Thursday, September 26, 2013

Dinsdag 24 en Woensdag 25 september 2013

Dinsdag 24 september. Vandaag had ik een avonddienst dus de hele dag kon ik heerlijk mijn gang gaan. Om 8:15 werd ik wakker en ik wou nog even een kwartiertje liggen om daarna te gaan hardlopen maar toen ik wakker werd was het alweer 9:45 en dat vond ik te laat dus besloot vandaag het hardlopen even over te slaan en te verplaatsen naar vrijdag. De hele ochtend ben ik heel druk bezig geweest met mijn NHA studie want over een paar weekjes mijn eerste examen ( Spannend! ) Toen was het alweer 16:00 tijd om mezelf klaar te maken om richting het werk te gaan.

Dit was mijn eerste avond dat ik zelf het kassa gedeelte hier moest afsluiten dus natuurlijk altijd een beetje spannend maar had mezelf goed voorbereid door alvast een mopkar en een sopje mee te nemen zodat ik gelijk kon beginnen. De avond ging redelijk snel voorbij en altijd killing weer dat laatste halfuurtje waar je dan 100 dingen nog moet doen maar het was helemaal prima gegaan en iets over half 9 stonden we alweer buiten. Thuis aangekomen heerlijk aan de hachee van mijn mams gegaan ( Hij was dit keer echt super super lekker ) Daarna nog even voor de tv gehangen en heerlijk mijn bed ingedoken.

Woensdag 25 september. Early in the morning vandaag namelijk weer een dagje in de slijterij van 8:30 tot 18:00 dus mezelf klaar maken en richting het werk. Daar aangekomen me omgekleed en samen met mijn collega de slijterij geopend en aan het werk gegaan. Pfff wat was dit een lange en saaie dag want het was zo vreselijk rustig en als er dan één klant binnen kwam werd het opeens héél druk haha en ging de tomra ( flessenautomaat ) ook nog eens op storing haha maar géén gestress het hoort er allemaal bij. Om 18:00 ging de slijterij dicht en mijn werkdag zat erop. Nog even wat boodschapjes gehaald en toen naar huis.

Thuis gingen we heerlijk aan de paardenbiefstuk ( Ja sorry voor de paardenliefhebbers maar het is nou eenmaal een heerlijk stukje vlees ) met patatjes en mijn ouders ook nog champignons ( hou ik niet zo van ) na het eten was het tijd voor The biggest loser en De zomer voorbij. Ik kan altijd zo lachen om Jan Smit en Kees Tol heerlijk duo samen.

Tuesday, September 24, 2013

Maandag 23 September 2013

Vandaag alweer 2 jaar en 2 maanden samen met Jasper <3! Ik werd rond half 9 wakker en ben heerlijk het bed uit gegaan terwijl Jasper nog lag te snoozen. Nadat ik rond 9 uur klaar was ging mijn telefoon en bleek het mijn werk te zijn met de vraag of ik om 12:00 kon beginnen in plaats van 16:30 natuurlijk ( Uurtjes maken ). Zodra Jasper klaar was zijn we weer vertrokken en heeft hij mij afgezet en is hij naar zijn werk gereden.

Thuis aangekomen keek ik even of de folders er al waren maar dit bleek nog niet het geval te zijn ( Problemen met de machine waardoor ze later kwamen ) Snel thuis nog onder de douche gesprongen en daarna richting het werk. Mijn leidinggevende was blij dat ik hun weer uit de brand geholpen hebt en toen was het tijd om aan het werk te gaan. Vandaag moest ik "leren" hoe het afsluiten hier in gang gaat dus dat heb ik savonds even met mijn collega doorgenomen en daarna was het tijd om naar huis te gaan.

Eenmaal mijn fiets binnen kon ik ook gaan eten en mijn mams had heerlijk Turkse pizza's gehaald dus dat ging er wel goed in. Mijn ouders hadden ondertussen al meer dan de helft van de folders gelopen dit scheelt mijn dinsdag onwijs ( heel blij mee! ) daarna heerlijk voor de tv gehangen en mijn bed in gedoken.

Monday, September 23, 2013

Hardlopen met Evy ( Les 3 )

Zondag 22 September 8:22

Het was weer zover ik ging voor mijn derde les hardlopen met Evy. Op één of andere manier vind ik het echt heerlijk op zondagochtend hardlopen want bijna iedereen ligt om deze tijd nog heerlijk in zijn bed en dan is het zo rustig in het park waar ik hardloop. Ik heb mijn hardloopschoenen aangedaan en ben naar buiten gelopen.

Start to run! We begonnen eerst met een heerlijk minuutje hardlopen en dat eerste minuutje gaat altijd zo heerlijk makkelijk en vliegt voorbij daarna even wandelen en toen ging de reeks van 2 minuten hardlopen en 2 minuten wandelen weer in. Nou de eerste 3 x gingen makkelijk maar daarna kreeg ik het een partij zwaar ik voelde me echt een mislukking hoe kan dit nou haha. Nouja ik denk dat het aan mezelf ligt want ik ben niet echt constant met het hardlopen ( Tot nu alleen maar op de zondag dus zit er 6 dagen tussen is veels te lang dus vanaf volgende week echt 3x per week zoals het eigenlijk moet ) Toch heb ik doorgezet en wat is het dan fijn om te horen nu nog 1 minuut hardlopen en daarna 1 minuut wandelen en dan zit les 3 er alweer op.

