- en met een flessen bon kwam ik zelf uit op € 8,75 altijd weer fijn. Daarna mams geholpen met de boodschappen op de band te zetten en in te pakken en toen weer naar huis. Thuis aangekomen hebben we heerlijk wat gedronken met een mini gevulde koek. ( Mmmm.. ) en de rest van de avond blijven wachten en wachten want we gingen mijn zus en haar vriend naar Schiphol brengen die gaan namelijk lekker 10 dagen naar Turkije. Om 00:00 kwamen ze binnen wandelen en zijn we gaan rijden.



Eenmaal aangekomen op Schiphol heb je toch ook zelf wel zo'n gevoel dat je ook graag op vakantie wil maarja het zit er eventjes niet in. Mijn zus en haar vriend een fijne vakantie toegewenst en toen zijn mams en ik weer naar huis gereden en we waren beide best wel moe dus toen we thuis aankwamen zijn we eigenlijk direct naar bed gegaan.

Ma 19, Di 20, Wo 21 Augustus 2013

Beetje drukdruk gehad dus vandaar beetje laat mijn dagelijkse dagboek online maar combineer er even 3 in 1 en wat korter samengevat dan normaal.

Maandag 19 Augustus. Zoals elke maandag werd ik natuurlijk weer heerlijk wakker naast Jasper en ja hoor we moesten beide weer aan het werk dus al onze spullen bij elkaar gezocht en richting Zaandam. Eenmaal in Zaandam is Jasper snel naar zijn werk vertrokken en was het voor mij ook haast haast want we waren iets later dan normaal in Zaandam. Nog even snel onder de douche gestapt en me klaar gemaakt en toen naar het werk. Op het werk aangekomen werd mij gevraagd of ik even een uur langer wou werken zodat ik de slijterij kon afsluiten dit vond ik helemaal geen probleem dus heerlijk de hele middag in de Slijterij gestaan en toen naar huis. Voordat ik naar huis ging ben ik nog even langs de reclame tafel van de winkel gelopen en daar lagen weer slaapshirts dus heb er gelijk even 2 voor mezelf meegenomen en één voor me zus. Thuis aangekomen heerlijk gegeten en de rest van de avond heerlijk rustig aan gedaan.



Dinsdag 20 Augustus. Vandaag had ik een heerlijk kort dagje maar dat betekend wel vroeg eruit dus om 7:30 eruit en douchen, tanden poetsen, haren doen, werkkleding zoeken etc. Daarna naar beneden gegaan even een broodje gegeten met mams en toen naar het werk gegaan. Op het werk aangekomen gewoon heerlijk gewerkt tot 13:00. Mijn collega had ik langs zien komen met een grote mergpijprol en ik was erg benieuwd hoe deze was dus heb hem ook maar even gekocht. Daarna heerlijk naar de schoonheidsspecialiste gegaan om mijn wenkbrauwen te doen samen met mijn zus. Toen we klaar waren is mijn zus met Pieter richting huis gegaan met de auto en ik op de fiets en we kwamen gelijk de straat in. De rest van de middag waren mijn zus en Pieter bij ons en hebben we gezellig dvd gekeken van onze vakantie een paar jaar geleden in Turkije en daarna zijn we gezellig gaan eten. Jasper kwam rond 19:00 binnen en die heeft ook nog een bordje meegepakt en daarna zijn we naar Hoorn gereden. Eenmaal in Hoorn hebben we heerlijk samen op de bank tv gekeken en daarna zijn we gaan slapen.



Woensdag 21 Augustus. Natuurlijk was ik weer eerder wakker dan Jasper maar dat duurde ook niet lang want hij was voor zijn doen redelijk vroeg wakker. Nadat we wakker waren zijn we naar de Deen gelopen en het was al aardig warm dus dan is het altijd fijn om in een verkoelende winkel te lopen. Bij de Deen even wat drinken gehaald en banaantjes. De rest van de dag hebben we samen filmpje gekeken en ook nog druk aan onze studie gezeten ( Goooedd bezig! ) Rond half 6 zijn we heerlijk gaan eten en daarna nog even samen filmpjes gekeken en toen weer naar Zaandam want moest de volgende dag al om half 9 beginnen. Jasper zette me af en reed naar een vriend toe om hem op te halen om daar verder mee te gaan studeren. De rest van de avond ( was al rond half 10 ) met paps en mams op de bank gezeten met een heerlijke carpaccio wrap en daarna naar boven gegaan.