Na 3 lessen hardlopen met Evy merk ik wel dat ik veel meer adem heb tijdens het hardlopen en ook als ik klaar ben na mijn training. Ik heb natuurlijk nog een lange weg te gaan maar ik heb er echt plezier in en heb zo'n voldaan gevoel na het hardlopen. ( Nooit verwacht! )



Maandag 16 t/m zondag 22 september

Het was weer eens zo'n drukdruk weekje waardoor mijn blog weer even op non-actief moest maar i'm back en ik heb gisteren heel veel voor gewerkt dus de komende tijd zoiezo dagelijks weer een leuke blogpost van mij. Nu even in het kort mijn week.

Maandag 16 September 2013. Het begon zoals elke maandag heerlijk weer naast Jasper om weer naar ons werk te gaan. Het was echt een heerlijk gevoel want na deze werkdag hadden we samen weer 2 dagen vrij dus toen het 17:30 was had ik eigenlijk alweer weekend haha. Thuis aangekomen mijn folders gelopen en toen met Jasper richting Hoorn. Onderweg hoorde we iets over een nacht release in de Mediamarkt van GTA 5 en wij besloten het spel even te pre-orderen en hem vannacht op te halen haha. Eenmaal in zijn huisje hebben we gegeten en toen was het tijd om naar de mediamarkt te gaan en wat een drukte zeker wel 400 man.

Dinsdag 17 September 2013. Inmiddels was het 00:00 en we stonden in de rij om naar binnen te gaan en Jasper was jarig Yeah! ik heb hem gewoon gefeliciteerd terwijl we aan het wachten waren hihi.. Wij als pre-orders mochten heerlijk als eerste naar binnen dus we hadden het spel binnen en toen naar huis om te spelen en na een uurtje heerlijk ons bed ingedoken. Sochtends heb ik Jasper overspoeld met cadeautjes ( Paintballen, Uiteten, Spelletje, Sleutelrekje etc. ) Hij was er zo blij mee en bleef me kusjes geven haha. Na wat wachten en wachten kwam onze slaapbank binnen en het was een klein bouwpakketje maar toen hij in elkaar zat was hij TOP! De rest van de dag heerlijk rustig aan gedaan en van elkaar genoten en daarna heerlijk uiteten geweest bij Restaurant Boss ( Love it! ) met ons buikjes vol zijn we daarna op onze nieuwe slaapbank beland.

Woensdag 18 September 2013. Heerlijk nog een dagje vrij wat een luxe hebben wij ook. Het was echt zo'n chil dagje op de bank en gewoon niets doen en savonds besloten we lekker even eten te bestellen want om te koken hadden we ook gewoon géén zin in. Helaas het moment om weer naar huis te gaan dus Jasper heeft me afgezet en is weer vertrokken. Thuis aangekomen was het alweer vrij snel bedtijd.

Donderdag 19 September 2013. Pfff.. wat is het toch altijd weer lastig na 2 van zulke heerlijke dagen om vroeg op te staan maar we gingen er weer voor een heerlijk dagje in de slijterij van 8:30 tot 18:00 en daarna heerlijk naar huis om savonds Expeditie Robinson te kijken.

Vrijdag 20 September 2013. Ook vandaag nog even een dagje in de Slijterij en daarna had ik alweer weekend. Heerlijk boerenkool gegeten ( hou van Hollandse pot ) en Jasper at ook even een bordje mee en toen weer naar Hoorn. Daar hebben we samen The Voice gekeken en ben ik op een gegeven moment in slaap gevallen.

Zaterdag 21 September 2013. Wéékend en ik had weer zo'n dag dat ik Jasper heerlijk in de ochtend ging plagen dus die had een beetje last van een klein ochtendhumeurtje haha. Daarna zijn we even naar de supermarkt gegaan en nog even de kruidvat in gewandeld. Thuis aangekomen kwam er een halfuur later een jongen 2 games ophalen die hij had gekocht bij ons via marktplaats. Nadat we even een broodje gegeten hadden zijn we naar Leen Bakker gegaan en hebben we daar 2 blauwe gordijnen gekocht en 2 bijpassende kussentjes voor op de bank. ( Ja we zijn het hele huis aan het omgooien ) Ik had toen nog even zin om door de stad heen te wandelen maar er was markt dus pfff.. wat een drukte dus snel er overheen en weer naar huis. Thuis aangekomen zijn we aan de gekookte aardappelen met sla en een stukkie vlees gegaan en savonds hebben we heerlijk een paar uur geleerd.

Zondag 22 September 2013. Het was weer tijd om te gaan hardlopen dus netjes om 8:30 ben ik eruit gegaan en heb mijn hardloopschoenen aan gedaan om aan les 3 te beginnen. Deze was best pittig en ik denk dat het komt omdat ik niet constant mijn lessen doe ( Dag rust, Dag hardlopen etc. ) Dus hier gaat vanaf volgende week zeker verandering in komen. Daarna onder de douche gestapt en Jasper wakker gemaakt haha. De uren vlogen voorbij en het was tijd om richting Zaandam te gaan om even 3 uur aan het werk te gaan. ( Ik voelde me best nutteloos want ik heb de hele tijd alleen maar de winkel gespiegeld maarja het betaald 200% uit dus boeie ) Toen kwam Jasper me weer ophalen en hebben we thuis heerlijk gegeten en daarna was het alweer tijd voor So you think you can dance! Daarna nog even een uurtje geleerd en lekker gaan slapen.

Monday, September 16, 2013

Review: Optimel Puur Bosvruchten


Ik ben al sinds dat Optimel met zijn producten op de markt kwam echt een liefhebber hiervan. Al vanaf kleins af aan ben ik namelijk echt een toetjes liefhebber en ja toetjes zijn nou eenmaal niet goed voor de slanke lijn dus als er dan een toetjes-lijn in de supermarkten komt met 0 % vet moest ik deze natuurlijk proberen en inmiddels ben ik al jaren weer trouwe fan van Optimel en eigenlijk van al hun producten dus toen ik zag dat ditmaal met een nieuw product op de markt kwamen moest ik hem testen.

Optimel Puur kun je krijgen in de onderstaande varianten:

-          Optimel Puur Perzik
-          Optimel Puur Citrus
-          Optimel Puur Bosvruchten

Zelf vind ik bosvruchten in elke yoghurtdrink altijd de lekkerste dus besloot daarom deze mee te nemen en wat een heerlijke yoghurtdrink en naar mijn mening vooral voor de ochtend want het geeft echt zo’n heerlijk vol gevoel waardoor je de dag goed door kan samen met je sneetje brood natuurlijk. Hij is wel een stuk minder zoet dan de vorige yoghurtdrink van Optimel maar de smaak blijft heerlijk fris. In de Optimel Puur producten zitten geen zoetstoffen en geen toegevoegde suikers dus allemaal natuurlijke en pure producten.



In de Optimel Puur yoghurt drink vind je maar 3 producten:

-          Natuurlijke Aroma
-          Magere yoghurt
-          Vruchtensap

Nog een leuk weetje! Een glas van 100 ml bevat maar 32 calorieën. Ren of wandel naar de supermarkt en probeer deze heerlijke pure yoghurt drink ook eens.

Zondag 15 September 2013

Zóó even een ochtendje heerlijk uitslapen en voor mijn doen heb ik ook echt uitgeslapen want om 9 uur kwam ik er pas uitrollen. Jasper ging ondertussen even op de xbox en ik ben weer heerlijk wezen hardlopen met Evy les twee. Het ging goed zoals jullie waarschijnlijk in mijn vorige artikel wel hebben kunnen lezen en op naar les drie.

Toen ik terug kwam van het hardlopen hebben Jasper en ik samen even een broodje gegeten en heeft hij mij in Zaandam afgezet want ik had een Babyshower van een oud collega van mij. Het was best gezellig alleen niet echt helemaal mijn ding want er werd onwijs veel gedronken zijn flink wat wijnflessen in de uurtjes opgegaan. Jasper was ondertussen bij Karsten om aan zijn studie te werken en rond half 5 kwam hij mij ophalen en zijn we naar huis gereden.



Thuis aangekomen ben ik begonnen aan het eten heerlijk krieltjes met een Duits biefstukje en een bak vol sla. ( Jasper was helemaal weg van de Duitse biefstuk omdat hij zo lekker gepeperd was haha ) Na het eten zijn we op www.wehkamp.nl gaan kijken voor een slaapbank en ik had er al één gezien en ja hoor dit is hem geworden deze mooie hoek-slaap-bank. ( Jasper heeft 2 kamers dus willen we even wat meer ruimte gaan creëren ) Dinsdag ( op zijn verjaardag ) word hij ook al bezorgd dus we zijn heel erg benieuwd!

Daarna was het alweer tijd voor So you think you can dance! Heerlijk met mijn beentjes op de bank 1 ½ uur dansen dansen dansen kijken! Daarna met Jasper nog even een filmpje gekeken en we gaan zo heerlijk slapen want morgen moeten we weer aan het werk.

Liefs x

Sunday, September 15, 2013

Hardlopen met Evy ( Les 2 )



Vanmorgen ( zondag 15 september ) ben ik begonnen met mijn tweede les helaas had ik deze week weinig tijd dus moest hem een week later plannen maar we gaan er gewoon voor en zolang er enigszins regelmaat in zit moet het ook lukken!

Daar gingen we dan mijn hardloopkleding aan, hardloopschoenen, nieuwe headphones en telefoon. Ik verbaasde me de eerste 15 minuten hoe makkelijk het ging totaal geen last van mijn schenen of dat ik het niet vol hield en de minuten gingen ook voorbij. Heerlijk van twee minuten hardlopen weer naar 2 minuten wandelen. Daarna werd het een stuk zwaarder en moest ik mezelf echt goed motiveren om door te gaan want pff.. ik was kappuutt haha! Maar ik heb wel les twee weer helemaal volbracht en met een zeer fijn gevoel.

Wat mij echt een extra motivatie geeft is dat zij jou af en toe even dat zetje geeft wanneer jij er even doorheen zit en de muziek want veel van deze muziek heb je al een tijd niet meer geluisterd en ik hou er wel van om zo nu en dan muziek uit de oude doos weer terug te halen dus ik ben steeds weer nieuwsgierig naar welk liedje er nou weer komt. Néé ik ben eigenlijk niet bezig met pfff wat is het vermoeiend allemaal want ik vind hardlopen op deze manier echt een stuk fijner zo nu en dan even een looppauze en daar ga je weer.

Les 3 staat voor dinsdag ( verjaardag van Jasper ) maar ik hardloop in de ochtend terwijl hij dan nog heerlijk in dromenland ligt haha.

Zaterdag 14 September 2013

Om 9 uur ging ik mijn bed uit want Jasper zou mij rond 9 uur ophalen ( Ik had al verwacht dat dit niet zou gebeuren maar wieweet ) nadat ik mijn tas had ingepakt en klaar was om te vertrekken ben ik naar beneden gegaan maar nog géén Jasper. Inmiddels was 10 uur en 11 uur al verstrekken en ik was best wel boos dus toen mams vroeg of ik mee boodschappen ging doen zei ik geen nee want nu kon hij maar mooi wachten op mij. Eenmaal in de Deen kreeg ik een whatsapp dat hij door de wekker was geslapen en er nu gelijk aan kwam.