Monday, August 19, 2013

Zaterdag 17 & Zondag 18 Augustus 2013

Zaterdag 17 augustus. Vrijdag waren wij best laat naar bed gegaan dus we hebben heerlijk uitgeslapen en zijn daarna naar de Deen gegaan om boodschapjes te halen voor het weekend. Eerst zijn we naar de Bieb gegaan daar waren we al een tijdje niet meer geweest dus dan is het wel leuk om even naar binnen te wandelen en daar nam ik weer een boek mee van Suzanne Peters. Naar mijn mening een goede schrijfster al een aantal boeken van haar gelezen.

De boeken hadden we geleend en bijna om de hoek zit daar de Deen dus zijn we naar toe gewandeld en Jasper zijn stiefmoeder fietste ons ook nog voorbij maar die zagen we te laat. Wij hadden een boodschappenbriefje gemaakt waar wij ons netjes aan hebben gehouden omdat wij voor een vast bedrag in het weekend onze boodschapjes willen doen en we zaten iets boven budget maar dat kwam ook omdat we wat extra's hadden gekocht. ( Voorraad )


Boodschapjes waren binnen en daarna hebben we heerlijk rustig aan gedaan en nog wat filmpjes gekeken. Het was etenstijd dus ik wou gaan koken en toen kwam ik er achter dat Jasper de kipfilet die ik al eerder had gekocht en ingevroren had meegenomen in de koelkast had gelegd dus het hele plan werd omgegooid geen gehaktballen maar kipwraps. Na het eten hebben we ons gedoucht en aangekleed om op verjaardag te gaan van de vriendin van mijn neef.

Rond half 9 kwamen we aan in Assendelft en daar hebben we een gezellige avond gehad bij mijn neef en zijn vriendin en rond 11 uur zijn we weer naar Hoorn gereden en toen heerlijk ons bed in gedoken.

Zondag 18 augustus. Dit weekend was ik best wel lief voor Jasper want heb hem heerlijk laten uitslapen zonder hem te pesten haha. Toen meneer ontwaakt was hebben we bijna de hele dag aan onze studie gezeten en af en toe als ontspanning een filmpje gekeken of Jasper even gamen en ik op facebook.

Savonds aten we heerlijk zelfgemaakte pizza en hij was gooooeddd! Een succes wij gaan vaker pizza maken dat is nu wel zeker. Na het eten hebben we nog even een rondje gereden op de motor en voor de rest heerlijk op de bank gehangen voor de tv echt een lazy sunday!

Saturday, August 17, 2013

Hoe kom ik van fruitvliegjes af?



Jasper had twee weken geleden opeens heel erg last van fruitvliegjes en deze zaten rond de hele keuken denk aan: het aanrecht, de kraan, de kastjes etc. Ik vond het echt heel smerig en al was de keuken helemaal schoon en bleven we onze afwas steeds weghalen ze bleven maar terugkomen en terugkomen argh.. Zelfs heb ik nog gedacht dat het rioolvliegjes waren maar gelukkig was dit niet het geval want we zijn er nu van af!

Mede door die warmte van de laatste weken broeit het lekker en vinden ze het extra fijn om in een huis te verblijven. Ik vond het zo smerig dat ik eigenlijk niet eens meer wou koken daar dus ik ben snelsnel op internet gaan kijken wat ik er allemaal tegen kan doen en je vond echt zoveel tips hieronder een top 3:

- Een bakje met een oud stuk fruit in balsamico azijn doen. Daar doe je folie overheen en prik je gaatjes in met een vork zo komen de fruitvliegjes erin maar niet meer uit.
- Gebruik de fruitvallen ( Te koop bij de drogist en supermarkt )
- Doe azijn in een bakje met een beetje afwasmiddel.

De laatste hebben wij geprobeerd en de eerste keer was het totaal niet succesvol maar nadat wij twee van deze bakjes neer hebben gezet lagen ze de volgende ochtend allemaal gezellig in te zwemmen en waren we er vanaf. YEAAH! Ik lees ook genoeg dat dit niet helpt bij iedereen maar er zijn zoveel tips o.a ook nog met een glas rode wijn en het neerzetten van een basilicumplantje ( één van de beste tips word er gezegd ). Google erop los maar probeer eerst deze simpel tip want azijn en afwasmiddel heb je bijna altijd wel in huis en qua aanschaf is het ook heel goedkoop.


Vrijdag 16 Augustus 2013

Vandaag hoefde ik pas om 8 uur uit want ik begon pas om half 10 en eerlijk gezegd vind ik dit helemaal geen verkeerde tijd dat ene halfuurtje doet het hem net. Rustig mijn ochtendritueeltje gedaan en beneden een broodje gegeten om weer op mijn fiets te stappen richting mijn werk. Ik twijfelde nog of ik een jasje aan zou doen maar het zou een mooie dag worden dus besloot ik lekker gewoon in mijn t-shirt op de fiets te stappen en blij toe want het was al warm om 8:45.

Rond 9 uur kwam ik aan op mijn werk en heb ik mijn fiets op slot gedaan en ben naar binnen gewandeld om nog even een halfuur te wachten tot ik aan het werk mocht. De aanbiedingen van volgende week lagen er al en wat bleek de blikjes cola weer in de aanbieding 5 voor €2,- dat word dus even inslaan. Half 10 ben ik aan het werk gegaan en het was een raar dagje het ene moment heel druk en dan weer heel rustig maar gelukkig vlogen de uurtjes voorbij en was het zo 17:00 tijd om naar huis te gaan.


Ik moest nog even wat boodschapjes halen voor mams en dacht echt dat ik suiker moest halen dus toen ik mijn moeder belde en vrolijk vertelde dat ik suiker had gehaald bleek het zou te moeten zijn geweest ( BLOND! ) maar het was geen probleem dus ben naar huis gefietst en we zijn heerlijk gaan eten.

Terwijl we aan het eten waren kwam Jasper ook alweer binnen wandelen en hebben we uiteindelijk nog even gezellig met zijn allen gegeten. Na het eten zat ik helemaal vol dus lekker op de bank uitbuiken en wachten op een meisje die voor mijn marktplaats advertentie zou komen maar helaas niemand langs geweest dus besloten wij maar op de motor richting Hoorn te gaan omdat we het vuurwerk wouden zien.

Eenmaal in Hoorn aangekomen konden we eigenlijk alweer richting de kermis en daar hebben we weer genoten van een mooie vuurwerkshow die ze helemaal op de muziek afstemmen erg leuk weer elk jaar. Daarna heerlijk ons bed ingedoken en toen was het alweer zaterdag.

Liefs x

Thursday, August 15, 2013

Cadeau idee: H&M Giftcard



Ja! ik ben heel erg verwend op mijn verjaardag waaronder door mijn ouders, zus en haar vriend want van hun heb ik H&M giftcards gekregen en ik vind dit echt super leuk want als ik geld krijg weet ik van mezelf dat ik het altijd deels uitgeef aan dingen die niet voor mij zijn en met zo'n giftcard geef je het (vaak) echt aan jezelf uit.

De H&M giftcards zijn naar mijn mening qua uiterlijk veel leuker en mooier dan een aantal jaren terug. Toen had je namelijk nog een kleine keuze uit kleuren kaarten en mapjes waarin de giftcard kan zo zijn ze leuk voor de dames maar ook zeker voor de heren.