De boodschappen hadden we binnen en mams had heerlijk een familie zak kibbeling meegenomen en ja hoor daar stond meneer voor de deur en néé ik ben niet zo’n type die het zomaar even vergeet dus af en toe even een steek geven hoort erbij. Nadat ik klaar was zijn we vertrokken naar Hoorn maar eerst nog even langs de Primera gereden voor 2 cadeautjes te halen voor mijn nicht en tante en daar zag ik gelijk ook een leuk cadeautje voor de babyshower die ik zondag heb van een oud collega.
 
 

Eenmaal in Hoorn kwam Sebas ook langs want zij gingen even wat dingen naar de stort brengen ( de bank, oude bed etc. ) want wij gaan eind deze maand een slaapbank kopen om wat ruimte te creëren. Nadat Jasper terug was van de stort zijn we naar Mediamarkt gereden waar hij een cadeautje kocht voor Dirk een vriend van hem en ik hele leuke roze sony headphones omdat ik deze nodig had voor mijn hardlooplessen. Daarna gelijk door naar Deen om even boodschappen te halen voor deze dagen en toen was het alweer vrij snel tijd om op verjaardag te gaan.

Mijn nicht woont op haar zelf maar ik ben hier nog maar één keer geweest en ja hoor we waren verdwaald maar toen ik eenmaal een nieuwbouw wijk zag waren we er zo en konden we gezellig naar binnen. Heerlijk een warm en koud buffet had ze klaar staan en nog even gebabbeld met elkaar en toen zijn we weer naar huis vertrokken. Thuis aangekomen lekker op de bank gehangen met de tv aan terwijl Jasper zijn nieuwe spelletje Tomb Raider op de xbox aan het spelen was.

Liefs x

Donderdag 12 en Vrijdag 13 september 2013

Donderdag 12 september.Vandaag kon ik heerlijk uitslapen want ik hoefde pas 11:45 aan het werk maar néé ik was klaar wakker om 8:15 en toen ik daarna mijn telefoon ook nog ééns liet vallen en snel in paniek moest kijken of mijn scherm wel heel was ( wat gelukkig wel het geval was lang leven het hoesje ) ben ik er maar uitgegaan want ik had gewoon géén zin meer om erin te blijven liggen. Twijfelde nog om te gaan hardlopen maar besloot om dit echt in het weekend te gaan doen dus de ochtend heerlijk rustig aan gedaan en voordat je het dan weet is het alweer tijd om naar het werk te gaan. ( Gelukkig was het droog )

Eenmaal op mijn werk had ik nog een half uur de tijd voordat ik aan het werk moest dus ondertussen even wat gesnuffeld op internet en gewhatsappert en toen mijn werkkleding aangedaan en aan het werk gegaan. Het was een redelijk bedrijvig dagje en het was ook zo 17:00 dus tijd om weer naar huis te gaan. Thuis aangekomen hebben we heerlijk gegeten en daarna naar het oude huis gegaan van mijn neef in Amsterdam om daar wat schoon te maken en schilderen en daarna snel weer naar huis.



Thuis aangekomen natuurlijk gelijk de tv op Expeditie Robinsons gezet ( love this program ) elk jaar kijk ik weer met heel veel plezier. Daarna nog even wat gerommeld op mijn telefoon en toen heerlijk mijn bed in gedoken.
 
Vrijdag 13 september. Oei! Vrijdag de 13e haha ja zelf heb ik er niet veel mee maar als die dag wel dingen mis gaan dan opeens wel haha.. ( vandaag geen problemen mee gehad ) Heerlijk vandaag een dagje werken in de slijterij dus vol met goeie moed op naar het werk en aan de slag.

Eenmaal de slijterij geopend kon ik eerst even wat dingen gaan opruimen want er stond zoveel emballage dat ik mijn kont bijna niet kon keren maar gelukkig zou het vandaag opgehaald worden dat scheelde mij weer. Smiddags kreeg ik 1 ½ kart vracht waar ik wel even bijna 2 uur zoet mee ben geweest want de winkel was half leeg en dat kan natuurlijk niet in een slijterij haha. Als je zo druk bezig bent gaat de tijd snelsnel dus nog even geveegd en gedweild en op naar huis.
 
 

Mams kwam me ophalen want vandaag gingen we ook nog even aan de slag in het oude huis van mijn neef en hebben we even wat eten gehaald bij de Febo. ( Dit was zeker 2 jaar geleden voor mij en voor die tijd was ik altijd weg van de Febo maar helaas het trekt me nu totaal niet meer dus heb het niet gemist ) Daarna nog even geschilderd en toen weer naar huis nog een stukje The Voice gekeken en heerlijk mijn bed ingedoken!

Liefs x


 

Thursday, September 12, 2013

Hardlopen met Evy ( Les 1 )



Een paar maanden terug heb ik het al geprobeerd om uit mezelf en samen met paps te gaan hardlopen maar helaas na 2x was de motivatie totaal weg en dus belande mijn hardloopschoenen gewoon weer in de kast. Nu ik ben gestopt met dansen ben ik nodig weer toe aan beweging en sporten dus al na enig getwijfel en gezoek op Google kwam ik weer terecht bij het hardloop programma van Evy en nadat ik meerdere ervaringen had gelezen en van een oud klasgenootje verhalen had gehoord besloot ik toch echt om de stap te nemen.