Waar te koop? In de H&M winkel bij jou in de buurt, de meeste vestigingen van Albert Heijn en boekenwinkels zoals Bruna en Primera. De kaart kan je opwaarderen vanaf een minimum bedrag van € 5,- tot een maximum van € 500,-. Helaas kan je de kaart niet uitgeven in de online shop maar daarin tegen zijn er genoeg winkels in Nederland waar het wel kan. Verder kan je simpel via de website checken hoeveel geld er op jouw giftcard staat zodat je nooit voor verassingen komt te staan.Vind je het handig om zo'n kaart bij de hand te hebben dan kan je zelfs de kaart opnieuw opwaarderen en zo elke keer weer gebruiken bij jouw aankoop.

Tegenwoordig zijn er zoveel giftcards te verkrijgen van heel veel winkels, bouwmarkten of theaters dus voor ieder wel wat wils maar de meeste vrouwen houden van winkelen dus dan is zo'n H&M giftcard ideaal.

Bron: www.H&M.com

Woensdag 14 Augustus 2013

Sinds tijden had ik vandaag weer een lange werkdag van 9:00 tot 17:00 dus heerlijk in de ochtend rustig aan gedaan en daarna op mijn fiets gestapt. Eenmaal op het werk heb ik nog even gewhatsappt, facebook gecontroleerd en toen aan het werk.

Het eerste halfuur ging zo langzaam voorbij want het was niet zo heel druk. Rond kwart voor 10 moest ik mijn collega in de slijterij overnemen dus ben ik daar naar toe gewandeld. Daar aangekomen vroeg zij of ik misschien voor haar kon werken tot 18:00 omdat haar vriend in het ziekenhuis lag en ik vond dat helemaal geen probleem want of ik nou om 17:00 klaar ben of om 18:00 dat ene uurtje maakt dan ook niet uit. Dus zij ging met pauze en zou iemand regelen voor mijn uren in de winkel. Toen ze terug kwam bleek alles geregeld en zou ik de ochtend nog in de winkel zijn en smiddags in de slijterij.



Om half 12 ging ik eten en ben daarna naar de slijterij gegaan om mijn collega over te nemen die heel erg blij was dat ik dit voor haar deed. Ik vind het heerlijk om in de slijterij te werken want dan kan je gewoon je eigen gangetje gaan. ( Natuurlijk er zijn veel momenten dat het rustig is maar ook genoeg momenten dat je heerlijk bezig bent ) Ik besloot om een aantal bier en wijn pakketten te maken omdat deze natuurlijk veel verkocht worden in een slijterij en naar mijn mening altijd een leuk cadeautje is om te geven.

De middag was redelijk bedrijvig ondertussen druk bezig met de emballage administratie, winkel spiegelen, flessen inpakken voor klanten ( cadeaus ) en de winkel goed schoon houden. Om 15:00 werd ik overgenomen voor een pauze en na mijn pauze was het aan de rustige kant tot een werknemer van een restaurant met al zijn bierkratten kwam die totaal gemixt waren en ik deze allemaal goed moest sorteren maar dat houd me weer bezig.



Het laatste uur ben ik gaan vegen en dweilen en wat heb ik dan een hekel aan mensen die weten wat ze nodig hebben maar dan de hele winkel doorwandelen waar je gedweild heb zodat je het nogmaals kan doen en dan zeg je kijk uit er is gedweild oja ik zie het maargoed klant is koning dus blijven lachen. Om 18:00 kwam mijn collega om alles af te sluiten en toen zat mijn werkdag er weer op.

Mams inmiddels gewhatsappt dat ik eraan kwam zodat mijn pizza de oven in kon en toen ik thuis kwam was hij ook al klaar dus kon ik zo aanschuiven. Woensdagavond was weinig op tv dus savonds met Jasper op whatsapp gezeten en nog Candy Crush gespeeld.

Liefs x

Dinsdag 13 Augustus 2013

Half 8 tijd om mijn bed uit te gaan want vandaag heb ik lekker een kort dagje op mijn werk van 9:00 tot 13:00 heerlijk! Aangekleed, broodje gegeten, spullen bij elkaar gezocht en toen leek het net of het regende en ja hoor toen ik naar buiten keek was het noodweer ( misschien iets overdreven ). Als het regent zodra ik weer naar huis ga vind ik het helemaal niet erg maar als ik nog naar mijn werk moet baal ik wel maarja helaas niets aan te doen. Mijn zomerjasje aangetrokken en door die heerlijke bui heen gefietst en ik kwam zeiknat aan op mijn werk en toen was het opeens droog. ( Beetje laat! )

Op het werk aangekomen hadden we heerlijke druiven in de kantine dus hier een paar van gesnoept en aan de slag gegaan. Het was een hele rustige ochtend en sinds dat ik hier werk heb ik dat eigenlijk niet meegemaakt dus als het zo rustig zou blijven had ik eerder naar huis moeten gaan maar gelukkig werd het rond 12 uur druk dus kon ik gewoon mijn uren maken. Mezelf omgekleed en weer op de fiets gestapt naar huis.


Thuis aangekomen was mams ook net binnen dus hebben we even wat gegeten. Mijn moeder wou boodschappen doen dus hebben we even gekeken waar de leukste aanbiedingen waren en dat bleek bij de C1000 te zijn dus zijn we even richting Landsmeer gereden. Heb daar ook nog wat boodschapjes gehaald voor het weekend bij Jasper want wij zouden zelf pizza maken en wat bleek het verse pizzadeeg was bij de C1000 in de reclame mooi meegenomen. De boodschappen waren binnen dus weer richting huis.

De boodschappen hebben we opgeruimd en daarna zijn we lekker beide achter de computer gedoken en voor de rest een rustig middagje gehouden. Rond etenstijd heb ik nog even de gehaktballen gebraden en hebben we heerlijk aardappels met wortels gegeten. Mijn zus eet ook hier altijd samen met haar vriend dus die kwamen ook binnen en zijn later weer naar de Sneak gegaan. De rest van de avond lekker voor de tv gehangen op de bank.

Liefs x

Tuesday, August 13, 2013

Coca Cola "Share a Coke store" Amsterdam



Ik denk dat véél mensen hier al op zaten te wachten de Coca Cola share a coke store en hij opent tijdelijk zijn deuren in de Kalverstraat in Amsterdam dit allemaal vanwege de lancering van 50 nieuwe namen in de share a coke collectie.

Van woensdag 14 augustus tot en met zondag 18 augustus is de Coca Cola share a coke store geopend aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam. In deze winkel vind je om je heen de 200 namen die te verkrijgen zijn op de flesjes van Coca Cola maar ook de namen van de mensen die zich momenteel in de store bevinden. Tijdens deze dagen zijn er vele activiteiten dus ga gewoon even langs en beleef de "share a coke" volledig.

Wandel je dan eindelijk in de store ( Ik verwacht namelijk wel drukte ) dan zijn er tal van leuke dingen die je kan doen. Aangezien er zoveel namen zijn is er een grote kans dat jouw naam helaas niet op een blikje is verschenen maar in de store kan jij een 33cl blikjes laten maken met jouw naam erop om voor jezelf te houden of te delen. Verder staan er nog machines waarin alle 200 namen te verkrijgen zijn op een flesje dus heb je hem nog niet kunnen scoren in de supermarkt dan zeker wel in de Coca Cola store. Hoe leuk is het om nog meer te weten te komen over Nederlandse voornamen ook dit is allemaal mogelijk in de store terwijl je heerlijk aan het genieten bent van een blikje ijskoude Coca Cola.

Helaas ben ik niet in de buurt anders was ik zeker even langs gegaan want hoe leuk zou het zijn om een blikje te hebben met: Miszbloggie erop.

Bron: www.cocacolanederland.nl

Maandag 12 Augustus 2013

Maandagochtend 7 uur. Heerlijk nog slapen met Jasper naast me terwijl de minuten langzaam wegtikte. ( Soms heb je echt ochtenden terwijl je nog in bed ligt dat een uur heerlijk lang duurt net als vandaag ) Om 8 uur ging Jasper zijn wekker en ben ik alvast uit bed gegaan om mijn tas in te pakken en de broodjes in de oven te doen. Inmiddels waren de broodjes klaar en Jasper ging ook uit zijn bed op zich klaar te maken en even samen te ontbijten.