Hardlopen met Evy!

Het programma wat de Belgische Evy heeft opgezet is een opbouwend programma waarbij je als je regelmatig hardloopt in 9 weken 5 km kunt rennen. Door het afwisselen van  hardlopen naar weer wandelen zorg je er goed voor dat je conditie steeds beter word. In de eerste lessen zullen er nog veel wandelmomenten zijn maar naarmate je langer bezig bent zal dit natuurlijk steeds minder worden. Onder het hardlopen en wandelen door hoor je ook een gezellig muziekje om het nog leuker te maken. Op internet zijn er tal van programma's waar je al haar lessen kunt downloaden dus waarom niet.

Mijn eerste les!

Zondag was het dan zover ik lag heerlijk in bed terwijl Jasper nog diep diep in dromenland lag en het regende onwijs erg en ik had alweer zo een feeling van néé geen zin ik ga niet. Het was 9 uur en Jasper ontwaakte even en vroeg me nog of ik ging hardlopen en ik zei direct Ja ik ga nu weg dus moest het nu gaan doen. Sportkleding en hardloopschoenen aan en mijn telefoon + oordopjes mee en daar gingen we dan. ( Ik had van te voren via internet al het programma van 0-5 km gedownload van Evy dus ik zette hem aan en beginnen maar ) De eerste 10 minuten waren echt lood zwaar en ik had alweer zo'n gevoel van opgeven maar néé ik heb doorgezet en daarna ging het echt een stuk beter net of dat even de drempel was om door te gaan. Ik had de les volbracht en ik was zo trots op mezelf en door het slechte weer zag je gelukkig niet dat ik zo gezweet had ( pluspunt ) Mijn volgende les zal wel pas weer zaterdagochtend worden want ik moet nog even een goede planning hiervoor maken maar néé ik ga het niet opgeven ik ga ervoor! Ik zal over een aantal lessen nogmaals een artikel schrijven en uiteindelijk mijn slot artikel of ik nou echt na alle lessen 5km in één stuk door gaan hardlopen. Ben heel benieuwd!


Woensdag 11 September 2013

Waarom Waarom.. ik wil er niet uit het is nog maar 6:30 maar helaas heb ik géén keuze want er moet gewerkt worden. Half slapend ben ik mijn haar gaan doen en alles bij elkaar gezocht en toen naar beneden. Mijn ouders zaten er ook want paps moest aan het werk en ja mams was vrij maar die gaat er altijd vroeg uit. Even een broodje met kipfilet gemaakt en toen stelde mijn mams voor op mij even naar mijn werk te gaan en daar zeggen we geen néé tegen dus zo gezegd zo gedaan ben ik door mijn mams afgezet op mijn werk.

Het was 8 uur dus de winkel ging open en pff.. die dag vloog maar niet voorbij ik ben echt niet meer gewend om de hele dag achter een kassa te zitten maarja soms moet het gewoon gebeuren. Rond kwart voor 4 had ik mijn laatste pauze en daarna ging het laatste uur lekker snel en was het tijd om naar huis te gaan. Ondertussen belde ik mijn mams of zij al pitabroodjes had gehaald maar omdat zij rijden was kon ze niet opnemen dus heb ze gewoon meegenomen en ja hoor ze had ze al haha.

Samen zijn we naar huis gegaan en daar hebben we heerlijk shoarma gegeten van de Turkse slager. ( Dit is echt de beste shoarma veel beter dan supermarkt shoarma haha ) We zouden daarna nog even weg gaan maar besloten om toch thuis te blijven want het was al 18:00 geweest. Om 20:00 hebben we weer The Biggest Loser gekeken echt een leuk programma maar ook heel hard want elke week valt er weer iemand af dus je moet echt wel je best doen. Daarna gedoucht en nog even beneden gezeten en voordat je het dan weet is het alweer tijd om mijn bed in te duiken.

Liefs x

Wednesday, September 11, 2013

Review: Colgate Max White One



Ik poets mijn tanden 2x per dag maar toch kreeg ik last van gele tanden en néé dit vind ik zelf niet echt een fijn gezicht dus besloot ik eens een tandpasta te proberen die beweert dat zij je tanden witter konden maken eerder al die van Oral B geprobeerd maar beviel niet goed dus koos nu voor Colgate Max White One en ik ben er zeer te spreken over.

____________________________________________________________________________________________

Colgate Max White One met Whitening

Versnellers in de vorm van micro-kristallen bevat ingrediënten vergelijkbaar met die van tandartsen. Het verwijdert veilig vlekken en voorkomt de ophoping van tandsteen om je te helpen aan één tint wittere tanden in maar één week. Regelmatig gebruik zal helpen om je tanden langer wit te houden!

_____________________________________________________________________________________________

Mijn ervaring!

Ik ben hem nu al een paar weken aan het testen en je ziet al heel goed verschil natuurlijk heb ik niet gelijk een filmsterren smile maar al 2 tinten lichter dan dat ik eerst had en ik ben er dus zeer te spreken over. Mijn vraag blijft wel of het niet schadelijk is voor je tanden maarja zo zijn er heel veel producten die slecht zijn en zo heb ik wel een mooier gebit voor de buitenwereld en kan ik fijn vrolijk door lachen. De tube vind ik alleen niet zo heel handig werken want de dop gaat er lastig op waardoor je vaak al in de tube knijpt en er dan tandpasta uitkomt ( Minpuntje ) Zou ik hem aanraden zeker weten wel verwacht zoals ik al eerder zei geen gebleekt gebit maar als je last heb van lichte gele aanslag op je tanden probeer deze tandpasta eens uit.

Dinsdag 10 September 2013



De werkweek is weer begonnen dus we mogen er weer uit om 7:00. *gaaapp*. Eenmaal mijn bed uitgewandeld heerlijk mezelf opgefrist en naar beneden gegaan om even een broodje te eten. Toen ik in mijn tas keek zag ik mijn werkkleding er niet in *oeps* dus we moesten weer even naar boven toe en voordat ik het wist was het weer tijd om op mijn fiets te gaan richting mijn werk en gelukkig kwam ik droog aan.

Om 8:30 de slijterij geopend en wat een regenachtig dagje was het zeg en dat betekende ook een heel stil dagje qua klanten want in de ochtend maar 3 gehad nou dan gaat de tijd echt heel langzaam voorbij. Rond half 1 mocht ik eindelijk even wat gaan eten en het was gewoon heel fijn om even wat mensen om je heen te hebben. Smiddags was het gelukkig iets drukker maar hoe later het werd hoe erger het weer buiten werd. Het was 18:00 tijd om naar huis te gaan waar ik al heel erg tegenop zag want het regende en waaide onwijs hard maar we moesten er toch heen.

Bah ik kwam dus helemaal verregend thuis aan en ben ook gelijk lekker onder een warme douche gestapt want had het ijskoud brrr.. daarna heerlijk aan de Nasi Ramez gegaan en even de foto's gekeken van mijn zus haar vakantie. De rest van de avond lekker voor de tv gehangen en vroeg mijn bed in gedoken.

Liefs x

Monday, September 9, 2013

Gratis bij Deen: Spa Bruisend Munt & Citroen



De hamburgers hebben we al in ons buikje zitten dus een heerlijk glas drinken erbij is altijd een goede combinatie en ja hoor Deen heeft weer een nieuwe gratis bij deen namelijk: Spa Bruisend Munt & Citroen. Van zondag 8 september 2013 t/m zaterdag 28 september 2013 kunnen wij beide smaken gaan proberen ja we mogen namelijk 2 flessen kopen en krijgen hiervan het gehele aankoopbedrag terug. ( exclusief statiegeld )

Spa Bruisend & is een heerlijk verfrissende combinatie van intens bruisend natuurlijk Spa mineraalwater en een vleugje natuurlijk citroen of munt aroma. 100% natuurlijk, 0 calorieën en bovendien bevat het geen suiker of andere toevoegingen. Verkrijgbaar in twee heerlijke varianten: Spa Bruisend & citroen en Spa Bruisend & munt. Je vindt ze in het waterschap van de supermarkt. Spa Bruisend. Laat je dag bruisen.

Hoe werkt het ook alweer?

- Je koopt het product in een Deen supermarkt..
- Vraag om je kassabon en neem deze mee.
- Bezoek de website: www.deen.nl/gratis
- Vul daar je gegevens in.
- Je ontvangt het bedrag binnen 7 werkdagen op je rekening

Maandag 9 September 2013

Néé mijn weekend is nog niet voorbij ik hem nog heerlijk een dagje vrij dit komt omdat ik natuurlijk zaterdag de hele dag moest werken dus is mijn weekend een dagje verschoven. Rond half 9 ben ik mijn bed uit gegaan terwijl Jasper nog lekker lag te slapen. Ondertussen mijn tas ingepakt en kwartier later is Jasper met veel moeite en pijn ook zijn bed uit gekomen. Voordat we richting Zaandam reden zijn we nog even gaan tanken en de auto weer in de snelweg op. Eenmaal thuis weer Jasper gedag gezegd en naar binnen gegaan.


Zoals elke maandag moesten de folders weer even gedaan worden en aangezien paps gister aan een wandeltocht had meegedaan lagen ze er nog allemaal voor mij. Ik besloot mijn deel te doen en een klein deel van paps en toen ik thuis kwam besloot ik toch nog om de rest ook even te lopen zodat het gedaan was want smiddags had ik daar zeker geen zin meer in. Daarna was het tijd voor een heerlijke warme douche en heb ik al mijn was in de trommels gedaan van het weekend. Rond half 1 kwam mams binnen en toen gingen we heerlijk samen even gezellig op pad maar eerst even een hapje eten.

Ja! we hebben gezonderd want we zijn bij de Mc Donalds geweest en heb daar heerlijke een chicken saté gehad met patatjes. ( Jammer genoeg maar misschien ook maar beter is deze burger tijdelijk ) daarna zijn we doorgereden naar de Bijlmer oftewel de Amsterdamse Poort want daar winkelen is ook onwijs leuk.



Ik had nog leuk verjaardaggeld en cadeaubonnen dus het was tijd om deze uit te geven en winkel in en winkel uit kwam ik met tassen vol naar buiten wat meestal niet gebeurd maar nu wel. Ondertussen ook nog even gesnuffeld voor wat cadeautjes voor Jasper die is volgende week dinsdag namelijk jarig gewoon wat geinige dingetjes en mams heeft zelfs al een kerstcadeautje voor onder de boom gekocht voor iemand. ( Lekker vroeg bij! ) Daarna hebben we nog even wat gedronken en zijn we nog even naar de supermarkt gegaan om wat boodschapjes te halen en toen weer naar huis.

Thuis aangekomen alles netjes opgeruimd en de kaartjes van mijn nieuwe garderobe gehaald en daarna heerlijk gegeten. Na het eten heb ik de cadeautjes ingepakt voor Jasper en hem er ondertussen lekker mee geplaagd want hij is zo nieuwsgierig hihi. Daarna nog even Code 37 terug gekeken en The Biggest Loser op SBS6.