Alle spullen hadden we dus zijn we op de motor gestapt richting mijn huis. Daar aangekomen afscheid van elkaar genomen en is Jasper naar zijn werk gereden. Toen ik thuis aankwam zag ik dat mijn zus nog thuis was dus daar samen nog even mee gebabbeld en toen is zij richting haar huis gegaan en heb ik de folders gelopen. Twee uur later was ik eindelijk klaar ermee en plofte ik neer op de bank met een glas koude coca cola light.

Smiddags bezig geweest met mijn blog, facebook en snuffelen voor cadeaus voor Jasper want die is 17 september jarig en hij heeft mij dit jaar ook erg verwend dus ben dat andersom ook van plan. ( Ik heb al één cadeau gescoord maar kan hier helaas nog niets over los laten omdat Jasper mijn blog ook leest maar zodra hij jarig is geweest horen jullie meer ) Rond half 5 kwam ik aan op mijn werk en heb ik nog wat gebabbeld met mijn collega's en toen aan het werk gegaan. Ik vind zelf avonddienst niet zo fijn maar het hoort erbij dus gaan met die banaan en voordat je het weet sta je weer buiten. Samen met nog twee andere collega's zijn we gaan fietsen richting huis en halverwege scheidde onze wegen.


Thuis aangekomen heb ik heerlijk een broodje gegeten met kipsaté en heb ik daarna nog even tv gekeken om toen weer heerlijk in mijn bed te duiken na een verfrissende douche.

Liefs x

Monday, August 12, 2013

Review: Kruidvat Reinigingsdoekjes voor de Droge en Gevoelige huid

 
Daar loop je dan in de Kruidvat en ik moest echt reinigingsdoekjes hebben want mijn favoriete Primark reinigingsdoekjes zijn helaas op en ik kan gewoon niet zonder dus besloot om eens te gaan snuffelen in de Kruidvat of ik betaalbare reinigingsdoekjes kon vinden en ja hoor keuze genoeg dus besloot ik voor de milde gezichtsreinigingsdoekjes te gaan van de Kruidvat. Mijn huid rond mijn ogen is namelijk gevoelig en volgens de verpakking zouden deze perfect moeten zijn voor mijn huid dus kopen maar en testen.

Ik gebruik deze reinigingsdoekjes nu al een aantal weken en ben er redelijk over te spreken. De verpakking is leuk licht roze en heeft een goed systeem om de doekjes weer goed af te sluiten door een sticker die zelfs halverwege de verpakking nog goed werkt. ( Vaak zijn deze stickers snel uitgewerkt waardoor je doekjes snel uitdrogen ) De doekjes zelf zijn vochtig en naarmate je doekjes minderen vind ik ze voor mijn gevoel alleen maar vochtiger worden. ( Naar mijn mening iets te vochtig maar prima om het gehele gezicht goed mee te reinigingen en daar gaat het tenslotte om )

Waar ik al bang voor was boen niet te hard je oog make-up eraf want bij mij ging het irriteren dus verwijder mijn oog make-up nu heel rustig en dan doe ik er wel iets langer over maar heb ik het zelfde resultaat zonder irritatie. Overigens de geur van de doekjes ruiken naar een heerlijke bloemenzee die gelukkig na een tijdje verdwijnt maar zeker fris ruikt. Buiten dit om vind ik de doekjes heel fijn werken en zal ik ze zeker nogmaals kopen en aanraden bij vrienden en familie. In de verpakking zitten 25 reinigingsdoekjes en kost rond de €2,-

Zondag 11 Augustus 2013

We waren heerlijk bij mijn ouders blijven slapen omdat het gisteren toch best wel laat was geworden en dan nog een stuk te moeten rijden hadden we beide geen zin in. Rond half 9 werd ik wakker en heb ik mijn mobiel gepakt maar deze bleek helemaal leeg te zijn dus eerst maar even in de oplader doen. Het is heel raar de ene ochtend kan ik me heel rustig houden maar sommige ochtenden ben ik gewoon heel druk en ja als Jasper dan naast me ligt is hij de pineut haha. Na een uur hem gepest te hebben was het tijd om even een heerlijke douche te nemen terwijl Jasper nog even in bed bleef liggen.
 