Liefs x

Tuesday, September 3, 2013

Ma 2 en Di 3 September

Maandag 2 September. Oké dit is sinds tijden de beste maandag ooit want ten eerste heerlijk vrij en ten tweede Jasper heeft geregeld dat hij pas om 14:00 hoeft te beginnen dus heerlijk nog ochtendje samen. We hebben het er ook flink van genomen lekker lang in bed luieren. Rond 12 uur ben ik dan eindelijk gaan douchen en toen onderweg naar huis. Jasper gedag gezegd en het huis binnen gewandeld.

Mams was ook al thuis dus samen even een broodje gegeten en ben daarna maar eens mijn folders gaan lopen en binnen 3kwartier was ik klaar en plofte ik op de bank om de folders door te spitten. Toen was het tijd om aan mijn studie te gaan want over 1 1/2 maand mijn eerste examen spannend! Weer een hoofdstuk afgewerkt en toen nog even op de snuffel gegaan voor cadeau voor Jasper maar ben er nog niet helemaal uit grrr.. Daarna hebben we heerlijk zuurkool gegeten ( ja dat kan gewoon met dit weer ) en de rest van de avond voor de tv gehangen.

Dinsdag 3 September. Wooohh wat is dat weer wennen na 3 dagen vrij weer om 7:00 je bed uit en waarom ligt je bed dan extreem lekker. Uiteindelijk was ik fris en fruitig en ben ik op de fiets gestapt totdat ik opeens een helder moment kreeg want had ik nou wel mijn werkkleding in mijn tas gedaan uhh nee.. dus kon weer naar huis fietsen en snelsnel naar het werk.

Eenmaal aangekomen op het werk alsnog 20 minuten te vroeg met mijn knalrode kop ben ik even tot adem gekomen en aan het werk gegaan in de slijterij. Het was een druk ochtend stond genoeg werk voor me klaar en dan vliegt de tijd zo voorbij. Eigenlijk was de dag zoiezo snel voorbij ondanks het maken van diverse wijnpakketten, bierpakketten, de vracht vullen, klanten helpen etc. ( Heerlijk bedrijvig dagje )

Het was 18:00 dus klaar met werken dus toen ik de personeelsruimte uit liep zag ik in mijn ooghoek gevulde speculaas en kon het niet laten liggen dus meegenomen samen met 12 paar sokkeb die in de reclame waren. Op de fiets weer naar huis en eenmaal thuis heerlijk aan de kipburgers gegaan. Daarna met mams nog even de was opgehangen en toen heerlijk neergeploft op de bank.

Liefs x

Sunday, September 1, 2013

Vr 30, Za 31 augustus en Zo 2 September



Vrijdag 30 Augustus. Mijn papa is vandaag jarig! HiepHiepHoera alweer 51 jaar. Helaas zijn cadeautje moeten we nog halen want hij wil nieuwe wandelschoenen dus binnenkort even samen met hem naar de Vrijbuiter om zijn schoenen op te halen want deze vind hij het lekkerst lopen. Om 9:30 moest ik aan het werk dus mams zat thuis en die bleek last te hebben van rode bultjes enzo dus ging ze even naar de dokter om te kijken wat het is. ( Bleek een allergische reactie te zijn alleen waar het vandaan zou komen is de vraag want omdat zij ziek was geweest heeft ze weinig gegeten ) Eenmaal op het werk aangekomen heerlijk aan het werk gegaan tot 17:00 en het was een heerlijke lange dag dus hij vloog zo voorbij. Thuis aangekomen zag ik mijn paps pas voor het eerst dus even gefeliciteerd en toen zijn we heerlijk gaan eten. Rond 19:00 kwam Jasper ook binnen vallen en hij had voor mijn paps advocaat gehaald en een bus slagroom omdat mijn vader hier heel erg gek op is en hij toch iets wou geven. Niet veel later kwamen mijn opa & oma ook binnen en hebben we heerlijk een gebakje gegeten en daarna een stukje kibbeling en een nootje. Rond half 9 zijn we richting Hoorn gegaan omdat er na 21:00 iemand langs zou komen om een DS spelletje van Jasper te kopen dus toen zij langs was geweest zijn we heerlijk samen op bed gaan liggen met een filmpje erbij.



Zaterdag 31 Augustus. Vandaag hebben we heerlijk uitgeslapen en zijn we nadat we wakker werden boodschapjes gaan doen en nog even langs de boek om onze boeken te verlengen. Daarna wou Jasper even langs de West-Friese beurs ( Een soort van kringloop winkel waar ook nieuwe producten worden verkocht ) aangezien hij op zoek was naar een nieuwe bureaustoel en die hebben we daar gevonden en nog een klein kastje om wat dingen in op te bergen. Met een auto volgeladen zijn we weer naar huis gereden en hebben we alles in huis neergezet. Iets over vijfen kwam een mevrouw mijn slippers ophalen dus die waren ook weer verkocht. Daarna zijn we lekker gaan eten om de rest van de avond heerlijk niks te doen. Jasper is nog even langs een verjaardag gegaan van een vriend van hem en ik ben heerlijk thuis gebleven en heb: Wie ben ik gekeken en Ik hou van Holland! Rond half 11 was Jasper alweer thuis en zijn we daarna heerlijk gaan slapen.