 
Fris en fruitig de douche weer uit lag Jasper nog steeds lui in bed haha dus moest hem er echt nu uit trekken want we zouden weer richting Hoorn gaan. Ondertussen terwijl Jasper rustig ontwaakte heb ik mijn tas ingepakt en zijn we naar beneden gegaan om even een broodje te eten en daarna de motor op te gaan richting Jasper zijn huis. Vanaf gisteren is de kermis begonnen in Hoorn waar wij zeker volgende week vrijdag naar toe gaan vanwege het vuurwerk maar vandaag gingen we voor een rustig dagje.
 
Eenmaal in Hoorn aangekomen bleek er vlakbij Jasper een ongeluk gebeurd te zijn waarbij beide deuren eruit geknipt waren dus blijkbaar een heftig ongeluk dus dat was helemaal omrijden voor ons maar uiteindelijk kwamen we aan op plek van bestemming. Jasper zijn vader had een kaart voor me achtergelaten voor mijn verjaardag dus was wel heel lief. De rest van de middag heerlijk rustig aangedaan en daarna nog even naar de supermarkt gereden waar ik een oud leraar tegenkwam.

Nadat we onze boodschappen binnen hadden hebben we heerlijk shoarma gegeten met pita broodjes en daarna heerlijk rustig aangedaan terwijl ik bezig was met mijn blog ging Jasper aan zijn studie of speelde even een spelletje op de xbox en savonds gezellig samen tv gekeken.


Liefs x

Sunday, August 11, 2013

Review: Hero bevroren fruit op een stokje Sinaasappel

 

Ja ik geef toe ik ben echt een ijsliefhebber en dan bedoel ik ook echt van een raketje tot een magnum maakt mij niet uit ik lust de meeste ijsjes wel. Toen Hero daarom kwam met ijsjes die zoveel procent uit echt fruit bestaat moest ik deze ook proberen want dit zou betekenen dat er een ijsje bestaat die uit puur fruit gemaakt is en ook nog zonder toegevoegde kleurstoffen een perfect ijsje voor de kinderen toch. Hero heeft twee smaken: Appel/Peer en Sinaasappel. Zelf ben ik geen liefhebber van peer en dus ook niet van perenijsjes dus mijn keuze viel al snel op de sinaasappel.

Hieronder wat extra informatie die hero zelf vermeld over het ijsje:
De appel/peer variant bevat maar liefst 92% fruit en de sinaasappel 89%. Beide ijsjes zijn gezoet met natuurlijk fruitsuiker en er zijn geen kleurstoffen aan toegevoegd. Dit zou betekenen dat het een lekker en verantwoord ijsje is. Deze ijsjes bevatten een hoog percentage vruchtensap/puree. Dit in tegenstelling tot waterijsjes die vaak grotendeels uit water bestaan. Inhoud: 4 x 55ml

Klinkt allemaal leuk maar is het nou allemaal waar dit was mijn mening na het proeven van de Hero bevroren fruit op een stokje sinaasappel. Ik was heel erg enthousiast toen ik het kocht en verwachte ook een heerlijke fruitsmaak en dat ik er helemaal weg van zou zijn maar het begon al met het openen van het pakje 4 ijsjes en van een best klein formaat dus voor dat geld moeten ze dan wel heel lekker smaken. Eenmaal het ijsje in mijn handen zag het er heel aantrekkelijk uit en ik begon hem te proeven het begon heel positief maar naarmate ik het ijsje verder op at vond ik hem steeds minder lekkerder worden en néé uiteindelijk niet opgegeten want ik vond hem heel erg zoet en ik ben een zoetekauw maar dit was niet meer lekker. Néé geen aanrader en zal hem zeker niet nogmaals kopen. Hij begon verfrissend maar uiteindelijk géén prettig ijsje prikte op mijn tong.