Zondag 1 September. We gaan zoals ik al eerder had gezegd nu wat vaker naar rommelmarkten / braderieën etc. gewoon omdat we dat leuk en gezellig vinden en vandaag was er één in Midden Beemster dus rond half 10 zijn we daar naar toe gereden en hebben we onze auto geparkeerd en zijn we daar gezellig overheen gaan wandelen. Er stonden allemaal kleine kinderen met hun spulletjes maar grotendeels allemaal nieuwe dingen. Ook stond er een meneer die voor een goed doel loten verkocht waarbij je een auto kon winnen en nog heel veel leuke prijzen en dat vonden wij wel leuk om aan mee te doen dus hebben we een lot gekocht. Daarna stond De Zonnebloem ook nog met enveloppen en natuurlijk heb ik hier even aan meegedaan ( Met een smile op mijn gezicht ) Aan het eind van de braderie stond een oliebollenkraam en ik had hier al een hele tijd zin in dus hebben we er 4 gehaald en ze waren echt verrukkelijk. Nadat we klaar waren over de braderie stelde Jasper voor om richting zijn broertje te gaan in Alkmaar en dat vond ik ook wel gezellig dus daar kwamen we om 12 uur aan en ja hoor meneer kwam net zijn bed uit. Met zijn drieën zijn we even naar de Albert Heijn gereden om een broodje en wat drinken te halen en daarna hebben we nog even gezellig bij hem gezeten in huis terwijl de 2 broers een spelletje speelde natuurlijk. Na een paar uur zijn we weer naar huis gereden en eigenlijk de rest van de dag weinig tot niks gedaan. Na het eten was het namelijk al heel snel tijd voor SO YOU THINK YOU CAN DANCE! ( Ik hou zo van dit programma geweldig! )

Liefs x

Coca Cola Vanille



Het is denk een vraag van vele onder ons om de Coca Cola Vanille weer terug in de schappen te krijgen van de supermarkten bij ons in de buurt. Zelf ben ik totaal niet weg van deze Coca Cola smaak maar mijn vriend en zijn familie wel en daarom altijd als wij naar Duitsland gingen sloegen zij flink in en ging het er ook goed doorheen. Maar klopt het nou echt is Coca Cola Vanille ook terug in de schappen in Nederland?

JA! Coca Cola Vanille is helemaal terug en hoe weet ik dat nou zeker het staat namelijk op de officiële facebook pagina van Coca Cola. Ze noemen het namelijk de Comeback van het jaar! Wooh wat een reacties staan er op facebook allemaal mensen die Coca Cola weer blij maakt ermee. Momenteel kan je deze smaak alleen nog maar krijgen in blikjes en voor € 0,79 dus nog best prijzig vergeleken met een gewoon coca cola blikje van € 0,53 maar je moet er ook wat voor over hebben. Momenteel is het nog niet mogelijk dat de Coca Cola Vanille in flessen te verkrijgen is maar zeg nooit nooit. Momenteel zijn ze erg druk met het bevoorraden van de winkels dus de blikjes liggen nog niet overal maar ze verwachten binnen een aantal weken de schappen overal te hebben gevuld dus heb je ze nog niet gevonden nog even geduld.

Ook is Coca Cola bezig met nieuwe smaken te ontwikkelen maar hier willen ze helaas nog niets over los laten maar wie weet wat voor heerlijke smaak er nog meer bij komt ik ben zoiezo Coca Cola fan en ben blij voor de mensen die petities hebben gemaakt en brieven geschreven dat voor hun nu deze smaak terug is. Geniet ervan!


Fotodiary: Wo 28 en Do 29 Augustus 2013

Het was weer even een druk weekje veel werken werken werken en aangezien ik nu zondag niet meer allemaal weet wat ik gedaan heb zal ik vandaag even een fotodiary plaatsen met de foto's die ik gemaakt heb en hierbij een klein verhaaltje vertellen misschien dat ik hier in de toekomst wat vaker mee ga werken maar dat is nog even afwachten of het wel aanslaat of niet.

 

28aug. I love chocomel en ja dan wel echt van Nutricia ( sorry goedkopere merken of andere A merken gaan er bij mij echt niet in I know ik ben een beetje verwend ) Heerlijk begin van de ochtend.

 

28 aug. Early in the morning op de fiets want vandaag aan het werk in de Slijterij van 8:30 tot 18:00 en dan fiets ik heerlijk door een gedeelte Jagersplas en dat is zo mooi met lieve konijntjes en heerlijke stilte echt een heerlijk moment zo in de vroege morgen.

 
28 aug. Ja ook in de Slijterij hoort het erbij om de emballage bij elkaar te verzamelen en in de goede kratten te doen van het biermerk en er stond een heerlijk fijn stapeltje werk toen ik terug kwam van mijn pauze maar gelukkig is het in no-time allemaal weg gewerkt en konden we weer aan de slag met andere klusjes!
 
 

29 aug. Awh! wat een drukke werkdag had ik vandaag in de slijterij ik had dit jubileum magazine op mijn tafel liggen maar ben maar aan een paar bladzijdes toe gekomen want iedereen was vandaag in de mood om cadeautjes te laten inpakken of pakketten te laten samenstellen ik heb serieus wel 15 wijnpakketten moeten maken en iets van 8 bierpakketten ik had ze nog niet eens gemaakt en ze waren alweer de winkel uit goed voor de omzet maar erg drukdrukdruk dus was kapot aan het eind van de dag.

 

29 Aug. Thuis aangekomen gingen we wel heerlijk verse spinazie eten die ik van de week even had gescoord in de winkel dus wokwokwok in de wok de spinazie en voordat je het weet blijft er niks over van een hele zak vol maar het was wel heerlijk blijft altijd goed verse groente!

Liefs x