10 Augustus 2013 Mijn 21e verjaardag

Na bijna twee weken niets meer gepost te hebben word het weer tijd om wat van me te laten horen en waarom ik zolang niet online ben geweest. Ik had het namelijk erg druk met mijn werk waardoor ik laat thuis was en géén tijd meer had om op mijn computer te gaan en een blogartikel te posten en als dat een paar dagen erin sluipt blijft het zo door gaan en zo zien we maar met als resultaat al bijna twee weken geen blogartikel van mij online. Ik heb het wel echt gemist van de week wou ik steeds al mijn laptop erbij pakken en een artikel schrijven maar iets hield me toch tegen ik zou echt even niet weten wat het was maar ik ben weer helemaal terug! Ik ga ook zodra ik een dag vrij ben wat voor werk doen zodat als ik wat minder tijd heb ik gewoon een artikel online kan plaatsen. Overigens ondanks dat ik niets online plaatste had ik wel nog veel bezoekers en dat vond ik super leuk dus voor jullie blijf ik zeker doorschrijven.


De titel verraad het al ik was gisteren jarig en ik werd 21 jaar! Het was best een rare dag want ik moest gewoon aan het werk dit kwam mede omdat ik natuurlijk ben overgeplaatst naar een ander filiaal waar ik wel gewoon vrij had gekregen op mijn verjaardag en hier bleek ik al ingeroosterd te zijn, Gelukkig hoefde ik maar tot 13:00 tenminste dat dacht ik maar dat werd uiteindelijk 15:00. Snachts had Jasper mij ook nog wakker gemaakt om mij te feliciteren echt onwijs lief en kreeg van hem toen al een paar cadeautjes namelijk oorbellen en twee kussens. Nadat ik klaar was met werken ben ik snelsnel naar huis gefietst waar mijn zus ook al zat en ik van haar ook cadeautjes kreeg en mijn ouders. Mijn ouders, zus en haar vriend gaven mij cadeaubonnen van de H&M altijd goed op shoptegoed te krijgen want dan kan ik het niet uitgeven aan iets anders dus daar was ik super blij mee. Verder had mijn zus nog als kleinigheidje servetjes gegeven met 21 erop en een button ( deze moest ik natuurlijk dragen ) verder kreeg ik ook nog het flesje met mijn naam van Coca Cola light want deze had ik wel in gewone cola maar nog niet in de light vorm. Jasper was ook nog naar de winkel gegaan want hij was nog niet klaar met mij verwennen en toen kreeg ik van hem echt een onwijs mooie ring waar ik super blij mee ben echt iets wat heel goed bij mij past. Verder ook nog een cadeaubon voor een avondje naar de film en een leuke dansdvd. 


Ik ben me daarna om gaan kleden want na een dagje werken had ik gewoon behoefte om even wat leuker gekleed te zijn en toen naar beneden om mijn taart aan te snijden die ik besteld had en hij was echt prachtig deze banketbakkerij is een begrip in Zaandam maar ik had hier nog nooit taart vandaan gehaald nou het was een succes ik ben helemaal fan. We hebben er heerlijk van gesmikkeld en toen belde opa & oma aan en van hun kreeg ik geld voor mijn verjaardag ( dit zal vast en zeker ook gebruikt worden voor leuke kleding ) al snel daarna kwamen mijn neef en vriendin ook binnen en ook van hun kreeg ik geld. Rond half 6 is mijn paps begonnen met barbecueën en de vriend van mijn zus kwam inmiddels ook binnen gewandeld. We hebben echt heerlijk gegeten en iedereen zat met een volle buik op de bank. Mijn facebook stroomde ook over met lieve berichtjes van iedereen dus ik voelde me echt wel jarig.




Nou vanaf vandaag zal ik dus weer vaker online zijn en willen jullie nog een bepaald artikel online of hebben jullie vragen stel ze gerust via een comment of emailbericht.

Liefs x